Bajnokok Ligája
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Bajnokok Ligája
Nekem ez a fordulo arra volt jo h rajojjek nincs itt sehol sem szuper csapat. Mindegyik lehetseges ellenfel verheto, plane egy mecsen. City is ha bejut a dontobe vegre valahara olyanok lesznek mint szuz kislany az elso elott. En senkitol sem tartok, foleg ha ugy jatszunk mint kedden
Igen ezt en sem ertem. Lehet hogy az utobbi evek leggyengebb kerete ez, de azert na... tenyleg eleg megnezni a kozeppalyat, az mar fel siker kb. Jo kis csapat ez meg mindig, ha Vinyo meg Asensio ott folytatja ahol kedden, akkor boven lehet keresnivalonk.Realista24 írta: Nem értem ezeket a degradáló kommenteket.
A kapuban top3-as faszi van. A védelemből most hiányzott Varane, de Nacho is klasszis szintet hoz, szélen Mendy kemény mint tarzan talpa. Középen ott a CKM, elől Karim.
Ez már 8 ember a 11-ből, akik a világ szinte összes csapatába beférnének. És igen, Ase és Vini olyanok, amilyen, de még visszatérhet Ramos, Hazard, ott van Valverde...szóval nem értem.
De itt már lassan úgy írtok, mintha a Porto BL győzelméhez lenne hasonló, ha nyernénk.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ennyi lényegében, nincs benne ebben a védelemben hogy lehozza ott kapott gól nélkül.BlancoMark írta: Tényleg burtál milyen tempót nyom a Bayern, de Párizsban még jobban ki fognak nyílni és elképzelhetetlennek tartom hogy 1-2 alkalommal ne menne el minimum Mbappe es Neymar ilyen körülmnények között, onnantól meg már 3-4-et kéne lőnie a németeknek. Én PSG továbbjutást várok.
Nem illik.
- BlancoMark
Tényleg burtál milyen tempót nyom a Bayern, de Párizsban még jobban ki fognak nyílni és elképzelhetetlennek tartom hogy 1-2 alkalommal ne menne el minimum Mbappe es Neymar ilyen körülmnények között, onnantól meg már 3-4-et kéne lőnie a németeknek. Én PSG továbbjutást várok.petiamadridista írta:Ki is estünk.Toti írta:
nekünk 4et rakott az ajax![]()
![]()
Azt írom, hogy ha ennyit gólt otthon beszopsz nem nyersz BLt.
egy félidőben be kell rámolni 2gólt a poolnak amihez lesz nekünk is pár szavunk. ha nem csinálunk hátul orbitális faszságokat akkor a 3-1elég szép. és annyira nem ehetnek meg minket mert kapnak egy benz/vini kontrát és akk harangoztak nekik. mi nyugodtan játszhatunk a visszavágón magyarán
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ki is estünk.Toti írta:nekünk 4et rakott az ajaxpetiamadridista írta:
Azért a címvédőnek nem szoktak 3at elrakni otthon.
![]()
Azt írom, hogy ha ennyit gólt otthon beszopsz nem nyersz BLt.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Hát én azért fosok egy picit ettől a Bayerntől, sokkal több energia és sebesség van bennük, egyértelmű underdog szerep várna ránk ellenük.
A kp-nk ugyan jobb, de a 60. perc után szerintem Kroos és Modric elfogyna ezek ellen.
Imádnám ha összejönne ellenük a BL döntő, náluk nagyobb skalp nincs jelenleg, ezzel együtt a meccsen is őket tartanám esélyesebbnek.
Csak el is kell odáig jutni... A Pool még meccsben van, főleg hogy a Barca lesz az előétel. Ha a Klopp team ledolgozza a hátrányt az első félidőben, akkor nem tudom hogy lesz erő a lábakban továbbjutni. És itt most egyértelműen Kroos-Modric a szűk keresztmetszet, rajtuk múlik minden, ha ők kimerülnek, akkor vége.
Viszont amit februártól kezdve fejlődött a csapat, az eszméletlen. Ami akkor álomszerű volt, arra most reális esély van, nekem már a negyeddöntős kör is jutalomjáték. Ami pedig a Pool után várna ránk, az pedig már mindenki számára bőven várakozáson felüli lehet.
Amúgy Iscóról lehet tudni valamit? Annyit nem ér hogy külön hsz-t szenteljek neki, de azért meglepődtem azon hogy nem lett becserélve. Nem hiányzott, de az Atalanta ellen nem volt rossz, és most is számítottam az érkezésére. Akkor egy lépéssel közelebb került a kijárathoz? Bizakodhatunk?
A kp-nk ugyan jobb, de a 60. perc után szerintem Kroos és Modric elfogyna ezek ellen.
Imádnám ha összejönne ellenük a BL döntő, náluk nagyobb skalp nincs jelenleg, ezzel együtt a meccsen is őket tartanám esélyesebbnek.
Csak el is kell odáig jutni... A Pool még meccsben van, főleg hogy a Barca lesz az előétel. Ha a Klopp team ledolgozza a hátrányt az első félidőben, akkor nem tudom hogy lesz erő a lábakban továbbjutni. És itt most egyértelműen Kroos-Modric a szűk keresztmetszet, rajtuk múlik minden, ha ők kimerülnek, akkor vége.
Viszont amit februártól kezdve fejlődött a csapat, az eszméletlen. Ami akkor álomszerű volt, arra most reális esély van, nekem már a negyeddöntős kör is jutalomjáték. Ami pedig a Pool után várna ránk, az pedig már mindenki számára bőven várakozáson felüli lehet.
Amúgy Iscóról lehet tudni valamit? Annyit nem ér hogy külön hsz-t szenteljek neki, de azért meglepődtem azon hogy nem lett becserélve. Nem hiányzott, de az Atalanta ellen nem volt rossz, és most is számítottam az érkezésére. Akkor egy lépéssel közelebb került a kijárathoz? Bizakodhatunk?
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Peti fickós lett mióta telesírta a fórumot hogy mennyire ki fogunk szopni a pooltól.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Toti írta:nekünk 4et rakott az ajaxpetiamadridista írta:
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
nekünk 4et rakott az ajaxpetiamadridista írta:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
petiamadridista
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Ha továbbmennek akkor már lesz Lewa.Realista24 írta: Ettől a BMtől nem félnék így Lewa nélkül, a PSGtől jobban.
Mondjuk, amíg a CKM él és virul, addig nem aggódom. Persze nem azt mondom, hogy verhetetlenek vagyunk, de ennél jobb kp nem létezik.
Elvileg....
De azzal egyetértek, hogy persze, sokkal jobb csapat a BM mint.. mint kb bárki jelenleg, de azért így nyelni a gólokat mint kacsa a nokedlit.
És abban is igaza volt vkinek, hogy ok h 31 kapura lövés de ezekből vagy 20 ilyen 16 méterről eleresztem meg 5 méterre mellefejelem, meg 16osról ráollózom című történetek. Persze a maradék 10 veszélyes is sok. Nyerniük kellett volna.
Nagyon sok az a 3 gól. Nagyon ótvar védelme van a Münchennek. Neuer is egy rakás szar már bocsánat. Potyázik szinte rendszeresen. Egyáltalán nincs benne jelenleg a top 5ben, korábban meg volt h ő volt az egyértelmű number 1.
Hátranyban vannak, simán el tudom képzelni, hogy kiveri őket a Párizs, persze a fordítva is, de ilyen káosz védelmet nem láttam az utóbbi tizenvalahány évben a BL címvédőtől. Szal amit akarok ezzel írni, hogy egyáltalán nem tökéletesek ők. A 13as München sokkal félemetesebbnek tűnt.
Aztán lehet h címet védenek..
De... de..!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ettől a BMtől nem félnék így Lewa nélkül, a PSGtől jobban.
Mondjuk, amíg a CKM él és virul, addig nem aggódom. Persze nem azt mondom, hogy verhetetlenek vagyunk, de ennél jobb kp nem létezik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Érdekes pusztán a kapuralövések alapján azt gondolni a tegnapi meccs után, hogy ha a PSG nem szedi össze magát otthon, akkor nagy bajban lehet.
Ez a rengeteg kihagyott "ziccer" nem véletlen. Egyik sem egy sokgólos támadó, simán kihagyhatnak mindent a jövő héten is. A PSG védelem nem rossz, Navas stabil.
Ellenben a PSG támadói nem fognak megint szarozni, ennek a lomha, nyomorult Boateng, Süle, Alaba védelemnek megint eltehetnek 2-3 gólt. Könnyebben el tudom képzelni mint odaát.
A Bayern a középpályán nyert tegnap, ezt a visszavágón is meg fogják tenni, a helyzetek számával nem lesz gond, de hogy mitől lenne a német csapat hatékonyabb a franciáknál...?
Mindenesetre rosszabb meccs nem lesz mint a tegnapi
Ez a rengeteg kihagyott "ziccer" nem véletlen. Egyik sem egy sokgólos támadó, simán kihagyhatnak mindent a jövő héten is. A PSG védelem nem rossz, Navas stabil.
Ellenben a PSG támadói nem fognak megint szarozni, ennek a lomha, nyomorult Boateng, Süle, Alaba védelemnek megint eltehetnek 2-3 gólt. Könnyebben el tudom képzelni mint odaát.
A Bayern a középpályán nyert tegnap, ezt a visszavágón is meg fogják tenni, a helyzetek számával nem lesz gond, de hogy mitől lenne a német csapat hatékonyabb a franciáknál...?
Mindenesetre rosszabb meccs nem lesz mint a tegnapi
Szerintem nincs sok átütőerő a chelseaben, de okozhatnak meglepetést.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
előbb jussunk tovább
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Kinéz a Chelsea, úgy fest jobban együtt vannak mint a Pool, bár nem követek meccseket, csak belenéztem a munkásságukba. Bár Gera Zoli volt csapatától kaptak egy méretes verést, az is igaz.
Már áprilisban jöhetnek ők is, ha mindenki tovább menetel...lesz miért leülni. jó lehet.( már ha jól emlékszem a kiírt menetrendre )
Már áprilisban jöhetnek ők is, ha mindenki tovább menetel...lesz miért leülni. jó lehet.( már ha jól emlékszem a kiírt menetrendre )
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Adomikelemen5 írta: Elnézve a tegnapi mérkőzést, jó, hogy nem azon az ágon vagyunk.![]()
Valahogy a Dortmund ellen kellene nyerni a döntőben.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Elnézve a tegnapi mérkőzést, jó, hogy nem azon az ágon vagyunk.
Valahogy a Dortmund ellen kellene nyerni a döntőben.
Valahogy a Dortmund ellen kellene nyerni a döntőben.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hányszor jártunk mi is így a BL-ben, vagy a Barca ellen? Vagy sok-sok bajnokin is.Berti írta: Ha 10x lejátszották volna a meccset, akkor 8szor a Bayern nyert volna, még így, Lewa és Gnabry nélkül is.
31 (pár) lövése volt a BMnek, míg 6 a PSG-nek. Ebből a 4.14 xG a BMnek és 1.54 a PSG-nek.
A végeredmény 2-3.
A BM szinte mindent kihagyott, míg a párizsnak ott volt egy Mbappe, aki clutch a BL-ben idén.
Hiába vannak helyzeteid, ha nem lövöd be őket. És főleg az ilyen 16-osról, vagy azon kívülről eleresztett lövések, amik pont Navas oldalára mentek, nehogy minden másodikat gólnak számoljuk már. Azért volt a kapus, hogy védjen.
Neuer bevédett egyet, ott ment el nekik. Párizsban majd javíthatnak, de azért nem egyszerű 2 góllal nyerni, főleg Lewa nélkül.
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Berti írta:
Alabatol nekem is totál elment a kedvem, remélem a stábunkból is nézték a meccset.
@marca [