HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. december 27., vasárnap 18:15
Hát én már elengedtem Artetát, de azért most megint jön pár olyan meccs, ahol lehet pontokat gyűjtögetni, szóval szerintem ez az utolsó szalmaszál, a tegnapi győzelem már nagyon kellett, hátha ez elindít valamit. Télen meg szerintem jönni fog legalább egy Buendía vagy Brandt. Nagy szükség lenne valami kreatív emberre, talán javulna a játék képe, és a többiek játéka is. Egyébként maga a keret egyénekre lebontva nem lenne olyan rossz, de összetételét tekintve kritikán aluli. Most kéri be az árát, hogy évek óta koncepció nélkül igazolgattak az elődök. Nem azt nézték kire van szükség, hanem ki elérhető. És sajnos van egy korosodó, bomlasztó mag a csapatban, akik teljesen motiválatlanok, és csak a pénzt szipolyozzák ki a bukszából. Willian, David Luiz, a balkán vonulat, Kolasinaccal, Mustafival, Xhakával, Sokratissal. Özil heti 350-ért keret közelében nincs... Pepe egy kibaxott nagy lufi volt, de Auba is leeresztett hirtelen miután aláírta ő is a csúcsgázsis szerződést. Érdekes tegnap fenn volt Saka, Martinelli és Smith-Rowe, és lehetett látni, hogy nekik nem büdös felvenni a mezt, és nem csak a pénzért alibiznek. Ez a Saka Martinelli páros szerintem több, mint ígéretes. De Tierney és Gabriel is lehet a jövő Arsenaljanak alapköve. Thomast is megvettük 50 milláért, és folyton sérült szerencsétlen, pedig hatalmas erőssége lehetne a csapatnak. Lényeg a lényeg, posztra kell igazolni, és nem ilyen kiégett alakokat, mint pl. Isco tőletek, mert már őt is irkálták, meg Edu ügynök haverjainak kuncsatfjait, mint Luiz, Cedric stb. , hanem fiatal játékosokat, akikre lehet építeni, és nem maradnak a rajtunk a későbbiekben sem, hanem még simán értékesíthetőek lesznek, ha nem válnának be annyira, vagy akár majd eladjuk egy 100-asért ha robbanna az adott illető. Ebbe az irányba kell menni, motivált fiatalok kellenek, sajnos vagy nem sajnos egyelőre Artetával, de ha a januári esetleges átigazolások után sem lesz érdemi előrelépés, akkor már tényleg nem lesz mire várni a felállításával kapcsolatban.