Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 17., hétfő 10:48

goldenboi gavi is ott van mi meglepő :mrgreen: :

https://index.hu/sport/futball/2025/03/ ... -unneples/

:kalapos:
thereisonly1ronaldo

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 17., hétfő 10:25

Raphinha hype-al amúgy semmi baj nincs. Egy full tucat fotballista hoz brutál számokat idén. Ha egy bappé vini bellinghem nem lép elő a szezon végéig a nagy meccseken simán megérdemli. itt a gyamal hype ami irritáló. Simán kinézem, hogy el is vinne egy esetleges balondort a brazil elől.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 17., hétfő 10:18

Galacticos írta: De a nap vegen egy idei bl gyozelem is ugyanannyit er, mint egy 3 evvel ezelotti.
Ez egyértelmű, csak arra írtam, hogy nem kell ezt a Barcát túlsztárolni, ők fejlődtek kérdés nélkül, sokat számít, hogy egy rendesen edzőjük van, Raphinha élete formájában stb, de inkább a többiek estek vissza.

Tavaly mi 36 forduló alatt tartottunk 6 döntetlennél és 1 vereségnél, ez 15 vesztett pont.
A Barca már most 27 forduló alatt tart 21 eldobott pontnál.

De a BL mezőny is gyengének tűnhet, PSG a kérdés tudja-e tartani a szintet illetve a Bayern+Inter mit fog mutatni, pluszban mi is totál kérdőjel, hogy mi lesz.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 17., hétfő 10:16

raphinhahoz annyit, hogy anno abban a gyenge, kieses ellen harcolo leedsben hozott egy egesz jo idenyt, es emlekeim szerint az a foci jobban hasonlitott ehhez a flick felehez, mint xavi jateka.
nem top jatekos, de annal jobb, mint ahogy az elozo idenyekben jatszott, flicknel tobb bizalmat kap, jobban kijonnek az erenyei es meg a gep is dob neki.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 17., hétfő 10:13

ferni írta: 10 éve volt utoljára mikor úgy éreztem, hogy nem döntőznék velük, mert az nagyon extra brigád volt, azóta csak saját magunknak köszönhetjük ha kikapunk tőlük, mert azóta egyszer se volt jobb csapatuk
Az igaz de bl donto vibe ide vagy oda, ellenuk en barmikor kinezem ebbol a brigadbol hogy tokon lovi sajat magat. Vagy a don mar kezdohirdeteskor.
ferni írta: de egy top City, Pool, Real, Bayern olyan 2-3 góllal küldené haza őket röhögve a feltolt védekezésükkel együtt.
Ez a PSG ami a Pool ellen volt garantálom szétszedte volna őket.

Annyira szenved minden top csapat, hogy arra szavak nincsenek, mintha mindenki kifulladt volna az elmúlt pár évben.
Ebben a mezőnyben lehet sokra viszi a Barca, de ez a szint nem egy megugorhatatlan valami senkinek sem.
De a nap vegen egy idei bl gyozelem is ugyanannyit er, mint egy 3 evvel ezelotti.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 17., hétfő 10:08

Galacticos írta:
En nem akarnek bl dontozni a barcaval, sem most, se mondjuk 22be se akartam volna. Az lenne a legedesebb gyozelem de a legszarabb vereseg is.
Ahányszor kikapunk ettől a Barcától az csak a mi hibánk.

10 éve volt utoljára mikor úgy éreztem, hogy nem döntőznék velük, mert az nagyon extra brigád volt, azóta csak saját magunknak köszönhetjük ha kikapunk tőlük, mert azóta egyszer se volt jobb csapatuk
en amugy nem tudom miert rohognek rajtuk iden. nem ok adtak le 10 pontot 1 honap alatt, nem ok nyeltek 9-et ket clasicon...
mert olyan szintekre emelik őket amin nincsenek
jelenleg úgy fest kb mindenki egy kalap kaki, abból lehet ki tudnak magaslani, de egy top City, Pool, Real, Bayern olyan 2-3 góllal küldené haza őket röhögve a feltolt védekezésükkel együtt.
Ez a PSG ami a Pool ellen volt garantálom szétszedte volna őket.

Annyira szenved minden top csapat, hogy arra szavak nincsenek, mintha mindenki kifulladt volna az elmúlt pár évben.
Ebben a mezőnyben lehet sokra viszi a Barca, de ez a szint nem egy megugorhatatlan valami senkinek sem.

Egy alternatív univerzumban nem csalnak le 7 pontot tőlünk meg a Barca kap egy PSGt előző körben, picit máshogy nézne ki a dolog, mint most.
Nagyon kidob nekik mindent is egyszerűen és élnek is a helyzettel és mennek, akarnak, küzdenek.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 17., hétfő 10:03

gutihaz14 írta: en amugy nem tudom miert rohognek rajtuk iden. nem ok adtak le 10 pontot 1 honap alatt, nem ok nyeltek 9-et ket clasicon...
Hat ezt mondom enis. Mondjuk elonyt pont ok is adtak le de egesz evben magabiztosabban huzzak be a meccseiket.
Es mindezt egy a szezon elott fixen gyengebbnek gondolt kerettel.
Es most itt tok lenyegtelen hogy olmot hogy regisztraltak vagy mit ugyeskedtek..
A mentalis elonyunket veluk szembe meg hagyjuk is amikor leblokkol a fel garda, az edzovel kezdve mar a kezdo kihirdeteskor. Csak valahol hihetetlen hogy ezzel a full ongyilkosnak tuno 70meteres lesvonallal nem verik oket romma, nekunk erre ott lennenek a fegyvereink de inkabb kiallunk mendyvel meg vasquezzel es ha ez nem lenne eleg a legjobb formaba levo vedonket meg pihentetjuk ellenuk.

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 17., hétfő 10:03

gutihaz14 írta: en amugy nem tudom miert rohognek rajtuk iden. nem ok adtak le 10 pontot 1 honap alatt, nem ok nyeltek 9-et ket clasicon...
ők is leadtak 10 pontot vagy 9et :mrgreen:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 17., hétfő 9:58

en amugy nem tudom miert rohognek rajtuk iden. nem ok adtak le 10 pontot 1 honap alatt, nem ok nyeltek 9-et ket clasicon...
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 17., hétfő 9:44

pheco írta: Mi is teljesen jó helyzetben vagyunk. BL-ben kiesett az águnkról az a csapat, akitől a leginkább kellett tartani. Nyilván nehezebb az Atleti-Arsenal és valószínűleg PSG ág, mint a Benfica-Dortmund-Bayern/Inter, de papíron nekünk is döntőzni kell és ott az elmúlt 10 évben kialakított mentális erőfölényt ki kell használni. Mondjuk a Barca az egyetlen csapat, akinek velünk szemben van mentális erőfölénye és általában fgy-k vagyunk ellenük, szóval érdekes lenne. És halkan jegyzem meg, hogy nekünk érik már egy vesztes döntő
En egyebkent a liverpooltol pont nem tartottam volna ha veluk kerulunk ossze. Nagyobb volt a csapatuk fustje mint a langja, a bajnoksagot is vezetik utcahosszal de nincs egy rivalisuk sem, lenne egy tavalyi city vagy arsenal az sem festene ilyen jol. Raadasul allandoan labon lovik magukat ellenunk meg akkor is 2 golos elonybe vannak az anfielden 5perc alatt. Salah is azert osszerakott karrier alatt egy 9 donto 2gol az is tizibol statot rajtunk is mar 7eve bosszut all folyamatosan. Arsenal a rogzitett helyzeteikkel sokkal veszelyesebb lesz mint a pool. En nem akarnek bl dontozni a barcaval, sem most, se mondjuk 22be se akartam volna. Az lenne a legedesebb gyozelem de a legszarabb vereseg is.

Mas..Ha a golok nem is de osszessegebe azert a golgolpasszt iden azert osszerakta yamal es meg van 2 honap.
Raphinha: 43 meccs 27 gol 18 gp
Yamal: 39 meccs 13gol 16 gp
Tehat rohoghetunk rajtuk, de iden eddig ketszer fel lett velunk torolve a padlo (gg carlo) es a bajnoksagba is lepeshatranyba vagyunk.
Lesznek nem vart pontveszteseik elore papiron konnyu ellenfel ellen, csak az a baj hogy szerintem nekunk is.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 17., hétfő 9:31

dzsi91 írta:
BlancoMark írta: Nem nezek surun Barca meccset mostanaban, ugyhogy tegnap teljesen ledobbentem, hogy Yamal mindossze 6 golos a tegnapi megpattanoval. Eleg vekony a hypehoz es a jatekpercekhez kepest.
jó de 17 éves így minden góljára megy a 3as szorzó :mrgreen:
azt hittem iden tolti csak a 17-et
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 17., hétfő 9:25

BlancoMark írta: Nem nezek surun Barca meccset mostanaban, ugyhogy tegnap teljesen ledobbentem, hogy Yamal mindossze 6 golos a tegnapi megpattanoval. Eleg vekony a hypehoz es a jatekpercekhez kepest.
jó de 17 éves így minden góljára megy a 3as szorzó :mrgreen:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. március 17., hétfő 9:24

Tavaly is negy golra volt tolva ugy, mintha top3 lenne a vilagon. Nincs ebben semmi meglepo.
ZIDANE

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. március 17., hétfő 9:09

realmadrid95 írta:
ferni írta: Most is az a laszti fejre amivel egyenlítettek patika volt.

Nem kell sajnálni senkitől semmi féle elismerést és a brazil folyamat nagy meccseken is villan az a durva.

Kíváncsi vagyok kitart-e ez a szezon végéig, mert a Barca jelenleg nevetségesen jó helyzetben van minden fronton.
Igy van, egyelore teljesen jogosan van aranylabda eselyeskent emlegetve. Raadasul neki sokkal nehezebb Yamalhype mellett is elerni, hogy rola beszeljenek. Nyilvan nem FN a mervado, de egy jo pelda. A golpasszanal mondta, hogy az elso ertekelheto megmozdulasa volt, viszont Yamal paradesan jatszik egesz meccsen, kicsit nonszensz volt szamomra. Nagyon sok meccsen extra, de szinte mindig a fiatal spanyol van a cimlapon uj Messikent emlegetve.
Pedig a brazil a mezonyben is hatalmas munkat rak le hetrol hetre, ha kell a 93.percben is max sebessegen kozlekedik, utkozik, szerel, kuszik, maszik.
Nem nezek surun Barca meccset mostanaban, ugyhogy tegnap teljesen ledobbentem, hogy Yamal mindossze 6 golos a tegnapi megpattanoval. Eleg vekony a hypehoz es a jatekpercekhez kepest.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. március 17., hétfő 8:55

Azert ez az ag kozel sem fixen donto. :ike:
Mentalis elony meg van mindenhol, csak a katalanok ellen szokott pont-pont kifogyni.

En jobban orulnek neki tbh, ha elkerulnenk a Barcat a dontoben.
Jelenleg oket latom eselyesebbnek az idei szezont nezve. Egy Inter - Bayern ellen inkabb nekunk adnam olyan 55-45 re a gyozelmet.
ZIDANE

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2025. március 17., hétfő 8:49

ferni írta:
Kíváncsi vagyok kitart-e ez a szezon végéig, mert a Barca jelenleg nevetségesen jó helyzetben van minden fronton.
Mi is teljesen jó helyzetben vagyunk. BL-ben kiesett az águnkról az a csapat, akitől a leginkább kellett tartani. Nyilván nehezebb az Atleti-Arsenal és valószínűleg PSG ág, mint a Benfica-Dortmund-Bayern/Inter, de papíron nekünk is döntőzni kell és ott az elmúlt 10 évben kialakított mentális erőfölényt ki kell használni. Mondjuk a Barca az egyetlen csapat, akinek velünk szemben van mentális erőfölénye és általában fgy-k vagyunk ellenük, szóval érdekes lenne. És halkan jegyzem meg, hogy nekünk érik már egy vesztes döntő :kalapos:

Bajnokságban ütni kell őket és onnantól tényleg bármi lehet.

A kupaában én még az Atleticoban bízom, hogy valahogy beszenvedik magukat a döntőbe. De mondjuk nem annyira mozgat meg ez a kupa. Nyilván nem kéne döntőt veszíteni, pláne nem a Barca vagy Atletico ellen, de egy BL és/vagy bajnokság ellensúlyozná ezt is.

nzooli93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 17., hétfő 8:43

Ráadásul nyáron még Nemzetek ligáját is nyerhet. 100%,hogy a saját nevelésű 16 evést fogjak promozni. Ezt teszik mar 1 éve.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. március 17., hétfő 8:42

Szerintem mar a szakemberekenek Afrikaban viszeket a tenyere hogy nyomjak a szavazatot Yamalra. Ha mondjuk nyerne egy BL-t a Barca egybol megkapna. Ilyen Raphinhaknak eselye se lenne ellene.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 17., hétfő 8:36

a barca ha lesz olyan hülye, hogy a hype-ot meglovagolva Yamalt nyomják majd akkor simán benne van h az amúgy totál közepes szezonja miatt yamal szart se kap nem aranylabdát és elviszi valaki más...mondjuk fixen abból a csapatból nyeri majd valaki akik bl-t nyernek. Szerintem még Lewa és előrébb kellene hogy legyen jelenleg a listán mint Yamal és megkockáztatom h közel sincs és nem is lesz olyan szinten a spanyol mint amire várják. Egy ügyes játékos, de semmi extra. Nem húzó tagja sem a barcanak sem a válogatottnak, most még, simán lehet majd a jövőben, de ez a felszopkodás inkább átr mint használ. A kiscsávó is bele fog esni abba a hibába , hogy elhiszi magáról, akkor pedig vége. Annyi ilyent láttunk már (sajnos).

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. március 17., hétfő 8:30

ferni írta: Most is az a laszti fejre amivel egyenlítettek patika volt.

Nem kell sajnálni senkitől semmi féle elismerést és a brazil folyamat nagy meccseken is villan az a durva.

Igy van, egyelore teljesen jogosan van aranylabda eselyeskent emlegetve. Raadasul neki sokkal nehezebb Yamalhype mellett is elerni, hogy rola beszeljenek. Nyilvan nem FN a mervado, de egy jo pelda. A golpasszanal mondta, hogy az elso ertekelheto megmozdulasa volt, viszont Yamal paradesan jatszik egesz meccsen, kicsit nonszensz volt szamomra. Nagyon sok meccsen extra, de szinte mindig a fiatal spanyol van a cimlapon uj Messikent emlegetve.
Pedig a brazil a mezonyben is hatalmas munkat rak le hetrol hetre, ha kell a 93.percben is max sebessegen kozlekedik, utkozik, szerel, kuszik, maszik.

Vissza: