Real Madrid vs. Barcelona
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Real Madrid vs. Barcelona
konkretan szerintem top 5 kozepcsati az elmult evtizedbol.
sajnalatos, de kar lenne mar eroltesse.
sajnalatos, de kar lenne mar eroltesse.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem lenne jó a pályán összeesni hagyni, vonuljon csak vissza, ez már úgyis csak hattyúdal.
Btw jó kis játékos volt.
Btw jó kis játékos volt.
Nem illik.
- Pad'em
Azt írják, hogy Agüero jövő héten bejelenti a visszavonulását.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pedri sérülése kiujult, meg egy hónapig off lehet. Gavi pedig még nem írta alá hosszabbításat, és a Chelsea nagyon vinné.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Forintban? 
Perez kivasarolna de imadnam.

Perez kivasarolna de imadnam.

- 'shutterisland
a 100 millas kivasarlasi arat azert allitolag radobtak az oreg danira.

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Marky írta: Van mas, aki szoba johet?Xavi a padon ul, Iniesta okosan belatta, hogy neki mar sok lesz, Messi pedig epp most ment Parizsba. A regi gyoztes csapatukbol egyedul Alves aktiv meg annyira, hogy ne csak a helyet foglalja a keretben.
Azt is be kell latni, hogy a friss igazolas Aguero mire felepult a serulesebol lehet vissza is vonulhat, ami ujabb csapas. Kell valaki, aki osszerazza az oltozot.
Egyebkent Modric is ezert fog hosszabbitani, es Benzit is ezert lenne jo marasztalni, legalabb addig, amig a fiatalok nem ernek be annyira, hogy vezerek legyenek.
Alapvetően mivel telj. hidegen hagynak, nem írom le, szerintem mit kéne csinálniuk. De pl. a csapat helyrerakását, őő

Nekem alapvetően az a "bajom" ezzel a parádéval, hogy kezük a bilibe és nem a valódi problémákat oldják meg ezzel (kedvenc Törp-papa padra ültetése, egy 38!!! éves freeagent behúzása). Vagyis nincs vele bajom..
Modric és Benz csapatnál tartása viszont a karakterük miatt, pont nem fasság (vö. azzal amit a másikoldal csinál). Modric nálam pl a "higgadt iránytű" (ha már egyszer tegnap ezt a szókapcsolatot használtam), ő mindig tudja merre van előre. A hozzáállása példaértékű, a karaktere imádnivaló.
B9 meg most az alfa.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ziro4vr
Mondjuk ha már itt tartunk az amerikai sprinter gyerek se villog az angoloknál. Aubameyangnak legalább volt asszem 1,5 jó éve de minek.
Ettől függetlenül a viking szerintem jó lesz bárhiva megy, illetve dortmundban már régóta a bellingham gyerek a real deal.

Ettől függetlenül a viking szerintem jó lesz bárhiva megy, illetve dortmundban már régóta a bellingham gyerek a real deal.
Nem illik.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
De faradtak ezek az eroltetett hasonlatok te kis buzi

Amúgy ez a sancho meg egy ertelmes labdaatvetelt nem csinalt a muban, mire volt ez a nagy hype? Hogy felejthet el valaki annyire focizni, mint zéró mely gondolatokat megfogalmazni?
Megy ez

Amúgy ez a sancho meg egy ertelmes labdaatvetelt nem csinalt a muban, mire volt ez a nagy hype? Hogy felejthet el valaki annyire focizni, mint zéró mely gondolatokat megfogalmazni?
Megy ez

thereisonly1ronaldo
- ziro4vr
Elvileg hosszabbít de alacsonyabb fizuért.
Neki meg Sanchonak eddig annyi jó meccse volt a német határon túl, mint hehének értelmes kommentje a visszatérése óta.
Neki meg Sanchonak eddig annyi jó meccse volt a német határon túl, mint hehének értelmes kommentje a visszatérése óta.

Nem illik.
Pont a napokban olvastam, hogy hosszabbítani akar vele a klub.'shutterisland írta: ez a csavo is ekes peldaja annak, hogy a hozaallas es a serulesek (az o eseteben ez ossze is fugg) mennyire eltakaritanak valakit a futballterkeprol.
meg mindig csak 24, de mar azt is elfelejtettem lassan, hogy letezik.
meg hazardnal is nagyobb kapufa szerintem jelenleg, annyi kulonbseggel, hogy a kora miatt meg ez epp valtozhat vagy szerencsevel eladhatobb.

- 'shutterisland
ez a csavo is ekes peldaja annak, hogy a hozaallas es a serulesek (az o eseteben ez ossze is fugg) mennyire eltakaritanak valakit a futballterkeprol.
meg hazardnal is nagyobb kapufa szerintem jelenleg, annyi kulonbseggel, hogy a kora miatt meg ez epp valtozhat vagy szerencsevel eladhatobb.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Van mas, aki szoba johet?raul 4 ever írta: De pont Alvesre?

Azt is be kell latni, hogy a friss igazolas Aguero mire felepult a serulesebol lehet vissza is vonulhat, ami ujabb csapas. Kell valaki, aki osszerazza az oltozot.
Egyebkent Modric is ezert fog hosszabbitani, es Benzit is ezert lenne jo marasztalni, legalabb addig, amig a fiatalok nem ernek be annyira, hogy vezerek legyenek.
Vidal meg majd visszajön önkontroll technikákat tanítani.
Amúgy bunkó Alves, de komoly versenyszellem volt benne mindig. Ezt át tudja adni és erre kurva nagy szűkségük is van.

Amúgy bunkó Alves, de komoly versenyszellem volt benne mindig. Ezt át tudja adni és erre kurva nagy szűkségük is van.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ha már Dani Alvest viszik mentornak akkor marha nagy baj van
Azért remélem sokat játszatják majd, aztán amikor vörös fejjel kapálózik a támadók után akik simán megfutják és jönnek a felesleges faltok kíváncsi leszek mit mondanak.

Azért remélem sokat játszatják majd, aztán amikor vörös fejjel kapálózik a támadók után akik simán megfutják és jönnek a felesleges faltok kíváncsi leszek mit mondanak.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Óriási ez a vergődés, a süllyedő hajóra megérkeztek a zenészek.Olyan az illata, mint a trófeáké” – mormogta Dani Alves, miután az orrához emelte a Camp Nou gyepéből kitépett fűszálat.
S tette mindezt mezítláb! A 38 éves brazil játékos strandpapucsban jelent meg a bemutatásán, csakúgy, mint 2008-ban, amikor először Barcelonába igazolt. Akkor is ugyanilyen lábbeliben érkezett meg a Camp Nou irodáihoz, mielőtt aláírta a szerződését. A különbség „pusztán” annyi, hogy akkor a nyár közepén jártunk, míg ma (szerda) délután 12 fokot mértek a katalán városban…

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Ezt sem értem én sem. Olyan hurrá optimizmus lett hirtelen, mintha 6x akkora vezér lenne, mint Puyol volt. Alves mindig is egy bohóc volt (pozitív és negatív értelemben is), soha nem volt vezér meg győztes mentalitású. Pont Puyol állította le egyszer (talán a Vallecano ellenraul 4 ever írta:De pont Alvesre?

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
De pont Alvesre? Szvsz akkor volt szellemi képességeinek csúcsán, amikor beleevett a felé dobott banánba, az zseniális voltMarky írta: *Szukseguk van Alvesre, egy mentalisan szetesett, tapasztalatlan csapatot pont az ilyen oregek tudnak osszerantani. Nalunk is Benzi es Modric a honuk ala veszik a gyerekeket es megmutatjak mi merre.

Iszonyú komoly bajban a csapat, nem az van, hogy a 6 taknyos, nem tudja, hogy a 90ik percben inkább tegye ki bedobásra a 8ik sorba. Iszonyú sok a sérült, a nagy igazolások meg sérültek/használhatatlanok.
Ez kb. mint itthon 2 migráncs 1 Soros között, terelik a figyelmet, szakmailag nem D.Alves volt a hiányzó láncszem. Fejben, meg sztem aztán pláne nem..
Mondjuk az irány attól még tetszik náluk.. Parádé
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
SOLID?géza írta:def upgrade_from_la_masia(name):R. Carlos írta: Akkor inkább próbálgassák a kis csikókat (Puig, Fati, Gavi, Nico stb) még egy darabig, ha ilyen szarban vannak. Velük többre mennek egy kis idő múlva. Még akkor is ha nemzetközi kupaszereplés nem lesz.
if len(name) == 4:
la_masia_player.upgrade_to_first_team(name)
else:
la_masia_player.sell_to_highest_bidder(name)

Szukseguk van Alvesre, egy mentalisan szetesett, tapasztalatlan csapatot pont az ilyen oregek tudnak osszerantani. Nalunk is Benzi es Modric a honuk ala veszik a gyerekeket es megmutatjak mi merre.