Biztos h nem. Fiatalabb ő se lesz már, fél év múlva 31 lesz. Ráadásul félti ez már mindenét, szóval nem mer belemenni már semmi ilyesmibe.Pad'em írta: Azta, ilyen volt?Ég és föld, ahogy most mozog. Ez a dinamika nem tudom visszanyerhető e valaha.

Eden Hazard
Re: Eden Hazard - 7
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ez a Hazard valoszinuleg orokre elveszett... ez a robbanekonysag, agressziv cselezes, elnyomhatatlan fizikum.... basszameg de jo volt.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azta, ilyen volt?

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- flori
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Meglepően jól szállt be arra a 15 percre. Félóráknál többet szerintem idén már nem nagyon kell számítani rá. Az utolsó 20-30 percre, mikor az ellenfél már fáradtabb, akkor Vini helyett még akár hasznát is tudnánk venni a következő meccseken. Bár hányszor elkezdtem már reménykedni, azt jött mindig a hír, hogy discomfort...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hazard won't start against Chelsea but Zidane believes that the Belgian will play a huge part in the remaining games of the season after his refreshing cameo against Betis. [@marca]
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Igen előttem is ott lebegett hogy beb.xa a rövidbe és holnap már mindenki aranylabdát akar neki adniKerlon írta:Hát igen, 2 passz megindulása is megmutatta mit adhatna... Azt a lövő helyzetet nagy kár, hogy letette a keret legügyetlenebb játekosának.mexes írta: Kár hogy beállt.![]()
Mikor az ember szeme már kezdene hozzászokni a mostani szelsőkhöz (kb úgy mint a nők a reggeli rosszulléthez) akkor negyedóra alatt kétszer megmutatja hogy mi a belépő szint a Real kezdőjekènt és újra rádöbbensz hogy mit is jelent plusz egy klasszis player
Hát igen, 2 passz megindulása is megmutatta mit adhatna... Azt a lövő helyzetet nagy kár, hogy letette a keret legügyetlenebb játekosának.mexes írta: Kár hogy beállt.![]()
Mikor az ember szeme már kezdene hozzászokni a mostani szelsőkhöz (kb úgy mint a nők a reggeli rosszulléthez) akkor negyedóra alatt kétszer megmutatja hogy mi a belépő szint a Real kezdőjekènt és újra rádöbbensz hogy mit is jelent plusz egy klasszis player
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Kár hogy beállt.

Az összes fájdalomcsillapítót beszedi és úgy edz mint még soha csak hogy játszhasson a chelsea ellen
Remélem jól is fog játszani, hátha visszaveszik a nyáron apróért. Más kívánságom vele kapcsolatban nincs. A tegnapi is megmutatta, hogy miért kell rá nagyon haragudni. Mert egy rohadt jó focis lenne, csak leszarta a kemény munkát....
A hetes mezt úgy is le kell adnia a nyáron, kell Kyliannek.
Chelseat meg kapja el a nosztalgia kedden és a visszavágón már ajánlattal várjanak...

Remélem jól is fog játszani, hátha visszaveszik a nyáron apróért. Más kívánságom vele kapcsolatban nincs. A tegnapi is megmutatta, hogy miért kell rá nagyon haragudni. Mert egy rohadt jó focis lenne, csak leszarta a kemény munkát....
A hetes mezt úgy is le kell adnia a nyáron, kell Kyliannek.
Chelseat meg kapja el a nosztalgia kedden és a visszavágón már ajánlattal várjanak...
- ateeemadrid
Kár érte amúgy, most ebben a 10 percben is látszott, hogy ezerszer több lenne benne, a kisujjaban több foci van, mint a marco rodry vini vonulatban.
Eden Hazard created more chances than any other player on the pitch and he only played 13 minutes.
vicc...
Eden Hazard created more chances than any other player on the pitch and he only played 13 minutes.

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Az előző szezonban talán 5 ilyen meccse volt, ideiben 0!!! Az előző szezonban is a szezon elején voltak ezek, tehát másfél év kulaGalacticos írta: Azon gondolkodtam hogy neki egyaltalan volt olyan meccse nalunk amit vegig jatszott?
Alapbol keves meccse van de szerintem mindegyiken vagy csere volt vagy cserekent allt be. Amiazert igy 2 ev utan egy szaz millas jatekosnal szerintem top3 sules ever.
Ki hitte volna ezt..
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Galacticos
Azon gondolkodtam hogy neki egyaltalan volt olyan meccse nalunk amit vegig jatszott?
Alapbol keves meccse van de szerintem mindegyiken vagy csere volt vagy cserekent allt be. Amiazert igy 2 ev utan egy szaz millas jatekosnal szerintem top3 sules ever.
Ki hitte volna ezt..
Ki hitte volna ezt..
Nekem is pedig nem is lottozok.Sierra írta:Elobb lesz 5-osom a lotton.Professore írta: Aztán ha mégis lesz a Chelsea ellen és netán gól/gólpassz szintjén is hozzá tesz akkor majd mutatja nekem a fuckkot rendesen.![]()
![]()

Hagyjuk mar, a faszi egy kiesojelolt ellen nem tudott tenyezo lenni soha.
Elobb lesz 5-osom a lotton.Professore írta: Aztán ha mégis lesz a Chelsea ellen és netán gól/gólpassz szintjén is hozzá tesz akkor majd mutatja nekem a fuckkot rendesen.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Arra nyugodt szívvel lehet nyomni egy allint plane hogy akkor lenne jó alibije hogy ne játsszon a Chelsea ellen.El Sie7e írta:Leginkább Hazard barátunk retteghet, nehogy kiújuljon a discomfort...pheco írta: Insta storyba kirakta, hogy Betis ellen ott van a keretben. Retteghet mindenki![]()
![]()
Aztán ha mégis lesz a Chelsea ellen és netán gól/gólpassz szintjén is hozzá tesz akkor majd mutatja nekem a fuckkot rendesen.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Leginkább Hazard barátunk retteghet, nehogy kiújuljon a discomfort...pheco írta: Insta storyba kirakta, hogy Betis ellen ott van a keretben. Retteghet mindenki![]()

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
gondolom beáll majd utolsó 10percre kocogni, de ha égni fog a ház szerintem be se cserélik.
De leginkább Realista stadion melletti gyrosos haverja, nem biztos hogy elég gyorsan tudja majd tekerni a dürümöt.pheco írta: Insta storyba kirakta, hogy Betis ellen ott van a keretben. Retteghet mindenki![]()
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Insta storyba kirakta, hogy Betis ellen ott van a keretben. Retteghet mindenki