A kiemelt részre érdemes figyelni....Hehe mondaniválója néhol túlzásnak tünik

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 25., csütörtök 12:30
A kiemelt részre érdemes figyelni....Hehe mondaniválója néhol túlzásnak tünik
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 25., csütörtök 12:29
4 jó meccs...persze.Nyilván vannak olyanok,akik nem akarják ezt figyelembe venni,marad a rózsaszín szemüveg,meg olyanok,itt a fiatalabb generációra gondolok,akik ebbe nőttek sajna bele,és nem nagyon van viszonyítási alap.
Bár Hehe mondaniválója néhol túlzásnak tünik,de avval egyet tudok érteni,hogy ebben a szezonban 4 jó meccs volt úgy kb,s itt nem csak a realra gondolok,ha egyáltalán volt...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 25., csütörtök 12:08
Csak kiemelkedik egy mélygyenge mezőnyből,egy szóra sem érdemes,minőségileg gyatra tornán.A foci hanyatlik,sőt haldoklik már évek óta,megfojtja a korrupcio,mindent felül ír a pénz,meg az üzlet,a szurkerek meg le vannak szarva.realistahuni írta:Chile egy nagyon jó csapat válogatott szinten jelenleg. Van két sztárocskájuk akire Sampaoli szépen felépítette a csapatot. Bárki ellen képesek meglepetésre, a focijuk, pedig agresszív, pörgős és gyors de olykor látványos is. Nekem tetszik. Hasonlítanak a Dortmundhoz stílusban. Vb-n kár hogy nem jött ki a lépés, ha Pinilla kapufája befele pattan a brazilok ellen ki tudja meddig vihették volna...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 25., csütörtök 11:47
Nos, vegyük sorban,aztán mindketten lépjünk szerintem a témáról, egyet úgysem értünk.hehe írta:felesleges mindenre reagálnom, nincs erre időm, viszont azt megjegyzem, hogy elég idegesítő, hogy mindenkit próbálsz elnyomni, akinek akáregy kicsit is más a véleménye.
sosem fogod tisztán látni a képet, mert csak a te nézőpontodból tudod megítélni, mint ahogy ez igaz mindenki másra is.
a baj ott van, hogy te más véleményét, szempontjait még csak meg se akarod hallani, csaktecsaktecsakte, mint egy rossz nő![]()
egyetlen mondatot ragadnék csak ki, mert az olyan visszás, hogy amikor elolvastam összedőlt a faszba a szemközti ház:kb egy kézen meg lehet számolni, hogy akkor ezek szerint hány igazi labdarúgó és férfi van a futballpályákon (és ezzel gecire egyet is értek), amit te úgy magyarázol meg, hogy változott a foci és ma már nem a tribli meg a csel, a technika számít.Nem szeretem? Persze hogy nem,hiszen egy puhány,szinészkedő alak.....egy labdarúgó és egy férfi nálam nem ilyen,és ez sok más játékosra is vonatkozik,azokról is írtam eleget,de azokat sem olvastad gondolom.
értem én, hogy változott - visszafele - és érzem is mit akarnál mondani, de akkor könyörgöm, ne a barca ellen beszélj pl, hanem unblock az egész faszom sportágat szidd, hogy mennyire elpuhult és nőiesedett, mert ez a valódi gond, indult ez az addig soha nem látott és undorítóan hatalmas mennyiségű céronaldo-féle fetrengésekkel bő 10 évvel ezelőtt.
neymar az első brazil focista, aki hűen követi ezt a köpedék vonalat, de te mint ex-játékos, legalább azt értékelhetnéd, hogy legalább képes megállítani a guruló labdát és nem esik el benne, mint egy igazi balfasz, a mai focisták döntő többsége, akik felmarják hetente más 5 évnyi fizuját.
most őszintén, kávániról, vagy kiakeciről kéne beszélni holtszezonban? mind balfasz, szóra sem érdemes, nézz már meg egy brazil-argentin meccset a 90-es évekből egy copa americáról, hát mi a lófasz ez itt manapság ahhoz képest?
mivel - számomra - a játék manapság teljesen élvezhetetlen és nézhetetlen tévén keresztül, ezért én csak 1-1 szép cselnek, okos passznak, megoldásnak tudok örülni, ami olyan keci ritka, mint a fehér holló atomvillanás után.
(ui.: nézd el, ha nem tudok pikkpakk válaszolni majd, nem azért van, mert megfutamodtam, hanem mert sok a dolog.)
puszika.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 25., csütörtök 11:25
Del amerikai csapat, azert ok is kitudnak nevelni 1-1 jo jatekost, mint anno Recoba pl....de a nagy tobbseg favago, mindig is azok voltak...az arany csapat jatekosai tudnanak meselni roluk az 54'-s VB-rol.Kerlon írta: Azért a 2010-es VB-n nem véletlen lett Forlán a VB legjobbja. Ott szerintem remekül játszottak. Igaz az a torna is egy kicsit gyengébb volt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 25., csütörtök 11:07
Azért a 2010-es VB-n nem véletlen lett Forlán a VB legjobbja. Ott szerintem remekül játszottak. Igaz az a torna is egy kicsit gyengébb volt.numberone1 írta:Az elottem szolokkal ertek egyet. Nagy szar az egesz torna Csilevel egyutt is. Ha Vidalt kirakjak a csapatbol, amiert reszegen okozott balesetet(megerdemelte volna), akkor ez a csapat halott lenne. Uruk meg hoztak azt amit mindig is tudtak, tordelni a jatekot, tele a csapat favagoval. Emlekszem amikor megnyertek a Copat, akkor sem voltak annyira jok,hanem a tobbi volt annyira szar.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 25., csütörtök 10:37
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 25., csütörtök 10:29
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 25., csütörtök 10:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 25., csütörtök 10:14
Az egész torna nem ér egy forintot se, ez most megkoronázta a színvonalat.dannen írta:komolyan, ezért kiállítani cavanit, szégyen. jara meg nem játszhat a copa további részén, mert eltiltották meccs után a nyomorékságáért.
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 25., csütörtök 10:08
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 25., csütörtök 8:24
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 25., csütörtök 8:05
OFF: Mondjuk ezt pont te mondod.hehe írta:pont az ilyenek miatt nem lehet komolyan venni, amit írsz, annyira érezhető, hogy nem tudod objektíven megítélni a dolgot, süt az egészről, hogy nem csíped a gyereket.
komolytalan.
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 25., csütörtök 8:00
kb egy kézen meg lehet számolni, hogy akkor ezek szerint hány igazi labdarúgó és férfi van a futballpályákon (és ezzel gecire egyet is értek), amit te úgy magyarázol meg, hogy változott a foci és ma már nem a tribli meg a csel, a technika számít.Nem szeretem? Persze hogy nem,hiszen egy puhány,szinészkedő alak.....egy labdarúgó és egy férfi nálam nem ilyen,és ez sok más játékosra is vonatkozik,azokról is írtam eleget,de azokat sem olvastad gondolom.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 25., csütörtök 6:35
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 25., csütörtök 6:11
pont az ilyenek miatt nem lehet komolyan venni, amit írsz, annyira érezhető, hogy nem tudod objektíven megítélni a dolgot, süt az egészről, hogy nem csíped a gyereket.R.M.C.F írta:Hagyjuk már ez a neymart,egy két embernek hála,többet foglalkozunk itt mi vele,mint a világban mások összesen.Neymar mit kapott azért ?
Kit érdekel mikor dobja fel magát? Vagy mikor kit rúg meg? Hagyjuk már.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 25., csütörtök 2:57
Ha már minden meccs unalmas legalább valamivel feldobják.Anyaka írta:Na már minden meccsre jut egy kis móka? Cavani
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. június 25., csütörtök 2:56
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 25., csütörtök 2:55
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. június 25., csütörtök 1:25
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem