Másik amikor AtMa ellen 3-0-ra nyertünk kupában, ő játszott, Pepével rutinból megették Costátziro4vr írta:Arbeloa részfeladatokra kiváló, hosszú távra és állandóra nem az, de szerencsére ott van Carvajal.

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. július 19., szombat 10:21
Másik amikor AtMa ellen 3-0-ra nyertünk kupában, ő játszott, Pepével rutinból megették Costátziro4vr írta:Arbeloa részfeladatokra kiváló, hosszú távra és állandóra nem az, de szerencsére ott van Carvajal.
HozzászólásSzerző: forrest6 » 2014. július 19., szombat 10:16
Matt009 írta:Ebben nem értek egyet. Xabi apó melózik, vagy legalább is tavaly nálunk melózott annyit, mint Kroos, csak nem futómennyiségben, hanem minőségi védőmunkában. Kroos védőmunkája messze elmarad Xabitól, évek múlva talán ott lehet, de amit lehoz Xabi rutinból, azt Kroos még nem tudja. Ha kialakul a Kroos-Modric-DM kp, akkor az elején baromi instabil lesz, és csak idővel fog stabilizálódni, amikor mindenki megérti az új szerepét. Ennek a kp-nak elég jó a munkabírása, előre játékban szerintem nincs ennél erősebb kp, max a BM-é egy felépült Thiagoval, de Kroos távozásával már nem olyan biztos ez sem.Kroos meg többet melózik mint Xabi![]()
Ami a legfontosabb lenne az az, hogy legyen legalább 2 olyan helyettesünk a kp-n, aki minőségi beugrást jelenthetne. Az egyik nyilván Xabi, a másik meg mondjuk Isco, ha be tudna ugrani a leghátsó pozíción kívül valamelyikbe. Utolsó embernek meg Khedira lenne jó, ahogy Kapor is írta, de Csokival is nehéz lenne vitatkozni, miszerint nem engedhetjük el jövőre ingyen. Illarát esetleg elfogadnám, mert ezen öt labdarúgó mellett amúgy sem fog sok sót megenni, és ha a sérülések elkerülnek minket, akkor max a kupában szerepel, úgyhogy Illara tartható 6. embernek.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 21:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 18., péntek 19:52
ja, erre a legjobb, mentally strong a csávó, majd ha beáll az a deulofeu, szépen be kell rá küldeni az öregetGalacticos írta: mindenesetre én azt a meccset neki nem felejtem el amikor berakták ellene tellot, és épp akkor sztárolták nagyon a barcások, ő meg állandóan kivezette az alapvonalon a srácot, aki úgy tízszer gyorsabb volt nála.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. július 18., péntek 19:51
Galacticos írta:így van.ziro4vr írta:Arbeloa részfeladatokra kiváló, hosszú távra és állandóra nem az, de szerencsére ott van Carvajal.
mindenesetre én azt a meccset neki nem felejtem el amikor berakták ellene tellot, és épp akkor sztárolták nagyon a barcások, ő meg állandóan kivezette az alapvonalon a srácot, aki úgy tízszer gyorsabb volt nála.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. július 18., péntek 19:48
így van.ziro4vr írta:Arbeloa részfeladatokra kiváló, hosszú távra és állandóra nem az, de szerencsére ott van Carvajal.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. július 18., péntek 19:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. július 18., péntek 19:38
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. július 18., péntek 19:24
Az elmúlt szezonban igenis jó teljesítményt nyújtott a baloson, amikor itt kellett játszania, többen is jeleztük a topikjában is...A jobb oldali teljesítményéről pedig nem sokat beszéltünk, mert ott Carvajal volt az úr.Matt009 írta:Arbeloa sosem volt jó bhv-ként, annyi mondható el róla, hogy védekezésben korrekt volt. De baloldalon még így is sokkal gyengébb, mint a jobbon.
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. július 18., péntek 19:17
Szerintem itt mindenki tudja, hogy én mennyire utáltam Arbeloát és gyakorlatilag a halálfa szára(ra) elküldtem párszor, de az, hogy mekkora madridista és micsoda csapatjátékos, az nekem nagyon imponál. Emberként imádom Arbeloát, de játékosként nekem kevés.Kerlon írta: Amúgy Arbeloa mentalitása miatt szerintem ő lesz a bal oldalon, hihetetlen, hogy milyen elszánt az ember. Kroos elé is kiment tegnap. Nagy respect a spártainak eddig.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 18., péntek 13:49
Arbeloa sosem volt jó bhv-ként, annyi mondható el róla, hogy védekezésben korrekt volt. De baloldalon még így is sokkal gyengébb, mint a jobbon.wZoLee7 írta:Arbeloa balhátvédként érdekes módon mindig jó meccset hozott le...megérdemelné, hogy játszhasson. Carvajal alap kezdő lesz, de kell az ilyen ember padra, kisebb csapatok ellen nagyon is jó lesz.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. július 18., péntek 13:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 18., péntek 13:35
Szerintem még mindig jönni fog valaki addigra a támadó sorba. Egyszerűen kevés ez így... Vagy tényleg DM-mel jövőre a régi helyén számolunk, ami mondjuk borzalomas...Anthony írta:Szerintem hagyjuk csak DM-et pihenni, ha egyáltalán itt lesz még akkor. Nem is tudom játszhat más csapatnál a BL-ben, ha pályára lépik a szuperkupán? Szerintem el lesz adva egyébként is.
Majd Nacho játszik a szélen, Ramos-Pepe mehet középen, csatárnak meg bedobhatnak valami fiatalt. Mondjuk végülis nem lenne rossz megnyerni, mert ilyen címünk asszem nem sok van.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. július 18., péntek 13:21
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. július 18., péntek 13:01
benzemának két hete lesz felkészülni, miért ne játszhatna? marcelonak is 1 telejes hét, az miért nem elég egy olyan játékosnál, aki már tavaly is itt volt. ismeri az edzőt, tudja mit akar, tudja mit kell játszania. di maria, pepe dettó.Diego Lopez - Carvajal, Varane/Ramos, Nacho, Arbeloa - Illarramendi, Modric, Isco - Bale, ?????, ??????
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. július 18., péntek 12:51
Már a spanyol kupadöntő előtt is 2 hónap pihenőről lett volna szó, de CR megpróbált a BL elődöntőre visszatérni, és így csak két hetet pihent. Azóta sem épült fel teljesen. A VB-re el sem kellett volna engedni, pláne, hogy a németek ellen 0-3-nál és emberhátrányban végignyomta... CR kibaszott felelőtlenül kezelte a sérülését, ami őt ismerve érthető, de most már véglegesen ki kell kúrálnia magát, mert ha nem teszi, akkor a kövi szezonja értékelhetetlen lesz.Kerlon írta:hol írtak 1-2 hónapot?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 18., péntek 12:44
HozzászólásSzerző: attareal » 2014. július 18., péntek 12:42
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. július 18., péntek 12:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. július 18., péntek 12:39
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem