még az is simán lehet, hogy a hivatalos kezdőben már soldado helyett villa lesz, így 9 barcás lesz a kezdőben.
úgyhogy nyugi.

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 16., vasárnap 11:47
HozzászólásSzerző: kodo » 2013. június 16., vasárnap 11:10
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 16., vasárnap 10:55
Csak faradjanak a barcasok, tolem be is huzhatjak ezt kupat.... és remelhetoleg ugyanezzel a kezdovel vagnak neki jovore is a VBnek.mocsok írta:jézusom.A spanyolok várható kezdője Uruguay ellen: Valdés - Arbeloa, Ramos, Piqué, Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Pedro, Soldado, Iniesta.
ez mi? miért kell ennyire tolni a barcásokat itt is meg az u21-ben is?
boszke nem azt nyilatkozta hogy nála iker kezd attól függetlenül is hogy madridban csak pados?
mata? silva? javi martinez?
sérültek?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. június 16., vasárnap 10:48
jézusom.A spanyolok várható kezdője Uruguay ellen: Valdés - Arbeloa, Ramos, Piqué, Alba - Xavi, Busquets, Fabregas - Pedro, Soldado, Iniesta.
HozzászólásSzerző: Drake » 2013. június 16., vasárnap 10:37
Szerintem téged az idegesít,hogy a csapat magját Barcások alkotják...MorataMartin írta:Remélem most már helyrerakja valaki végre ezt a nagyképű spanyol válogatottat, mert nagyon idegesítenek. (Első sorban nem Ramosékra gondoltam...)
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 16., vasárnap 10:34
Nagyon adom ezt mentamas. Én is pár héttel ezelőtt kifakadtam néhány dolgon. Nekem mondjuk nem főleg a negatív dolgokkal volt bajom, hanem a kontraszttal, ami 1-2 pletyka szinten megjelenő jövendőbeli játékosunk és a jelenlegi díszbűnbakok értékelése között volt. De jó látni, hogy nem csak nekem szúrja a szemem 1-2 dolog.mentamas írta:Mennyi picsogás megy itt a fórumon mostanában....
Mindenkinek valamivel baja van, mindenbe bele tudnak kötni itt az emberek, minden játékos egy rakás szar(kivéve, akik a pletykákban szerepelnek, hogy ideigazolnak), a magyar kommentátorokról nem is beszélve(még az sem mind1,hogy milyen a frizurájuk...), és minden meccs élvezhetetlen. Hogy bírtok egy ilyen "negatív dolgokkal teli világban" élni ?![]()
![]()
Szálljatok már le egy kicsit a földre !
Szánalom, amit sokan művelnek itt(tisztelet a kivételnek) !
A szabályok betartásával takarózni elég kétélű dolog... Rendszeresen születik 1-2 hsz, ami megszegi kisebb-nagyobb mértékben a szabályokat, de nem követi őket büntetés, mert régi tag az illető, stb... Én nem azt mondom, hogy ez a jótékony elnézés rossz dolog, csak akkor ne a szabályok betartásával védekezzünk már...másrészt itt amíg betartjuk a szabályokat bárkit lehet szidni, avagy dícsérni,
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 16., vasárnap 10:27
HozzászólásSzerző: mentamas » 2013. június 16., vasárnap 9:58
Akinek nem inge, nem veszi magára.realistahuni írta:mentamas, egyrészt amit írsz hatalmas általánosítás, másrészt itt amíg betartjuk a szabályokat bárkit lehet szidni, avagy dícsérni, harmadrészt az, hogy ki milyen világban él az csak rá tartozik.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. június 16., vasárnap 9:51
HozzászólásSzerző: matador » 2013. június 16., vasárnap 9:29
Magam sem rajongok értük, de mondjuk ez a kommentátori munka, amit ez a Knézy leművel, ez valami borzalom.Az a baj,h. nagyon elszaporodtak ezek a "megmondóemberek"(semmihez nem értenek, és mindent kritizálnak)
HozzászólásSzerző: mentamas » 2013. június 16., vasárnap 9:00
Az a baj,h. nagyon elszaporodtak ezek a "megmondóemberek"(semmihez nem értenek, és mindent kritizálnak)matador írta:És a hisztin hisztizni az milyen?Mennyi picsogás megy itt a fórumon mostanában....
Mindenkinek valamivel baja van, mindenbe bele tudnak kötni itt az emberek, minden játékos egy rakás szar(kivéve, akik a pletykákban szerepelnek, hogy ideigazolnak), a magyar kommentátorokról nem is beszélve(még az sem mind1,hogy milyen a frizurájuk...), és minden meccs élvezhetetlen. Hogy bírtok egy ilyen "negatív dolgokkal teli világban" élni ?
HozzászólásSzerző: matador » 2013. június 16., vasárnap 8:52
És a hisztin hisztizni az milyen?Mennyi picsogás megy itt a fórumon mostanában....
Mindenkinek valamivel baja van, mindenbe bele tudnak kötni itt az emberek, minden játékos egy rakás szar(kivéve, akik a pletykákban szerepelnek, hogy ideigazolnak), a magyar kommentátorokról nem is beszélve(még az sem mind1,hogy milyen a frizurájuk...), és minden meccs élvezhetetlen. Hogy bírtok egy ilyen "negatív dolgokkal teli világban" élni ?
HozzászólásSzerző: mentamas » 2013. június 16., vasárnap 8:47
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. június 16., vasárnap 8:39
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 16., vasárnap 1:26
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 16., vasárnap 0:35
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 16., vasárnap 0:11
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 16., vasárnap 0:09
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 16., vasárnap 0:02
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 15., szombat 23:26
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem