Ha Valverde beleert, akkor les. De szerintem o nem ert hozza. Ezert sem ez a resz lett kiemelve.zoli0415 írta:Jön az ívelés...itt nincs les, Benz húzogat, kapus elfekszik, a védö beleér a labdába ami kifelé csorog, ezt a labdát rúgja rá Valverde az előtte összecsúszó két védőre (közben les) ami róluk kerül Benzhez. Nem birtololták, nem szándékosan játszották meg, lepattanó volt....les. Én így láttam. Ezt is véleményezik mindenhol.Realista24 írta:
Amit én nem értek, hogy a vedore egy másik Poolos rugta, aki tisztázott Valverde elől.
Nem lepattanasrol van szó.
Itt az a kerdes, hogy szandekosan jatszottak meg a labdat vagy sem. Mindket Poolos be akart csuszni; az mi, ha nem szandekos? Talan a kulcs az, hogy Fabinho jobb labbal csuszott be, viszont a masik Poolos a bal labara rugta a labdat es ezert lehet azt mondani, hogy nem volt szandekos Fabinho "passza".
Ugyanakkor meg elvileg a VAR csak akkor valtoztathatja meg a biro donteset (ami eredetileg les volt), ha egyertelmu(!) hiba tortent. Ez a szitu viszont minden volt, csak egyertelmu nem. Valoszinuleg a jelenlegi szabalykonyv szerint helyes dontes szuletett. Szerintem viszont ilyen esetekben (a var szobaban ulok szempontjabol nezve: lehet hogy hibazott a biro, lehet, hogy nem; szamunkra sem egyertelmu) kotelezoen ki kene hivni a birot, hogy megnezze o is a felvetelt.