Viszont Gerd Müller és Messi (

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. november 6., szerda 10:37
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 6., szerda 10:31
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 6., szerda 6:55
na majd ha visszavonul innen akkor a marca lehoz egy külön számot mert annyit rekordot fog addigra megdönteni.Anis írta:
(Isten bizony, kár hogy nem vezette valaki az ittléte alatt idényekre lebontva milyen rekordokat döntött meg!)
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. november 6., szerda 1:13
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 6., szerda 0:18
dannen írta:pont kérdezni akartam, hogy melyik rekordot állította most be? múltkor beszéltek valamiről, hogy a legtöbb csoportkörben szerzett gól is meglehet neki talán. gondolom ez még nem az volt?! valaki meséljen
HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 6., szerda 0:18
most állította be, 8 gól a rekord.dannen írta:dannen írta:pont kérdezni akartam, hogy melyik rekordot állította most be?
az érdekelne még, hogy a csoportkörben lőtt gólok rekordjához mennyi kéne még neki?
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 6., szerda 0:04
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 5., kedd 23:43
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. november 5., kedd 13:57
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. november 5., kedd 11:53
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 3., vasárnap 13:54
Csabi írta:meg idényenként egy aranybogyóval.A különbség gyakorlatilag semmi. Idényenként másfél góllal több.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 3., vasárnap 12:56
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 3., vasárnap 12:51
Merci én ezzel mondom el merci, hogy vagy nekem'shutterisland írta:máskülönben egymás nélkül nem lennének képesek ilyen mutatókat hozni, így azért csak jó, hogy vannak egymásnak.![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 3., vasárnap 12:44
a gólokban szerintem annyival sosem maradt el cr, a plusz gólpasszok voltak azok, amik miatt messi a számok világában felülmúlta.A különbség gyakorlatilag semmi. Ronaldo 17 meccsel kevesebbet játszott. Ha ezeken hozza az 1-es átlagot (ami elég valószínű, tekintve, hogy 4,5 éve ezt teszi), akkor Messi előnye 7 gól. Idényenként másfél góllal több. Elképesztő mutató mindkettőjüktől.
HozzászólásSzerző: hala real » 2013. november 3., vasárnap 12:27
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. november 3., vasárnap 12:08
meg idényenként egy aranybogyóval.A különbség gyakorlatilag semmi. Idényenként másfél góllal több.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 3., vasárnap 11:11
ja.Géci írta:Ennek a 2 gólnak köszönhetően ugye vezeti a góllövőlistát?
és ez a legfontosabb, amellett hogy ronaldo nem csatárt játszik nálunk, és úgy érkezik.pheco írta:Még annyit tegyünk hozzá, hogy Ronaldo mellett játszott az esetek 99%-ban egy csatár Benzema vagy Higuain személyében és azért ők is termeltek 20-30 gólokat minden évben.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 3., vasárnap 11:08
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. november 3., vasárnap 11:07
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. november 3., vasárnap 11:01
A különbség gyakorlatilag semmi. Ronaldo 17 meccsel kevesebbet játszott. Ha ezeken hozza az 1-es átlagot (ami elég valószínű, tekintve, hogy 4,5 éve ezt teszi), akkor Messi előnye 7 gól. Idényenként másfél góllal több. Elképesztő mutató mindkettőjüktől.Remy írta:cr vs messi mióta cr madridban van:
CR: 221 gól, 215 tétmeccsen. Gólátlag: 1.02
Messi: 245 gól, 232 tétmeccsen. Gólátlag: 1.05
A különbség pont az, hogy CR mellett mindig egy épülő csapat volt. Amikor ide került, akkor aztán fel lett borítva minden, és volt is fejetlenség, majd jött Mourinho egy megint más taktikával, majd jött Carlo, aki megint teljesen más felfogásban játszik. Így azért nehezebb dolga van, mint a túloldalt Messinek, aki mellett a csapat mindig ugyanazt tolta.
Ezzel nem akarom bevédeni, vagy Messi érdemeit lealacsonyítani, mert mind a ketten brutálisan termelnek.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem