Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 25., csütörtök 20:20

3/10 nálam, ahhoz képest, higy kalandfilm, nincs izgalom, hosszú, unalmas. A karakterek gagyik, kidolgozatlanok, pedig Ennyi időbe beleférne. Egyszerűen szerintem egy szar film, de ha valaki egyszerű pihentető filmre vágyik meg lehet nézni 1x, mert lehet átjön a hibák ellenére is.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 25., csütörtök 20:14

Victor írta:A magányos lovas (2013)
Johnny Depp a kedvenc színészeim egyike, ám a trailer alapján nem nyűgözött le ez a film, így nem rohantam rögtön megnézni a moziban. Ma azonban véletlen belebotlottam az interneten, és annyira különböztek a vélemények a filmről (két véglet volt jelen, vagy nagyon tetszett valakinek, vagy 1 óra után leállította), hogy muszáj volt megnéznem. Igazából Depp egyik filmjében sem csalódtam még, és ez most sem történt másképp. Az egész lefoglalt, humoros volt, Depp egyszerűen mindig lenyűgöz ezekkel a pofákkal, nagyon hitelesen játszotta megint a félhülye szerepét :mrgreen: A zenék is találók voltak, egyszerűen engem szórakoztatott. Nem a legjobb Depp-film, de mindenképpen ajánlom azoknak, akik nem látták. Egy kicsit "szárazföldi Karib tenger kalózai" nekem :)
8/10
Huh. Nálam kb. 6-os a film. És tényleg max Depp szerepe, ami jó benne. Meg a ló, de az nagyon. :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Victor
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City

HozzászólásSzerző: Victor » 2014. december 25., csütörtök 19:30

A magányos lovas (2013)
Johnny Depp a kedvenc színészeim egyike, ám a trailer alapján nem nyűgözött le ez a film, így nem rohantam rögtön megnézni a moziban. Ma azonban véletlen belebotlottam az interneten, és annyira különböztek a vélemények a filmről (két véglet volt jelen, vagy nagyon tetszett valakinek, vagy 1 óra után leállította), hogy muszáj volt megnéznem. Igazából Depp egyik filmjében sem csalódtam még, és ez most sem történt másképp. Az egész lefoglalt, humoros volt, Depp egyszerűen mindig lenyűgöz ezekkel a pofákkal, nagyon hitelesen játszotta megint a félhülye szerepét :mrgreen: A zenék is találók voltak, egyszerűen engem szórakoztatott. Nem a legjobb Depp-film, de mindenképpen ajánlom azoknak, akik nem látták. Egy kicsit "szárazföldi Karib tenger kalózai" nekem :)
8/10

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. december 25., csütörtök 16:01

A galaxis őrzői (2014)

Tetszett, jó volt. Kellemes a hozza, a sztori is fasza szvsz, színészek, karakterek szintén, nem voltak nagyon eltúlozva a dolgok benne, látványos is, helyenként izgalmas (persze pár klisé azért becsusszant), egyik legjobb Marvel film szerintem.

8/10

Túlélni a karácsonyt (2004)

Régebben még láttam, valamiért megragadt bennem, mondom úgyis karácsony van, újrázom. Nagyon bugyuta film, de mégis szerethető szerintem. Egy-két rész tényleg vicces, de azért nem váltja meg a világot. :D Másfél órás kikapcsolódásnak megfelel.

6/10

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 25., csütörtök 11:20

volt írta:A Védelmező jó film? megéri megnézni?
Aránylag igen, de már írtam róla asszem :)
"And my heart will leave you never."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 25., csütörtök 9:04

Na, a The Interview kikerült a netre. Lehet nézni. :D Amúgy most már "csak" 9.6 IMDB-n. :lol:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. december 25., csütörtök 4:03

messideco írta:Another earth
Egyszerű, mint a faék. Egészen a végéig. Akkor sokkot kaptam gyakorlatilag... Sok kérdés merült fel bennem, mit hogyan lehetne megvalósítani ott...
Az operatőr munkája különösen tetszett, meg a komolyzene, amikor a zeneszerzővel voltak a jelenetek. Kiváló rendezés.

Vannak még jó filmek a piacon. Megnyugodtam.
Ahogy mondod, egyetértek. :)
Nem számítottam egy világmegváltó darabra, gondolom nem túl nagy összegből gazdálkodtak, patent munka lett minden téren. Egy erős 7,5.

Épp a kommented alatt volt szó a rendező egy másik, idén kiadott filmjéről, I Origins, hát kíváncsi vagyok. Mindenképp megvárom a magyar szinkront, ha nem ürül ki teljesen a watchlistem, Brit Marling ott is szerepet kapott, ha a képi világ hasonló lesz, akkor túl nagyot nem fogunk csalódni.
Most nézem, Mike Cahill itt is mindent magára vállalt, hátha jó lesz, egyelőre nem is tanulmányozom nagyon a témáját, hadd jöjjön majd hirtelen, mint ez.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. december 24., szerda 0:30

Géci írta:Tegnap néztem meg, és szerintem baromi jó film. Ha az Elrabolva című filmet láttad már, és tetszett akkor semmi képpen se hagyd ki!
Köszi, nagyon szeretem az Elrabolva című filmeket, megyek is akkor megnézem. :)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. december 24., szerda 0:28

volt írta:A Védelmező jó film? megéri megnézni?
Tegnap néztem meg, és szerintem baromi jó film. Ha az Elrabolva című filmet láttad már, és tetszett akkor semmi képpen se hagyd ki! :)

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. december 23., kedd 23:29

American Sniper - Official Trailer 2

Várós.

volt
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: volt » 2014. december 23., kedd 23:20

A Védelmező jó film? megéri megnézni?

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2014. december 23., kedd 23:01

pont a napokban kezdtem újranézni az elejétől,de már az 5. évadnál járok, megunhatatlan :salute: tuti moziba nézős, a trailernek is olyan hangulata van, hogy már most indulnék a moziba :) Turtle mennyira furcsa, hogy csont és bőr lett :mrgreen:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 23., kedd 22:49

András93 írta:Hagyjuk egy kicsit a szőröstalpú hobbitkákat. És térjünk át valami tényleg jóra.

Entourage Trailer B-)

És milyen király, hogy van még 4 évadom. :mrgreen:
Ari Gold a legnagyobb :salute: Na meg Drama :mrgreen: Szoval igen, en is nagyon varom mar a filmet. :D

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. december 23., kedd 20:37

Hagyjuk egy kicsit a szőröstalpú hobbitkákat. És térjünk át valami tényleg jóra.

Entourage Trailer B-)

És milyen király, hogy van még 4 évadom. :mrgreen:

sentry

HozzászólásSzerző: sentry » 2014. december 23., kedd 20:35

La migliore offerta [2013] (Senki többet /The Best Offer/)

Tornatore-t is többet kéne néznem, mert k*rvajó rendező. A film is nagyon jól sikerült, nagyon ajánlom mindenkinek.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Végkifejlet kiszámítható, no de a tálalás az egyszerűen zseniális :) Geoffrey Rush nagyon jól játszik.
Zene meg Ennio Morricone mester miatt szintén piszok jó. Emellett még az operatőri munkát emelném ki. Kicsit a kiszámíthatósága miatt nem estem katarzisba, de tényleg piszok jól és finoman volt tálalva minden a filmben. Nagyon ügyes és szép munka! :salute:

9/10

szerk: most látom hogy vetítik HBO-n : katt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sentry 2014. december 23., kedd 20:37-kor.

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2014. december 23., kedd 1:51

realmadridfan írta:Nem volt kifejezetten rossz, de jónak se mondanám. Az biztos, hogy a 6 film közül ez tetszett legkevésbé, de így is élvezhető volt. Talán azért volt gyengébb, mert a seregek motivációi nem voltak túl szimpatikusak számomra. A rohaniak halálba lovaglásánál mintha ott ülnék a lovon én is, itt meg kvázi Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hatalomért, pénzért megy a harc. Legolas-Tauriel karaktere tök felesleges volt. Tetszett a kikacsintás, mikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thorin meghalt és Bilbo elkezdi, hogy "De jönnek a sasok..jönnek a sasok" :lol: ezt most nem tudják a sasok sem megoldani. szerintem ezt azért tették bele, mert mindenki azzal baszogatja a LOTR-t, hogy mindent az OP sasok mentenek meg :lol: ha tévedek és a könyvben is ezt mondja, akkor sorry
A konyvben is Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jottek a sasok... :D Ez mar csak ilyen.

Szilmarilokbol meg nemigen lesz film...

Egyebkent most olvasom Kingtol a setet torony sorozatot. Ezt nem probalta meg valaki megfilmesiteni? Ez a kihivas, nem a hobbit. :lol:
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 23., kedd 0:03

Zsombor írta: Btw, ez az egész LOTR univerzum is hatalmas, van jó pár téma, amikből lehetne szépen alkotni, engem pl érdekelne A szilmarilokból 1-2 történet kibontva. :)
Jöhetne abból is egy trilógia :mrgreen: Jackson készüljön, még 2020 előtt elhozhatná. :roll: Mondjuk azt a LOTR-féle letisztult, komolyabb hangvétellel kéne készíteni.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

realmadridfan

HozzászólásSzerző: realmadridfan » 2014. december 23., kedd 0:02

Nem volt kifejezetten rossz, de jónak se mondanám. Az biztos, hogy a 6 film közül ez tetszett legkevésbé, de így is élvezhető volt. Talán azért volt gyengébb, mert a seregek motivációi nem voltak túl szimpatikusak számomra. A rohaniak halálba lovaglásánál mintha ott ülnék a lovon én is, itt meg kvázi Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!hatalomért, pénzért megy a harc. Legolas-Tauriel karaktere tök felesleges volt. Tetszett a kikacsintás, mikor Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thorin meghalt és Bilbo elkezdi, hogy "De jönnek a sasok..jönnek a sasok" :lol: ezt most nem tudják a sasok sem megoldani. szerintem ezt azért tették bele, mert mindenki azzal baszogatja a LOTR-t, hogy mindent az OP sasok mentenek meg :lol: ha tévedek és a könyvben is ezt mondja, akkor sorry

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. december 23., kedd 0:00

Jó, hát lehet, hogy neked kevés volt Remy, engem azért felszabott, hogy akkor is lassítva ment a jelenet, amikor leugrottak egy dekkre a törpök. :lol:
AmúgySpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az a Szarumán, Galadriel, Elrond trió valóban tetszetős volt, vitte is az egész filmet.

Btw, ez az egész LOTR univerzum is hatalmas, van jó pár téma, amikből lehetne szépen alkotni, engem pl érdekelne A szilmarilokból 1-2 történet kibontva. :)

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. december 22., hétfő 23:49

Ez az utolsó igazából pontosan azt tükrözi, hogy milyen az egész Hobbit trilógia. Lehet utálni és lehet szeretni, és valamilyen szinten mind a két félnek igaza van. Mert érveket fel lehet hozni mind két oldalról.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: