'shutterisland írta:
fuu, hat tegnap csak egy gyors jinx erejeig tudtam beugrani, de most reggel visszaolvastam 20+ oldalt.
attol fuggetlenul, hogy vannak dolgok, amik nem ketsegesek, pl hogy elegge bortonvalogatott feeling az argentin, nagyon kemeny, amit paran lenyomtok (termeszetesen tisztelet a kivetelnek, pl nmate, aki ezt eszrevetelezte pl) szinte a fel vb az ellenszurkolasrol szol.
en is eleg jo vagyok ellenszurkolasban, de azert ilyen heves erzelmeket nem valt ki, mikor bl triplaztok vagy ronaldo eb-t nyer.
tudom, hogy madridos forum, de nagyon csunyan elvittetek az elmult 5+ evet a bl sikerekkel, modric-karim lasztival, ronaldo is evek ota mashol jatszik, messi is, igy en azt hittem, nem tombol mar ilyen szinten a messi fobia.
kicsit sokkolo.
na mindegy, en amit nagyon szerettem volna, az beteljestult, hogy ne legyen felsüles az utolso vb-je, innentol viszont mar barmilyen forgatokonyvet el tudok kepzeni.
nalam a valahavolt legjobbak kozott van igy is ugy is, akik meg nem szeretik, azok ha megnyeri, akkor is talalnak ellene erveket, szerintem ebbol a szempontbol mindegy.
na megyek keszitem a voodoo babat meg xanax-palinka combot, nehogy cr bolintson egyet ma es tovabbkuldje oket !
Én bírlak Téged Shutter és ezt többször az évek alatt le is írtam.Ahogy szerintem itt az összes régi barcás szeretettel van fogadva és tök jó hangulatban elvagyunk.
De azt megkérdezném mi a fura, hogy meglepődsz azon, hogy ellenszurkolás van? Meg meglepődsz azon, hogy Messit betámadjuk, miután lenyomták az argentínok a barca stílusos hergelést, fetrengést, provokálást, kibikázták a labdát a kispad felé, anyáznak és alpári módon viselkednek, ebben pedig a kedvenced vezér volt.
Ha ezt CR csinálja, meg a portugálok, akkor diliházba csukatnák emberek, mint Pepet anno..
Mi a meglepő azon, hogy egy ilyen indulatos meccsen egy Realosok által érthetően nem kedvelt figura alpári viselkedése kihúzza a gyufát?
Egyébként miért ne lehetne ellenszurkolni?!Azt ne mondd, hogy te soha nem szurkoltál a Real ellen, mert akkor csak nevetni tudok ezen.
Ez egy szurkolói oldal, ahogy egy meccsen hőbörögnek a szurkolók, így itt is csak online.
Most írhatnám, hogy ha ez bosszant Téged akkor ne ide írj, hanem az Eurobarcara, ahova pl én is be vagyok regelve de nem írok, nem olvasom. De ezt nem akarom így leírni, mert tök szimpatikusak a kommentjeid és Te magad is. Így szerintem egyszerűbb ha nem akarsz megváltoztatni egy Madridos közösséget, barcás szemüveggel, hanem átugrod a Messizős kommenteket.