Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. október 24., szerda 14:01

Valverde sokkal többet is játszhatna. Modric és Kroos meg pihenhetne. Bale nálam leírta magát végleg. Lopetegui meg valószínűleg Odriozolát pihentette a hétvégére, azért volt ez a fura felállás a védelemben. Lucas nem való 90. percre oda komolyabb meccsen. Marcelo remélem nem esik ki.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. október 24., szerda 11:38

Csabi írta:
Strive is currently available on desktop, mobile devices (iOS and Android devices) and TV (via Chromecast) in Sweden, Denmark and Norway.
:(
Ahh sry. Akkor nem tudtam segíteni. :|

Ha gondolod nyugodtan töröld Csabi a hsz-t, hogy ne terjesszek nem használható dolgot. :agree:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. október 24., szerda 11:18

Strive is currently available on desktop, mobile devices (iOS and Android devices) and TV (via Chromecast) in Sweden, Denmark and Norway.
:(

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. október 24., szerda 11:04

Süti írta:
Steve írta:Rohadt nagy szerencsém, hogy az összes BL meccs a szolgáltató váltásom miatt ingyen kapom egy évig. A bajnoki meccseket meg egy baromi olcsó fizetős angol nyelvű, full HD streamen nézem.

Ettől több invesztálást a dolog nem ér idén...

Ez van. Ez lesz idén. Ez a mérges hattyú fejű, karikatúra Lopi repülni fog hamarosan. Pedig ha összehasonlítjuk akár csak ZZ keretét az övével..
Egy CR-el és egy bizonyítani akaró Moratával volt több a dolog..

Lopinak most van Vinicius JR mester és Mariano támadóként. A többi meg kiöregedve, beleunva.

A tili-toli,simogatós, 500 passzos történet pedig nem megy Madridban.
Erről az olcsó fizetős angol nyelvű full hd streamről lehet tudni valamit? BL-t is adnak? Megőrülök a stream vadászattól minden meccs előtt... Minden 10. jó, az is behal félúton. 2018 Magyarország, és nincs egy on demand sportszolgáltató, ahol minden meccset nézni tudsz. Nevetséges.
Nem tudom, hogy ez csak Svédországban működik, vagy Magyarországon is.Nem próbáltam megnyitni az oldalukat és az appet sem használtam csak itt.
Mindenesetre van app vagy airplay-en átviszem Macbookról.Baromi jó minőség,full hd,nem akad.Olcsó.Én szívesen fizetek ezért.

http://www.strivesport.com

Sry ha ez itt off.Csabi nyitott egy topicot ehhez.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. október 24., szerda 11:00

De az még nem volt itt meccs elején. :mrgreen:
Plusz engem az a 2-3 perc késés is zavar.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. október 24., szerda 10:57

tegnapi link amit betoltam flash alapú volt, full hd, végig röccenés mentesen ment. (na jó, a 71. percben kikapcsoltam, szóval utána nem tudom).

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. október 24., szerda 10:55

Igen, ezeket mind végigjártam, nem véletlenül lennék hajlandó egy normális on demand online sportszolgáltatásért.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. október 24., szerda 9:01

akkor virtualbox, felraksz rá egy windows10et és arról elindítod, aztán reménykedsz h nem fog fps lagolni.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. október 24., szerda 8:46

Almás gépen vagyok, portolt Acestream van csak rá, ami meglehetősen döcög. Amúgy se akarok mókolni jobbra balra, csak azt akarom hogy működjön.
Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. október 24., szerda 8:39

Így van, az ace stream-reddit soccer streams duó eddig mindig bevált.
Full HD, értelmes kommentátorokkal.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2018. október 24., szerda 8:31

Süti írta:
Erről az olcsó fizetős angol nyelvű full hd streamről lehet tudni valamit? BL-t is adnak? Megőrülök a stream vadászattól minden meccs előtt... Minden 10. jó, az is behal félúton. 2018 Magyarország, és nincs egy on demand sportszolgáltató, ahol minden meccset nézni tudsz. Nevetséges.
ezért kell elfelejteni a flash alapú streameket.

letöltöd az acestream nevezetű programot és redditről vagy rojadirecta.me (azt hiszem így írják) oldalról elinditasz egy acestreamet.

ezek általában hd v full hd streamek.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2018. október 24., szerda 8:22

Steve írta:Rohadt nagy szerencsém, hogy az összes BL meccs a szolgáltató váltásom miatt ingyen kapom egy évig. A bajnoki meccseket meg egy baromi olcsó fizetős angol nyelvű, full HD streamen nézem.

Ez van. Ez lesz idén. Ez a mérges hattyú fejű, karikatúra Lopi repülni fog hamarosan. Pedig ha összehasonlítjuk akár csak ZZ keretét az övével..

Lopinak most van Vinicius JR mester és Mariano támadóként. A többi meg kiöregedve, beleunva.

Legends Never Die.

Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. október 24., szerda 7:39

Szerintem se fegyelmezettek, se koncentráltak nem vagyunk. Az elmúlt 6-7 meccsen nem nem jöttek a helyzetek, hanem szimplán kihagytunk mindent. Nem voltunk jók, de bőven hozhattuk volna a meccsek többségét. Hátul ugyanilyen szétszórtság volt, Lucas védőben erőltetése érthetetlen. Marcelo helyére rendre ki kell segíteni és csúszik minden stb. Az sincs, hogy erőből mennénk előre, inkább csak szépen lassan toszogatva. Plusz jó néhány játékoson semmi akaratot nem látni. Értsd itt pl Balet, aki szépen elkocogja a meccset, tesz egy alibi passzt és mindenki jól végezte a dolgát nem csinál utána semmit. Pl. Benzemán mennyivel több akarat látszott.

A Kroos-Casemiro-Modric középpályát meg lassan el is felejthetnénk, ha Luka nem javul. Támadásban neki kellene a pluszt beleadni, de nagyon nem tud váratlant húzni. Vagy Isco vag Ceballosnak kell ott lassan pengetnie, de változtatni kell majd mindenképpen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Victorioo
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. október 24., szerda 0:35

RealAsensio írta:
Komoly. Nem azt mondom, hogy a szezon vegen triplazunk, sot, azt sem mondom, hogy nyerunk kupat.
De! Azert ennyire szarok se vagyunk, hogy mindenfele jottment megverjen minket, sot, szerintem itt nagyon sok minden osszejatszott, hogy ilyen szinten leult a csapat. Ebbol elobb utobb ki fogunk jonni, es meggyozodesem, hogy a heten osszeszedi magat a csapat. Nem lesz gala,vagy ilyesmi, de vert izzadva nyerhetunk meccseket. Muszaj. Nincs mas opcio.
Túl nagy fordulás kéne.. ha lesz is nem Lopeteguival. Itt nem csak arról van szó, hogy nem működnek a támadások vagy csak rossz a védelem, itt az egész rendszer csőd.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. október 24., szerda 0:02

Victorioo írta:
RealAsensio írta:A heten megfordul a kocka. Nagyon kellett ez a gyozelem.
Johet a barsza, merthogy megverjuk oket hetvegen! 1 nappal raadasul kipihentebbek leszunk. :)
Ez irónia vagy komoly? :) Én legalábbis nem vagyok ilyen derűlátó. Egy picit komolyabb csapat ellen ma is csúnya lehetett volna, bár ez a 2:1 se valami rózsás.
Komoly. Nem azt mondom, hogy a szezon vegen triplazunk, sot, azt sem mondom, hogy nyerunk kupat.
De! Azert ennyire szarok se vagyunk, hogy mindenfele jottment megverjen minket, sot, szerintem itt nagyon sok minden osszejatszott, hogy ilyen szinten leult a csapat. Ebbol elobb utobb ki fogunk jonni, es meggyozodesem, hogy a heten osszeszedi magat a csapat. Nem lesz gala,vagy ilyesmi, de vert izzadva nyerhetunk meccseket. Muszaj. Nincs mas opcio.
:goat:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 23., kedd 23:59

Clasico mindig egy külön műfaj.És barszáéknál is a szőnyegalá söprős korszak van most,ott is bármikor borulhat a bili,főleg messi nélkül.Bármit eltudok képzelni hétvégén.

Igazából a hányinger kerülget már évek óta a clasicokon.A tavaszi meccsen már én éreztem magam kellemetlenül,hogy nézem.Egy jó kis patkánykodós meccsre számítok tömegverekedéssel meg minden finomsággal ami az elmúlt évek elclasicoja.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Victorioo
Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric

HozzászólásSzerző: Victorioo » 2018. október 23., kedd 23:47

RealAsensio írta:A heten megfordul a kocka. Nagyon kellett ez a gyozelem.
Johet a barsza, merthogy megverjuk oket hetvegen! 1 nappal raadasul kipihentebbek leszunk. :)
Ez irónia vagy komoly? :) Én legalábbis nem vagyok ilyen derűlátó. Egy picit komolyabb csapat ellen ma is csúnya lehetett volna, bár ez a 2:1 se valami rózsás.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. október 23., kedd 23:26

A heten megfordul a kocka. Nagyon kellett ez a gyozelem.
:goat:

Steve

HozzászólásSzerző: Steve » 2018. október 23., kedd 23:21

Rohadt nagy szerencsém, hogy az összes BL meccs a szolgáltató váltásom miatt ingyen kapom egy évig. A bajnoki meccseket meg egy baromi olcsó fizetős angol nyelvű, full HD streamen nézem.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. október 23., kedd 23:10

p.csabi1 írta:Szerintem szimplán szar formában van mindenki.
Ez az edző sara.Véget ért egy aranykorszak ez van.bl győzelem-eb-bl címvédés-bl címvédés-vb.Közben távozik Cr és Zidane,meg a fél kispad.Ezt akkor se bírná el vérfrissítés nélkül a csapat ha 27 lenne az átlagéletkor.Lopi meg a filozófiája csak olaj a tűzre.

De ő itt csak egy áldozat.Még így is menthettük volna az évet egy Hazard-Icardi/Cavani pakkal.Perez beáldozta ezt az évet,hogy mire azt majd nyáron meglátjuk.

DE ennyire szarok nem vagyunk mint az elmúlt meccseken,egy edzőváltás adhat egy kissebb löketet ami a bajnokságra elég lehet.

Ettől függetlenül ma bélán kívül jár a pacsi mindenkinek.Akartak,jelenleg ennyi van bennük ebben a rendszerben.

A szomorú az egészben,hogy néztem félszemmel a nagy juventust,nézegetem a barszát meg a többi riválist és egy Hazard-Cr vonallal vagy akár egy hazard-Icardi pakkal ,hogy bapperol ne is essen szó lazán mehetnénk a 4ikért zsinórban annyira gyenge a mezőny.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: