Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Ha profi minek menne el a nemzetközi szinten sorozatosan bukó angol klubokba vagy a PSGbe?
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
31-32nél tovább nem is tartanám itt. most se egy villámléptű és csak lassabb lesz.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem csak ő látja így.Tóni lépni fog ha nem látja a fényt,vér profi a tag.Kercsó írta:Ezt csak te látod így.rashidm írta:Annyit hozzátennék még, hogy sokan Kroos-t itt képzelik el sok évig még... Hát azért szerintem ő se itt akar letelepedni. Amint úgy érzi, hogy ebben már több nincs, szépen lelép máshova, ahol lehetne még kupát nyerni: PSG/MU/Chelsea/City. Nem ő fog az asztalra csapni és megmondani a tutit, hogy kapjuk össze magunkat.![]()
Jól érzi magát Madridban. A családja is boldog itt. Elmondta már jópárszor, hogy majd Németországban akar a visszavonulása után élni. De addig el tudja képzelni, hogy nálunk játszik.
Amúgy sem fog ő 34-35nél tovább játszani.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ___Samy___
Épp ezért szerettem volna, ha ZZ viszi végig ezt a generaciot. Nem tudom mihez lehetne most ezzel a kerettel kezdeni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ezt csak te látod így.rashidm írta:Annyit hozzátennék még, hogy sokan Kroos-t itt képzelik el sok évig még... Hát azért szerintem ő se itt akar letelepedni. Amint úgy érzi, hogy ebben már több nincs, szépen lelép máshova, ahol lehetne még kupát nyerni: PSG/MU/Chelsea/City. Nem ő fog az asztalra csapni és megmondani a tutit, hogy kapjuk össze magunkat.

Jól érzi magát Madridban. A családja is boldog itt. Elmondta már jópárszor, hogy majd Németországban akar a visszavonulása után élni. De addig el tudja képzelni, hogy nálunk játszik.
Amúgy sem fog ő 34-35nél tovább játszani.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Roma elleni keddi meccset is idevéve előre, utolsó 7meccsunkbol 6 idegenben.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
A topligák passzátlagaiban ebben az idényben az első 10-ben két Madridos is van, ami tök jó, Ceballos (94,4) a második Stones mögött, Kroos hetedik (93,9), Ramos a 25. (92,3). A matek azt mutatja egyébként, hogy az összjátékunk pontos, ami a gyakorlatban is igaz.
Kulcspassz dolgában viszont már gond van, Marcelo meccsenként 2,6-tal az előző fordulóban még tíz között volt, most már csak 16. Az első 100-ban nincs más tőlünk a bajnokikat nézve (!) Érdekes, hogy Isco a válogatottban és a BL-ben 2,3-as magas nemzetközi szintet hoz, a Ligában 1,4-es halványat (bár ez csapatszinten még nem olyan rossz). Kroos 1,6 -, Modric, Asensio 1,2 meccsenként, Benzema, Bale 1 alatt mélyen.
Kulcspassz dolgában viszont már gond van, Marcelo meccsenként 2,6-tal az előző fordulóban még tíz között volt, most már csak 16. Az első 100-ban nincs más tőlünk a bajnokikat nézve (!) Érdekes, hogy Isco a válogatottban és a BL-ben 2,3-as magas nemzetközi szintet hoz, a Ligában 1,4-es halványat (bár ez csapatszinten még nem olyan rossz). Kroos 1,6 -, Modric, Asensio 1,2 meccsenként, Benzema, Bale 1 alatt mélyen.
- SzB
A pozíciótérképből az derül ki, hogy három embert küldtek rá az egy szem Ceballosra, aki ugye minden, csak nem védekező középpályás, és bátran vállalták az 1/1-et Benzemával és Bale-lel. A korábban balhátvéd Cucurella meg szétalázta a jobb oldali védelmünket (Orellana meg a balt, ami nincs).
Egyébként írjátok ezt a sok játékost - de darabjuk 200. 80 alatt már kevésbé stratégiai posztokon sincs 25 év körüli valamire való játékos. A mieink viszont ha így haladnak, 40-50-nél többért nem lesznek piacképesek - egyrészt mert öregek, s ha fiatalabbak, most gyengék.
Nem sztárokat kellene hoznunk, hanem egy sikerre éhes, tehetséges csapatot, akik élnek-halnak a Madridért.
Hogy a mostaniak beletojnak, és nincs kedvük egy Eibarral szétrúgatni magukat? Ennyi pénzért?! Már bocsánat, ez a Real Madrid, és nem a DVTK.
Egyébként írjátok ezt a sok játékost - de darabjuk 200. 80 alatt már kevésbé stratégiai posztokon sincs 25 év körüli valamire való játékos. A mieink viszont ha így haladnak, 40-50-nél többért nem lesznek piacképesek - egyrészt mert öregek, s ha fiatalabbak, most gyengék.
Nem sztárokat kellene hoznunk, hanem egy sikerre éhes, tehetséges csapatot, akik élnek-halnak a Madridért.
Hogy a mostaniak beletojnak, és nincs kedvük egy Eibarral szétrúgatni magukat? Ennyi pénzért?! Már bocsánat, ez a Real Madrid, és nem a DVTK.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A legrosszabb az egészben ez a minősíthetetlen támadójáték. Azt megszoktam hogy óvodás gólokat kapunk,az nem újdonság de ez, hogy már gólok se jönnek

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hazard, Erikszen kene telen. Ebbe belevonni Balet. Aztan johetne éknek Icardi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Eleg nagy upgrade mondjuk, de van benne valami. Csak az a kerdes, hogy kit kene hozni? Talan Rashfordnal kellene beprobalkozni. Na meg Bappe es KanteKAG írta:Szerintem egy center is prio 1.
Hozhatjuk Hazardot, Eriksent stb.
Ezek lényegében ilyen upgradelt Asensiok,Iscok, de gólt ők se nagyon szoktak lőni.

Eriksen Kante Kroos
Bappe Rashford Hazard
Hajra Perez

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Főleg, hogy először neki kéne összeszednie magát. Ugyanúgy látszik a jóllakottság rajta is mint a keret 90 százalékán.Nem ő fog az asztalra csapni és megmondani a tutit, hogy kapjuk össze magunkat.
Elfogyott a csapat, de nagyon. Van ez így, páratlan nemzetközi sikersorozat után törvényszerű volt, hogy leereszt a társaság. Jövőre keretfrissítés kell, komoly beruházásokkal. Innentől pedig kőkemény harc a top4-ért, mert a jövő évi BL-indulás most már rendkívül komoly veszélybe került.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Annyit hozzátennék még, hogy sokan Kroos-t itt képzelik el sok évig még... Hát azért szerintem ő se itt akar letelepedni. Amint úgy érzi, hogy ebben már több nincs, szépen lelép máshova, ahol lehetne még kupát nyerni: PSG/MU/Chelsea/City. Nem ő fog az asztalra csapni és megmondani a tutit, hogy kapjuk össze magunkat.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Szerintem egy center is prio 1.
Ezek lényegében ilyen upgradelt Asensiok,Iscok, de gólt ők se nagyon szoktak lőni.

ZIDANE
- BlancoMark
Nagyon adom szorol szora.ateeemadrid írta:Én most a pesszimistább tábort erősítem, sajnos ez már nagyon durva visszaesés, azért ez a 6-2-5 a bajnokságban nagyon komolytalan, meg ilyen 3-0ás vereségeket szenvedni jöttment Eibaroktól teljesen demoralizáló. Nyilván jobban fáj egy Clasicos 5-1 mondjuk, de ezek az eredmények jóval nagyobb szégyenek, és a legdurvább, hogy általában nem is szerencsétlenségen múlt a dolog, egyszerűen jobbak voltak nálunk. Igen, egy EIBAR jobb volt nálunk, a papíron talán legerősebb kezdőnknél.
Ramos szerintem már kevés ahhoz, hogy egy Real alapkezdője legyen, meccsenként 3-4 olyan eladott labdája van 10 méterre a kapunktól, amiből bármikor gólt kaphatunk. Marcelo hasonló kategória, őt az menti meg, hogy támadásban a csapat legjobbja továbbra is, viszont amint védekezés címszó alatt lehoz, az a legeslegalja. Szarik bele, nincs is kedve már visszafutni.
Modric szintén kevés, mindenképp pótolnunk kell őt nyáron, nagyon szép amit nálunk nyújtott, teljesen kimaxolta magát, a valószínűsíthető, de elég kérdésesen megérdemelt aranylabdájával pedig meg is koronázza ezt, de maximum kiegészítőemberként számolnék vele jövőre.
De akármilyen nehéz is lesz ezt a generációváltást végigvinni, azért pozitívum, hogy egy nagyon erős mag még ettől függetlenül van. Kapusaink, Carvajal, Odriozola, Varane, Reguilon, Casemiro, Kroos, Ceballos azért még hosszútávra mind jók lehetnek, de az a 3-4 kezdő igazolás szerintem sem túlzás. Eriksent és Hazardot illene bezsebelni, az meg hab a tortán, ha MBappét valahogy meg tudjuk szerezni, bár róla én kezdek lemondani. A védelembe is kell mindenképp egy klasszis középhátvéd, mert Nacho abszolút csak kiegészítőembernek jó, Vallejo meg komolytalan a sérüléseivel.
Akiktől mindenképp megszabadulnék a nyáron, az egyébként Isco, Asensio és Bale, belőlük azért még komoly összeget is lehetne csinálni.

Nyarra (?) realis cel lehet egy Hazard+Eriksen+vedo pakk, persze nyilvan meg mellejuk kellenek majd emberek, de kezdetnek tokeletesek lennenek.
Es igen, nyaron nagy penzeket kell akasztani az Asensio-Isco-Bale harmasert. (Relative.)
Most kicsit olyan helyzetben vagyunk mint amikor Perez megerkezett Calderon utan, ott sem volt zokkenomentes a valtas es eleg sok kozepszeru jatekos be is csuszott, de a vegere nagyon kemeny generacio jott ki. Most is hasonlo lesz szerintem a jovo.
- ateeemadrid
Én most a pesszimistább tábort erősítem, sajnos ez már nagyon durva visszaesés, azért ez a 6-2-5 a bajnokságban nagyon komolytalan, meg ilyen 3-0ás vereségeket szenvedni jöttment Eibaroktól teljesen demoralizáló. Nyilván jobban fáj egy Clasicos 5-1 mondjuk, de ezek az eredmények jóval nagyobb szégyenek, és a legdurvább, hogy általában nem is szerencsétlenségen múlt a dolog, egyszerűen jobbak voltak nálunk. Igen, egy EIBAR jobb volt nálunk, a papíron talán legerősebb kezdőnknél.
Ramos szerintem már kevés ahhoz, hogy egy Real alapkezdője legyen, meccsenként 3-4 olyan eladott labdája van 10 méterre a kapunktól, amiből bármikor gólt kaphatunk. Marcelo hasonló kategória, őt az menti meg, hogy támadásban a csapat legjobbja továbbra is, viszont amint védekezés címszó alatt lehoz, az a legeslegalja. Szarik bele, nincs is kedve már visszafutni.
Modric szintén kevés, mindenképp pótolnunk kell őt nyáron, nagyon szép amit nálunk nyújtott, teljesen kimaxolta magát, a valószínűsíthető, de elég kérdésesen megérdemelt aranylabdájával pedig meg is koronázza ezt, de maximum kiegészítőemberként számolnék vele jövőre.
De akármilyen nehéz is lesz ezt a generációváltást végigvinni, azért pozitívum, hogy egy nagyon erős mag még ettől függetlenül van. Kapusaink, Carvajal, Odriozola, Varane, Reguilon, Casemiro, Kroos, Ceballos azért még hosszútávra mind jók lehetnek, de az a 3-4 kezdő igazolás szerintem sem túlzás. Eriksent és Hazardot illene bezsebelni, az meg hab a tortán, ha MBappét valahogy meg tudjuk szerezni, bár róla én kezdek lemondani. A védelembe is kell mindenképp egy klasszis középhátvéd, mert Nacho abszolút csak kiegészítőembernek jó, Vallejo meg komolytalan a sérüléseivel.
Akiktől mindenképp megszabadulnék a nyáron, az egyébként Isco, Asensio és Bale, belőlük azért még komoly összeget is lehetne csinálni.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Annyira szerintem nem kemény a helyzet, mint írod.
Elejével egyet tudok érteni, de Ramos még használható bőven, megfelelő tehermentesítéssel.
Modric szerintem is kiégett. Én őt elengedném az Interbe, ha annyira ragaszkodna a fix kezdő státuszhoz.
Marcelot pedig méginkább rotálni kéne, mint Ramost. De vele is még bőven lehetne kalkulálni, ha nem ekkora terhelést kapna.
Ahol szerintem borzasztó gyenge a csapat az a támadószekció.
Milan szerintem anno jóval nagyobb szopóban volt mint mi.
De, ha nem figyelünk oda a keretünk hamarosan nekünk is oda fog érni, hogy 1x-re kéne 6-7 embert igazolni a kezdőbe...
Elejével egyet tudok érteni, de Ramos még használható bőven, megfelelő tehermentesítéssel.
Modric szerintem is kiégett. Én őt elengedném az Interbe, ha annyira ragaszkodna a fix kezdő státuszhoz.
Marcelot pedig méginkább rotálni kéne, mint Ramost. De vele is még bőven lehetne kalkulálni, ha nem ekkora terhelést kapna.
Ahol szerintem borzasztó gyenge a csapat az a támadószekció.
Milan szerintem anno jóval nagyobb szopóban volt mint mi.
De, ha nem figyelünk oda a keretünk hamarosan nekünk is oda fog érni, hogy 1x-re kéne 6-7 embert igazolni a kezdőbe...
ZIDANE
-
Ezt a mait úgy hívják, hogy szégyen. Semmi akarást nem lehetett látni, úgy lötyögtek a 80 percben, mintha mi vezetnénk hárommal.
Szerintem legalább 4-5 kezdőszintű igazolásra lenne szükség. A Bale-Benzema-Asensio-Isco négyesből egyik sem üti a szintet, ha lehetne én eladnám az összeset a nyáron. Ma gyakorlatilag helyzetig se tudtunk eljutni.
Modric-Marcelo-Ramos pedig már nagyon benne vannak a korban, imádom őket de jövőtől nem feltétlen számolnék velük stabil kezdőként. Fáradnak és rengeteget hibáznak.
Csak így az a baj, hogy gyakorlatilag a kezdő 70%-át ki kellene cserélni, ezért kellett volna elkezdeni már idén nyáron.
Az edző, hát, ő is hibás, de nem ő fő probléma. Más se tudna sokkal többet elérni ezzel a kerettel szerintem. Jóllaktak, kiégtek, ez van. Igazából megértem őket is, 3 BL után nekem se lenne kedvem ilyen Eibarok ellen kihajtani a belemet, ezért kellettek volna igazolások, új impulzust hozzanak. A Modric-Marcelo-Ramos vonalra egyáltalán nem tudok haragudni, annyi örömet okoztak az évek során, hogy el nem lehet mondani. A vezetőség a fő hibás, hogy gyakorlatilag 4!!!! éve nem igazoltunk a kezdőbe senkit.
Szerintem legalább 4-5 kezdőszintű igazolásra lenne szükség. A Bale-Benzema-Asensio-Isco négyesből egyik sem üti a szintet, ha lehetne én eladnám az összeset a nyáron. Ma gyakorlatilag helyzetig se tudtunk eljutni.
Modric-Marcelo-Ramos pedig már nagyon benne vannak a korban, imádom őket de jövőtől nem feltétlen számolnék velük stabil kezdőként. Fáradnak és rengeteget hibáznak.
Csak így az a baj, hogy gyakorlatilag a kezdő 70%-át ki kellene cserélni, ezért kellett volna elkezdeni már idén nyáron.
Az edző, hát, ő is hibás, de nem ő fő probléma. Más se tudna sokkal többet elérni ezzel a kerettel szerintem. Jóllaktak, kiégtek, ez van. Igazából megértem őket is, 3 BL után nekem se lenne kedvem ilyen Eibarok ellen kihajtani a belemet, ezért kellettek volna igazolások, új impulzust hozzanak. A Modric-Marcelo-Ramos vonalra egyáltalán nem tudok haragudni, annyi örömet okoztak az évek során, hogy el nem lehet mondani. A vezetőség a fő hibás, hogy gyakorlatilag 4!!!! éve nem igazoltunk a kezdőbe senkit.
- SzB
A Barca B-s balhátvéd gyerek meg ott kerülte meg a mi ezerszeres válogatott védelmünket, ahol akarta, és adott három gólpasszt...