Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. január 14., kedd 13:06

ZolTano írta:Tiszteletem mindenkinek!!!
jó látni, hogy az aranylabda viszanyerte az értékét. amíg Mesi kapta addig kamu díj volt, de most hogy a CR7 a még semmibbre kapta, mint az a kérdéses 2010-es aranylabda(amikor is ugyan játékban meg sem közelítette senk sem Messit, de azért Iniestának kelett volna kapnia a vb cím miatt ugye...) szóval ugye , most akkor megint van értéke az aranylabdának. :D :D :D vicces.
mindenestre gratulálok CR7-nek, sztem megérdemelte, mégha nem is nyert semmit sem. Messi sokat volt sérült Roni meg kegyetlenül hajtott, egyénileg kiemelkedő volt!! gratula!!! azért az köztudott, h tudásban sehol sincs Ribery hozzájuk képest. viszont a szavazás szorossága is mutatta, hogy ha Messi nem sérült ennyit, akkor simán jött volna az 5. hozzáteszem teljesen jogosan. vagy akkor kamu díj maradt volna igaz? :)
szép napot, sok sikert nektek és mégegyszer gratulálok CR7-nek, megharcolt érte...( utóiratba csak annyi, hogy el lehet olvasnia nyilatkozatokat mind Messi , mind a Barca részéről. LEHET EZT ÍGY IS!!!)
Üdv.
Sosem értettem, hogy az olyanok, mint te. Mi a jó abban, hogy csak az ilyen trollkodás miatt beregisztrálsz, írsz egyet, aztán eltűnsz örökre. :roll:
Elmeséled a suliban, hogy én most aztán keményen megmondtam a madridistáknak vagy mi? Éld ki magad a fb-on vagy az nso-n, ott van erre közönség.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ZolTano

HozzászólásSzerző: ZolTano » 2014. január 14., kedd 13:01

Tiszteletem mindenkinek!!!
jó látni, hogy az aranylabda viszanyerte az értékét. amíg Mesi kapta addig kamu díj volt, de most hogy a CR7 a még semmibbre kapta, mint az a kérdéses 2010-es aranylabda(amikor is ugyan játékban meg sem közelítette senk sem Messit, de azért Iniestának kelett volna kapnia a vb cím miatt ugye...) szóval ugye , most akkor megint van értéke az aranylabdának. :D :D :D vicces.
mindenestre gratulálok CR7-nek, sztem megérdemelte, mégha nem is nyert semmit sem. Messi sokat volt sérült Roni meg kegyetlenül hajtott, egyénileg kiemelkedő volt!! gratula!!! azért az köztudott, h tudásban sehol sincs Ribery hozzájuk képest. viszont a szavazás szorossága is mutatta, hogy ha Messi nem sérült ennyit, akkor simán jött volna az 5. hozzáteszem teljesen jogosan. vagy akkor kamu díj maradt volna igaz? :)
szép napot, sok sikert nektek és mégegyszer gratulálok CR7-nek, megharcolt érte...( utóiratba csak annyi, hogy el lehet olvasnia nyilatkozatokat mind Messi , mind a Barca részéről. LEHET EZT ÍGY IS!!!)
Üdv.

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2014. január 14., kedd 12:52

Tegnap még úgy olvastam, hogy barátnőt mondott, nem feleséget.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 14., kedd 12:24

http://m.origo.hu/24/20140114-a-nap-spo ... uar-14.xml

Elképzelhető,hogy CR elszólta magát,és Irina igazából már a felesége. Szerintetek?
:goat:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 14., kedd 4:46

Ronaldo eletrajzi konyvebol par idezet

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. január 13., hétfő 23:16

Hát mit mondjak, asszony tanult mellettem amikor megláttam cé fejét, nem bírtam ,hogy forogni ,hogy nehogy észrevegye ,hogy bőgök...nem a bogyó miatt(110%ig biztos voltam,hogy ő nyeri), egyszerűen ahogy láttam Cé arckifejezését így végig futott rajtam az elmúlt pár év, az a sok szar amit kapott (és ezáltal mi is...), az hogy önmagát múlta felül évről évre úgy ,hogy közben madridon kívülről szinte semmilyen elismerést nem kapott...kicsit tényleg amolyan elégtétel volt ez az egész, elképesztően emberi jelenet, és óriási respect Cé-nek azért ,hogy nem adta fel félúton, hanem addig nyomta amíg el nem érte a célt(szerintem a 10ikel is így lesz). Szerintem ez így a szép ez a story, megtapasztalni a vereséget, megtanulni veszíteni és utána a padlóról felállni és bemosni mindenkinek.Messi bár az esélytelenek nyugalmával ment oda, továbbra is tartom ,hogy ő a legszerethetőbb arc a katalán szemétdombról és a mezét utáljuk , nem őt.

Szerintem ez az elismerés óriási löket mind Cének, mind a klubnak.Kicsit olyan "impossible is nothing" feelingje van.

ui.: lehet,hogy a barcásoknak ez nevetséges, de most tényleg legalább annyira örültem Cé Bogyójának , mintha BL-t nyert volna a csapat.Ez számomra/számunkra most óriási presztízs győzelem volt tudatában az elmúlt éveknek...és hatalmas gátakat szabadíthat fel.

Cristiano... :salute:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. január 13., hétfő 22:30

El Unico írta: Igazi példakép,a Real Madrid legendája már most. Nincsenek szavak rá.
2 év és felér a csúcsra, már ami a Real Madridot illeti. Zidane után nem volt kérdés, hogy ki legyen a kedvenc, és akkor még a MU-ban tolta, tehát azzal se lehet meggyanúsítani, hogy divat CR fan vagyok. Nem győzöm dicsérni. :salute:

Idén be kell húzni a BL-t nincs mese. Nagyon kell, és nem csak neki, a többi játékosnak, a szurkolóknak is. Ideje felérnünk a csúcsra. Meg lesz a 10. idén!
Csabi írta:amúgy nagyon sajnálom, hogy eusébio ezt nem élte meg. :-(
És tényleg... :-(
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 13., hétfő 22:26

Most néztem meg a díjátadást, mert nem volt kedvem 3 órát nézni... Hihetetlen mennyire felszabadult és mennyire emberi volt az egész a részéről. Azokat a könnyeket nem lehet megjátszani. Lehet, hogy sok pénzt keres, lehet, hogy nap, mint nap olyan luxusban van része, amit mi fel sem tudunk fogni, de amit művel az valami elképesztő. Az a nyomás, amit nap mint nap bírni kell, azt sokan nem tudnák feldolgozni... Valószínű nem véletlen, hogy a sok fiatal tehetség eltűnik a süllyesztőben, mert óriási kitartás kell ehhez. És nem nőzik, nem piál, nem drogozik, nem dohányzik, csak az élsport, de azt a legmagasabb és legprofibb szinten.

Megdolgozott azért, hogy így élhessen, megérdemli azt ami van neki. Jöttek a könnyeim nekem is elég rendesen, pedig aztán az én életem ettől semmit nem fog változni.

RESPECT

(nah és most, hogy megvan a laszti, lehet lenyugodott, nem lesz rajta az a görcs, ami jellemezte az utóbbi meccseken, reméljük visszakapjuk a "régi" CR-t)
Tökéletes megfogalmazás! :) Kiemeltem a kulcsmondatokat.

Belegondoltam az ő helyébe... elhangzik a neve,pulzus 400,felsétál,kezet fog,átadják neki,remeg a feszültségtől,vééégre meg van,gondolja magában,és akkor meglátja a kisfiát,az anyukáját,a menyasszonyát,az elnökünket,eszébe jut apukája,hogy újra meg van a bogyó... végre elismerték őt,végre újra ott állhat,4 év kőkemény munka után... hihetetlen,micsoda érzelmek dúlhattak benne. Én meg sem tudtam volna szólalni.

Igazi példakép,a Real Madrid legendája már most. Nincsenek szavak rá.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. január 13., hétfő 22:20

de várom már a granada elleni meccset, amikor bemutatja az aranylasztit (gondolom akkor fogja). amúgy nagyon sajnálom, hogy eusébio ezt nem élte meg. :-(

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 13., hétfő 21:29

Most néztem meg a díjátadást, mert nem volt kedvem 3 órát nézni... Hihetetlen mennyire felszabadult és mennyire emberi volt az egész a részéről. Azokat a könnyeket nem lehet megjátszani. Lehet, hogy sok pénzt keres, lehet, hogy nap, mint nap olyan luxusban van része, amit mi fel sem tudunk fogni, de amit művel az valami elképesztő. Az a nyomás, amit nap mint nap bírni kell, azt sokan nem tudnák feldolgozni... Valószínű nem véletlen, hogy a sok fiatal tehetség eltűnik a süllyesztőben, mert óriási kitartás kell ehhez. És nem nőzik, nem piál, nem drogozik, nem dohányzik, csak az élsport, de azt a legmagasabb és legprofibb szinten.

Megdolgozott azért, hogy így élhessen, megérdemli azt ami van neki. Jöttek a könnyeim nekem is elég rendesen, pedig aztán az én életem ettől semmit nem fog változni.

RESPECT

(nah és most, hogy megvan a laszti, lehet lenyugodott, nem lesz rajta az a görcs, ami jellemezte az utóbbi meccseken, reméljük visszakapjuk a "régi" CR-t)

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. január 13., hétfő 20:48

Most kajak ennyien rárántottatok?

:mrgreen:

Kecskezs

HozzászólásSzerző: Kecskezs » 2014. január 13., hétfő 20:20

:taps:

Ezt többen megkönnyezték.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. január 13., hétfő 20:14

Megkönnyeztem rendesen, te srác, Isten éltessen, 2. Aranybogyó! B-)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. január 13., hétfő 2:58

'shutterisland írta:ez most picit lefordítva olyan, hogy egy asztalos műhely főnöke vagy.

béla precíz, mindig pontos, általában erőn felül teljesít, és a munkamorálja a kifogástalan, évek óta a műhely legjobb dolgozója.

pista hajlamos a hibákra, néha kummant, néha késik kicsit, szóval bőven akadnak vele problémák, és meg is csapta már párszor az elbocsájtás szele.

és akkor jön egy igazi szarvashiba bélánál vagy pistánál.
könnyen lehet, hogy kettős mércét alkalmazol, de mégis valahol jogosan teszed.
szóval érted, na. :mrgreen:
Nezopont kerdese. Te kettos mercenek hivod, mert csak a hibat nezed, en viszont ugyan azt a mercet hasznalom, vagyis a hiban kivul beleszamitom az eddigi teljesitmenyuket is.

realfan91
Kedvenc játékosaid: Di Maria, Jesé, Beckham, Zidane

HozzászólásSzerző: realfan91 » 2014. január 13., hétfő 2:20

Az a joke, hogy tavaly CR-nek kellett volna már kapnia a lasztát. ma este is neki kell. És ha így lett volna akor 3-3 lenne az aranylabdák száma messi és cr tekintetében.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 13., hétfő 2:12

'shutterisland írta:
Zidane írta:Imádom, becsülöm, a csapatunk legjobbja, sikerkovácsa, de a mai produktuma nevetséges volt...egy ilyen játékért Benzemát kb. kis hazánkig postázná mindenki...

Na dehát neki is lehet rossz napja.
ez most picit lefordítva olyan, hogy egy asztalos műhely főnöke vagy.

béla precíz, mindig pontos, általában erőn felül teljesít, és a munkamorálja a kifogástalan, évek óta a műhely legjobb dolgozója.

pista hajlamos a hibákra, néha kummant, néha késik kicsit, szóval bőven akadnak vele problémák, és meg is csapta már párszor az elbocsájtás szele.

emberek vagyunk, szóval érted, na. :mrgreen:
szerintem inkább menj aludni :mrgreen:
Kép

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. január 13., hétfő 2:10

Zidane írta:Imádom, becsülöm, a csapatunk legjobbja, sikerkovácsa, de a mai produktuma nevetséges volt...egy ilyen játékért Benzemát kb. kis hazánkig postázná mindenki...

ez most picit lefordítva olyan, hogy egy asztalos műhely főnöke vagy.

könnyen lehet, hogy kettős mércét alkalmazol, de mégis valahol jogosan teszed.
szóval érted, na. :mrgreen:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. január 13., hétfő 1:05

Realbú ki.....
ezeket a ziccereket még Tipszmiksz Csabi is belőtte volna :lol: :lol: :lol:

Zidane
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti

HozzászólásSzerző: Zidane » 2014. január 13., hétfő 1:04

Imádom, becsülöm, a csapatunk legjobbja, sikerkovácsa, de a mai produktuma nevetséges volt...egy ilyen játékért Benzemát kb. kis hazánkig postázná mindenki...

RealVazquez

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 10., péntek 19:54

Ja igen bocsánat,elnéztem a dátumot :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bocs mindenkitől!

De azért mindenki a TV elé :lol: :lol:

Vissza: