Mivel Mou mellett őt is elküldték melegebb éghajlatra(ez a legenyhébb megfogalmazás) a szurkerek, nem hinném, hogy jövőre bármi köze lenne a csapathoz. Rendes fickó amúgy, de amióta itt van Mou, ő nem több, mint egy báb.Toti írta:karanka sorsáról vannak hírek?

Edző és vezetőség
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Edző és vezetőség
karanka sorsáról vannak hírek?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
BBeno írta:az a lényeg hogy elhiszitek hogy ancselottival minden szép lesz és más lesz. aranyosak.
josé a legnagyobb. és az is marad.
Aki a Real Madridban nem tud helytállni az soha nem lesz a legnagyobb. Beletört a bicskája az unikumnak, csak arra fogok emlékezni, hogy egy nagypofájú majom volt aki nézhetetlen, ötlettelen szart nyomatott, aki először a Real Madrid történetében edzőként teljhatalmat kapott minden téren, mégis a legtöbb igazolása bukás volt. Aki ugyan partiban volt a Barcával de azért csak mocorog a fejemben az az 5-0, amit nem tudtunk visszaadni, és a legfontosabb Clásicon a 3 év alatt, vagyis a BL-ben alulmaradtunk velük szemben. És akkor nem is beszéltem a beszari szaráról a Bayern ellen második évben. Az idei szezonunk meg úgy ahogy van bullshit, mehet a kupába.
Ez a sok negatívum, sosem fogja ellensúlyozni azt a rekordpontszámú bajnokságot meg azt az egy vagy két biszembaszom copadelreyt.
Bocsi az alpári stílusért, nem rég értem haza, és most jött ki belőlem az állat.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
rekordpontszám, első kalap, elődöntő, bajnokság, spanyol kupa nélküli 18 év,..

Most volt egy sajtótájékoztató és majdnem szóról szóra ezeket említette.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
"kiváncsi vagyok josé hogy fogja értékelni az itt eltöltött három szezonját. ki meri majd szerintetek mondani hogy nem tudta teljesíteni az elvárásokat, főleg a BL győzelemre gondolva, egy szóval hogy megbukott?"
rekordpontszám, első kalap, elődöntő, bajnokság, spanyol kupa nélküli 18 év, Khedira, akiről Valdano azt sem tudta, hogy ki, UEFA, bírók, média, stb...
Ezeket fogod tőle hallani. Saját kudarcáról nem fog beszélni, sosem tette, vagy ha igen, ironikusan. Ügyel arra, hogy a szakmai múltján folt se essen.
rekordpontszám, első kalap, elődöntő, bajnokság, spanyol kupa nélküli 18 év, Khedira, akiről Valdano azt sem tudta, hogy ki, UEFA, bírók, média, stb...
Ezeket fogod tőle hallani. Saját kudarcáról nem fog beszélni, sosem tette, vagy ha igen, ironikusan. Ügyel arra, hogy a szakmai múltján folt se essen.
Merci Zizou!
- Tayo
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.
kiváncsi vagyok josé hogy fogja értékelni az itt eltöltött három szezonját. ki meri majd szerintetek mondani hogy nem tudta teljesíteni az elvárásokat, főleg a BL győzelemre gondolva, egy szóval hogy megbukott?
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:gvardiolamessideco írta:Új edző kerül a Real vastrónjára?istenmentsanőifocitól

Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Pedig úgy se lenne rossz neki, ha nem. 1 évig tudna építkezni.R-l@nch írta:Nyilván amíg nem hivatalos, addig még bármi lehet. Plusz José sztem csak akkor megy, ha a Chelsea BL-t érő helyen végez.
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
Nyilván amíg nem hivatalos, addig még bármi lehet. Plusz José sztem csak akkor megy, ha a Chelsea BL-t érő helyen végez.
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
hány topicba akarod még bemásolni? amúgy nem tudom figyelted,h szenny oldalon van ez a hir.. bár inkább igaz lenne...R-l@nch írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ir-2240769
Kösz mindent José, sok sikert Angliában! Lassan kezdhetünk megbarátkozni Carlo-val
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ir-2240769
Kösz mindent José, sok sikert Angliában! Lassan kezdhetünk megbarátkozni Carlo-val

- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
nincs olyan meccs ahol nem lehetne belekötni a bíróba...itt egyetlen volt ami nagyobb volt,és az a kezezés,a többi pici volt,ilyen van...Remy írta:Mondtam, hogy nem érdemelték meg? :-) Egyértelmű, hogy mi csesztük el az első meccsel. De attól még tény, hogy Webb egy szerencsétlen.miró írta: faszságokkal foglalkozol,megérdemelten jutott tovább a dortmund,múlt héten tönkrevertek minket,és most is volt sok helyzetük.ennyi.pont.

mondjuk szerintem webb eldöntöttem meccs előtt hogy nem akar belenyúlni a meccsbe,és szerintem nem is tette rosszul.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondtam, hogy nem érdemelték meg? :-) Egyértelmű, hogy mi csesztük el az első meccsel. De attól még tény, hogy Webb egy szerencsétlen.miró írta: faszságokkal foglalkozol,megérdemelten jutott tovább a dortmund,múlt héten tönkrevertek minket,és most is volt sok helyzetük.ennyi.pont.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Higuaín
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros, Green Bay Packers
Gyerekek, olyat álmodtam...
Conte aláírt, és hozta magával Vidalt + Pogbát
Hogy mik vannak....
aztán felkeltem és rájöttem, hogy ez csak álom volt

Conte aláírt, és hozta magával Vidalt + Pogbát

Hogy mik vannak....
aztán felkeltem és rájöttem, hogy ez csak álom volt

- miró
- Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic
faszságokkal foglalkozol,megérdemelten jutott tovább a dortmund,múlt héten tönkrevertek minket,és most is volt sok helyzetük.ennyi.pont.Tény, de azért tegnap Webb fantasztikusan fújt, ja nem....sajna ilyen apróságok, okozzák a legnagyobb gondokat.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Tény, de azért tegnap Webb fantasztikusan fújt, ja nem....cart írta: Persze, a Realnak soha nincs szerencséje, meg ráadásul a bírók is mindig csalnak ellenük. Talán olyan teljesítményt kéne nyújtani, hogy ne szoruljon rá a csapat.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Minden csapat rászorul a szerencsére. A Barca is, a Bayern is, a Dortmund is.cart írta:Persze, a Realnak soha nincs szerencséje, meg ráadásul a bírók is mindig csalnak ellenük. Talán olyan teljesítményt kéne nyújtani, hogy ne szoruljon rá a csapat.Galacticos írta:amúgy az elődöntőkben azért egyszer illett volna ha mellénk áll a szerencse.
Persze, a Realnak soha nincs szerencséje, meg ráadásul a bírók is mindig csalnak ellenük. Talán olyan teljesítményt kéne nyújtani, hogy ne szoruljon rá a csapat.Galacticos írta:amúgy az elődöntőkben azért egyszer illett volna ha mellénk áll a szerencse.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jó edző José, csak mint mindenkinek neki is vannak hülyeségei, mint pl. az idegenben jó lesz a döntetlen/szűk vereség mentalitása. A másik meg az, hogy Madridban nem tudta megtalálni az összhangot a játékosokkal. Ez utóbbi gondolom nem csak az ő hibája.Galacticos írta:amúgy az elődöntőkben azért egyszer illett volna ha mellénk áll a szerencse.
először a barca üt ki minket egy nevetséges, jogtalan pepe kiállítás miatt, utána a visszavágón egymeg nem adott gól ami szintén nevetséges volt.
rá egy évre a 90.+percben gomez becsúszva szó szerint belebotlik a labdába és úgy jutnak előnyhöz, a visszavágón büntetőpárbajban kiesünk.
most meg...
nevetséges.
Simán verhető csapat ez a Dortmund, a 4-1 nem volt egy reális eredmény, Lewandowski elé egy meccsen 3-szor is tökéletesen odakerüljön a labda, ez oltári nagy mák. És még így is meg lehetett volna.
A gond az, hogy az utóbbi 3 évben rettentően gyenge volt a BL mezőny, viszonylag könnyű volt megnyerni még akkor is, ha a győztes mindig megérdemelte a címet szerintem.
Jövőre viszont a mostani kétségtelenül legjobb 4 csapathoz még csatlakozik egy szerintem megerősödő MU, Chelsea, Juve, Milan, PSG, és akkor mindjárt nehezebb lesz egy kicsit a dolog.
- Remy
- Kapcsolat:
Ez szép és jó, de lemondott már? Ideje lenne...BBeno írta: josé a legnagyobb. és az is marad.
Nem tud újítani, és minőségileg visszaestünk a tavalyi évhez képest, holott ha nem is előre, de legalább azt a szintet tartani kellett volna. Tegnap Mounak 1 hibája volt, --> Higu - Benz... de minden másban rendben volt. Azt csinálta, amit ilyenkor kell. Ott állt a partvonal mellett és irányított. Ezt már régen láttam tőle, mert mindig a székén ül és néz ki a fejéből. Előző meccsen is ez volt, és láttuk is a végeredményt. Látszik, hogy feltudta tüzelni kellően a játékosokat, de ha most sikerült, akkor az előző meccsen miért nem? Miért látszódott rajta is, hogy telibe szarta?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots