realistahuni írta:hogy 360-at fordult vele a világ
az szerencsére 180 Miki, utáltam mindig is a matekot de 360-as fordulatnál ugyanott vagy.

igen, ezt akartam én is

bocsi, Miki de multkor volt egy hasonló eset, amikor egy régi ismerősöm mesélt, hogy egy eset óta 360at fordult az élete, és akkor mondom, sok minden tehát nem változott...
na de én is egyébként csak azóta bírom CR-t, mióta a Realba jött és nem azért mert onnantól kezdve vmi gyökeresen megváltozott volna benne, egyszerűen csk úgy döntöttem, hogy az egyik kedvencem innentől fogva, és rászolgált a bizalomra, nem volt nehéz szeretni. még akkor is, ha néha büszke, de hát c'mon! VAN mire! És tényleg ahogy idősödik úgy a tudásához csatlakozik az érettség, a felelősségtudat, az intelligencia, nem rinyál annyit, kezd igazi vezető egyéniséggé válni.
Amúgy egy fajta változás a Realba való szerződése óta is elkezdődött, ugyanis egy olyan klubba került, ahol magasabbak a mércék (ha megfigyeljük, itt sorba vágják le pl. a játékosok a hosszú hajukat) de ugyanakkor magaviseletben is méltóként kell egy játéksnak viselkednie a királyi csapathoz. Ronaldo megtanulta itt a rendet. Ezt amúgy nagyon szeretem a Real Madridban, ez egy tisztességes, tiszta, úri csapat, más mint akármilyen más klub.