HozzászólásSzerző: Csabi » 2021. december 29., szerda 15:46
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. december 29., szerda 13:17
Viszont sok hely nincs tologatni a naptárban szerintem. Máj. 22-vel kb. minden topliga zárni fog, de tavasszal 2 válogatott szünit is akartak (a dél-ami selejtezők miatt jan. végén?, az még áll?), meg spanyol kupa is lesz..davi10 írta:Tegnapi hírek szerint a Mallorca-nál is van 4 koronás játékos, lehet, hogy azóta többen is pozitívak lettek.TheBull6 írta:
Számomra mondjuk nem is kérdés, hogy ők nem fognak kiállni hiányzókkal, inkább elhalasztják.
Valószínűleg halasztás lesz.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. december 29., szerda 12:44
Tegnapi hírek szerint a Mallorca-nál is van 4 koronás játékos, lehet, hogy azóta többen is pozitívak lettek.TheBull6 írta:
Számomra mondjuk nem is kérdés, hogy ők nem fognak kiállni hiányzókkal, inkább elhalasztják.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2021. december 29., szerda 12:29
Számomra mondjuk nem is kérdés, hogy ők nem fognak kiállni hiányzókkal, inkább elhalasztják.sebydani írta:Az mondjuk egész korrekt névsor. Kubo megfütyizheti majd őket.Barça confirm Dembélé, Umtiti and Gavi join Lenglet, Alves, Balde and Alba in testing positive for COVID-19.
Busquets, Braithwaite, Ansu, Pedri, Roberto, Dest and Memphis could all be missing due to suspension and injuries.
They face Mallorca on Sunday
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. december 29., szerda 12:20
Az mondjuk egész korrekt névsor. Kubo megfütyizheti majd őket.Barça confirm Dembélé, Umtiti and Gavi join Lenglet, Alves, Balde and Alba in testing positive for COVID-19.
Busquets, Braithwaite, Ansu, Pedri, Roberto, Dest and Memphis could all be missing due to suspension and injuries.
They face Mallorca on Sunday
HozzászólásSzerző: el magico » 2021. december 29., szerda 11:45
Realista24 írta: César Azpilicueta nyáron ingyen érkezik a katalánokhoz.
___Samy___ írta:Akkor minek vitte oda masfel eve?
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. december 29., szerda 11:13
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 29., szerda 11:11
Ja, én is a pénzügyi részére gondoltam.h3x0r írta:Raiola meg a penz nagyobb spanok.davi10 írta: Nem tudom mennyi a valóságalapja, de sok újság azt kommunikálja, hogy Lapirta és Raiola nagy spanok.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2021. december 29., szerda 11:01
HozzászólásSzerző: KAG » 2021. december 29., szerda 10:50
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2021. december 29., szerda 10:48
33 évesen ő sem épp a jövő csapatát hivatott építeni...Realista24 írta: César Azpilicueta nyáron ingyen érkezik a katalánokhoz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. december 29., szerda 10:38
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2021. december 28., kedd 17:12
Raiola meg a penz nagyobb spanok.davi10 írta: Nem tudom mennyi a valóságalapja, de sok újság azt kommunikálja, hogy Lapirta és Raiola nagy spanok.
HozzászólásSzerző: davi10 » 2021. december 28., kedd 16:30
SR ahhoz képest mindenképp sokat keres, hogy kb. a PSG elleni fordítás óta nem volt jó meccse. Amit találtam ott Busi és Alba között van a fizuja, tehát mindenképp több, mint amennyit érdemelne.raul 4 ever írta:SR egyébként "nagyhal", sokat keres ő is?
Ő elhülyéskedte a pályafutását, a térdsérülése nem jött rendbe (és már nem is fog) teljesen, vagy csak én emlékszem úgy, hogy álmából felkeltve is jobb, mint Piké/Langlé?
Nem tudom mennyi a valóságalapja, de sok újság azt kommunikálja, hogy Lapirta és Raiola nagy spanok. Ettől függetlenül szerintem nem lesz itt Haaland. Ráadásul bőven van még erősítésre szoruló csapatrész, nem is lenne okos dolog az egész büdzsét elszórni egyetlen játékosra.halamadrid írta: Főleg hogy Raioláról van szó
HozzászólásSzerző: Buitre » 2021. december 28., kedd 16:17
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. december 28., kedd 16:13
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. december 28., kedd 15:59
HozzászólásSzerző: sebydani » 2021. december 28., kedd 15:59
Pep dobott egy csontot haza. Amúgy is van 4 kezdőre elég játékosa___Samy___ írta: Amugy ezt a sracot miert engedte el a City? Foleg ennyiert. Nem valt be?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2021. december 28., kedd 15:57
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2021. december 28., kedd 15:40
Főleg hogy Raioláról van szózsírosdeszka írta:Lehetetlen, hogy az ügynöke oda vigye. Bolond lenne.Sorrentino írta: Megoldják, nyáron meg Haalandot akarják behúzni bármi áron...![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem