A második rész után kicsit jegeltem, de nem lett jobb! Örülök, hogy vége lesz, mert saját maga paródiájába fordul a sorozat, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ezt a szefos kölyköt meg remélem az apjával együtt földelik el!

HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2014. október 9., csütörtök 14:22
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. október 9., csütörtök 14:11
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 9., csütörtök 13:50
nem volt rossz, de nekem nem ért meg egy hsz-t.Remy írta:Mi van, Arrow-ot senki nem nézte? (mondjuk még sajna én se tudtam...)
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 9., csütörtök 13:46
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 9., csütörtök 12:03
Már nem volt kedvem írni többet, de pl. egy kicsit féltem tőle, hogy elhúzódik a "nyomozósdi" és macska-egér harc lesz fél évadon keresztül, amit nem biztos hogy díjaznék..... Aztán megnéztem az első részt és megleptek elég rendesen.Faust írta:Az nem véletlen, nagy szerepe lesz ennek a második évadban.tucsoki írta:Volt pár kisebb dolog ami nem tetszett (pl. az elnök semmilyen karizmája)(Ez nem spoiler)
HozzászólásSzerző: Faust » 2014. október 9., csütörtök 11:49
Az nem véletlen, nagy szerepe lesz ennek a második évadban.tucsoki írta:Volt pár kisebb dolog ami nem tetszett (pl. az elnök semmilyen karizmája)
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 9., csütörtök 4:22
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 9., csütörtök 0:58
Jajj tényleg, hogy nem jutott még eszembe linkelni.h3x0r írta:Family Guy - Breaking Bad![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 9., csütörtök 0:36
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. október 8., szerda 22:10
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. október 8., szerda 19:02
egész pontosan S02E15tucsoki írta:Szívesen! Hol jársz benne?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 8., szerda 18:48
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. október 8., szerda 16:58
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 8., szerda 16:47
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. október 8., szerda 10:54
mi pörgött? semmi nem történt.TheBull6 írta:Supernatural 10x01
pejj ezt már szeretem![]()
marha jó rész volt, pörgött rendesen, várom a folytatást
nincs dezsawüd?Úgy en bloc. Vagy unblock?![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 8., szerda 10:49
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 8., szerda 10:45
Kösz a választ. Nagyjából megvan, hogy kik a főbb tagok, mert még kispisis koromban imádtam a Cartoon Networkön futó Justice League sorozatot. Titkon reménykedem is benne, hogy a film ahhoz hasonló lesz.Remy írta:Nem tudni. Kivárnak. Mondják, hogy nem lesznek benne, meg azt is, hogy még nem tudják. DE annyi biztos, hogy az összes szuperhősről volt már casting hír a filmes univerzumban. Flashről semmit nem hallani, holott Ő alaptagnak számít.
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. október 8., szerda 10:38
Nem tudni. Kivárnak. Mondják, hogy nem lesznek benne, meg azt is, hogy még nem tudják. DE annyi biztos, hogy az összes szuperhősről volt már casting hír a filmes univerzumban. Flashről semmit nem hallani, holott Ő alaptagnak számít.danianevem írta:
Egyébként az Arrow és Flash független lesz az Igazság Ligájától, vagy bevonják a karaktereiket?
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2014. október 8., szerda 10:35
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 8., szerda 10:23
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem