Olvasgattam a napokban ezt a topicot és hát elég durván megváltozott a világ. Egy évvel ezelőtt elég sokan nem akarták hogy jöjjön most meg már majdhogynem ódákat zengünk Carloról. De vajon akkor is ezt mondanánk ha nem nyertük volna meg a Bl-t ? Én erre lennék nagyon kíváncsi....
Viszont hogy egy kicsit a témához is hozzá szóljak. Egy kicsit a vezetőségről és egy kicsit az edzőről is. Pereznél jobb elnököt elképzelni sem tudnék jelenleg. Nem szerepel a médiában sokat -bár azért elviselnék több Perez nyilatkozatot- és ha szerepel is nem köpköd más csapatokra. Az úriemberek klubjának egy úriember az elnöke.
Carloról pedig szerintem két dolog mindent elmond. Az egyik egy kép volt... (talán Realista rakta be) amikor úgy adott sajtótájékoztatót hogy leült az újságírók közé és egy kört formáltak /mondjuk kicsit olyan feelingje volt mint egy filmbeli elvonón lévőknek
„Ha a ló nem hajlandó átugrani az akadályt, akkor két lehetőség közül választhatsz – mondta Ancelotti 2012-ben. – Lehetsz mögötte, ostorral a kézben, és azzal érheted el, amit akarsz. A másik választás, ha előtte mész, és mondjuk egy sárgarépát viszel előtte. Ez két teljesen különböző módszer, az eredmény viszont ugyanaz! Két teljesen különböző érzelmi megtapasztalással. Mindannyiunknak tisztában kell lennie, mikor kell az egyiket alkalmazni. És mikor a másikat.”