Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. szeptember 19., péntek 11:36

Red Oaks
Amazonos komedia, fel oras, eddig csak a pilot jott ki, de remelem hogy berendelik az elso evadot. Mar csak a resz vegen feltuno fekete ruhas, napszemuveges csajszi miatt is szivesen folytatnam. Ja meg a Californication utolso evadjabol Levon is feltunik. :D Abszolut feelgood sorozat. :salute: (par cici is elokerult, a tovabbiakban azert tobbre is szamitok :D )

Really
Ugyancsak Amazonos komedia, amibol a pilot jott ki. Negy hazasparrol szol, akik baratok. Teljesen kozepszer, ha be is rendelik, nem fogom kovetni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 19., péntek 10:30

BBarni írta:SoA 0702

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tig mekkora egy gyökér... :lol: :lol: 12:00-nál meg egy kis Breaking Bad :mrgreen: Jó kis rész volt sokkal jobban tetszett mint az előző, Jackie Boy meg...rohadtul remélem, hogy nem éli túl, pedig az elején szimpi volt a srác! :mrgreen:A zene viszont megint zseniális volt bár ez már nem meglepő a zeneválasztás szinte(?)mindig tökéletes a sorozatban! :salute:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bántjátok szegény Jaxet, pedig csak a körülmények áldozata, az csak egy dolog, hogy elég egysíkú a gondolkodása és csodálkoznék, ha életben maradna a végén. Na de Gemma...a drága Gemma. Van egy olyan érzésem, hogy ő túl fogja élni :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. szeptember 19., péntek 10:20

The Strain S1E10

:coffee: Egyre jobb, komolyan. Sajnos Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!belefuttam egy spoilerbe a könyv leírását olvasva, de szerencsére csak ennyit tudtam előre: Kelly is átváltozik. Utolérte szerencsére a történet

Érdekes három rész vár még ránk. Sabia mea fredoneaza de argint. :agree:
"And my heart will leave you never."

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. szeptember 19., péntek 0:04

SoA 0702

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tig mekkora egy gyökér... :lol: :lol: 12:00-nál meg egy kis Breaking Bad :mrgreen: Jó kis rész volt sokkal jobban tetszett mint az előző, Jackie Boy meg...rohadtul remélem, hogy nem éli túl, pedig az elején szimpi volt a srác! :mrgreen:A zene viszont megint zseniális volt bár ez már nem meglepő a zeneválasztás szinte(?)mindig tökéletes a sorozatban! :salute:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 18., csütörtök 22:24

nmate írta:SoA 0702
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a Jax mekkora rohadék lett :lol: Nem szarozik, darál rendesen. Amúgy a záró jelenetsor megint eszméletlen zseniális volt.
És a zene is ott volt rendesen.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tig viszont :lol: :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. szeptember 17., szerda 21:27

Ha nincs semmi kötődésed ehhez a világhoz, vagy erőteljesebb érdeklődésed, akkor nem is fog túlságosan megfogni a dolog.
Való igaz nincs kötődésem.
Ez a sorozat is egy életet, egy sajátos világot mutat be, csak az akciófilmekben van mindig fordulat tízpercenként, a valóság távol áll ettől. Mindig teljesen mást vártok, amikor belekezdtek valamibe, ami nem is az, aminek hiszi az ember
Nem ismersz jól, és nem is nagyon emlékszel a hsz-eimre, azért elmondom, hogy nem szeretem az akciótól hemzsegő filmeket, nem néztem (kimondottan) akciófilmet legalább 5 éve. Ha valami akciódús volt, az thriller vagy valami félakció volt. Nem azt várom, hogy lövöldözzenek benne, hanem azt, hogy szóljon valamiről. Ez a sorozat szól. Azért nem hagytam még abba. De a BB, Boardwalk Empire, Dexter vonulat jobban bejött. Ezek sem a rengeteg akcióról emlékezetesek, hanem a jó sztoriról.

Várni meg nem vártam semmit, csak körbelengi a sorozatot egy általános jó vélemény (ugyanezért kezdtem el nézni a többi fent említett sorozatot), és mivel azok nagyon tetszettek, beszippantottak, ettől is ezt vártam. Ez nem szippantott be. Ennyi történt. Tetszik, de nem szippantott be.
Ha eddig nem tetszett nagyon, akkor az utolsó részt meg se nézd, mert kiakadsz rajta. Csak az előtte lévőig nézd.
Ha open ending a vége, akkor nem tökmindegy meddig nézem?
Az utolsó mondatra annyi, hogy szerinted, hogy néz ki egy komoly gengszter? Tetovált, kopasz, fekete, lenyalt hajú, vagy esetleg valami más? Mert, ha úgy gondolod, hogy valami ilyesmi, akkor leragadtál még a verőlegény, futár, és egyéb ügyintézők szintjénél.
Te tiszta retardáltnak nézel engem, vagy mi a tököm?

Tonyból meg Juniorból még kinézem a gengszter szerepet, még Christopherből is, de hogy a bamba fél idióta Pauli, meg a szürke színtelen, szagtalan, egy értelmes beszélgetésben részt nem vevő Silvio egy bűnszervezet 2. legrangosabb emberei a boss után, hát baromira nehéz elhinni. De Bobby Baccalieri is elég hiteltelen egy gengszternek.

Az lehet, hogy nem ismerem annyira a gengsztervilágot, mint te, de mondjuk Gotti, Michael Corleone, Tony Montana vagy épp Nucky Thompson féle (lehetne még sorolni ezen filmekből a mellékszereplőket) karakterekről inkább kinézem, hogy magas rangot töltenek be egy ilyen szervezetben. Ezekhez képest még Tony is kismiska. Furio az egyetlen, akiről elhiszem azt, amilyen szerepet betölt. De nem Tony a fő baj, mint írtam, ő még egész tűrhető.
A mai alvilági személyek jelentős része gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy nagyra nőtt retardált óvodás, ha nem ismered ki is röhögöd az utcán.
Lehet igazad van, és ezek ott tanyáznak a ranglétra valamelyik fokán, de hogy a nagyra nőtt retardált óvodások vezetik a szervezet, azt kétlem.

Lehet engem is köpködni, hogy nem jött be, ez van. A saját ízlésem szerint itt nem csak a hangulattal vagy a díszletekkel van a baj. Attól még elmenne, ha a történet sziporkázó lenne. De igazából egy helyben lötyög, nem nagyon mozdul előre, a 2-3-4. évad stagnál, nincs érdemi előrelépés (Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pussy halálát leszámítva), a szereplők élik a maguk kis életét, az üzletek meg jönnek-mennek, de szinte semmilyen befolyást nem gyakorolnak a történetre. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Tony minden zűrből kurva könnyen kimászik, Carmela mindent megbocsájt, a fontos karakterek úgyis túlélik, megúsznak mindent, drasztikus változások nincsenek (pl.: a 3. évad elején a bepoloskázott pincéből sem hozott ki semmit az FBI, ott is olyan töketlenek ülnek, mint a kurvaélet. Nem igazi ellenfelei Tonynak sajnos.) vagy indokolatlanul lassúak. Az erőegyensúly pedig túlságosan Tony javára van elbillentve, nem jön senki, aki rá komoly fenyegetést jelentene.
Ha kicsit felborulna a nyugalom, mindjárt jobb lenne.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 17., szerda 20:29

Átviszem offba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. szeptember 17., szerda 19:49

pátkán írta:
Realista24 írta:Nincs rendesen működő bűnszervezet??? Viccelsz gondolom.
Úgy-úgy minden nagyobb városban van! Ha ezt valaki nem látja akkor ott csúnya a lilaköd..
nem csak nagyvárosokban, hanem a kissebb falvakban is.. mifelénk az ukrán határnál meg főleg
Kép

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 17., szerda 19:41

pátkán írta:
Úgy-úgy minden nagyobb városban van! Ha ezt valaki nem látja akkor ott csúnya a lilaköd..
Országos is van, még legalizált is, na de ezt hagyjuk. :)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

pátkán

HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. szeptember 17., szerda 19:40

joabulicsak

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. szeptember 17., szerda 19:27

Nincs rendesen működő bűnszervezet??? Viccelsz gondolom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. szeptember 17., szerda 18:34

Anyaka írta: Az utolsó mondatra annyi, hogy szerinted, hogy néz ki egy komoly gengszter? Tetovált, kopasz, fekete, lenyalt hajú, vagy esetleg valami más? Mert, ha úgy gondolod, hogy valami ilyesmi, akkor leragadtál még a verőlegény, futár, és egyéb ügyintézők szintjénél.
A mai alvilági személyek jelentős része gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy nagyra nőtt retardált óvodás, ha nem ismered ki is röhögöd az utcán. Valószínűleg nem véletlen. Mivel régen volt egy szintje, színvonala ezeknek a karaktereknek, ma már a patkányok lettek a királyok, akik a rendőrökkel üzletelnek javarészt. Bár nálunk idehaza nincs rendesen működő bűnszervezet mivel nem az a nép vagyunk, akik önzetlenül feláldoznák magukat a másikért... Esetleg HMCS-ket láthatsz.
Amikor elkezdtem nézni, engem is zavart ez, mert totál másra számítottam a "mai" világban, de aztán nem érdekelt, beszippantott a sorozat, top5 között van ma is.

A kinézetekhez meg egy példa:a 2013-as Colombo Cosa Nostra család felépítése. Na egy az egyben a Sopranos kinézetek.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. szeptember 17., szerda 18:25

Anyaka írta:
Ha eddig nem tetszett nagyon, akkor az utolsó részt meg se nézd, mert kiakadsz rajta. Csak az előtte lévőig nézd. :Đ
Sopranos befejezés
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sok idióta amerikai nem is értette anno,hogy mi történt,azt hitték hogy beszart a tv :lol: Egyébként az én személyes véleményem szerint,az egyik legjobb sorozatbefejezést a Sopranos produkálta.Nem kellett megmutatni hogy Tonyt lelövik,így legalább csak a csönd maradt, ill. azt látjuk amit Tony is,a nagy semmit.

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2014. szeptember 17., szerda 18:00

Matt009 írta:The Sopranos S1E1

Nyar kozepen kezdtem el, most tartok a 4 evad vegen, es en kicsit ugy vagyok vele, mint Realista a BB-vel. Nem rossz sorozat ez, de egyszeruen nem ut. Nincsenek utos fordulatok, nincsenek utos jelenetek, szepen csendben csordogal, de nincs benne akkora adrenalin loket. Erzodik rajta, hogy ez az uttoro sorozat, erzodik rajta a 90-es evek szemlelete.

(es nehany karakterrol eleg nehez elkepzelni, hogy rutinos, komoly gengszter, inkabb szajhosoknek tunnek).
Én egyben lenyomtam az összeset, nekem tetszett, érdekes világa van, és ha van pár idősebb ismerősöd, aki akkoriban kint dolgozott, akkor kicsit átértékelődik, amikor azt mondja, hogy ő csak egy építkezésen volt biztonsági őr, és abból meggazdagodott. :lol:
Ha nincs semmi kötődésed ehhez a világhoz, vagy erőteljesebb érdeklődésed, akkor nem is fog túlságosan megfogni a dolog.
Ez a sorozat is egy életet, egy sajátos világot mutat be, csak az akciófilmekben van mindig fordulat tízpercenként, a valóság távol áll ettől. Mindig teljesen mást vártok, amikor belekezdtek valamibe, ami nem is az, aminek hiszi az ember. Ha eddig nem tetszett nagyon, akkor az utolsó részt meg se nézd, mert kiakadsz rajta. Csak az előtte lévőig nézd. :Đ

Az utolsó mondatra annyi, hogy szerinted, hogy néz ki egy komoly gengszter? Tetovált, kopasz, fekete, lenyalt hajú, vagy esetleg valami más? Mert, ha úgy gondolod, hogy valami ilyesmi, akkor leragadtál még a verőlegény, futár, és egyéb ügyintézők szintjénél.
A mai alvilági személyek jelentős része gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy nagyra nőtt retardált óvodás, ha nem ismered ki is röhögöd az utcán. Valószínűleg nem véletlen. Mivel régen volt egy szintje, színvonala ezeknek a karaktereknek, ma már a patkányok lettek a királyok, akik a rendőrökkel üzletelnek javarészt. Bár nálunk idehaza nincs rendesen működő bűnszervezet mivel nem az a nép vagyunk, akik önzetlenül feláldoznák magukat a másikért... Esetleg HMCS-ket láthatsz.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. szeptember 17., szerda 17:17

SoA 0702
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a Jax mekkora rohadék lett :lol: Nem szarozik, darál rendesen. Amúgy a záró jelenetsor megint eszméletlen zseniális volt.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. szeptember 17., szerda 15:32

messideco írta:The Sopranos S1E1

Jó lesz. Van egy alattomos humora a filmnek, eddig bejön. A Keresztapát is emlegetik erősen, kíváncsi vagyok rá. :coffee:

Nyar kozepen kezdtem el, most tartok a 4 evad vegen, es en kicsit ugy vagyok vele, mint Realista a BB-vel. Nem rossz sorozat ez, de egyszeruen nem ut. Nincsenek utos fordulatok, nincsenek utos jelenetek, szepen csendben csordogal, de nincs benne akkora adrenalin loket. Erzodik rajta, hogy ez az uttoro sorozat, erzodik rajta a 90-es evek szemlelete.

Ezen felul sokszor nem tudom eldonteni, hogy fekete komediat nezek-e, dramat, esetleg gengszterfilmet vagy szatirat. Sok karakternek nem igazan latom a szerepet, ellotyognek, de nincsenek hatassal a fobb esemnyekre (es nehany karakterrol eleg nehez elkepzelni, hogy rutinos, komoly gengszter, inkabb szajhosoknek tunnek). A sorozat szinvonala meg nem is emelkedik igazan, stagnal egy szimplan jo szinten, nincsenek hullamvasutak, de a felejthetetlen kategoriat nem eri el.

Vegignezem, mert nem rossz, de valami hianyzik belole. Lehet, hogy ezzel kellett volna kezdeni a sorozatok nezeset, es akkor jobban bejonne. 4x11-ig azt mondanam, hogy atlagban 8/10, de a 3-4 evad mar kozelebb all a 7,5-hez.

A kerezstapa feelinget pedig en nem igazan erzem. A tema hasonlo, de az amitol a keresztapa jo, az nincs igazan meg afilmben.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. szeptember 17., szerda 15:07

The Last Ship
Első évad bedarálva , egy igazi B kategóriás sorozat . Ismerős történet , unalmas karakterek , sablonos történeti szálak , de a végére egy kicsit érdekes lett . Aki nem bírja a nagy sorozatok indulásáig az ledarálhatja a 10 részt .
10/6,5 :coffee:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. szeptember 16., kedd 13:27

The Sopranos S1E1
Épp ma akarok nekifogni. :lol:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. szeptember 16., kedd 13:08

The Sopranos S1E1

Jó lesz. Van egy alattomos humora a filmnek, eddig bejön. A Keresztapát is emlegetik erősen, kíváncsi vagyok rá. :coffee:
"And my heart will leave you never."

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. szeptember 16., kedd 12:25

h3x0r írta:Ez a Marvel's agents of s.h.i.e.l.d hanyadik resznel indul be?
nagyjából az évad második felétől. de tényleg értékelhető az utolsó 5-6 rész lett.

Vissza: