Hát nem tudom, amekkora mozgástere volt (semekkora) szerintem szépen rendezgeti a dolgokat.flori írta: Eddig azért nem egy sikersztori az ő visszatérése sem, amekkora pofája volt a plakátokkal, olyan gyenge eddig a menedzsment. Dörzsölt figura, de bármit csinál már, hivatalosan az ő nevéhez fűződik Messi távozása, ami örök stigma lesz rajta. Valószínűleg ő sem sejtette, hogy ekkora a szar, próbálja ezt megelőzni és kockáztat ezekkel az igazolásokkal. Értitek, úgy leigazol valakit 60 millióért, hogy nem biztos a nevezése. Őrület mi mehet ott a háttérben, mekkora káosz lehet.
Messi távozását én nem sajnálom, Griezmann-t is el tudta passzolni pénzért, csak ezzel sikerült 30-40%-kal csökkenteni a béreket.
A fiatalok hosszabbítását eddig szépen intézgeti, még Dembele-vel sincs lefutva a dolog.
A nyári piacot tök jól zárta, egyedül Emerson elpasszolását nem értem.
Xavi kinevezése marketing szempontból telitalálat, sportszakmailag pedig egyelőre nekem felülmúlta a várakozásaimat.
Hogy honnan van 55 misi Torres-re azt nem tudom, de olyan szinten meghúzta a nadrágszíjat és még valószínűleg Coutinho-t is sikerül elpasszolni, hogy azért ebből egy 10 milliót törleszteni nyáron bele kell, hogy férjen.
Haaland-dal nem tudom mi lesz, azért a MBappe - Haaland duó nagyon OP-nek hangzik, és szerintem is több pénzt lehetne lehúzni róluk, ha egymás ellen játszanának. Amúgy elvileg a héten találkozik Raiola-val megint Laporta.