PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Újra elkezdtem nyomatni a Tomb Raider: Anniversary-t.
Emlékszem anno 2007-ben mekkora király volt grafikailag a játék, de ma már nagyon gagyinak tűnik. Ettől függetlenül még mindig játszható és élvezhető, de hihetetlen, hogy mennyit változott a világ 8 év alatt.
Emlékszem anno 2007-ben mekkora király volt grafikailag a játék, de ma már nagyon gagyinak tűnik. Ettől függetlenül még mindig játszható és élvezhető, de hihetetlen, hogy mennyit változott a világ 8 év alatt.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- P. Krisz
Multi only a gém , nincs kampány .csababarca írta:az új SW Battlefront csak online játszható?
Nincs offline Campaign módja,vagy ilyesmi?
Azért kérdezem mert kikölcsönözném magról, de nincs fent, csak Originen..
Más
Tegnap indult a Steam őszi vásár , de van egy kis csavar benne , nincsenek napi ajánlatok , az összes leárazott termék a vásár végéig tartja az árát .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
az új SW Battlefront csak online játszható?

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A vesztes Clásico után megpróbáltam ismét elindítani, minden remekül működik, visszatérek... :Đlordgabi írta:A lényeg, hogy a képernyőmentés nem mutatja ki a "vibrálást", videókártya probléma lehet, vagy mi?
Egy hete kb. eléggé belassult amúgy a laptop, egy újratelepítés megoldana mindent vajon?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Haverom állandóan ezzel nyaggat, hogy kezdjem már el.nagchampa írta:Mafia sorozat is rettentően izgalmas, ugyan az első része nem mai darab, mert 2002-ben jött ki pc-re, de a sztori és a 2. rész (az már 2010es, elég jó grafikával) miatt kihagyhatatlan. Jövőre jön a harmadik epizódja, piszok jó trailer már kint van róla, de történetismeret nélkül még ne nézd meg szerintem.

HL 1-2 is megvolt, de a kettőnek lehet nekiugrok valamikor, régen játszottam már vele. Max Payne-ből csak az elsővel játszottam, a 3-ra is kíváncsi lennék.nagchampa írta:Crysis, half life, fallout (most jött ki új része), deus ex, max payne 1,2,3,
Azt végig akarom tolni, a 4-gyel játszom most, az is nagyon hangulatos, nagyon eltalálták szerintem.nagchampa írta:Tavaly toltam a cod: ghost-ot is, nagyon hangulatos volt
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho
- Kedvenc csapatod: Pool
Mafia sorozat is rettentően izgalmas, ugyan az első része nem mai darab, mert 2002-ben jött ki pc-re, de a sztori és a 2. rész (az már 2010es, elég jó grafikával) miatt kihagyhatatlan. Jövőre jön a harmadik epizódja, piszok jó trailer már kint van róla, de történetismeret nélkül még ne nézd meg szerintem.Sierra írta:írnátok nekem egy (nem baj ha hosszú) listát azon PC játékokról, amik mondjuk 2008-tól napjainkig a legsikeresebb, legjobb (kihagyhatatlan) játékok voltak?
The Vanishing of Ethan Carter: főhős egy magánnyomozó, aki egy kisgyerek eltűnésének az ügyét igyekszik felgöngyölni. Veszett gyönyörű grafika, realisztikus tájak, ami annak köszönhető, hogy a helyszínek fotózva voltak és úgy adaptálták a játékba.
Crysis, half life, fallout (most jött ki új része), deus ex, max payne 1,2,3, state of the decay, wolfeinstein: the new order, styx: master of shadows, red dead redemption, f.e.a.r, the darkness jut még eszembe. Tavaly toltam a cod: ghost-ot is, nagyon hangulatos volt, trailerje is atom.
Lentebb ugye említették a L.A. Noire-t, ezt én nagyon imádtam, ahogy lehet feküdj neki annak is.
Köszi, ez tényleg jó pár.P. Krisz írta:Alan Wake , Bastion , Limbo , Metro 2033 - Metro Last Light , BioShock - BioShock Infinite , Batman széria , Far Cry 3 , AC 2 - Brotherhood - Black Flag , Saints Row 3 , South Park - The stick of truth , Tomb Raider , Spec Ops -The Line , The Walking Dead Season 1-2 ,Dragon Age - Origins , Skyrim , Mass Effect széria , Mirror's Edge , Portal 1-2 , Sleeping Dogs , L.A. Noir , The Witcher széria .
Ennyi elég lesz úgy 1,5-2 évre . :Đ

Borderlands 2-t elkezdtem, de nem igazán fogott meg.Rasta írta:Borderlands 1-2-t is érdemes megnézni
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Age of Empires 2 HD
Tudom, hogy az eredeti egy 1999-es játék, de a felújított HD változat 2,5 éve jött ki és nemcsak kompatibilitási javításokat meg újratextúrázást tartalmaz, mint a legtöbb HD remake, hanem sokkal bővebb tartalommal, új civilizációkkal, technológiákkal, kampányokkal és opciókkal jött, ráadásul folyamatosan fejlesztik. Pár napja érkezett egy új dlc az African Kingdoms szintén új népekkel, küldetésekkel. Szóval ja én ez nagyon ajánlanám. De ott vannak a társai az Age of Mythology vagy a Rise of Nations Extended Edition változatai, amiket én még nem próbáltam, de szintén fel lettek újítva.
További játékok még ha ez nem a zsánered, de mondjuk szeretsz versenyezgetni:
GRID, GRID2, Project CARS, rFactor2, Asetto Corsa, The Crew.
Codemasters F1-et felejts el, hulladék.
Tudom, hogy az eredeti egy 1999-es játék, de a felújított HD változat 2,5 éve jött ki és nemcsak kompatibilitási javításokat meg újratextúrázást tartalmaz, mint a legtöbb HD remake, hanem sokkal bővebb tartalommal, új civilizációkkal, technológiákkal, kampányokkal és opciókkal jött, ráadásul folyamatosan fejlesztik. Pár napja érkezett egy új dlc az African Kingdoms szintén új népekkel, küldetésekkel. Szóval ja én ez nagyon ajánlanám. De ott vannak a társai az Age of Mythology vagy a Rise of Nations Extended Edition változatai, amiket én még nem próbáltam, de szintén fel lettek újítva.
További játékok még ha ez nem a zsánered, de mondjuk szeretsz versenyezgetni:
GRID, GRID2, Project CARS, rFactor2, Asetto Corsa, The Crew.
Codemasters F1-et felejts el, hulladék.

- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Borderlands 1-2-t is érdemes megnézni, hátha bejön (nekem a Mass Effect mellett a másik kedvenc franchise-om). Az 1-ben még kicsit gyengébb a történetvezetés, a 2-be viszont mindent beleadtak, iszonyat poénok vannak benne.
- P. Krisz
Alan Wake , Bastion , Limbo , Metro 2033 - Metro Last Light , BioShock - BioShock Infinite , Batman széria , Far Cry 3 , AC 2 - Brotherhood - Black Flag , Saints Row 3 , South Park - The stick of truth , Tomb Raider , Spec Ops -The Line , The Walking Dead Season 1-2 ,Dragon Age - Origins , Skyrim , Mass Effect széria , Mirror's Edge , Portal 1-2 , Sleeping Dogs , L.A. Noir , The Witcher széria .Sierra írta:Sziasztok!
Egy viszonylag hülye kérésem lenne, írnátok nekem egy (nem baj ha hosszú) listát azon PC játékokról, amik mondjuk 2008-tól napjainkig a legsikeresebb, legjobb (kihagyhatatlan) játékok voltak? Mióta megvan az új PC-m alig játszottam ilyen játékokkal, kéne egy fasza lista amit felírok magamnak, és szépen végigmegyek a játékokon.Köszi előre is!
Ennyi elég lesz úgy 1,5-2 évre . :Đ

Hogy híjják?
Bill.
Bill.
Sziasztok!
Egy viszonylag hülye kérésem lenne, írnátok nekem egy (nem baj ha hosszú) listát azon PC játékokról, amik mondjuk 2008-tól napjainkig a legsikeresebb, legjobb (kihagyhatatlan) játékok voltak? Mióta megvan az új PC-m alig játszottam ilyen játékokkal, kéne egy fasza lista amit felírok magamnak, és szépen végigmegyek a játékokon.
Köszi előre is!
Egy viszonylag hülye kérésem lenne, írnátok nekem egy (nem baj ha hosszú) listát azon PC játékokról, amik mondjuk 2008-tól napjainkig a legsikeresebb, legjobb (kihagyhatatlan) játékok voltak? Mióta megvan az új PC-m alig játszottam ilyen játékokkal, kéne egy fasza lista amit felírok magamnak, és szépen végigmegyek a játékokon.

Na végig vittem az Alien Isolationt.
Hát simán a tavalyi év Top 3 között van.
Remélem lesz folytatás.
Hát simán a tavalyi év Top 3 között van.
Remélem lesz folytatás.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- P. Krisz
Fallout 4
15-16 óra után . Ha pár szóval kellene jellemeznem , tipikus Bethesda , minden előnyével és hátrányával együtt .
15-16 óra után . Ha pár szóval kellene jellemeznem , tipikus Bethesda , minden előnyével és hátrányával együtt .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- Rasta
- Kedvenc játékosaid: Casillas, R. Carlos, Guti, Raúl, Figo, Zidane, Makelele, Varane, Xabi Alonso, Marcelo, di María, Isco, CR, Ramos, Modric, Kroos, Asensio, Kovacic
Az egy zseniális játék, már én is nagyon szemezek vele pár hónapja. Ha van kedved, és még kimaradt, akkor próbáld ki a Valiant Hearts-t.Más műfaj, de nem kevésbé zseniális darab. Bárcsak így tanulhattuk volna a törit

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hú mekkora játékot találtam magamnak.
This War of mine - 2D-s háborús túlélős cucc, érdemes kipróbálni, rég kötött le ennyire egy játék.
http://gamekapocs.hu/cikk/2545/this_war_of_mine_teszt
This War of mine - 2D-s háborús túlélős cucc, érdemes kipróbálni, rég kötött le ennyire egy játék.

http://gamekapocs.hu/cikk/2545/this_war_of_mine_teszt
-
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kapcsolat:
Még mindig szívesen játszol dinoszaurusz játékok
- Rasta
Első részben soldier, aztán váltottam sentinelre. Biotikus képességekben nem volt hiány, Liara állandó társnak számít nálam, a 2-ben meg Miranda vagy Samara pótolta. De amúgy Garrus, Tali és Legion is nagy kedvencem, a geth-quarian szál elég ütős lett.
A 2-ben az utolsó küldinél nálam elsőre Thane és Miranda hasalt el, másodiknál már nagyon figyeltem, meg nem pancserkodtam el a loyality küldiket.
A 2-ben az utolsó küldinél nálam elsőre Thane és Miranda hasalt el, másodiknál már nagyon figyeltem, meg nem pancserkodtam el a loyality küldiket.
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amúgy nem katonaként elég szopó lehetett az utolsó küldetés főellensége.
Meg úgy cakkpakk az egész utolsó pálya.
Azt sikerült úgy átvinni elsőre, hogy nem volt veszteség a csapatban?
Nekem legelőször meghalt 2-3 emberke
Meg úgy cakkpakk az egész utolsó pálya.
Azt sikerült úgy átvinni elsőre, hogy nem volt veszteség a csapatban?
Nekem legelőször meghalt 2-3 emberke

ZIDANE
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
DettóKAG írta: Nekem katona feküdt a legjobban. Adrenalin Russhal kinyírtam mindenkit![]()

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa