Mozi, filmek
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Mozi, filmek
3/10 nálam, ahhoz képest, higy kalandfilm, nincs izgalom, hosszú, unalmas. A karakterek gagyik, kidolgozatlanok, pedig Ennyi időbe beleférne. Egyszerűen szerintem egy szar film, de ha valaki egyszerű pihentető filmre vágyik meg lehet nézni 1x, mert lehet átjön a hibák ellenére is.
Huh. Nálam kb. 6-os a film. És tényleg max Depp szerepe, ami jó benne. Meg a ló, de az nagyon.Victor írta:A magányos lovas (2013)
Johnny Depp a kedvenc színészeim egyike, ám a trailer alapján nem nyűgözött le ez a film, így nem rohantam rögtön megnézni a moziban. Ma azonban véletlen belebotlottam az interneten, és annyira különböztek a vélemények a filmről (két véglet volt jelen, vagy nagyon tetszett valakinek, vagy 1 óra után leállította), hogy muszáj volt megnéznem. Igazából Depp egyik filmjében sem csalódtam még, és ez most sem történt másképp. Az egész lefoglalt, humoros volt, Depp egyszerűen mindig lenyűgöz ezekkel a pofákkal, nagyon hitelesen játszotta megint a félhülye szerepétA zenék is találók voltak, egyszerűen engem szórakoztatott. Nem a legjobb Depp-film, de mindenképpen ajánlom azoknak, akik nem látták. Egy kicsit "szárazföldi Karib tenger kalózai" nekem
![]()
8/10

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
A magányos lovas (2013)
Johnny Depp a kedvenc színészeim egyike, ám a trailer alapján nem nyűgözött le ez a film, így nem rohantam rögtön megnézni a moziban. Ma azonban véletlen belebotlottam az interneten, és annyira különböztek a vélemények a filmről (két véglet volt jelen, vagy nagyon tetszett valakinek, vagy 1 óra után leállította), hogy muszáj volt megnéznem. Igazából Depp egyik filmjében sem csalódtam még, és ez most sem történt másképp. Az egész lefoglalt, humoros volt, Depp egyszerűen mindig lenyűgöz ezekkel a pofákkal, nagyon hitelesen játszotta megint a félhülye szerepét
A zenék is találók voltak, egyszerűen engem szórakoztatott. Nem a legjobb Depp-film, de mindenképpen ajánlom azoknak, akik nem látták. Egy kicsit "szárazföldi Karib tenger kalózai" nekem
8/10
Johnny Depp a kedvenc színészeim egyike, ám a trailer alapján nem nyűgözött le ez a film, így nem rohantam rögtön megnézni a moziban. Ma azonban véletlen belebotlottam az interneten, és annyira különböztek a vélemények a filmről (két véglet volt jelen, vagy nagyon tetszett valakinek, vagy 1 óra után leállította), hogy muszáj volt megnéznem. Igazából Depp egyik filmjében sem csalódtam még, és ez most sem történt másképp. Az egész lefoglalt, humoros volt, Depp egyszerűen mindig lenyűgöz ezekkel a pofákkal, nagyon hitelesen játszotta megint a félhülye szerepét

8/10
A galaxis őrzői (2014)
Tetszett, jó volt. Kellemes a hozza, a sztori is fasza szvsz, színészek, karakterek szintén, nem voltak nagyon eltúlozva a dolgok benne, látványos is, helyenként izgalmas (persze pár klisé azért becsusszant), egyik legjobb Marvel film szerintem.
8/10
Túlélni a karácsonyt (2004)
Régebben még láttam, valamiért megragadt bennem, mondom úgyis karácsony van, újrázom. Nagyon bugyuta film, de mégis szerethető szerintem. Egy-két rész tényleg vicces, de azért nem váltja meg a világot.
Másfél órás kikapcsolódásnak megfelel.
6/10
Tetszett, jó volt. Kellemes a hozza, a sztori is fasza szvsz, színészek, karakterek szintén, nem voltak nagyon eltúlozva a dolgok benne, látványos is, helyenként izgalmas (persze pár klisé azért becsusszant), egyik legjobb Marvel film szerintem.
8/10
Túlélni a karácsonyt (2004)
Régebben még láttam, valamiért megragadt bennem, mondom úgyis karácsony van, újrázom. Nagyon bugyuta film, de mégis szerethető szerintem. Egy-két rész tényleg vicces, de azért nem váltja meg a világot.

6/10
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Aránylag igen, de már írtam róla asszemvolt írta:A Védelmező jó film? megéri megnézni?

"And my heart will leave you never."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Na, a The Interview kikerült a netre. Lehet nézni.
Amúgy most már "csak" 9.6 IMDB-n.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Ahogy mondod, egyetértek.messideco írta:Another earth
Egyszerű, mint a faék. Egészen a végéig. Akkor sokkot kaptam gyakorlatilag... Sok kérdés merült fel bennem, mit hogyan lehetne megvalósítani ott...
Az operatőr munkája különösen tetszett, meg a komolyzene, amikor a zeneszerzővel voltak a jelenetek. Kiváló rendezés.
Vannak még jó filmek a piacon. Megnyugodtam.

Nem számítottam egy világmegváltó darabra, gondolom nem túl nagy összegből gazdálkodtak, patent munka lett minden téren. Egy erős 7,5.
Épp a kommented alatt volt szó a rendező egy másik, idén kiadott filmjéről, I Origins, hát kíváncsi vagyok. Mindenképp megvárom a magyar szinkront, ha nem ürül ki teljesen a watchlistem, Brit Marling ott is szerepet kapott, ha a képi világ hasonló lesz, akkor túl nagyot nem fogunk csalódni.
Most nézem, Mike Cahill itt is mindent magára vállalt, hátha jó lesz, egyelőre nem is tanulmányozom nagyon a témáját, hadd jöjjön majd hirtelen, mint ez.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Köszi, nagyon szeretem az Elrabolva című filmeket, megyek is akkor megnézem.Géci írta:Tegnap néztem meg, és szerintem baromi jó film. Ha az Elrabolva című filmet láttad már, és tetszett akkor semmi képpen se hagyd ki!

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tegnap néztem meg, és szerintem baromi jó film. Ha az Elrabolva című filmet láttad már, és tetszett akkor semmi képpen se hagyd ki!volt írta:A Védelmező jó film? megéri megnézni?

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A Védelmező jó film? megéri megnézni?
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
pont a napokban kezdtem újranézni az elejétől,de már az 5. évadnál járok, megunhatatlan
tuti moziba nézős, a trailernek is olyan hangulata van, hogy már most indulnék a moziba
Turtle mennyira furcsa, hogy csont és bőr lett

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- h3x0r
Ari Gold a legnagyobbAndrás93 írta:Hagyjuk egy kicsit a szőröstalpú hobbitkákat. És térjünk át valami tényleg jóra.
Entourage Trailer
És milyen király, hogy van még 4 évadom.

- András93
Hagyjuk egy kicsit a szőröstalpú hobbitkákat. És térjünk át valami tényleg jóra.
Entourage Trailer
Entourage Trailer

La migliore offerta [2013] (Senki többet /The Best Offer/)
Tornatore-t is többet kéne néznem, mert k*rvajó rendező. A film is nagyon jól sikerült, nagyon ajánlom mindenkinek.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Végkifejlet kiszámítható, no de a tálalás az egyszerűen zseniális
Geoffrey Rush nagyon jól játszik.
Zene meg Ennio Morricone mester miatt szintén piszok jó. Emellett még az operatőri munkát emelném ki. Kicsit a kiszámíthatósága miatt nem estem katarzisba, de tényleg piszok jól és finoman volt tálalva minden a filmben. Nagyon ügyes és szép munka!
9/10
szerk: most látom hogy vetítik HBO-n : katt
Tornatore-t is többet kéne néznem, mert k*rvajó rendező. A film is nagyon jól sikerült, nagyon ajánlom mindenkinek.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Végkifejlet kiszámítható, no de a tálalás az egyszerűen zseniális

Zene meg Ennio Morricone mester miatt szintén piszok jó. Emellett még az operatőri munkát emelném ki. Kicsit a kiszámíthatósága miatt nem estem katarzisba, de tényleg piszok jól és finoman volt tálalva minden a filmben. Nagyon ügyes és szép munka!

9/10
szerk: most látom hogy vetítik HBO-n : katt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sentry 2014. december 23., kedd 20:37-kor.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A konyvben is Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jottek a sasok...realmadridfan írta:Nem volt kifejezetten rossz, de jónak se mondanám. Az biztos, hogy a 6 film közül ez tetszett legkevésbé, de így is élvezhető volt. Talán azért volt gyengébb, mert a seregek motivációi nem voltak túl szimpatikusak számomra. A rohaniak halálba lovaglásánál mintha ott ülnék a lovon én is, itt meg kvázi Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hatalomért, pénzért megy a harc. Legolas-Tauriel karaktere tök felesleges volt. Tetszett a kikacsintás, mikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thorin meghalt és Bilbo elkezdi, hogy "De jönnek a sasok..jönnek a sasok"ezt most nem tudják a sasok sem megoldani. szerintem ezt azért tették bele, mert mindenki azzal baszogatja a LOTR-t, hogy mindent az OP sasok mentenek meg
ha tévedek és a könyvben is ezt mondja, akkor sorry

Szilmarilokbol meg nemigen lesz film...
Egyebkent most olvasom Kingtol a setet torony sorozatot. Ezt nem probalta meg valaki megfilmesiteni? Ez a kihivas, nem a hobbit.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jöhetne abból is egy trilógiaZsombor írta: Btw, ez az egész LOTR univerzum is hatalmas, van jó pár téma, amikből lehetne szépen alkotni, engem pl érdekelne A szilmarilokból 1-2 történet kibontva.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realmadridfan
Nem volt kifejezetten rossz, de jónak se mondanám. Az biztos, hogy a 6 film közül ez tetszett legkevésbé, de így is élvezhető volt. Talán azért volt gyengébb, mert a seregek motivációi nem voltak túl szimpatikusak számomra. A rohaniak halálba lovaglásánál mintha ott ülnék a lovon én is, itt meg kvázi Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hatalomért, pénzért megy a harc. Legolas-Tauriel karaktere tök felesleges volt. Tetszett a kikacsintás, mikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thorin meghalt és Bilbo elkezdi, hogy "De jönnek a sasok..jönnek a sasok"
ezt most nem tudják a sasok sem megoldani. szerintem ezt azért tették bele, mert mindenki azzal baszogatja a LOTR-t, hogy mindent az OP sasok mentenek meg
ha tévedek és a könyvben is ezt mondja, akkor sorry

Jó, hát lehet, hogy neked kevés volt Remy, engem azért felszabott, hogy akkor is lassítva ment a jelenet, amikor leugrottak egy dekkre a törpök.
AmúgySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az a Szarumán, Galadriel, Elrond trió valóban tetszetős volt, vitte is az egész filmet.
Btw, ez az egész LOTR univerzum is hatalmas, van jó pár téma, amikből lehetne szépen alkotni, engem pl érdekelne A szilmarilokból 1-2 történet kibontva.

AmúgySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az a Szarumán, Galadriel, Elrond trió valóban tetszetős volt, vitte is az egész filmet.
Btw, ez az egész LOTR univerzum is hatalmas, van jó pár téma, amikből lehetne szépen alkotni, engem pl érdekelne A szilmarilokból 1-2 történet kibontva.

- Remy
- Kapcsolat:
Ez az utolsó igazából pontosan azt tükrözi, hogy milyen az egész Hobbit trilógia. Lehet utálni és lehet szeretni, és valamilyen szinten mind a két félnek igaza van. Mert érveket fel lehet hozni mind két oldalról.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots