nekünk egy fokkal nagyobb szerencsénk volt a barca elleni kupavisszavágó előtti valladolid meccselSüti írta: Jól választottam első élő meccset, alig várom hogy közelről lássam a vackez beadásokat.![]()

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. május 12., péntek 13:55
nekünk egy fokkal nagyobb szerencsénk volt a barca elleni kupavisszavágó előtti valladolid meccselSüti írta: Jól választottam első élő meccset, alig várom hogy közelről lássam a vackez beadásokat.![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2023. május 12., péntek 13:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 12., péntek 12:35
Benzema pl. nem is edzett, nem fog jatszani, ahogy Alaba es Rodrygo sem. Kaptak tobb rugast, ezt pihenik ki.RealAsensio írta:Aha, felallunk majd a galakezdovel, Benzema, Modric es Kroos termeszetesen vegig fogjak jatszani, az elso csere pedig a 79. percben lesz.Fenoo írta: Azt írják, hogy a Getafe ellen az Asensio, Mariano, Hazard hármassal büntetünk majd és kezdő lehet Vallejo, Odriozola és Lunin is.![]()
Amúgy remélem Ancelotti tényleg meglépi, All-in-t kell tolni a City elleni visszavágóra.![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 12., péntek 12:30
Aha, felallunk majd a galakezdovel, Benzema, Modric es Kroos termeszetesen vegig fogjak jatszani, az elso csere pedig a 79. percben lesz.Fenoo írta: Azt írják, hogy a Getafe ellen az Asensio, Mariano, Hazard hármassal büntetünk majd és kezdő lehet Vallejo, Odriozola és Lunin is.![]()
Amúgy remélem Ancelotti tényleg meglépi, All-in-t kell tolni a City elleni visszavágóra.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 12., péntek 11:53
Szerintem ezzel mind így vagyunk - annyi hogy a Castilla lehet tétmeccsre megy, szóval játszanak csak a Hazik.Realista24 írta:Felolem a Castilla is jatszhat, bar nyilvan lesz egy ket elegedetlen, hogy nem nyerunk es csak harmadikok vagyunk.Fenoo írta: Azt írják, hogy a Getafe ellen az Asensio, Mariano, Hazard hármassal büntetünk majd és kezdő lehet Vallejo, Odriozola és Lunin is.![]()
Amúgy remélem Ancelotti tényleg meglépi, All-in-t kell tolni a City elleni visszavágóra.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 12., péntek 11:27
Felolem a Castilla is jatszhat, bar nyilvan lesz egy ket elegedetlen, hogy nem nyerunk es csak harmadikok vagyunk.Fenoo írta: Azt írják, hogy a Getafe ellen az Asensio, Mariano, Hazard hármassal büntetünk majd és kezdő lehet Vallejo, Odriozola és Lunin is.![]()
Amúgy remélem Ancelotti tényleg meglépi, All-in-t kell tolni a City elleni visszavágóra.
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. május 12., péntek 11:20
HozzászólásSzerző: cart » 2023. május 12., péntek 10:28
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. május 12., péntek 10:23
Mármint 2 van az országos bajnokságban.cart írta: De az idei szezonjában 0 gólja van![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 12., péntek 10:22
HozzászólásSzerző: cart » 2023. május 12., péntek 10:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 12., péntek 9:20
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. május 12., péntek 5:29
Nem tudom vele jobban járnánk-e. Szerintem ennyi pénzért nem. Akkor inkább újítsuk meg Asensio szerződését. A jobb szél Rodrygo feljavulásával amúgy is kezd megoldódni, Marco pedig megfelelő csere lehet oda. A vezetőség pedig úgy látszik a középpályát akarja megerősíteni, ami lehet nem sülne el rosszul, azonban fontosabb lenne jobb- és balhátvédet szerezni. Elsődlegesen jobbhátvédet, mert a baloson Cama nagyon jól nyomja, bár ő is kp nálam. Reece Jamesre remélem ráhajtunk még, Bellinghamen túl, illetve Benzema mellé Mariano helyett remélem hoznak egy használhatóbb cserecsatárt.Realista24 írta: Dani Olmo could be Asensio’s replacement if he decides to not renew. Real Madrid are keeping an eye on him, reports @diarioas.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. május 12., péntek 0:17
Még az hiányzik... Hoznank egy hasonló, csak serulekenyebb, nem túl goleros játékost 30-40 millióért... Ingyen hasonló fizuert azt mondom oké, kicsit felrazzuk vele a hangulatot, de ennyi pénzért ez a csere óriás baromság lenne.Realista24 írta: Dani Olmo could be Asensio’s replacement if he decides to not renew. Real Madrid are keeping an eye on him, reports @diarioas.
HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. május 11., csütörtök 23:28
Akkor én is felbasztam magam hogy ez kint volt látszott,de nem közvetlenül abból indult a helyzet, leszerelték csak Camavinga kicsit csinbe passzolt és abból vissza támadtak,ez olyan mint amikor nem fúj le a bíró egy szabálytalanságot mezőnyben és utána mondjuk gól lesz azt sem fogják vissza fújni szvsz.el kell engedni most már ott a vissza vágó,meg lehet ott is ilyen játékkal.illgner írta:Mikor szólnak rá leshelyzetnél azonnal a fülére? Amikor még engedik tovább is az akciót, akkor is, amikor méteres a les? Pont a leseknél várunk néha perceket arra, hogy döntsön a VAR. És azt is csak akkor, ha gól születik.RealAsensio írta:
Amugy meg leshelyzetnel azonnal raszolnak a biro fulere, hogy les volt vagy sem. Mas esetekben miert nem lehet azonnal korrigalni a birot, ha felvetelrol egyertelmuen latni?
HozzászólásSzerző: illgner » 2023. május 11., csütörtök 23:14
Mikor szólnak rá leshelyzetnél azonnal a fülére? Amikor még engedik tovább is az akciót, akkor is, amikor méteres a les? Pont a leseknél várunk néha perceket arra, hogy döntsön a VAR. És azt is csak akkor, ha gól születik.RealAsensio írta:Amugy meg leshelyzetnel azonnal raszolnak a biro fulere, hogy les volt vagy sem. Mas esetekben miert nem lehet azonnal korrigalni a birot, ha felvetelrol egyertelmuen latni?Egy meccs legalább 90 percig tart, nem egy rosszul megítélt szöglet vagy bedobás fogja eldönteni, hogy ki nyeri a meccset.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. május 11., csütörtök 22:08
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 11., csütörtök 21:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 11., csütörtök 21:08
HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. május 11., csütörtök 20:23
Szerintem azoknak sem egy két kivétellel azok is felsültek általában.cart írta: Mert az angoloknak igen?
![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem