Ha mindenki szar,akkor ott mar mas bajok vannak,nem egyeniek...EmbroZZ írta:Jogos... őt el is felejtettem, annyira nem szint...Csabi írta:
ceballos?![]()
![]()
legyen már vége ennek az egésznek. mennyi gólnál tartunk? 16-17? és még nincs vége. kapunk 20 gólt egy évben a barszától. ilyen után, ha nem ancelotti lenne az edzőnk azonnal fel kell állni. szenvedje még végig, aztán tisztítsuk a szerencsétleneket. pereznek meg halló, jó reggelt.

Megy a meccs!
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Megy a meccs!
És úgy kapunk ennyi gólt hogy világklasszis kapus áll a kapuban, nem egy Szczesny

- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Csak Valverdet hozza le Ancelotti, aztán a szezonban már ne is játszon. Szép lenne, ha neki is szétmenne a térde...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- EmbroZZ
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
Jogos... őt el is felejtettem, annyira nem szint...Csabi írta:ceballos?EmbroZZ írta: Vini, Guler, Belli, L. V.
4 ember minuszban vezettünk kettővel. Érthetetlen...
A legnagyobb probléma, h a padon is egy halovány Rodrygo meg egy null km-es Endre van.
Szerintem az jár jól, aki elmegy és grillez vmi vacsorát, de én mazochista vagyok![]()
![]()
![]()
legyen már vége ennek az egésznek. mennyi gólnál tartunk? 16-17? és még nincs vége. kapunk 20 gólt egy évben a barszától. ilyen után, ha nem ancelotti lenne az edzőnk azonnal fel kell állni. szenvedje még végig, aztán tisztítsuk a szerencsétleneket. pereznek meg halló, jó reggelt.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ceballos?EmbroZZ írta: Vini, Guler, Belli, L. V.
A legnagyobb probléma, h a padon is egy halovány Rodrygo meg egy null km-es Endre van.
Szerintem az jár jól, aki elmegy és grillez vmi vacsorát, de én mazochista vagyok![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
0-2 ről kiscsapatok szokták így elfogyni fejben, így talán még nagyobb szégyen a mai teljesítmény. Nyilván nincs még vége, de ez megint mi a fasz volt......

- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Inter ellen ket plusz meccset jatszo Barca, akik raadasul a visszavagon hosszabbitast is jatszottak ilyen konnyeden lonek nekunk 4 golt. Johetunk a serultekkel, de ott sincs Kounde, Lewa, Balde…
0-2 nel ez a tilikus Carlo taktika megint ult. Borzasztoan felbasz a mai.. idei elso olyan meccs, ahol mar tenyleg bedobnam a tvt a taviranyitoval, vicc.
0-2 nel ez a tilikus Carlo taktika megint ult. Borzasztoan felbasz a mai.. idei elso olyan meccs, ahol mar tenyleg bedobnam a tvt a taviranyitoval, vicc.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Lv le Modric be.
Belli vagz Guler le es mehet be Rodrygo.
Belli vagz Guler le es mehet be Rodrygo.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Éles visszavágásBencze írta: Kurva anyad

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Remelem te is olezol az eurobarcan, vagy mar nem vagy ott aktiv?miro. írta:Ra 20 percre meg oleznak az elso felidobe mar nekik.Bencze írta: Az egy kupas csoda barca. Europa legjobb csapata egy cdr-rel a szezon vegeninnen mar leadjak a bajnoksagot
![]()
ebbol lehet 8 is. egyik csapanak van kedve jatszani a masik meg nem tud
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- EmbroZZ
- Kedvenc játékosaid: Benz, Marcelo, Iker
Vini, Guler, Belli, L. V.
Szerintem az jár jól, aki elmegy és grillez vmi vacsorát, de én mazochista vagyok
Szerintem az jár jól, aki elmegy és grillez vmi vacsorát, de én mazochista vagyok

- whitemadrid
Kit és kire ?tomi_b írta: Félidőben legalább 3mat kell cserélni.

Legyen vege mostmár. Mennyen akinek mennie kell. A tobbiek pihenjenek, akit műteni kell azt tegyék helyre.
El.kell engedni ezt a szezont akármennyire fáj.
Köszönjük Carlonak.
Kezdjünk el dolgozni a következő szezonon , hogy ne ilyen moslekeot rakjunk ki a pályára.

-
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Ramos, Militao, Carvajal, Vini, Valverde
egy realos forumon se irhatok ilyet?Torgelle94 írta:Toljad kölyök1madridista írta: annyit kerek
valaki apritsa fel tuzifanak a gyamal gyereket aztan joccakata hozzád és bencushoz hasonló gyökerek miatt bélyegzik meg a madridistákat..
elkepesztoen nagy lett a pofaja, es rendkivul idegesito... raphinha detto, undorito hisztis pojacak, utobbi sokszor vinicius szintjet hozza...
nem erdekel hogy mi miatt belyegeznek meg, akarmit csinalunk megbelyegeznek, a barca ugyis mindig aszent es hibatlan csapat lesz a real meg az aljas fogonosz... mint vini es rapha eseteben, vagy a birok eseteben...
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Ra 20 percre meg oleznak az elso felidobe mar nekik.Bencze írta: Az egy kupas csoda barca. Europa legjobb csapata egy cdr-rel a szezon vegeninnen mar leadjak a bajnoksagot

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Imadom h mindenre van vmi magyarazkodasodhehetheoriginal írta:
Csak mert magas volt a fizuja![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2025. május 11., vasárnap 17:11-kor.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Csak mert magas volt a fizujaLosMerengues írta:Nem olyan régen a Barca szurkolók nagy része is a csapatuktól minél távolabb akarta küldenihehetheoriginal írta: Amugy az altalatok eveken at lesajnalt dejong annyira alazza az egesz madridot egyenkent, hogy szo nincs ra.

thereisonly1ronaldo
-
LV játszatása szerintem már üzenet a vezetőség felé Carlo részéről, hogy nem hoztatok jobb hátvédet, pedig kértem, akkor nézzétek a CSK-t

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Kurva anyadTorgelle94 írta:Toljad kölyök1madridista írta: annyit kerek
valaki apritsa fel tuzifanak a gyamal gyereket aztan joccakata hozzád és bencushoz hasonló gyökerek miatt bélyegzik meg a madridistákat..
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Azért mert nem csak a politika topicban nyomja a baromságot és hiába tiltom, még mindig látom. Erre van itt igény?BlancoMark írta:Teso, elvezd ki a gyozelmet otthon. Minek jossz ide eszt osztani?Torgelle94 írta:
Toljad kölyöka hozzád és bencushoz hasonló gyökerek miatt bélyegzik meg a madridistákat..