Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 14., kedd 22:23

Ronaldoék így ünnepeltek hazafelé. Azért jó látni,milyen boldog most. Szerintem hatalmas erőt fog adni neki ez a siker,és ha felnő hozzá a csapat,akkor tarolni fogunk.
Egyetértek; abban biztosak lehetünk, hogy ő továbbra is mindent megtesz majd a sikerért, viszont most már éppen itt lenne az ideje, hogy a többiek is felnőjenek hozzá, mert az 2 éve tökéletesen látszik, hogy egyedül ő is kevés lesz az igazán nagy és átütő sikerekhez, gondolok itt elsősorban a BL-re és (mondjuk egymást követő) spanyol bajnoki címekre (ergo címvédésre)! A tegnapi Aranylasztival a Madridisták legnagyobb örömére egyénileg sikeresen kiegyenlítette a MU.-s éveket, innentől kezdve ugyanakkor most már csapatszinten is emelni kell a tempón, hogy valóban szép, sikeres /címekben is/ és felejthetetlen legyen ez a Madridi fejezet a karrierjében minden szempontból! Hala Cristiano, Hala Madrid! :lilasalas: :lilasalas: :lilasalas:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. január 14., kedd 22:21

zalkrisz írta:
csabi* írta:úgytűnik vdb nem kevés szurkolót űzött el :D
Ez pontosan így van... mert egy f...szkalap...
azért ez egy madridista fórumon nagyon-nagyon csúnyán hangzik. kevesen tettek annyit a klubért, mint ő. plusz ugye Ronaldo topic, szóval off vége.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 14., kedd 22:20

remélem a spanyolok már a csoportkörben kizúgnak ..
egyébként én egy világversenyen sem favorizáltam senkit , mindig akik szebben játszottak azoknak szorítottam
Kép

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 14., kedd 22:17

csabi* írta:úgytűnik vdb nem kevés szurkolót űzött el :D
Ez pontosan így van... mert egy f...szkalap...

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. január 14., kedd 22:14

úgytűnik vdb nem kevés szurkolót űzött el :D
Kép

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. január 14., kedd 22:12

Galacticos írta:mint szinte mindenki tudja alapból a spanyoloknak szurkolok minden világeseményen. utánuk elsősorban portugália és azok akikben van játékosunk kivétel argentína, németország.
de adná az isten hogy ez az ember nyáron megint így sírhatna örömében a végén, mert megérdemelné. mert ha valamivel akkor ezzel egy hatalmas gát szakadhatott át benne. nagyon fogok neki szurkolni, nagyon.
a legnagyobb. :)
Eddig én is a spanyoloknak szurkoltam, de Ronaldo miatt egyszerűen nem tudnék őszintén örülni, ha egymás elleni meccsen ők jönnek ki jobban... Szóval idén; Portugália :sziv:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. január 14., kedd 22:00

Galacticos írta:mint szinte mindenki tudja alapból a spanyoloknak szurkolok minden világeseményen. utánuk elsősorban portugália és azok akikben van játékosunk kivétel argentína, németország.
de adná az isten hogy ez az ember nyáron megint így sírhatna örömében a végén, mert megérdemelné. mert ha valamivel akkor ezzel egy hatalmas gát szakadhatott át benne. nagyon fogok neki szurkolni, nagyon.
én sem lennék szomorú..de elöl annyi buta és fogalmatlan embert akik mellette vannak..
Nem illik.

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. január 14., kedd 21:52

mint szinte mindenki tudja alapból a spanyoloknak szurkolok minden világeseményen. utánuk elsősorban portugália és azok akikben van játékosunk kivétel argentína, németország.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. január 14., kedd 21:01

ZolTano írta:Tiszteletem mindenkinek!!!
jó látni, hogy az aranylabda viszanyerte az értékét. amíg Mesi kapta addig kamu díj volt, de most hogy a CR7 a még semmibbre kapta, mint az a kérdéses 2010-es aranylabda(amikor is ugyan játékban meg sem közelítette senk sem Messit, de azért Iniestának kelett volna kapnia a vb cím miatt ugye...) szóval ugye , most akkor megint van értéke az aranylabdának. :D :D :D vicces.
mindenestre gratulálok CR7-nek, sztem megérdemelte, mégha nem is nyert semmit sem. Messi sokat volt sérült Roni meg kegyetlenül hajtott, egyénileg kiemelkedő volt!! gratula!!! azért az köztudott, h tudásban sehol sincs Ribery hozzájuk képest. viszont a szavazás szorossága is mutatta, hogy ha Messi nem sérült ennyit, akkor simán jött volna az 5. hozzáteszem teljesen jogosan. vagy akkor kamu díj maradt volna igaz? :)
szép napot, sok sikert nektek és mégegyszer gratulálok CR7-nek, megharcolt érte...( utóiratba csak annyi, hogy el lehet olvasnia nyilatkozatokat mind Messi , mind a Barca részéről. LEHET EZT ÍGY IS!!!)
Üdv.

Sajnálom az efféléket.....milyen retyó élete lehet.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2014. január 14., kedd 20:36

Eleg sokat olvasgattam most mindenfele forumon,kivancsi vagyok az emberek velemenyere,mit gondolnak most CR-rol... Osszefoglalom: CR megerdemelte,Messi masodik helye megkerdojelezheto de megse,mert o egesz egyszeruen a legjobb. Ha nincs serules,megkapta volna az otodiket is. Altalanos velekedes,hogy csalas tortent,mivel CR mesterharmasa utan kitoltak a hataridot es ezert nyert CR. Tovabba,sokan Riberynek adtak volna,nem ertik,miert CR kapta... bovli kategoria lett az Aranylabda.

Sokaig beszedtema lesz ez az Aranylabda...
:goat:

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2014. január 14., kedd 20:15

Gratulálok neki,mert megérdemelte ez nem is vitás. :agree: :)
Aki ennyi éven keresztül a csúcson van,annak minimum kell hogy legyen 2 aranylabdája.
Aki szerint meg nem érdemelte meg az ... inkább nem is írom le hogy mi.
Az meg nonszensz,hogy Messi második lett még így is... :lol: :ozil:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2014. január 14., kedd 19:40

Toti írta:
___Samy___ írta:átadó után :mrgreen: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
na jóóó, kiégtem.
:mrgreen: :mrgreen:
Mindent lehet fokozni :mrgreen:
Merci Zizou!

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. január 14., kedd 18:59

Cristiano Ronaldo 2014 ► Best Player In The World | Ballon D'or | 2013/2014 HD :)

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2014. január 14., kedd 18:45

jó látni, hogy az aranylabda viszanyerte az értékét. amíg Mesi kapta addig kamu díj volt, de most hogy a CR7 a még semmibbre kapta, mint az a kérdéses 2010-es aranylabda(amikor is ugyan játékban meg sem közelítette senk sem Messit, de azért Iniestának kelett volna kapnia a vb cím miatt ugye...) szóval ugye , most akkor megint van értéke az aranylabdának. :D :D :D vicces
Si tacuisses, philosophus mansisses! :-* A kérdésedre válaszolva pedig igen, valamelyest visszanyert (számomra) az értékéből a díj, vagy helyesebben mondjuk inkább úgy, hogy nem vesztette el végleg azt és a FIFA la. következetes maradt a korábbi évek tendenciáihoz, továbbá a nemzetközi szerv megúszott egy nagyobb, egyben elég kínos botrányt, magyarázkodást (ha Messi nyeri --> végleg nevetség tárgyává és Messilabdává válik a bogyó; ha meg Ribéry --> akkor a 2010 és 2012-es labda közül minimum az egyik jogossága kérdőjeleződik meg igen csúnyán), illetve valamelyest jogalapot teremtett 2 korábbi, nem kicsit vitatott döntésének is + elvileg eldőlt és úgy (la.is jelenleg, de azért várjuk ki a végét --> Messi most is alig maradt le, pedig ...) tűnik valóban egyéni díjjá avanzsált az új FIFA Aranylabda!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. január 14., kedd 18:10

tubatibi írta:CR már új csukába tolja? Nagyon laza az a fehér. B-)
http://www.soccerbible.com/news/general ... video.aspx
Ő lesz az egyetlen hivatalos Nike játékos, aki ezt fogja viselni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. január 14., kedd 18:01

CR már új csukába tolja? Nagyon laza az a fehér. B-)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2014. január 14., kedd 17:17

ZolTano írta: j viszont a szavazás szorossága is mutatta, hogy ha Messi nem sérült ennyit, akkor simán jött volna az 5. hozzáteszem teljesen jogosan.
Üdv.
szerintem meg a szorosság is azt mutatja meg hogy messi akár egész évben is sérült lehet, akkor is ugyanúgy mennek rá a szavazatok.
neymar 5. helye meg no comment

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. január 14., kedd 17:08

ZolTano írta:Tiszteletem mindenkinek!!!
jó látni, hogy az aranylabda viszanyerte az értékét. amíg Mesi kapta addig kamu díj volt, de most hogy a CR7 a még semmibbre kapta, mint az a kérdéses 2010-es aranylabda(amikor is ugyan játékban meg sem közelítette senk sem Messit, de azért Iniestának kelett volna kapnia a vb cím miatt ugye...) szóval ugye , most akkor megint van értéke az aranylabdának. :D :D :D vicces.
mindenestre gratulálok CR7-nek, sztem megérdemelte, mégha nem is nyert semmit sem. Messi sokat volt sérült Roni meg kegyetlenül hajtott, egyénileg kiemelkedő volt!! gratula!!! azért az köztudott, h tudásban sehol sincs Ribery hozzájuk képest. viszont a szavazás szorossága is mutatta, hogy ha Messi nem sérült ennyit, akkor simán jött volna az 5. hozzáteszem teljesen jogosan. vagy akkor kamu díj maradt volna igaz? :)
szép napot, sok sikert nektek és mégegyszer gratulálok CR7-nek, megharcolt érte...( utóiratba csak annyi, hogy el lehet olvasnia nyilatkozatokat mind Messi , mind a Barca részéről. LEHET EZT ÍGY IS!!!)
Üdv.
egy gyors kérdés...az aranylabda egyéni díj, vagy csapatokat láttál az átvételnél? jaaaaj tényleg ez egy rohadt egyéni díj...2010 ha már említetted, Messi sehol nem lett volna a klubban Iniesta nélkül, ugyanazokat a trófeákat nyerték ez nem lehet kifogás...csak amíg mind ketten a hátukon vitték a barcát addig Iniesta a válogatottban is tudta tartani a formáját és nem csetlett botlott egy Argentin válogatottban :) csak azért írtam le hogy emlékezz és jobban tudj aludni :lol:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2014. január 14., kedd 17:05

___Samy___ írta:átadó után :mrgreen: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
na jóóó, kiégtem.
:mrgreen: :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. január 14., kedd 17:03

átadó után :mrgreen: :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: