https://twitter.com/TheFergusonCode/sta ... 38442?s=20
Amúgy nem értem miért nem igazolnak pár használható squad playert, a mostani 11 + vdB-n kívül nincs emberük.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. szeptember 26., szombat 15:07
HozzászólásSzerző: poronty » 2020. szeptember 26., szombat 14:48
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. szeptember 26., szombat 11:46
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. szeptember 23., szerda 23:05
A 2 PL-meccsén botrányosan játszott.'shutterisland írta: igaz, ligakupaban egy masodik ligas csapat ellen, de eleg gyorsan elhintett egy mesterharmast havertz.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2020. szeptember 23., szerda 22:19
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2020. szeptember 23., szerda 12:22
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2020. szeptember 21., hétfő 21:28
HozzászólásSzerző: Jim » 2020. szeptember 20., vasárnap 15:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2020. szeptember 20., vasárnap 14:50
Son 4 gól, Kane 4 assist. Mi lesz ott még ha Bale is hozzárakja a magáétCsabi írta: https://videos.marca.com/v/0_ns9oyqxh-e ... ol&count=0
reguilon mar most jobban tud angolul, mint bale spanyolul.
ez meg wtf:Harry Kane has provided two assists in a Premier League game for the first time in his career.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2020. szeptember 20., vasárnap 13:51
Harry Kane has provided two assists in a Premier League game for the first time in his career.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2020. szeptember 19., szombat 17:02
Ezert tudjak leigazolni most:Pipita írta:Nem, azt Perez nyilatkozta.Dupla D írta: Nem Klopp nyilatkozta azt pár hónapja, hogy nem fognak senkit igazolni, mert nem lenne fair a többi játékossal/személyzettel szemben? Lehet csal az emlékezetem.
Klopp azt nyilatkozta, hogy a Liverpool nem egy olyan klub, amit egy ország vagy egy oligarcha ural, ezért nem is váratja el tőlük senki azt, hogy úgy viselkedjenek, mint egy olgarchák és országok által uralt klub.
És nem is viselkednek úgy. Két játékost igazoltak, 65 millió fontért. Az egyeseknél egy darab szélső hátvéd.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2020. szeptember 19., szombat 15:56
Vagy inkább bizalom és folyamatos jateklehetoseg. Emelett az sem segített neki, hogy tobbnyire olyan poszton kellett játszania, ahol az összes hiányossága kijon!flori írta: Meg kellett volna tartani.![]()
Ez kell neki, tized annyi nyomás, kiskirály lehet a “szemétdombon”. Top csapatba kevés.
HozzászólásSzerző: flori » 2020. szeptember 19., szombat 15:09
HozzászólásSzerző: sebydani » 2020. szeptember 19., szombat 15:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2020. szeptember 19., szombat 14:31
Továbbra se értem, hogy miért csak egy Evertonnak kellett ingyen.Csabi írta: james gól.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2020. szeptember 19., szombat 11:31
Ráadásul padraPipita írta:Nem, azt Perez nyilatkozta.Dupla D írta: Nem Klopp nyilatkozta azt pár hónapja, hogy nem fognak senkit igazolni, mert nem lenne fair a többi játékossal/személyzettel szemben? Lehet csal az emlékezetem.
Klopp azt nyilatkozta, hogy a Liverpool nem egy olyan klub, amit egy ország vagy egy oligarcha ural, ezért nem is váratja el tőlük senki azt, hogy úgy viselkedjenek, mint egy olgarchák és országok által uralt klub.
És nem is viselkednek úgy. Két játékost igazoltak, 65 millió fontért. Az egyeseknél egy darab szélső hátvéd.
HozzászólásSzerző: impossible » 2020. szeptember 19., szombat 10:59
HozzászólásSzerző: Pipita » 2020. szeptember 19., szombat 10:55
Nem, azt Perez nyilatkozta.Dupla D írta: Nem Klopp nyilatkozta azt pár hónapja, hogy nem fognak senkit igazolni, mert nem lenne fair a többi játékossal/személyzettel szemben? Lehet csal az emlékezetem.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2020. szeptember 19., szombat 9:24
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem