ez official? vagy csak belga pletyka?Realista24 írta: Most már legalább értem hogy a Chelsea miből tud ennyit költeni és hogy nálunk miért nincs love.
160 milliós Hazard. :faplm:

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2020. szeptember 5., szombat 19:50
ez official? vagy csak belga pletyka?Realista24 írta: Most már legalább értem hogy a Chelsea miből tud ennyit költeni és hogy nálunk miért nincs love.
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2020. szeptember 5., szombat 18:07
Hat meg Cesc, Ballack, Anelka, Cech, JoeCole, Carvalhochronic írta:Én speciel kedveltem a Terry-Lampard-Drogba féle brigádot, jó kis spílerek játszottak ott, prime Essien, fiatal Robben, később egy Malouda, egy mindig jó Bosingwa.Whiteheart írta: A Chelsea az aki nekem nem nagyon sokat ártott és jó lenne ha ők nyernek pl-t,![]()
![]()
Abra papa közel sem olyan gátlástalanul és patkány módon öntötte bele a lóvét a csapatba mint a mostani arab majmok, akik csak élőszereplős fifázni jöttek európába.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. szeptember 5., szombat 17:48
Bale-ről már volt vita, nekem egyértelműen bukta volt.Realista24 írta:Bale ehhez képest nem volt bukta, sőt.kiserik írta:
Hülyére szívattak minket. A Tottenham után a Chelsea is.![]()
Hazardnak még van ideje, kérdés, hogy akarata van-e elég.
HozzászólásSzerző: chronic » 2020. szeptember 5., szombat 17:41
Én speciel kedveltem a Terry-Lampard-Drogba féle brigádot, jó kis spílerek játszottak ott, prime Essien, fiatal Robben, később egy Malouda, egy mindig jó Bosingwa.Whiteheart írta: A Chelsea az aki nekem nem nagyon sokat ártott és jó lenne ha ők nyernek pl-t,
HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2020. szeptember 5., szombat 17:31
En nem tudom, szurkolok nekiandreas9109 írta:Ennyit Havertz karrierjéről.'shutterisland írta: na meg elvileg maguire udvozolte twitteren vagy instan erre odairta, hogy kosz, te nem vagy bortonben mar ?![]()
kozben havertz hivatalos a chelseanal.
dobogohoz minden adott.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 5., szombat 11:17
Mer?andreas9109 írta:Ennyit Havertz karrierjéről.'shutterisland írta: na meg elvileg maguire udvozolte twitteren vagy instan erre odairta, hogy kosz, te nem vagy bortonben mar ?![]()
dobogohoz minden adott.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. szeptember 5., szombat 0:15
OlvasnakRealista24 írta:A Real meg közleménybeBabinho írta: Ceballos menni vissza London. Instán rakta ki![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 4., péntek 22:54
Bale ehhez képest nem volt bukta, sőt.kiserik írta:Hülyére szívattak minket. A Tottenham után a Chelsea is.Realista24 írta: Most már legalább értem hogy a Chelsea miből tud ennyit költeni és hogy nálunk miért nincs love.
160 milliós Hazard. :faplm:![]()
HozzászólásSzerző: andreas9109 » 2020. szeptember 4., péntek 22:52
Ennyit Havertz karrierjéről.'shutterisland írta: na meg elvileg maguire udvozolte twitteren vagy instan erre odairta, hogy kosz, te nem vagy bortonben mar ?![]()
dobogohoz minden adott.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2020. szeptember 4., péntek 22:49
Hülyére szívattak minket. A Tottenham után a Chelsea is.Realista24 írta: Most már legalább értem hogy a Chelsea miből tud ennyit költeni és hogy nálunk miért nincs love.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 4., péntek 22:45
A Real meg közleménybeBabinho írta: Ceballos menni vissza London. Instán rakta ki
HozzászólásSzerző: Babinho » 2020. szeptember 4., péntek 22:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 4., péntek 22:26
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. szeptember 4., péntek 21:31
Photoshop volt.'shutterisland írta: na meg elvileg maguire udvozolte twitteren vagy instan erre odairta, hogy kosz, te nem vagy bortonben mar ?![]()
dobogohoz minden adott.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. szeptember 4., péntek 21:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 3., csütörtök 20:29
HozzászólásSzerző: babaking » 2020. szeptember 3., csütörtök 20:28
Podcastjében mondta, hogy a szerződése végét megvárja és aztán eldönti, hogy ráhúz e még egy évet, de az már egy jó kor a visszavonulásra. Azt is megpendítette, hogy lehet már 22-Ben úgy érzi majd, hogy elég. Viszont mindenképpen innen szeretne visszavonulniillgner írta: Igen, de 2023-ig van szerződése, az alap, hogy kitölti, aztán meglátjuk, hogy mi lesz. Mivel sosem a gyorsaságából élt meg, szerintem vígan el tud ő játszani ezen a szinten 34-35 éves koráig, ahogy Lampard, Pirlo, Gerrard, Modric, és még sorolhatnám a neveket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 3., csütörtök 20:19
HozzászólásSzerző: Steve » 2020. szeptember 3., csütörtök 19:49
Haha így van. Megnyugodni abszolút nem tudok, na nem Terry miatt, ő nem érdekel. A török-magyar miatt.DinhoL írta: Pisti nyugodj meg, szent a béke! Túlreagálod megint, nem volt itt semmi odaszúrás de ha R24 úgy érzi akkor úgyis kiderül, nincs nekem vele semmi gondom. Már megkövettem magam a kifejezésért, holott sztem még mindig sokkal szebb szó használat mint egy "patkányozás" vagy "férgezés" mondjuk.
De a topic-nál maradva akkor, hogy Terry például miért nem szimpatikus:
- lenyúlta a csapattársa/barátja nőjét, megcsalta a nejét
- többször tett rasszista kijelentéseket
- több érdekes esete volt londoni pubokban
elsőre ezek jutnak eszembe.
Na, több szót ez a téma nem is érdemel.
Lassan itt a török-magyar, szurkolgassunk!!![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2020. szeptember 3., csütörtök 19:29
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem