Aztarohadt ez a gyerek miket tol néha..Realista24 írta:FELHÚZTAD ŐKET SZÁRAZON FIAM. AZANYÁDHÉTSZENTSÉGIT!!!!

HozzászólásSzerző: sebydani » 2017. április 18., kedd 23:07
Aztarohadt ez a gyerek miket tol néha..Realista24 írta:FELHÚZTAD ŐKET SZÁRAZON FIAM. AZANYÁDHÉTSZENTSÉGIT!!!!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 18., kedd 23:05
HozzászólásSzerző: pepe0807 » 2017. április 13., csütörtök 20:35
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 13., csütörtök 19:52
Egyebkent ez nagyon igaz, amikor beszallt, kicsit megvolt illetodve, h ez nem a liga szint. Itt gyorsabban kell gondolkodnia kulonben elveszti a labdat. Azert latszik, h van esze focihoz nem egy Jesé aki biztos eroltette volna passz nelkuli labdavezetest. Rajott azutan, h Vidal ketszer is beerte es szerelte, gyorsabban kell szabadulni a labdatol.donor írta:Azért van még mit tanulnia a kicsinek. A rutin ugye. Vidal elborult arccal kétszer rárontott, onnantól ha Marco meglátta inkább elhagyta a labdát isMindenképpen a jövő Madridjának alappillére kell legyen okosan felépítve.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. április 13., csütörtök 11:48
Ettol felek mondjuk en is, ha nincs a serules akk vhol 79 percben huzza meg ezt. Es meg holnapig sem talaltunk volna be. Igazabol azert jar a pacsi, mert hozhatta volna Iscot, LV-t, Jamest is, mert eddig mind Asensio elott voltak a sorban.Realista24 írta:Az a baj, hogy ha nem sérül meg, akkor nem lépett volna pályára. Ez zavar csak.besteve7 írta:Lehet itt arra fogni, h Bale a vedekezes aldozata lett, meg ilyenek, de h ebben a sracban tobb akaras es meg technika is szorult az biztos. Nagyon nagy szerepet vallalt abban, h ezt a tegnapi meccset nyertuk.
Sokat szidtam Zz-t de ez a tegnapi dontese ez nagyon tokos volt, es be is valt. Igaz ehhez kellett ez a srac is. Remelem nem tekozoljuk el, nagy jovo allhat meg elotte.
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2017. április 13., csütörtök 11:28
Én sem így gondoltam. Folyamatos beépítésre van szükség. Sok minden kérdéses amúgy a jövőre nézve... Nem tudjuk, milyen taktikával fogunk játszani(hamarosan ugyanis újítani kell... sok volt a 4-3-3-ból), kire mennyi ideig számíthatunk a BBC-ből(valakinek idővel ugyanis CR helyét is át kell vennie).M1Ö írta:Nekem azért kéne, mert nem mernék rábízni egy egész szezont Asensio-ra. A köv szezonban még semmiképp. Utána meg már kimegy CR is, szóval helye lenne.R. Carlos írta:Röviden tömören... Nem kell Hazard. A srácot kell beállítani és úgymond bejáratni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 13., csütörtök 11:28
Az a baj, hogy ha nem sérül meg, akkor nem lépett volna pályára. Ez zavar csak.besteve7 írta:Lehet itt arra fogni, h Bale a vedekezes aldozata lett, meg ilyenek, de h ebben a sracban tobb akaras es meg technika is szorult az biztos. Nagyon nagy szerepet vallalt abban, h ezt a tegnapi meccset nyertuk.
Sokat szidtam Zz-t de ez a tegnapi dontese ez nagyon tokos volt, es be is valt. Igaz ehhez kellett ez a srac is. Remelem nem tekozoljuk el, nagy jovo allhat meg elotte.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2017. április 13., csütörtök 11:27
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 13., csütörtök 11:17
Nekem azért kéne, mert nem mernék rábízni egy egész szezont Asensio-ra. A köv szezonban még semmiképp. Utána meg már kimegy CR is, szóval helye lenne.R. Carlos írta:Röviden tömören... Nem kell Hazard. A srácot kell beállítani és úgymond bejáratni.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2017. április 13., csütörtök 9:19
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2017. április 13., csütörtök 9:15
Röviden tömören... Nem kell Hazard. A srácot kell beállítani és úgymond bejáratni.M1Ö írta:Vitán felül zseni a srác. Plusz e mellé még küzd és kapar is. Tényleg nem egyszerű sztori az övé. Én oda-vissza lennék egy Hazardért a nyáron. M'Bappe meg Dembelé más poszt, őket most hagyjuk. De ez a srác többet érdemel és ha még egy Hazard is jön pluszba a BBC mellé, akkor neki meszeltek. Bár, ha Morata és James lelép, Bale megint ennyit lesz sérült, CR-t majd még többet kell majd pihentetni és "csak" Hazard érkezne, akkor meg lehetne azt oldani, hogy bőven játszhasson. Csak akkor minden csillagnak úgy kell álljon.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2017. április 13., csütörtök 7:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2017. április 13., csütörtök 6:42
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. április 13., csütörtök 6:39
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2017. április 8., szombat 14:29
Szerintem is lehetne helye a jovo madridjaban. A 2 fital kozul csak az egyik lenne szelso tamado Dembele, a masik Mpappe kozepso ember.rb_lint írta:Sokan hoznának 2 fiatalt is jövőre, de Őt nem vesszük számításba? Szerintem helye lehetne a jövő csapatában, meg van benne a potenciál. Szerintetek?
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2017. április 8., szombat 14:07
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2017. április 7., péntek 22:27
HozzászólásSzerző: Veidt » 2017. március 11., szombat 23:57
legígéretesebb spanyol fiatalok egyikeRemy írta:Instán milyen díjjal pózol?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2017. március 11., szombat 19:05
Megnyerttel.Remy írta:Instán milyen díjjal pózol?
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem