Igazából 33.3%Kerlon írta:szerintem 50% az esélyünk, hogy ma nyerünk
Döntetlennel nem számolsz?!

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. március 13., vasárnap 10:46
Igazából 33.3%Kerlon írta:szerintem 50% az esélyünk, hogy ma nyerünk
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 13., vasárnap 10:39
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 13., vasárnap 10:37
Pofám leszakad, hogy egy Las Palmas ellen ilyen ellenérveket fel kell hozni...BBeno írta:kontra:
szigetre megyünk, mindig nehéz meccs
vasárnap esti 20:30-as kezdés.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 13., vasárnap 10:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 12., szombat 19:55
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. március 12., szombat 19:50
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 12., szombat 17:24
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. március 12., szombat 16:26
Szerintem viccből írta.soadroli írta:dehogynem, csak kihagytuk megintÓnó írta:2-0. Ezt is behúzták, de legalabb ma még nem kaptak büntetőt
HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. március 12., szombat 16:24
dehogynem, csak kihagytuk megintÓnó írta:2-0. Ezt is behúzták, de legalabb ma még nem kaptak büntetőt
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. március 12., szombat 16:23
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. március 10., csütörtök 23:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 8., kedd 7:29
Mert az általa felemlegetett benfica,Herreraval akit amugy ok kuldtek el,megkurta oket rendesen pedig Kocsissal,Cziborral,meg Kubalával álltak fel.De ha már ennyire "nevesincs" elödkupának hívod, akkor a Barca miért nem nyert meg 4-5 db-t?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 7., hétfő 20:24
Szerintem maradjon. Én bírom az ilyen léhűtő embereket, mert minden egyes mondatára simán (én mondjuk nem biztos) rá lehet kontrázni.Ónó írta:Nem is hiszem, hogy sokáig lennél. Ilyen stílussal, egy közösség sem fogad be.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 7., hétfő 20:17
Áááá nem tüzet szítani... csak minden mondatodban van oltás/odabökés/stb.Sandro írta:Nem tüzet akartam szítani meg ilyenek. Elismerek sok mindent, a realt is, jo csapat. De ha már olyan ellenszenvvel irtok a barcáról, akkor gondoltam betèrek. Èn elismerem cr-t, mert zseniális. Isco játèka is tetszik. Vannak szerethető játèkosaitok. Volt szerethető edzőtök, Ancellotti (az egyik legjobb edző). De az is durva, hogy 10 szeres bl győztesnek mondjátok magatoknak, miközben a nevenincs elödkupát is ideveszitek. Akkor ennyi erővel a benfica egy óriási csapat.
Hajrá a bronzèrt!! Egy kèt meccsre mèg össze lehet kapni titeket, meglehet a bl is. Remèlem cr rug vagy 100 gólt idèn, ès emellè csapatszinten nem nyer semmit.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. március 7., hétfő 20:02
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 7., hétfő 20:02
Nem kellene olyan dolgokhoz hozzászolni amirol fogalmad sincs,hisz akkor te mèg kb a,csattogós falepkèt,(sem) tologattad,de csak hogy felvilágositsalak,ha már betèrtèl ide arra a pár hsz-re,(mert tobb sztm nem lesz),abban az idoben a BAJNOK indulhatott a BEK sorozatban,nem pedig "akárki".10 szeres bl győztesnek mondjátok magatoknak, miközben a nevenincs elödkupát is ideveszitek.
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2016. március 7., hétfő 19:55
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 7., hétfő 18:34
Jól mondod, a Benficának nagyon szép történelme van, ahogy például a Portónak is. Tudod 15-20 év múlva a mostani katalán sikerszéria is "csak" történelem lesz. Egy csapat sincs a csúcson örökké. Még ha a korlátold elméd azt is hiszi.Sandro írta:Nem tüzet akartam szítani meg ilyenek. Elismerek sok mindent, a realt is, jo csapat. De ha már olyan ellenszenvvel irtok a barcáról, akkor gondoltam betèrek. Èn elismerem cr-t, mert zseniális. Isco játèka is tetszik. Vannak szerethető játèkosaitok. Volt szerethető edzőtök, Ancellotti (az egyik legjobb edző). De az is durva, hogy 10 szeres bl győztesnek mondjátok magatoknak, miközben a nevenincs elödkupát is ideveszitek. Akkor ennyi erővel a benfica egy óriási csapat.
Hajrá a bronzèrt!! Egy kèt meccsre mèg össze lehet kapni titeket, meglehet a bl is. Remèlem cr rug vagy 100 gólt idèn, ès emellè csapatszinten nem nyer semmit.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. március 7., hétfő 18:33
Főleg, hogy a nevét se jól írtad le, másik dolog, hogy a BEK-et azért ne tituláljuk már Club vb szintű hokikupának.Sandro írta: Volt szerethető edzőtök, Ancellotti (az egyik legjobb edző). De az is durva, hogy 10 szeres bl győztesnek mondjátok magatoknak, miközben a nevenincs elödkupát is ideveszitek.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. március 7., hétfő 18:30
Nem is hiszem, hogy sokáig lennél. Ilyen stílussal, egy közösség sem fogad be. Tudod ha neked van egy szép versenylovad, örülj neki, lásd be, hogy sikeres légy boldog. Ha a rivális ló beteg, belülről őrli fel egy betegség, mögötted áll jelenleg, nem az a normális ha te azzal a lóval vagy elfoglalva és gyűlölöd, mert tudod, hogy sikeresebb volt. De ilyenkor mosolygok és örülök, mert tudom, hogy a sikeresebb korszak is erről szól egyeseknek, csak sajnálom, hogy nem tudod kiélvezni, mert csak ennyire futja, hogy szapulod a Realt. De eljön még a mi időnk hidd el, és akkor nem lesz ekkora az arc.Sandro írta:Ja, ahogy fogalmaztál, nem vagyok regisztrálva a "sötèt oldalon".
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem