Cristiano Ronaldo
- mocsok
Re: Cristiano Ronaldo - 7
akár össze is szedhetné magát most már.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
én ezt így látom.
- olyan meccseket hagy ki, amelyek hozhatóak nélküle.
- cserébe 100%-os lesz az atma elleni 3 meccsen.
- jesé komátok durván meg fogja kapni a lehetőséget.
- a pichichi nem hiszem, hogy veszélyben forogna.
a "profitáltok belőle" lehet, hogy túlzás így visszaolvasva, de akár ez a forgatókönyv is reális lehet.
ez már a csapatotok többi részén múlik.
- olyan meccseket hagy ki, amelyek hozhatóak nélküle.
- cserébe 100%-os lesz az atma elleni 3 meccsen.
- jesé komátok durván meg fogja kapni a lehetőséget.
- a pichichi nem hiszem, hogy veszélyben forogna.
a "profitáltok belőle" lehet, hogy túlzás így visszaolvasva, de akár ez a forgatókönyv is reális lehet.
ez már a csapatotok többi részén múlik.
...és még profitálnának is belőle!!!h3x0r írta:Komolyan mondom, shutter, te kulonleges szemely vagy. Ha ma delutan bejelentenek, hogy Messi, Neymar es Iniesta is abba kene hagyja a profi focit szivproblemak miatt, te abban is megtalalnad a pozitivumot.'shutterisland írta:szerintem ebből profitálni fog ő is meg ti is.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hát én pl szeretem az ilyen embereketh3x0r írta:Komolyan mondom, shutter, te kulonleges szemely vagy. Ha ma delutan bejelentenek, hogy Messi, Neymar es Iniesta is abba kene hagyja a profi focit szivproblemak miatt, te abban is megtalalnad a pozitivumot.'shutterisland írta:szerintem ebből profitálni fog ő is meg ti is.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
1 kérdés.Csak és kizárólag a ligában lehet letölteni az eltiltást vagy a kupában is lelehetne csak az Atlético miatt a ligát választottuk? Mert ha igen akkor úgy is lehetne ,hogy ma kiütjük az Atletico-t és akkor a kupavisszavgón letölthetné az egyik meccset
Egyébként bőven ráfért a csaptra is meg Cé-re is ez a 3 meccs Ronaldo nélkül,szerintem nem lesz nagy gond.

Egyébként bőven ráfért a csaptra is meg Cé-re is ez a 3 meccs Ronaldo nélkül,szerintem nem lesz nagy gond.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Komolyan mondom, shutter, te kulonleges szemely vagy. Ha ma delutan bejelentenek, hogy Messi, Neymar es Iniesta is abba kene hagyja a profi focit szivproblemak miatt, te abban is megtalalnad a pozitivumot.'shutterisland írta:szerintem ebből profitálni fog ő is meg ti is.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem ebből profitálni fog ő is meg ti is.
3 olyan meccset hagy ki, ami nélküle is kötelező, a villarreal lenne meleg nagyon, de az otthon lesz, szerintem ez 9 pont, ráadásul bale és jesé is nagyobb szerepet kaphat, mind a kettőre vágytok.
közben 3 meccs az atleticoval, 2 a kupában, és 1 a letiltása után egyből a ligában, mind a 3x vélhetően a 100%-os ronaldora lesz szükségetek.
egyedül talán a góllövőlista miatt lehetne para, de messi 13 gól lemaradással effektíve nincs versenyben, costa meg nem hiszem, hogy annyit verne rá, hogy ne hozná be a a végéig.
na nem azért mondom, hogy megnyugtassalak titeket, aggódjatok csak.
viszont szerintem ez a realitás.
3 olyan meccset hagy ki, ami nélküle is kötelező, a villarreal lenne meleg nagyon, de az otthon lesz, szerintem ez 9 pont, ráadásul bale és jesé is nagyobb szerepet kaphat, mind a kettőre vágytok.
közben 3 meccs az atleticoval, 2 a kupában, és 1 a letiltása után egyből a ligában, mind a 3x vélhetően a 100%-os ronaldora lesz szükségetek.
egyedül talán a góllövőlista miatt lehetne para, de messi 13 gól lemaradással effektíve nincs versenyben, costa meg nem hiszem, hogy annyit verne rá, hogy ne hozná be a a végéig.
na nem azért mondom, hogy megnyugtassalak titeket, aggódjatok csak.

viszont szerintem ez a realitás.
szánalmasnak tartom a 3 meccses eltiltást. ne is csodálkozzunk, h ekkora vakegerek vezethetnek meccset a spanyol elsőosztályban, hogyha a fentiek is ilyen birkák. az indoklás pedig egyenes röhej.
2 verziót látok ma estére.
egyik, h vagy iszonyat görcsös lesz és semmi nem fog neki összejönni.
másik, h méregből elrak 2 olyat, h kurtoá aztsem fogja tudni, h mi a fasz van, majd gólörömként megcsapkodja cé a saját arcát.
2 verziót látok ma estére.
egyik, h vagy iszonyat görcsös lesz és semmi nem fog neki összejönni.
másik, h méregből elrak 2 olyat, h kurtoá aztsem fogja tudni, h mi a fasz van, majd gólörömként megcsapkodja cé a saját arcát.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Happy Birthday, Cristiano! Ajándékozd meg magad egy mesterhármassal

huszon9 (
) éves lett az emberünk, azért hihetetlen, hogy telik az idő...
remélhetőleg idén már a BL is leesik neki, ahogy a csapatnak is és a VB-n is mutat majd pár dolgot a népnek

remélhetőleg idén már a BL is leesik neki, ahogy a csapatnak is és a VB-n is mutat majd pár dolgot a népnek

- szurkolo
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Socrates
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan
Ismerve az egóját, vajon elkérte a piros lapot a muzeumába?

"Sosem akartam jobb lenni másoknál.
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
Csak egyszerűen jó akartam lenni." by Ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Nem is értem minek ezek a variálások, hogy az eltiltásokat le lehet tölteni a kupában, mindenki ott töltse le ahol begyűjtötte.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Victor
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Norwich City
én azt olvastam (talán Realistától) és a főoldalon is az van, hogy a kupára is kihatna az eltiltás, és akkor akár mindkettő atletico elleni meccset kihagynáSzerdán biztos, hogy játszik mivel a bajnokságban fogja letölteni a büntetését. Ott meg nincsenek vészes meccsek. Még lehet jót is tesz neki egy kis pihi.

- h3x0r
Fogalmam sincs hol olvastam, de mintha szerdan targyalnak az ugyet.dzsi91 írta:Mikorra derül ki,hogy mennyi lesz végül az eltíltás? Jó lenne tudni,hogy most akkor játszik szerdán vagy sem...
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerdán biztos, hogy játszik mivel a bajnokságban fogja letölteni a büntetését. Ott meg nincsenek vészes meccsek. Még lehet jót is tesz neki egy kis pihi.dzsi91 írta:Mikorra derül ki,hogy mennyi lesz végül az eltíltás? Jó lenne tudni,hogy most akkor játszik szerdán vagy sem...
- dzsi91
Mikorra derül ki,hogy mennyi lesz végül az eltíltás? Jó lenne tudni,hogy most akkor játszik szerdán vagy sem...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Akkor idén már gondolom nem fog játszani...Realista24 írta:meg hát Real Madrid, CR.

Amúgy jó lenne, ha nem meszelnék el sok időre, de legalább pihen

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Három meccs kinéz neki, mert ha nem is minősítik agressziónak a tették, de a bíróval szembeni tiszteletlenségre fognak rámenni, mert ugye beszólt a bírónak miközben ment le. Erre pedig ugranak, meg hát Real Madrid, CR.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Hámesz Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Dani Carvajal, Gareth Bale, CR7, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Van sok.sok futballklub, és van a Real Madrid!
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
Hajrá Real, hala Újpest!!!
Morata out - Falcao in = -25M
Khedira out - Kroos in = +10M
Di Maria out- James in = -15M
Casillas out (sír)- Navas in = +10M
Össz. = -20M
- realmadridfan
A fontos meccs vasárnap lesz, ott kettőt rúg, nem kell beszarni. Nekem amúgy tetszett, hogy mikor kihagyta a kihagyhatatlant is ma, akkor inkább már csak mosolygott rajta egyet, tudta, hogy ez nem az a nap, majd máskor.