Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. február 6., csütörtök 0:40

dzsi91 írta: Nyilván tudják ki az. De szerintem ő max a spanyoloknak lesz olyan mint amilyen pl egy Zidane mindenkinek. Apró részlet ez leküzdhető aurával amiből Xabinak sok van de azért érdemes ezt is megjegyezni. Sok zsoldosunk van. Nekik meg kell a kapaszkodó.
mondjuk a sok (fekete) zsoldosunkat már a nyáron el kellene kezdeni leépíteni...
ennyire nincs szükség

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 6., csütörtök 0:23

Jim írta:
dzsi91 írta: Ja és oké, hogy nekünk alonso nagy név meg lehet Ceballosnak is de a francia meg brazil alakulatunkat nem vagyok benne biztos, hogy benedvesíti a puszta megjelenése.

Carlo ideje lejárt és én Alonsot jó utódnak látom de pont azért mert illik az eddigi vonalba csak aki az elmúlt években verte az asztalt az kéltem, hogy vele megtalálja majd a boldogságot :mrgreen:
azért aki nem tudja ki volt Xabi Alonso a spanyol fociban, meg lehet neki mutatni a kijáratot :kalapos:

tény nem volt olyan korszakos, mint Zizu játékosként, de azért na...
Nyilván tudják ki az. De szerintem ő max a spanyoloknak lesz olyan mint amilyen pl egy Zidane mindenkinek. Apró részlet ez leküzdhető aurával amiből Xabinak sok van de azért érdemes ezt is megjegyezni. Sok zsoldosunk van. Nekik meg kell a kapaszkodó.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. február 6., csütörtök 0:16

dzsi91 írta: Ja és oké, hogy nekünk alonso nagy név meg lehet Ceballosnak is de a francia meg brazil alakulatunkat nem vagyok benne biztos, hogy benedvesíti a puszta megjelenése.

Carlo ideje lejárt és én Alonsot jó utódnak látom de pont azért mert illik az eddigi vonalba csak aki az elmúlt években verte az asztalt az kéltem, hogy vele megtalálja majd a boldogságot :mrgreen:
azért aki nem tudja ki volt Xabi Alonso a spanyol fociban, meg lehet neki mutatni a kijáratot :kalapos:

tény nem volt olyan korszakos, mint Zizu játékosként, de azért na...

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. február 6., csütörtök 0:12

Az a baj régen 11/11 világklasszisből állt a csapat, mindenki egy ösztönös zseni volt.

Most aki szint az Courtois, Rüdiger, Valverde a munkabírása miatt, Bappé meg Jude.
Plusz Vini ha nem hülye de az ritka.

Borzasztóan hiányzik a CKM plusz hát Karim aki összefogta az egészet, a francia valami gusztustalan mennyiségű melót beletett ebbe, nagyon fontos volt, hogy ennyire ki tudjuk aknázni CRt.

Meg lehet nézni Viniciusszal is mit művelt Karim, élmény volt azt a párost nézni és Karim még a gólokat is szórta.
Fingja nem volt Vininek mit kéne csinálnia, Karim folyamat odatette neki ahova kellett és tudta mozgatni, irányítani, olyan egyértelmű volt mi a játék, hogy még Vini se agyalta túl, csak csinálta amit kellett.

Most meg áll a balszélen azt mikor ki kéne találni merre tovább megakad a tudomány, vagy megoldja skillből, sebességből vagy kuka, miközben nagyon jól tudja mennyire hatékony lenne a kombinatív játék.

Mai viszonylatban nagyon top a keretünk, tele csodás játékosokkal, de ideje reálisan nézni a dolgokat és akkor bizony hatalmas nagy a visszaesés.

Óriái szerencsénk van Bellinghammel, mert ha ő nem lenne, akkor el se merem képzelni mekkora káosz lenne a pályán, pedig most se kicsi :lol:

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 6., csütörtök 0:00

Whiteheart írta: Én azt nem értem hogy miért vinné tovább az öreg okádékát? Miért ne lenne jobb a játék?
Most megint 10 másodperces tomot játszunk? Nyilván a mostani helyzetben akármilyen edzőváltás lendítene a játékon. De volt itt még az öreg 6 másik szezont ahol jól egyensúlyozott sokszor a stabil-eredményes és látványos között. Alonsotol is hasonlóra számítok ha nem sül fel de itt szerintem nagyon sokan elvannak tájolva ha azt hiszik, hogy nem egy Ancelotti-Zidane(mourinho :kalapos: ) utódot kapunk vele.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 5., szerda 23:47

Jim írta:
dzsi91 írta: Szerintem pöccre viszi majd tovább az Ancelotti és Zidane vonalat ami nekem jó ti viszont ugyanúgy agyfaszt kaptok majd :kalapos:
miért jó ez fos játék, ami sokszor van mostanában :hmmm:

én személy szerit szebb, látványosabb játékot várok, ami egykor jellemző volt ránk
és teljesítmény, alapú kezdőcsapat összeállítást az új edzőtől, bárki is lesz majd az
Nyilván a mostani szezon kaotikus elég sok tényező miatt de az esetek többségében mindkét edző alatt baszott stabilok voltunk.

Én csak azt látom, hogy innen meg onnan fordítanak úgyhogy hasonló elképzelésem van Alonsorol 80 perc hokizás aztán ha ég a ház darálunk. Mivel én a profi fotballt a győzelmekért nézem az én filozófiámba bele fog illeni de itt sokan még leragadtak a romantikus fehér balettnél amit szerintem alonso ugyanúgy röhögve fog körbevizelni mint a don.

Nyilván örömmel fogadom ha van látványos foci de a mai erőltetett menetben aki ezt folyamatosan elvárja trófeákkal karöltve nem lesz elégedett soha de ezt a kört már lefutottuk sokszor.

Ja és oké, hogy nekünk alonso nagy név meg lehet Ceballosnak is de a francia meg brazil alakulatunkat nem vagyok benne biztos, hogy benedvesíti a puszta megjelenése.

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2025. február 5., szerda 23:46

dzsi91 írta:
RealVazquez írta:aztan nyaron jon Xabi Alonso.
Valaki amúgy vezesse már le nekem ezt a Xabi alonso vonalat a 150 fordításával, hogy ő mit hoz majd a csapatnak? Én amúgy nem vagyok ellene, bírom a tagot szerintem pont beleillik a Carlo Zidane vonalba csak itt sokan valami nagy reformot várnak tőle. Szerintem pöccre viszi majd tovább az Ancelotti és Zidane vonalat ami nekem jó ti viszont ugyanúgy agyfaszt kaptok majd :kalapos:
Én azt nem értem hogy miért vinné tovább az öreg okádékát? Miért ne lenne jobb a játék? Egyáltalán nem nézel Leverkusen meccset? És Annyi potenciál van ebbe a Realba hogy kicsapja az egetföldet, lehet még Vini is tudna jobban a csapat hasznára lenni (de jelenleg egy haszontalan értéktelen kerékkötő) és mégis egy szőrös lágyfos trutyit játszunk, sérülésig ugyanazokkal a játékosokkal, és nem tanul a hibájából, hiába van egy potenciális csatárunk Gonzalo személyében, hiába öngyilkosság LV-Tchou páros hátul, döglésig erőltetni fogja a saját hányadékát...
szuperliga.

Jim

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. február 5., szerda 23:33

dzsi91 írta: Szerintem pöccre viszi majd tovább az Ancelotti és Zidane vonalat ami nekem jó ti viszont ugyanúgy agyfaszt kaptok majd :kalapos:
miért jó ez fos játék, ami sokszor van mostanában :hmmm:

én személy szerit szebb, látványosabb játékot várok, ami egykor jellemző volt ránk
és teljesítmény, alapú kezdőcsapat összeállítást az új edzőtől, bárki is lesz majd az

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. február 5., szerda 23:27

dzsi91 írta:
Valaki amúgy vezesse már le nekem ezt a Xabi alonso vonalat a 150 fordításával, hogy ő mit hoz majd a csapatnak? Én amúgy nem vagyok ellene, bírom a tagot szerintem pont beleillik a Carlo Zidane vonalba csak itt sokan valami nagy reformot várnak tőle. Szerintem pöccre viszi majd tovább az Ancelotti és Zidane vonalat ami nekem jó ti viszont ugyanúgy agyfaszt kaptok majd :kalapos:
Pluszban itt sokan fixre veszik pedig távolról sem az még hogy jövőre jön.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. február 5., szerda 23:25

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. február 5., szerda 23:22

25 perc alatt már mentünk kettővel egy olyan csapattal amiből mondjuk 3-an kezdők. Sétagalopp volt csak jött Bambi on ice és izgis lett. Rengeteg helyzet volt, a fiatalok meg ennyit tudtak ma. Jöttek a cserék és sorra jöttek a helyzetek is és a legvégén be lettek darálva.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. február 5., szerda 23:14

Yazid írta: Okádék az egész, pedig megfogattam nem huzom fel magam ezen a szedett vedett bandán es nyáron rátérek de elég mazo vagyok.
Mar nem huzom fel magam, tenyleg retek szar az egesz.
Legyen eredmeny, a tobbi nem szamit, aztan nyaron jon Xabi Alonso. Addig mar nincs sok hatra, szurkoljunk a csapatnak hogy osszehoznak legalabb egy trofeat Ancelottinak bucsuzoul…
:goat:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 5., szerda 23:02

Okádék az egész, pedig megfogattam nem huzom fel magam ezen a szedett vedett bandán es nyáron rátérek de elég mazo vagyok.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2025. február 2., vasárnap 18:13

Csabi írta:
RaúlCF írta:

Ezt hogy kell elképzelni? Nyerünk 10 meccset zsinórban azt a játékosok lehozták maguktól autópilótán most kikaptunk ezt meg Ancelotti miatt? Ha nyerünk akkor az edző ellenére sikerül ha kikapunk akkor az edző miatt. Enyhén nevetséges. :hmmm:
abban hogy nyertünk nyilván benne volt az edző és a játékosok is. de modric, brahim, güler, endrikk nem tudja korábban becserélni magát (vagy egyáltalán). ancelotti jó edző, csak ott hal meg ha változtatni kell menet közben.
De abban ki nem hal meg könyörgöm? Nincs ilyen edző, akivel többnyire nem az fordulna elő, hogy hiába változtat menet közben, mégsem működik.
Ezzel szemben az is elképzelés, hogy a számodra legjobbnak gondolt játékosok a pályán vannak és a meglátások szerint nekik van a legjobb esélyük, hogy megnyerjék a meccset. Szerkezetileg így jobban meg vagy kötve, de a clutch faktor még hozhatja a meccset.
Én sem értek ezzel teljesen egyet, mert tegnap egy Güler vagy Endrick simán új lehetőségeket adhatott volna, de ettől még nem lesz Ancelotti inkompetens.
Kezd ez már keserves lenni és egyre jobban adja magát a nyári baráti elválás.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. február 2., vasárnap 18:11

Nekem meg egy bl döntőben is nyugodtság van mert tudom, hogy lehozzák. Cserélhetne hamarabb? Igen. Sorra nyeri a kupákat? Igen. Meghal ha váltani kell? Elég sok meccset hoztunk a végén a cserék és variálás után, hogy ez igaz legyen.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. február 2., vasárnap 18:05

Meccseink 80%ban mar több mint egy éve gyomoridegem van, szerintem ez mindent elárul és ezzel nem hiszem hogy egyedül vagyok. Nalunk vannak a vilag legjobb 10 jatekosa közül 4simán és ugyanaz a hígfos van már fél éve, szörnyű

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. február 2., vasárnap 17:58

Csabi írta:
RaúlCF írta:

Ezt hogy kell elképzelni? Nyerünk 10 meccset zsinórban azt a játékosok lehozták maguktól autópilótán most kikaptunk ezt meg Ancelotti miatt? Ha nyerünk akkor az edző ellenére sikerül ha kikapunk akkor az edző miatt. Enyhén nevetséges. :hmmm:
abban hogy nyertünk nyilván benne volt az edző és a játékosok is. de modric, brahim, güler, endrikk nem tudja korábban becserélni magát (vagy egyáltalán). ancelotti jó edző, csak ott hal meg ha változtatni kell menet közben.
Nem cska menet kozben, de azt sem ismeri fel szeuon kozben, ha valaki pillanatnyilag tobbet er, mint a masik, mert egeszseges, motivaltabb vagy egyaltalan a posztjan jatszik. Egyszeruen vagy az van, hogy nagyon makacs vagy szimplan nagyon nehezen bizik a fiatalokban, ujakban.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2025. február 2., vasárnap 17:50

RaúlCF írta:
ateeemadrid írta: Nekem már az is elég lenne, ha bármiféle hozzáadott értéke lenne az edzőnek, nem konkrétan csak hátráltatná a csapatot.

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. február 2., vasárnap 17:43

RaúlCF írta:
ateeemadrid írta: Nekem már az is elég lenne, ha bármiféle hozzáadott értéke lenne az edzőnek, nem konkrétan csak hátráltatná a csapatot.
Nyilván a kurvanagy kvalitásbeli különbségek az esetek nagy részében elegek, ettől függetlenül se játékunk, se elképzelésünk, egy szar az egész. Amikor nyerünk, akkor is, pontosan.

RaúlCF

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. február 2., vasárnap 17:41

Vissza: