Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. szeptember 3., kedd 8:36

Teljesen mind1, mert most mindenki azt nézi, hogy elment a kedvence, és van aki Bale-re fogja és van aki Perez-re. Én kimondottan megértem, mert amennyire látom olyan játékosok maradtak akik akarnak, és hajtanak. DM lehet, hogy nem akkora játékos, de megy, hajt, és védekezik is, és ezt biztosra veszem, hogy mindenki értékeli... A vicc az lenne, ha DM fogná magát és megint visszavenne a tempóból, mert végül maradt a klubnál... :roll:
Nem gondoltam volna, hogy ilyen nyarat zárunk, és szó mi szó ezt már az átigazolás első napján aláírtam volna :agree:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. szeptember 3., kedd 8:16

Az EC írásából, és a tegnapi Öziles hírekből az jön le, hogy a korábbi Öziles hírek, ami szerint távozni akar igazak voltak, Pérez pedig nagyon jól tudta, hogy nagyjából mennyit fog érte kapni, ezért mert kiadni 91 milliót Balere.

Kerlon most nagyon Pérez ellen vagy, de ha ultimate Pérez védő lennék, akkor megfordítanám a dolgot. Miután Pérez lenyilatkozta, hogy senki nem ér 100 milliót, nem biztos, hogy idén hozta volna Balet. De mivel Özilre nem számíthatott, mert a töröknémet bemondta az unalmast, ezért "kénytelen" volt megvenni a walesit, akár áron felül is.

Persze ismerve Pérez megalomániáját nem valószínű, hogy ilyen nyakatekert a szituáció, de nem is annyira egyértelmű, mint ahogy páran megpróbáljátok beállítani.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. szeptember 3., kedd 7:03

Kerlon írta:http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... Bale-elve/ A Perezes rész tökéletesen vázolja a dolgokat és ezért is mondtam, hogy ő fúrt.
iszonyatos sok ostobaság van benne,végigolvasni sem érdemes annyira elrugaszkodik a valósâgtól
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. szeptember 3., kedd 3:17

Több helyen láttam én is Perez papát támadni + ilyenek: Özil>Bale, Kaká>Bale... :hmmm:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. szeptember 3., kedd 3:02

Hatalmas vicc ami megy a közösségi oldalakon. És mindenért Perezt okolja a sok rózsaszínszemüveges, Özilnek meg van pofája bizalomhiányról beszélni,amikor 3 évig volt betonkezdő formától függetlenül.

Csak érdekességből ilyenek kapnak több száz lájkot:

Özil>Real Madrid
Özil>Barcelona

:lol:

asszem megyek és megfejelem magamat.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 3., kedd 2:42

Így egész éjjel olvasgatva..
Hát mit ne mondjak..
brutális mértékű a sírás ami a közösségi oldalakon megy..
Én ilyet bazze még nem láttam :D
Nincs is olyan vélemény, hogy mondjuk Özil helyett van egy Isco, vagy, hogy senki se pótolhatatlan meg ilyenek..
Nagyon hárd :D

RaúlRealMadrid
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Beckham, Cristiano Ronaldo "The Commander", Ramos, Kaká, Coentrao, Özil
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F. ; Ferencváros TC

HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2013. szeptember 3., kedd 1:48

Kerlon írta:http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... Bale-elve/ A Perezes rész tökéletesen vázolja a dolgokat és ezért is mondtam, hogy ő fúrt.
Ez a cikk rendesen kioszt mindenkit. Maximálisan adom. :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. szeptember 3., kedd 1:25

http://realmadridcf.blog.nepsport.hu/ar ... Bale-elve/ A Perezes rész tökéletesen vázolja a dolgokat és ezért is mondtam, hogy ő fúrt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2013. szeptember 1., vasárnap 23:35

Galacticos írta:higuainért, callejónért és özilért kapnánk 100milliót? oh my god.
Meg kell hagyni, hogy az tenyleg nem kutyasz*r.

En Higuainnal mar elegedett mosolyogtam, hogy Perezek jol keverik a kartyakat, es nem adtak el aron alul az argentint...

Viszont ha belegondolok hogy ilyen Erik Lamelak meg Willianek, meg Hulkok es Cavanik milyen osszegekert valtanak klubot, akkor ez mar inkabb elvarhato a jelenlegi piaci helyzetben. Mert akkor igen, minden vicc nelkul Ozil er 50 milliot!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. szeptember 1., vasárnap 20:50

ha igazak a hírek hogy elmegy kaká és özil akkor le a kalappal perez előtt ismét.
bale átigazolási összege miatt nem aggódom nem érdekel, ezt már szerintem annyiszor átbeszélték perezék nyilván tudják mi éri meg, és most bale reklámértéke iszonyúan megfog nőni.
viszont ha özilért kapunk 40-50milliót az megint hatalmas deal. higuainért, callejónért és özilért kapnánk 100milliót? oh my god.

szegény calderón. :(

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 21., szerda 23:50

Bocs,nem akartam kitérni,mert azt is megkaptam.....az hogy valaki hány évet töltött a klubnál nem számít,attól valaki még biztos hogy odavan a klubbért.
A döntései,a cseréi,a nyilatkozatai,nekem azt mutatják,hogy kicsit a klub ellen van.

A szakmai részt meg nem fogom tovább folytatni,onnantól hogy jött,ha lassan is( a csapat keretének az erejéből fakadóan) de leamortizálta a játékot(ami 50 év távlatában végre nem a szokásos örök vesztes volt),egy kreatív,gyorsan mozgó,pontos,jó szerkezeti felépítésű csapat volt.
Most meg duplaszűrő,formánkívűli barcásokkal,szélső nélkül,és az iker vv reina trio akiknél lopez mindennél jobb formát mutat.

szóval,nem azért nem írtam,mert kitérek,hanem mert nem akarok belemenni.......

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 21., szerda 23:19

de nagyon vicces.
Akkor vicces voltam. Ez van.

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. augusztus 21., szerda 23:15

R.M.C.F írta:Egy fenét,szinte mindig érezni lehet a madrid elleni utálatát.....
Del Bosque, a Madrid-gyűlölő. Ez azért nagyon, de nagyon vicces. A játékos és edző, aki az élete első 50 évéből 45-öt a klub szolgálatában töltött.

Del Bosque, a túlsztárolt. Na ebbe már bele sem akarok menni. Nálunk 3.5 év alatt 2 bajnokság, 2 Bajnokok Ligája-győzelem, 1 Európai Szuperkupa, 1 világkupa, 2 spanyol szuperkupa a mérlege, úgy, hogy négyből négyszer elődöntősök voltunk a BL-ben. Mindezt mai napig utánozhatatlan álomfocival. A spanyol válogatott élén egy vb, egy Eb, mindkettőn aranyérmes.

De ő nem nagy edző, hiszen tudjuk, hogy a klubnál a nagy sztárok, a válogatottban meg Aragones szelleme nyerte helyette a meccseket. Különben is elveszítette a hatalmas presztízsű konföderációs kupát.

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 21., szerda 22:50

Soha nem szerettem VDB-t,ez nyílt titok,soha nem is tagadtam,nem szerettem,mert túlfújt alak volt,és főleg akkor kezdtem ellene feszülni amikor átvette a spanyol válogatott edzői szerepét,persze akkor is mint mindig ugattak rám az okosabbak,hogy ne akarjam már jobban tudni,hiszen VB-t nyert.
Igen,köszi a megállapítást,láttam.......és azt is hogy hogyan,milyen focival,és honnan indult és hová érkezett.

A mostani nyilatkozata után azthiszem ki merem jelenti,eddig ezt elkerültem: utálom ezt az ember.
Főleg azért,mert az alakja,a kiállása,a felfogása,olyan ami nekem nem jön be,vagyis ez a manusz nem annyira jó fej,nem annyira korrekt,nem annyira rendes mint megjátssza vagy ahogy a média beállítja.

Egy fenét,szinte mindig érezni lehet a madrid elleni utálatát.....ha nem is markánsan,de kicsit lehet.
Az meg hogy nála,iker,vv és pepe a 3 kapus megint azt mutatja,hogy annyi esze van ami látszik,mert lopez az összesnél jobb formában véd,sőt alapvetően jobb kapus mint vv és pepe reina......de ez szarik rá......pedig ez annyira kézenfekvő mint az 1x1.
Az már becsukta a kaput,hogy azt a remek és VÉGRE látványos focit játszó spanyol válogatott a keze alatt szépen lassan amortizálódik le.
Persze a sok tojásból épp kikelő rámugatott hogy mit akarok már több évvel ezelőtt amikor kritizálni mertem,de mint az szokott, az idő engem igazolt(nem is értem,hogy nem lehet meglátni,hogy 100ból 95 úgy lesz ahogy beszélem).....
Szóval,VBD ha lehet köszi nem kell.......ha marad,akkor készüljünk fel,hogy az elbarcásítás miatt,komoly sikeres foci NEM LESZ nála .....ez van.
Sajnálom,ha ezzel bárkit megbántottam.

Azt az inkorrekt húzásait,hogy a barcásokat tét meccsek előtt félidőztette,míg a Rm játékosait egész meccseztette azt nem is mondom,mert sok lesz.Lásd tavaly panama elleni meccs,ahol megint gerinctelen volt velünk.

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 9., péntek 18:37

Mourinho labdeszedőnek beállhatott volna :D :D

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 9., péntek 18:12

Zidane és Ancelotti jól el voltak :mrgreen: !

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 8., csütörtök 14:58

Pérez: “Rengeteg emberrel egyeztetünk az átigazolások során, majd meglátjuk hogyan alakulnak a dolgok vele (Bale) vagy mással kapcsolatban. Nem szoktunk más klubok játékosairól beszélni, mert tiszteletben tartjuk a játékost. A csapattal és az elnökkel (Spurs és Levy) jó kapcsolatot ápolok, aminek köszönhetően tavaly le tudtuk igazolni Modricot. Ha nevekről nem beszélek akkor pénzről sem fogok, de 100 millió eurót nagyon soknak tartok bárkiért. Nem nyilatkozom egyetlen játékossal vagy a rá szánt összeggel kapcsolatban sem, mert ezt nem akarom és nem is tehetem.”
Istenem... Remélem az alatt, hogy soknak tartja azt is érti, hogy ki se fizeti. Maradjunk reálisak a 60-70 milliónál. Szerintem Levy se lenne szomorú egy null kilométeres balbekért. :mrgreen: :mrgreen:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. július 5., péntek 21:58

Szerintem aki eddig kételkedett Perezék munkájában, az remélem belátta, hogy remekül végizik a dolgukat a vezetők. Most itt elsősorban az átigazolási politikát kiemelve. (Pénzügyi oldalról nem is beszélve.)
A legtöbbünknek a fórumon a szezon végén 5 komoly problémája volt a játékoskeretet és az edzőt illetően: jobbhátvéd, középpálya, szélső (vagy valamilyen támadókp) és Mourinho. Jobbhátvéd posztra adott volt Carvajal - vissza lett hozva. Támadó kp-nek Isco volt szerintem a legjobb választás (fiatal, spanyol, U21-es EB-n és tavaly a BL-ben bizonyított). Edző leváltva, a mozdíthatók közül Ancelotti volt talán a legjobb. Most meg a középpálya élvez prioritást, ami talán mindközül a legfontosabb. Biztos vagyok benne, hogy Illarra (ha érkezik) mellett fogunk még mást is igazolni a középpályára (Kondogbia/Gündogan). Csatárt én nem hoznék, hagynám Benzemának és a fiataloknak ezt az évet. Illetve az utolsó: Cristiano szerződéshosszabbítása, ami a nyilatkozatok szerint még a nyáron meglesz.

Ezek mellett. Neymarért Perez minden tőle telhetőt megtett, nem az ő hibája, hogy nem minket választott; Bale is úgy tűnik, hogy nem mozdítható; és Higuaintól végre megszabadulunk.

Azt hiszem, hogy senkinek egy szava nem lehet - a fészbúkos idiótákat kivéve - a vezetőségre jelenleg, mert nagyon komoly, céltudatos munka folyik odafent. Emiatt egyre jobban várom a szezont. :)
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Alexaszaszin

HozzászólásSzerző: Alexaszaszin » 2013. június 28., péntek 22:15

Tudja valaki, alkalmazatak valaha a reálnál sportpszichológust? :hmmm: Kíváncsi vagyok, mert én úgy tudom, hogy pl. a legtöbb német csapatnál van.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 28., péntek 16:44

morientes írta:
Kisfiu írta:Várom én is a felkészülési időszakot, de már látom magam előtt, ahogy az első meccs után jönnek a felháborodott szurkolók (főleg facebookon, ahol Kaká még mindig az egyik legjobb játékos, és akinek betonkezdőnek kéne lennie), hogy nincs rögtön szemkápráztató játék... Aztán ne legyen így. :)
Pedig én attól tartok hogy így lesz... :hmmm:

Ehhez én már hozzászoktam, nem fogom az ilyenek kommentálni. Akik még hisznek Kakában, nos azokra már tényleg nem lehet mit mondani, azokat már ész érvvel sem ehet meggyőzni. Szemkápráztató játék meg egy év múlva sem lesz, nemhogy az első pár sörmeccsen, de ne legyen igazam.

Vissza: