Én pár perce olvastam egy olyat, hogy Messi igaz, hogy most sérült, de az év első felében egyértelműen ő volt a legjobb. Éppen ezért idén is ő érdemelné meg,
hiszen C. Ronaldo csak 2 hónapig volt jó, illetve ha akkora király csávó lenne, akkor egyenes ágon vezette volna ki a portugálokat a VB-re, nem pótselejtező árán. Sok a köcsög.

Vannak finomságok, igazi csemegék az fix; nekem a legújabb kedvencem: Igaz, hogy Cristiano igazán kiváló volt szeptemberben, októberben, novemberben, de hol volt márciusban, áprilisban, májusban; miért nem a Dortmundnak rúgott mesterhármast a BL elődöntőben és miért nem hozta ezt a formáját a Király Kupa döntőjében is??? Az Aranylabda nem a gólokra jár, arra ott az Aranycipő, amit egyébként újfent Messi kap."
by Roberto Palomar /Cadena Cope/; na meg a katalán firkászok is ott vannak a szeren a Punto Pelotán; "Leo sokkal jobb képességű, tehetségesebb, mint CR7, aki egyébként semmit nem nyert idén" --> erre a másik oldal kontrája " egyrészt most az idei év legjobbjáról beszélünk, másrészt Iniestának és Xavinak a klubtrófeák, jó teljesítmény mellett a vb. cím sem volt elég anno a győzelemhez Messivel szemben, akkor miről is beszélünk??? Egyébként meg sértő is idén egy lapon említeni és Cristiano, illetve Ribéry elé helyezni a Bolhát,

hisz a PSG ellen és a Bayern ellen is 0, halovány volt az emberünk, amellett, hogy az utóbbi időben sokat volt sérült!"
Az egész Aranylabdához meg még annyit, hogy abszolút egyetértek Fehér Csabával; előbb a szempontrendszert kellene, illetve illene világossá, egyértelművé tennie mindenki számára a FIFA-nak (pusztán egyéni díj teljesítmény orientáltan avagy a kupák is szerepet játszanak-e és ha igen akkor milyen formában), ami alapján a szavazás menne; mert ez a hasra ütés szerű, durván szimpátiaszavazás (Del Bosque is azt mondja, hogy spanyolokra voksolna, mi alapján és miért?

), ami az elmúlt 4 évben megy egy szánalom és vicckategória!