VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%

Szavazatok száma: 94

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 10., szombat 14:16

De azt megkérdezném mi a fura, hogy meglepődsz azon, hogy ellenszurkolás van?
nem lepodok meg, a merteken lepodtem meg.

ha mar itt tartunk, en pl azt hittem, hogy realos szemmel majd a gavi-alba-busquets (+ morata) femjelezte valogatott, a realosokat ignoralo luchoval es tili-tolival itt nagyobb ellenszurkolast valt ki, mint messi.

Azt ne mondd, hogy te soha nem szurkoltál a Real ellen, mert akkor csak nevetni tudok ezen.
hogyne tettem volna, hat irtam is.

de a real, mint barca kozvetlen rivalisa elleni szurkolas azert mas, es az is inkabb a pep vs mourinho korszakban volt a peak-en, mikor nem csak ok a palyan, hanem mi is egymas labat tortuk volna egy egymaselleni forumfocin.

engem a merteke lepett meg inkabb, a 14-es ezustnel volt ez a szintu ellenkampany ellene.

Nem akarom a falra festeni az ördögöt, de ha ma herrikénék nem ejtik ki a teknőcöt könnyen lehet, hogy pár év múlva kéz a kézben kell majd védjük a sok takony előtt a kétkecskét bappétól. 9 gólnál jár másfél vb alatt, pályafutása végéig 20ig is elmehet jah és ő már most világbajnok.
nem esne jol, de ha kecskebb lesz, kecskebb lesz...es egyelore ugy tunik, hogy csak egy klubvaltas kell neki ehhez.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. december 10., szombat 14:15

nem kell sokat beleolvasni az ellenszurkolásba. Messi még meg sem született és már akkor is ki nem állhattam az argentinokat mert mindig is ilyen tahó banda volt. suliban is mindenki a braziloknak drukkolt mert ők voltak a csúcs az argentinok meg favágók voltak igy persze, hogy mindenki utálta őket. ez azóta sem változott csak a brazilok lettek szarok mellé. valakinél persze a Messi utálat miatt van de az idősebbeknél szerintem nem erről van szó. hollandok is fel vannak szopva ezzel a new age Barca-Cruyff-holland foci dns-el de mindig is tahók voltak csak ezt nem divat kimondani. Rijkaard is köpködött Völlerre voltak ott Koeman meg a de Boer bratyók favágónak csak ott még tudás is volt. aztán 2010ben is a de Jong van Bommel tengely is csak aprított. hollandoknak se lehet szurkolni ugyanolyan tahók.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. december 10., szombat 13:59

Amugy en pont leszarom, hogy kinel top1 meg kinel van benne a top3-ban, top5-ben Messi, pont amiatt, amit R24 irt. Viszont nekem az az omlenges nem fog hianyozni, amit a gyozelem utan fog kapni Messi. Onnantol kezdve Isten szintjen lesz, pedig kozel sincs igy, o is csak egy ember.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 10., szombat 13:29

'shutterisland írta: egyetertek R24-el.

legegyszerubben :

ha most megkerdeznenk pl a forumot, hogy mindenki irja le az all-time top 3-at, akkor 99%-ban ronaldo es zidane benne lenne mindenkinel, a harmadik helyre meg maradona, pele, puskas, cr vagy epp messi lenne beszoritva.
ha megnyernek az argentinok, es ujra megcsinalnank ezt, akkor lehet 4-5 ember beszoritana a 3. helyre, azt ennyi.

barcasoknal ?
ugyanez ugy nezne ki, hogy 90 %-nal benne lenne a top 3-ban, jelentos reszuknel elsokent.
ha most negyedikek lesznek, akkor mi valtozik ?
semmi. :D

a sajto/media mas dolog, de aki meg mindig foglalkozik nso, trollfoci szintu klikkvadasz oldalakkal, annak messi visszavonulasa utan sem lesz nyugta, mert ok ugyis folytatjak majd, csak masokkal.
Nem akarom a falra festeni az ördögöt, de ha ma herrikénék nem ejtik ki a teknőcöt könnyen lehet, hogy pár év múlva kéz a kézben kell majd védjük a sok takony előtt a kétkecskét bappétól. 9 gólnál jár másfél vb alatt, pályafutása végéig 20ig is elmehet jah és ő már most világbajnok. Haaland norvégként meg esélytelen vele szembe a balondor szavazason minden második évben amikor valamilyen nagytorna van.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. december 10., szombat 13:24

'shutterisland írta: fuu, hat tegnap csak egy gyors jinx erejeig tudtam beugrani, de most reggel visszaolvastam 20+ oldalt.

attol fuggetlenul, hogy vannak dolgok, amik nem ketsegesek, pl hogy elegge bortonvalogatott feeling az argentin, nagyon kemeny, amit paran lenyomtok (termeszetesen tisztelet a kivetelnek, pl nmate, aki ezt eszrevetelezte pl) szinte a fel vb az ellenszurkolasrol szol.
en is eleg jo vagyok ellenszurkolasban, de azert ilyen heves erzelmeket nem valt ki, mikor bl triplaztok vagy ronaldo eb-t nyer.

tudom, hogy madridos forum, de nagyon csunyan elvittetek az elmult 5+ evet a bl sikerekkel, modric-karim lasztival, ronaldo is evek ota mashol jatszik, messi is, igy en azt hittem, nem tombol mar ilyen szinten a messi fobia.
kicsit sokkolo.

na mindegy, en amit nagyon szerettem volna, az beteljestult, hogy ne legyen felsüles az utolso vb-je, innentol viszont mar barmilyen forgatokonyvet el tudok kepzeni.
nalam a valahavolt legjobbak kozott van igy is ugy is, akik meg nem szeretik, azok ha megnyeri, akkor is talalnak ellene erveket, szerintem ebbol a szempontbol mindegy.

na megyek keszitem a voodoo babat meg xanax-palinka combot, nehogy cr bolintson egyet ma es tovabbkuldje oket ! :shifty: :mrgreen:
Én bírlak Téged Shutter és ezt többször az évek alatt le is írtam.Ahogy szerintem itt az összes régi barcás szeretettel van fogadva és tök jó hangulatban elvagyunk.

De azt megkérdezném mi a fura, hogy meglepődsz azon, hogy ellenszurkolás van? Meg meglepődsz azon, hogy Messit betámadjuk, miután lenyomták az argentínok a barca stílusos hergelést, fetrengést, provokálást, kibikázták a labdát a kispad felé, anyáznak és alpári módon viselkednek, ebben pedig a kedvenced vezér volt.

Ha ezt CR csinálja, meg a portugálok, akkor diliházba csukatnák emberek, mint Pepet anno..

Mi a meglepő azon, hogy egy ilyen indulatos meccsen egy Realosok által érthetően nem kedvelt figura alpári viselkedése kihúzza a gyufát?

Egyébként miért ne lehetne ellenszurkolni?!Azt ne mondd, hogy te soha nem szurkoltál a Real ellen, mert akkor csak nevetni tudok ezen.

Ez egy szurkolói oldal, ahogy egy meccsen hőbörögnek a szurkolók, így itt is csak online.

Most írhatnám, hogy ha ez bosszant Téged akkor ne ide írj, hanem az Eurobarcara, ahova pl én is be vagyok regelve de nem írok, nem olvasom. De ezt nem akarom így leírni, mert tök szimpatikusak a kommentjeid és Te magad is. Így szerintem egyszerűbb ha nem akarsz megváltoztatni egy Madridos közösséget, barcás szemüveggel, hanem átugrod a Messizős kommenteket. :agree: :sziv:

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 10., szombat 13:11

egyetertek R24-el.

legegyszerubben :

ha most megkerdeznenk pl a forumot, hogy mindenki irja le az all-time top 3-at, akkor 99%-ban ronaldo es zidane benne lenne mindenkinel, a harmadik helyre meg maradona, pele, puskas, cr vagy epp messi lenne beszoritva.
ha megnyernek az argentinok, es ujra megcsinalnank ezt, akkor lehet 4-5 ember beszoritana a 3. helyre, azt ennyi.

barcasoknal ?
ugyanez ugy nezne ki, hogy 90 %-nal benne lenne a top 3-ban, jelentos reszuknel elsokent.
ha most negyedikek lesznek, akkor mi valtozik ?
semmi. :D

a sajto/media mas dolog, de aki meg mindig foglalkozik nso, trollfoci szintu klikkvadasz oldalakkal, annak messi visszavonulasa utan sem lesz nyugta, mert ok ugyis folytatjak majd, csak masokkal.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 10., szombat 13:08

The last time Netherlands lost a penalty shootout to Argentina, Real Madrid won the Champions League that season.

Hogy valami jó oldala is legyen a tegnapinak :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 10., szombat 13:02

Aki most igy gondolja, hogy Messi a legnagyobb, annak mindegy hogy kiesik a csoportból vagy VBt nyer. Nem tudod meggyőzni, mert a 7 Aranylabda adu fixen ott van nekik.

Téged meg nem lehet meggyőzni a forditottjarol, mert megvan a véleményed az Aranylabdak egy részéről.

A sajtó meg igy is úgy is kecskezi, őt, Cet, Modricot, Zidanet, Pelet meg még ki tudja hány játékost.

A győzelem vagy kiesés ilyen szempontból irreleváns.

Ami viszont szerintem igaz, hogy CR és Messi karrierje is úgy lenne 100%os, ha lenne a nevük mellett egy VB cím is.

Szóval hajrá Modric :kalapos: bár bízom egy cimvedesben továbbra is.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. december 10., szombat 12:56

dzsi91 írta: A fóbia ott kezdődik amit a mindenkori média leművel Céronaldoval. A miénk csak ellenreakció. Gyakorlatilag nincs is más választásunk mint a halálát kívánni minden meccsen ahogyan a mai világ provokál.
Ezt azért nem :D :D, de ha nyernék és elkezdődne ez a leo a minden, a fodball, a csúcs, a satöbbi nyál.. Áááhh. A falnak mennék...

Az elmúlt 10-15 évben azért pöngettek a pályán R9-R10-ek, volt egy Zidane is, a mostani zsenikkel (Benz, Modric, CR7) szemben is vicc volna, hogy ő felettük áll...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. december 10., szombat 12:52

Szerintem az angolok ma tovabbmennek, es vagy Argentina-Anglia vagy Argentina-Portugalia donto lesz, mindket forgatokonyv eseten Messiek ellen fogok szurkolni. Jelen pillanatban arra fogadnek nagyobb tettel, hogy ezt a vb-t behuzzak az angolok. Nem tudom megmondani miert, de oket erzem eselyesebbnek, a tamado harmadban a legerosebbek, beerett a generaciojuk, most minden eselyuk megvan, hogy kiverjek a franciakat. Nagyon szoros meccs lesz. Masik meccsen sima Portugalia tovabbjutast erzek, Joao Felixtol golpasszt/golt varok, CR szerintem ma sem fog kezdeni, de cserekent eltesz egyet.
:goat:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 10., szombat 12:38

Anthony írta: https://index.hu/sport/futball/2022/vb/ ... foci-vb-t/
Állítólag a pasas az utóbbi 2 vb döntőseit és győztesét is helyesen tippelte meg.

Idénre Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Argentína - Anglia döntőt jósolt.

Érdekes lenne követni majd, de gondolom addigra totál elfelejtem majd.
Nem azt mondom hogy éppen mindent eltalált a csávó, de egyelőre még van esély arra hogy ez legyen a végeredmény. Ma is egy fokkal okosabbak leszünk.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. december 10., szombat 12:35

:hmmm: nézzünk előre picit. Ma ki mit vár a két meccstől?

Én izzadság szagú portugál és nagy iramú meccsen francia győzelmet
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 10., szombat 12:22

Most komolyan azt írta valaki, hogy legalább Argentína akart focizni ezen a vb-n??

Mégis melyik meccsen? Én legalábbis nem vettem észre. Inkább csak a védekezéssel vannak elfoglalva, igaz az sajnos elég jól megy.

Cali

HozzászólásSzerző: Cali » 2022. december 10., szombat 12:21

csababarca írta:
Plusz az argentinok világéletükben ilyen patkány módjára viselkedtek, most sem hazudtolták meg magukat. Hollandoktól viszont nekem meglepő volt ez a stílus.
Még meglepőbb volt az a 80 percnyi, majd a hosszabbításban mutatott nulla, amit előadtak.
A hollandokrol ez az egyik kedvenc vb-s osszefoglalom. :mrgreen:

https://youtube.com/watch?v=5HlIxahhXXo&feature=share

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. december 10., szombat 12:15

Hogy is fogalmaznak most? Valószínüleg volt előzménye… és ezzel le is van zárva minden, Messiék a hősök.

Na, hát 99,9%ban mindennek van előzménye, csak valahol számít, valahol nem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 10., szombat 11:55

'shutterisland írta: fuu, hat tegnap csak egy gyors jinx erejeig tudtam beugrani, de most reggel visszaolvastam 20+ oldalt.

attol fuggetlenul, hogy vannak dolgok, amik nem ketsegesek, pl hogy elegge bortonvalogatott feeling az argentin, nagyon kemeny, amit paran lenyomtok (termeszetesen tisztelet a kivetelnek, pl nmate, aki ezt eszrevetelezte pl) szinte a fel vb az ellenszurkolasrol szol.
en is eleg jo vagyok ellenszurkolasban, de azert ilyen heves erzelmeket nem valt ki, mikor bl triplaztok vagy ronaldo eb-t nyer.

tudom, hogy madridos forum, de nagyon csunyan elvittetek az elmult 5+ evet a bl sikerekkel, modric-karim lasztival, ronaldo is evek ota mashol jatszik, messi is, igy en azt hittem, nem tombol mar ilyen szinten a messi fobia.
kicsit sokkolo.

na mindegy, en amit nagyon szerettem volna, az beteljestult, hogy ne legyen felsüles az utolso vb-je, innentol viszont mar barmilyen forgatokonyvet el tudok kepzeni.
nalam a valahavolt legjobbak kozott van igy is ugy is, akik meg nem szeretik, azok ha megnyeri, akkor is talalnak ellene erveket, szerintem ebbol a szempontbol mindegy.

na megyek keszitem a voodoo babat meg xanax-palinka combot, nehogy cr bolintson egyet ma es tovabbkuldje oket ! :shifty: :mrgreen:
A fóbia ott kezdődik amit a mindenkori média leművel Céronaldoval. A miénk csak ellenreakció. Gyakorlatilag nincs is más választásunk mint a halálát kívánni minden meccsen ahogyan a mai világ provokál.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 10., szombat 11:50

kijott belole a del-amerikai taho, bar nem tudni, mennyire volt provokalva (pl az interjunal nem latjuk a holland fazont).

no mindegy, en itt meg 10+ ev utan is csak vendeg vagyok, szoval nem kritika volt, inkabb egy kis meglepettseg negativ toltettel, azt hittem ezek a regi sebek reg beforrtak ahogy lazado tinibol az elmult, szamotokra kozben aranyidoszak kozepette felnotte valt a forum.

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. december 10., szombat 11:46

kicsit sokkolo.

Nem kötekedésből fogok válaszolni a kommentedre. Mindenkinek vannak kedvenc játékosai anno én Zidane miatt lettem realos, majd a visszavonulása után Cristiano Ronaldo, Ramos és Modric lett óriási kedvencem. Jelenleg Modric nálam a numero uno, valószínűleg ő az utolsó, akiért még úgy igazán rajongani tudok (az életkoromból adódóan is). Realosként nyilván a nem szeretem annyira a Barcát, s annak legjobbjait sem. Én szurkolói szemmel nézem a meccseket, nekem az a legfontosabb győzzön a csapatom bárhogyan, mert évek múlva már csak az eredmények fognak számítani, bajnok lettél, Bajnokok Ligáját nyertél-e? A világbajnokság meg pláne ilyen, realosként természetesen szeretném, hogy Ronaldo vagy Modric nyerje a vb-t és nagyon nem akarom, hogy Messi világbajnok legyen (más kérdés, hogy az lesz). De visszatérve az argentinra. Elismerem az eredményeit, értelemszerűen ott van a történelem legjobb játékosai között, DE számomra sosem volt szimpatikus. Mindig is volt valami ellenszenvesbe benne, sosem dőltem be ennek, hogy ő a jófiú... Ahogyan a Real Madrid elleni meccseken viselkedett erre ez csak rá erősített. Szerintem nem tiszteli az ellenfelet, egy kiskirály stb... Biztosan vannak akik imádják a játékát, engem sosem nyűgözött le a játéka, persze, eredményes, a legjobbak között van. De nekem pl Cristiano Ronaldo cselei, elfutásai, fejesei, bombái mindig jobban tetszettek. Ez pont olyan, hogy a Guardiola-féle Barca űrfocit is unalmasnak találtam.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 10., szombat 11:45

kicsit sokkolo.

Engem pl Messi továbbjutása most hidegen hagy.
Viszont nem pusztán teljesítményben, hanem tahosagban is vezér volt, és a kettős mérce már egészségtelen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. december 10., szombat 11:33

lestat írta:
nmate írta: Parasztok vagy sem, legalább nyerni akarnak, van tökük, nem olyan puha szarok, mint a brazilok vagy a hollandok nagy része
tokosen kaptak ket golt ez ellen a nulla hollandia ellen aztan messit kb a siras kerulgette a tiziknel.

Tökösek..horvátok tökösek.

Ezek csak ugatnak de nem harapnak.
Aztán a sírás határán röhögve begurította a büntetőt.

Vissza: