Dél-amerikai foci

Foci a Real Madridon túl...
R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

Re: Dél-amerikai foci

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 25., csütörtök 12:30

Hehe mondaniválója néhol túlzásnak tünik
A kiemelt részre érdemes figyelni.... :D :D :D
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 25., csütörtök 12:29

Nyilván vannak olyanok,akik nem akarják ezt figyelembe venni,marad a rózsaszín szemüveg,meg olyanok,itt a fiatalabb generációra gondolok,akik ebbe nőttek sajna bele,és nem nagyon van viszonyítási alap.
Bár Hehe mondaniválója néhol túlzásnak tünik,de avval egyet tudok érteni,hogy ebben a szezonban 4 jó meccs volt úgy kb,s itt nem csak a realra gondolok,ha egyáltalán volt...
4 jó meccs...persze. :lol:
No offense, de ha tényleg ennyire nem tetszik már akkor váltsatok inkább, mert már évek óta csak a köpködés megy, ezzel pedig úgyse értek el semmit, max elveszetik más kedvét is tőle.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. június 25., csütörtök 12:08

realistahuni írta:Chile egy nagyon jó csapat válogatott szinten jelenleg. Van két sztárocskájuk akire Sampaoli szépen felépítette a csapatot. Bárki ellen képesek meglepetésre, a focijuk, pedig agresszív, pörgős és gyors de olykor látványos is. Nekem tetszik. Hasonlítanak a Dortmundhoz stílusban. Vb-n kár hogy nem jött ki a lépés, ha Pinilla kapufája befele pattan a brazilok ellen ki tudja meddig vihették volna...
Csak kiemelkedik egy mélygyenge mezőnyből,egy szóra sem érdemes,minőségileg gyatra tornán.A foci hanyatlik,sőt haldoklik már évek óta,megfojtja a korrupcio,mindent felül ír a pénz,meg az üzlet,a szurkerek meg le vannak szarva.
Nyilván vannak olyanok,akik nem akarják ezt figyelembe venni,marad a rózsaszín szemüveg,meg olyanok,itt a fiatalabb generációra gondolok,akik ebbe nőttek sajna bele,és nem nagyon van viszonyítási alap.
Bár Hehe mondaniválója néhol túlzásnak tünik,de avval egyet tudok érteni,hogy ebben a szezonban 4 jó meccs volt úgy kb,s itt nem csak a realra gondolok,ha egyáltalán volt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 25., csütörtök 11:47

hehe írta:felesleges mindenre reagálnom, nincs erre időm, viszont azt megjegyzem, hogy elég idegesítő, hogy mindenkit próbálsz elnyomni, akinek akáregy kicsit is más a véleménye.
sosem fogod tisztán látni a képet, mert csak a te nézőpontodból tudod megítélni, mint ahogy ez igaz mindenki másra is.
a baj ott van, hogy te más véleményét, szempontjait még csak meg se akarod hallani, csaktecsaktecsakte, mint egy rossz nő :lol:

egyetlen mondatot ragadnék csak ki, mert az olyan visszás, hogy amikor elolvastam összedőlt a faszba a szemközti ház:
Nem szeretem? Persze hogy nem,hiszen egy puhány,szinészkedő alak.....egy labdarúgó és egy férfi nálam nem ilyen,és ez sok más játékosra is vonatkozik,azokról is írtam eleget,de azokat sem olvastad gondolom.
kb egy kézen meg lehet számolni, hogy akkor ezek szerint hány igazi labdarúgó és férfi van a futballpályákon (és ezzel gecire egyet is értek), amit te úgy magyarázol meg, hogy változott a foci és ma már nem a tribli meg a csel, a technika számít.
értem én, hogy változott - visszafele - és érzem is mit akarnál mondani, de akkor könyörgöm, ne a barca ellen beszélj pl, hanem unblock az egész faszom sportágat szidd, hogy mennyire elpuhult és nőiesedett, mert ez a valódi gond, indult ez az addig soha nem látott és undorítóan hatalmas mennyiségű céronaldo-féle fetrengésekkel bő 10 évvel ezelőtt.
neymar az első brazil focista, aki hűen követi ezt a köpedék vonalat, de te mint ex-játékos, legalább azt értékelhetnéd, hogy legalább képes megállítani a guruló labdát és nem esik el benne, mint egy igazi balfasz, a mai focisták döntő többsége, akik felmarják hetente más 5 évnyi fizuját.
most őszintén, kávániról, vagy kiakeciről kéne beszélni holtszezonban? mind balfasz, szóra sem érdemes, nézz már meg egy brazil-argentin meccset a 90-es évekből egy copa americáról, hát mi a lófasz ez itt manapság ahhoz képest?
mivel - számomra - a játék manapság teljesen élvezhetetlen és nézhetetlen tévén keresztül, ezért én csak 1-1 szép cselnek, okos passznak, megoldásnak tudok örülni, ami olyan keci ritka, mint a fehér holló atomvillanás után.

(ui.: nézd el, ha nem tudok pikkpakk válaszolni majd, nem azért van, mert megfutamodtam :lol: , hanem mert sok a dolog.)
puszika.
Nos, vegyük sorban,aztán mindketten lépjünk szerintem a témáról, egyet úgysem értünk.

Nem érzem hogy bárkit elnyomnék, szerintem nem veszekszem senkivel sem,nem erőszakoskodom a véleményeimmel..... az eltérő véleményeket is részben üdvözlöm,sokszor oda is írom: ezzel nem értek egyet stb....lásd kommentjeim.
A Te véleményeid nem "kissé" eltérőek az enyémtől,hanem számottevően.....régebben sok dologban egyetértettem, de ez az elmúlt években megváltozott,és átment a játékosok gúnyolásába,leszólásába,fgy-zésbe,szardobálásba,és ez általános méreteket öltött,ebben nem akarok részt venni, ez egy ok hogy néha odaszólok......a másik meg hogy a kedvenceidet túlsztárolod, nevek nélkül is tudja mindenki,pont Te vagy az aki nyomja bele az emberek képébe(hozzáteszem elég sikeresen) a szerintem durván túlzó,már nem valós jellemzéseket,túlsztárolásokat. Ezekben sem tudok partner lenni, és beleszóltam párszor.

A puhányságot nem a foci változásával magyarázom, bár sajnálatos része ez is, én szakmai változásokat közlök,szerintem elég jól megfogalmazva,és szerintem korrektek is java részt.

neymar(remélem többet nem kell magyaráznom) puhányság....nem hogy ilyen, hanem ebben az igazi király,olyan nevetséges mutatványai voltak már nem kevésszer, hogy a bicska kinyílik az ember zsebében. Szánalmas fetrengések,égbe ugrálások stb....a játéka korábban öncélú,magamutogató és sportszerűtlen volt, lásd braziliában csípőretett kéz a védővel szemben stb....én ezt az embert nem ismertem el,és ha ilyen lenne vagy lesz nem is fogom. Ez nem foci, akkor sem ha közben kioszt két esernyőt.......az első barcás évében még pöts volt, de az egy dolog,braziliában kötetlen egy támadó szerepe,európa top csapataiban főleg a barcában viszont nagyon is kötött,ehhez megszokás kell, a második évében szépen vetkőzte le( kérésre vagy önállóan az lényegtelen most) azokat a szánalmas gyerekes mutatványait amitől undor fog el egy jóérzésű férfit, majd elkezdett egy direktebb,kevesebb érintéses gyors focit bemutatni,amiben több labdanélküli helyezkedést,csapatjellegű munkát(labdakérés,megjátszhatóság, gyors visszapasszok stb) vonultatott fel. Ha ez igy megy tovább akkor top játékos lesz,vagy akár a legjobb is lehet, ha ez nem fejlődik tovább,és marad a régi énje akkor lesz belőle is egy neo robinho.

C Ronaldot sem szeretem, csak példa számomra hogy kell alázattal , akarattal bírni,ez az ami bennem és sokunkban hiánycikk sajnos.

A barcát régóta nem szidom,leálltam erről... képzeld azóta hogy már nem a bírókara helyezik csapategységben a nyomást hogy ezt vagy azt állítsa ki, a bírók sem fújnak oda egy egy olyan meccsen amikor elkél a segítség, nem fetrengenek ...stb.....látod, érthető mechanizmusokkal élek :lol:

A labdarúgás meg nem visszafejlődött...max neked vagy másoknak ez nem tetszik annyira,ez egy dolog, a foci fejlődött, mégpedig azét mert azokat akiket régebben csodáltunk egy egy skillért,ma már könnyebben megfogják, leszerelik a tanultabb,taktikásabb és képzettek védők,kp-ások csapatmunkával együttesen, vagy a játékuk már nem elegendő mert egysíkú vagy szűk repertoárral bír.

De ne menjünk bele szakmai szempontokba,mert nekünk egymással nem ez a bajunk,hanem a túlzások,a köpködések stb.....

Szerintem hanyagoljuk a témát, én megértelek részben, de a közléseid nekem nem tetszenek, a túlsztárolásokkal nem értek egyet,de ez legyen az én hibám.

Csók.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 25., csütörtök 11:25

Kerlon írta: Azért a 2010-es VB-n nem véletlen lett Forlán a VB legjobbja. Ott szerintem remekül játszottak. Igaz az a torna is egy kicsit gyengébb volt.
Del amerikai csapat, azert ok is kitudnak nevelni 1-1 jo jatekost, mint anno Recoba pl....de a nagy tobbseg favago, mindig is azok voltak...az arany csapat jatekosai tudnanak meselni roluk az 54'-s VB-rol.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. június 25., csütörtök 11:07

numberone1 írta:Az elottem szolokkal ertek egyet. Nagy szar az egesz torna Csilevel egyutt is. Ha Vidalt kirakjak a csapatbol, amiert reszegen okozott balesetet(megerdemelte volna), akkor ez a csapat halott lenne. Uruk meg hoztak azt amit mindig is tudtak, tordelni a jatekot, tele a csapat favagoval. Emlekszem amikor megnyertek a Copat, akkor sem voltak annyira jok,hanem a tobbi volt annyira szar.
Azért a 2010-es VB-n nem véletlen lett Forlán a VB legjobbja. Ott szerintem remekül játszottak. Igaz az a torna is egy kicsit gyengébb volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 25., csütörtök 10:37

Chile egy nagyon jó csapat válogatott szinten jelenleg. Van két sztárocskájuk akire Sampaoli szépen felépítette a csapatot. Bárki ellen képesek meglepetésre, a focijuk, pedig agresszív, pörgős és gyors de olykor látványos is. Nekem tetszik. Hasonlítanak a Dortmundhoz stílusban. Vb-n kár hogy nem jött ki a lépés, ha Pinilla kapufája befele pattan a brazilok ellen ki tudja meddig vihették volna...

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. június 25., csütörtök 10:29

Az elottem szolokkal ertek egyet. Nagy szar az egesz torna Csilevel egyutt is. Ha Vidalt kirakjak a csapatbol, amiert reszegen okozott balesetet(megerdemelte volna), akkor ez a csapat halott lenne. Uruk meg hoztak azt amit mindig is tudtak, tordelni a jatekot, tele a csapat favagoval. Emlekszem amikor megnyertek a Copat, akkor sem voltak annyira jok,hanem a tobbi volt annyira szar.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

realistahuni

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 25., csütörtök 10:19

Nem tudom ki sajnálja ezt az urugvájt, én biztosan nem.
Míg Forlán ott volt még volt némi focira emlékeztető dolog tőlük, de ezek most kb. a válogatott futball atleticoi. :lol:
Chile a piros lap előtt is sokkal jobb volt, és a focijuk is jóval befogadhatóbb.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. június 25., csütörtök 10:14

dannen írta:komolyan, ezért kiállítani cavanit, szégyen. jara meg nem játszhat a copa további részén, mert eltiltották meccs után a nyomorékságáért.
Az egész torna nem ér egy forintot se, ez most megkoronázta a színvonalat.

Amúgy nem volt a sporinak fülese? A többi segítő mi a szart csinált? Tényleg kéne ide a videobíró nba módjára, az ilyen köcsögöket meg 10 meccs plusz sok euróra el kell tiltani a faszba. Ez lett a mai fociból. Szánalmas.
Nem illik.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. június 25., csütörtök 10:08

Olvastam valahol, hogy ezt a csaló cigány bandát a döntőig viszi a szövetség/bírók. Pfej, sok ffej alak... :roll:
"And my heart will leave you never."

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. június 25., csütörtök 8:24

Bolívia - Peru . éjjel. 1:30
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. június 25., csütörtök 8:05

hehe írta:pont az ilyenek miatt nem lehet komolyan venni, amit írsz, annyira érezhető, hogy nem tudod objektíven megítélni a dolgot, süt az egészről, hogy nem csíped a gyereket.
komolytalan. :lol:
OFF: Mondjuk ezt pont te mondod. :lol: :mrgreen:

ON: lesz valami meccs ma este vagy holnap?

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 25., csütörtök 8:00

felesleges mindenre reagálnom, nincs erre időm, viszont azt megjegyzem, hogy elég idegesítő, hogy mindenkit próbálsz elnyomni, akinek akáregy kicsit is más a véleménye.
sosem fogod tisztán látni a képet, mert csak a te nézőpontodból tudod megítélni, mint ahogy ez igaz mindenki másra is.
a baj ott van, hogy te más véleményét, szempontjait még csak meg se akarod hallani, csaktecsaktecsakte, mint egy rossz nő :lol:

egyetlen mondatot ragadnék csak ki, mert az olyan visszás, hogy amikor elolvastam összedőlt a faszba a szemközti ház:
Nem szeretem? Persze hogy nem,hiszen egy puhány,szinészkedő alak.....egy labdarúgó és egy férfi nálam nem ilyen,és ez sok más játékosra is vonatkozik,azokról is írtam eleget,de azokat sem olvastad gondolom.
kb egy kézen meg lehet számolni, hogy akkor ezek szerint hány igazi labdarúgó és férfi van a futballpályákon (és ezzel gecire egyet is értek), amit te úgy magyarázol meg, hogy változott a foci és ma már nem a tribli meg a csel, a technika számít.
értem én, hogy változott - visszafele - és érzem is mit akarnál mondani, de akkor könyörgöm, ne a barca ellen beszélj pl, hanem unblock az egész faszom sportágat szidd, hogy mennyire elpuhult és nőiesedett, mert ez a valódi gond, indult ez az addig soha nem látott és undorítóan hatalmas mennyiségű céronaldo-féle fetrengésekkel bő 10 évvel ezelőtt.
neymar az első brazil focista, aki hűen követi ezt a köpedék vonalat, de te mint ex-játékos, legalább azt értékelhetnéd, hogy legalább képes megállítani a guruló labdát és nem esik el benne, mint egy igazi balfasz, a mai focisták döntő többsége, akik felmarják hetente más 5 évnyi fizuját.
most őszintén, kávániról, vagy kiakeciről kéne beszélni holtszezonban? mind balfasz, szóra sem érdemes, nézz már meg egy brazil-argentin meccset a 90-es évekből egy copa americáról, hát mi a lófasz ez itt manapság ahhoz képest?
mivel - számomra - a játék manapság teljesen élvezhetetlen és nézhetetlen tévén keresztül, ezért én csak 1-1 szép cselnek, okos passznak, megoldásnak tudok örülni, ami olyan keci ritka, mint a fehér holló atomvillanás után.

(ui.: nézd el, ha nem tudok pikkpakk válaszolni majd, nem azért van, mert megfutamodtam :lol: , hanem mert sok a dolog.)
puszika.
Kép
Kép
Kép

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. június 25., csütörtök 6:35

Nem tudom Te melyik bolygón élsz, pont Te aki a létező legjobban torzít már szinte minden véleményét a szimpátia irányába. ezt nálam Te itt megláttad? :lol: :lol: Mert azt írtam hogy többet beszélünk erről a fazonról itt már mint a saját játékosainkról? :lol:
Ha olvasni is járnál ide,nem csak fgy-zni,butargentinozni,egylábasozni,ramost-pepét-jamest szidni és neymart és patot túlmisztifikálni,a korábbi mieinket leszólni,akkor régen rájöhettél volna hogy pont én vagyok az aki a nem objektiv szólamok ellen pedálozik,mint pl neymarnál is,hiszen ekkora túlhájpolása itt senkinek sem volt még.....én vagyok az aki korrekten leírta milyen egy nudli volt éveken át a fetregéseivel,a majom viselkedésével,egy vicc az amit képviselt mindig is,én kérek elnézést azokért a labdarúgást mint SPORTOT kifigurázó fetrengésekért,női viselkedésekért......Te meg istenítetted a meccsenkénti 1 esernyőjéért meg egy két szép cseléért,amiknek éveken át semmi haszna sem volt......aztán én voltam az aki tavaly szép fejlődést láttam nála,és azt írtam többször is,ha ezt igy tudja folytatni akkor nagyra viheti.....igen,de én nem vagyok objektiv.

ááááá nem, had kérdezzem meg,csak félve, nem lehet hogy pont fordítva van? És azért fura neked a véleményem,mert én nem szopom túl,hanem annak mondom amit látok tőle?

Nem baj,hülyítsd csak a népet,abban mindenkinél jobb vagy. Tartalmas, szakszerű véleményeid meg egyáltalán nincsenek,csak ezek a félrevezető, szimpátia általi torzítások.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2015. június 25., csütörtök 6:11

R.M.C.F írta:
Neymar mit kapott azért ?
Hagyjuk már ez a neymart,egy két embernek hála,többet foglalkozunk itt mi vele,mint a világban mások összesen.

Kit érdekel mikor dobja fel magát? Vagy mikor kit rúg meg? Hagyjuk már.
pont az ilyenek miatt nem lehet komolyan venni, amit írsz, annyira érezhető, hogy nem tudod objektíven megítélni a dolgot, süt az egészről, hogy nem csíped a gyereket.
komolytalan. :lol:

de amúgy mostanság kiafacomról beszéljen az ember, ha 2015-ben eddig összesen volt kb 4 focimeccs, a többi mind hónaljszagú erőlködés meg vicc?
Kép
Kép
Kép

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 25., csütörtök 2:57

Anyaka írta:Na már minden meccsre jut egy kis móka? Cavani :lol:
Ha már minden meccs unalmas legalább valamivel feldobják. :lol:

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. június 25., csütörtök 2:56

Na már minden meccsre jut egy kis móka? Cavani :lol:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. június 25., csütörtök 2:55

Hopp egy Cavani piros.

kupak17

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. június 25., csütörtök 1:25

Chile: Bravo - Isla, Medel, Jara, Mena - Díaz, Aránguiz, Vidal - Valdivia - A. Sánchez, E. Vargas.
Uruguay: Muslera - M. Pereira, Giménez, Godín, Fucile - C. Sánchez, Á. González, Arévalo Rios, C., Rodríguez - Rolán, Cavani.

na lássuk. :D
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

Vissza: