Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Demes

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. október 8., szerda 0:58

Boky írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a léggömbös faszi viszont egész menő volt, de igazi szánalmas cw színvonalat idézett, mikor az utcán parkolva a kapualjon benézve pont meglátták a felfújt léggömböt. a fox is tud igen szutyok lenni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na igen, meg hogy meglepődtek amikor megmondták nekik hogy bizony ezek a léggömbök nem maradnak fent a végtelenségig hanem kipukkadnak egyszer :lol:

Amúgy feledjétek hogy a héten visszatér az Arrow is. :D
Már alig várom hogy visszatérjen a fórumkedvenc Katie Cassidy vezette CW színészgárda. :lol:

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. október 7., kedd 21:10

The Strain S1

hexor külön kérésére leírok pár gondolatot.
Véletlenül bukkantam rá, és elkezdtem nézni. Kb. három részre tagolnám az évadot: a bevezető 3 rész, a köztes 4 kb. és az utolsó 6. A középső rész volt számomra unalmas, és gyakorlatilag semleges, megszokásból néztem csak. Aztán szerencsére megindult valami, és most az utolsó részt felülve néztem végig az ágyban. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Biztos voltam benne, hogy nem lesz sikeres ez a terv sem, de fantasztikus rész volt.. A karakterek működnek, mindenki annyi hangsúlyt kap amennyi szükséges, és a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!másik faj, nem tudom a nevüket is sok érdekes dolognak lehet az elindítója.

Szó mi szó, megvett a sorozat kilóra. Várom a következő évadot.
"And my heart will leave you never."

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 7., kedd 20:55

továbbra is igen kevés ez a gotham. cobblepot viszi a showt, de sokkal több rébusz és joker kéne.

ez a fish mooney szánalmas, a viaszarcú macskanő is kurvagyenge, a kis batman meg a legidegesítőbb gyerekszínész ever, már a touchban is bucira vertem volna a pocokarcát.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a léggömbös faszi viszont egész menő volt, de igazi szánalmas cw színvonalat idézett, mikor az utcán parkolva a kapualjon benézve pont meglátták a felfújt léggömböt. a fox is tud igen szutyok lenni.

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2014. október 7., kedd 20:54

Homeland

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jót tett a sorinak,hogy az írógárdában is volt vérfrissítés.Odatették az első részt,az olyan 10/9 nálam, a második már csak 10/7.

Ja és Quinn :salute: :coffee: :mrgreen:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. október 7., kedd 20:51

A Gotham eddig kissé középszerű. Persze még csak 3 rész ment le. 1 évadot adok neki, aztán ha nem lesz jobb, mehet a kasza. Bár ha nem lesz jobb a nézettség, a kaszát lehet a FOX majd elsuhintja helyettem. :mrgreen:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 7., kedd 20:45

Nem volt rossz ez a Gotham rész. Igazából hozza a jó színvonalat, legalábbis az én szememben. Ugyanakkor nincs kiugrás még benne. Az hiányzik, bár azért még az elején vagyunk.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. október 7., kedd 20:24

Homeland 4x01-02

Elég fasza kis kezdés volt. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bazz, mikor Carrie a kislányát fürdette, egy pillanatra megállt bennem az ütő.

Breaking Bad - első évad
Ha az első szezont túlélted, akkor már végig fogod tolni.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 7., kedd 20:06

Breaking Bad - első évad

Sokak szerint minden idők legjobb sorozata, bár én ezzel a kijelentéssel még várnék, hiszen csak az első évadot láttam. Azonban vannak olyan jelek, pillanatok, amik azt vetítik előre, hogy itt bizony egy igazi kultsorozatról beszélünk. Ugyanakkor, ha csak az első évadból indulok ki, akkor messze nem lehet kijelenteni azt, hogy ez minden idők legjobb sorozata, sőt… mondjuk azt, hogy egy kiváló sorozat, amit gondosan elkészítettek. Ugyanis hiába a zseniális történet, illetve hiába szerepelnek kiváló színészek a sorozatban, amikor a cselekmény egy berozsdásodott fogaskerékhez hasonlít, amit jól be kell olajozni, hogy utána beinduljon. (Utólag is sok embertől hallom azt, hogy az első évad kicsit döcög, de a 2.-tól kezdve már nem lesz gond a történetvezetéssel, mert beindulnak a dolgok) Viszont eddig csak azt kaptam a Breaking Bad-től, hogy remekül össze van rakva (attól eltekintve, hogy lassan folyik), 1-2 karakteren kívül a castingolás is el lett találva, valamint a hangulatra se lehet panaszkodni.

Apropó castingolás. Bryan Cranston, Aaron Paul, Dean Norris, illetve a kisebb szerepekben lévő fontosabb személyek is jól mozognak a képernyőn, de mégis van hiányérzet. A női karaktereket, gondolok itt a Skyler – Marie kettősre, egyszerűen nem találták el. A játékukkal még talán nincs is baj, de rém idegesítőek, és fele annyira sincsenek kidolgozva, mint a többiek, holott viszonylag sok időt eltöltenek a kamerák előtt. Remélem, ezek majd változnak a későbbiekben…

Viszont, ami mégis megfogott a sorozatban, hogy nem hazudik, amikor elolvasod a magyar címet. Igen, a magyar címet!! Totál szívás. Gondoljunk csak bele. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A főszereplőnk rákos lesz, majd betör a drog-bízniszbe, ahol egy átlagos utcai drogossal társul. Majd mind a magánéletében, mind pedig az új „munkahelyén” akadályokba ütközik. A feleségének hazudnia kell, az első „bevetésén” pedig már ki is kell iktatnia két embert. Plusz, szerencsétlennek még a haja is hullani kezd, hiszen kemoterápiára jár. Hát nem szívás ez? Dehogynem!

Tisztán látszik, hogy a készítők minőségi munkát végeztek, még úgy is, hogy egy percig nem akartak sokat markolni. És talán pont emiatt lett az első évad kissé lassabb, és a hírek szerint gyengébb, mint a többi. Itt inkább ment a biztonsági játék. Felvezették azt, ami majd vár Walterre, és ránk, nézőkre. Továbbá egész jól vezették fel azt, hogyan is néz ki a kristálymet-üzlet. De engem mégis az fogott meg, ahogy Walter fejlődik. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A belső harcai, az, ahogy átgondolja az életét, és ahogy elindul a drog-bíznisz irányába. Egy mezei kémia tanárról van szó, aki metet alkot. Igen, alkot, hiszen egy művész.

Szóval úgy ültem le az első évad elé, hogy bár, csak jókat hallottam a sorozatról, de mégsem voltak nagy elvárásaim. Gondoltam kicsit belenézek, és meglátom, hogy mi lesz belőle. Hát az lett, hogy hamarosan indítom a 2. évadot is, mert egyszerűen kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a szereplőkkel a továbbiakban. Ha pedig tényleg beindulnak a dolgok, és már nem csak fellángolások lesznek, akkor bizony megérte leülni elé, mert maradandó élménnyel gazdagodtam. Meglátjuk. 7,5-8/10
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 7., kedd 20:01

Realista24 írta:
ziro4vr írta:na megnéztem az új részt, lassan én kiszállok a buliból Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!már várom a szájbarágott utalást, mikor az ifjú bruce denevér alakú linzert fog majszolni a bűnügyi hírek alatt :lol:
Óriási :lol: :lol: De még mindig Jada a legerősebb :shifty: :roll:
a vicc, hogy nem is képregénykaraktert játszik, külön kellett írni neki egyet..gondolom nem találtak akkora ripacs, idegesítő némbert a képregények hasábjain, akihez passzolna a kisasszony :mrgreen:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 7., kedd 19:56

ziro4vr írta:na megnéztem az új részt, lassan én kiszállok a buliból Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!már várom a szájbarágott utalást, mikor az ifjú bruce denevér alakú linzert fog majszolni a bűnügyi hírek alatt :lol:
Óriási :lol: :lol: De még mindig Jada a legerősebb :shifty: :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 7., kedd 19:55

na megnéztem az új részt, lassan én kiszállok a buliból Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!már várom a szájbarágott utalást, mikor az ifjú bruce denevér alakú linzert fog majszolni a bűnügyi hírek alatt :lol:
Nem illik.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 7., kedd 14:11

Nem igaz az utolsó perc jó volt :Đ Most már befog indulni majd meglátjátok. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 7., kedd 14:08

mathers írta:Úristen hát milyen Gotham rész volt ez. Szent ég. Na azt hiszem itt a következő résztől kezdve nagyobb fokozatra kapcsol. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy semmi extra nem volt, de a vége ütött. Beindul lassan. :mrgreen:
Ez aztán olyat ütött, hogy beszarsz... :x :lol: 43 perc semmi :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 7., kedd 13:09

még kb 2 részt adok gothamnek, ha nem fog meg akkor kasza..nem érek én rá ilyenekre

homeland az fasza, bár én még csak a második évad közepénél tartok :mrgreen:
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 7., kedd 13:06

ziro4vr írta:
mathers írta:Gotham 4. rész előzetese nem gyengén odacsap. hajjaj mi lesz itt már most 10/10 :mrgreen:
na jó valld be mennyit kaptál zsebbe, hogy itt promotáld :lol:
Egy három másodperces szerepet szerintem :lol: :lol:

Minden rész után azt írja, hogy most majd úgy beindul, hogy húúúde beindul :mrgreen:

Na de ma Homeland day van :shifty:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. október 7., kedd 13:05

mathers írta:Gotham 4. rész előzetese nem gyengén odacsap. hajjaj mi lesz itt már most 10/10 :mrgreen:
na jó valld be mennyit kaptál zsebbe, hogy itt promotáld :lol:
Nem illik.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 7., kedd 12:46

Gotham 4. rész előzetese nem gyengén odacsap. hajjaj mi lesz itt már most 10/10 :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 7., kedd 8:52

Remy írta:BB: Skyler és Marie végig ilyen idegesítőek lesznek, mint amilyenek az első 6 részben?
Welcome :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 7., kedd 8:11

BB: Skyler és Marie végig ilyen idegesítőek lesznek, mint amilyenek az első 6 részben?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

mathers

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 7., kedd 6:11

Úristen hát milyen Gotham rész volt ez. Szent ég. Na azt hiszem itt a következő résztől kezdve nagyobb fokozatra kapcsol. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy semmi extra nem volt, de a vége ütött. Beindul lassan. :mrgreen:

Vissza: