pátkán írta:officially : cristiano ronaldo will play tonight
fb-on olvastam.
fake. gondolom.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. február 22., szombat 12:40
pátkán írta:officially : cristiano ronaldo will play tonight
fb-on olvastam.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. február 22., szombat 12:39
HozzászólásSzerző: pátkán » 2014. február 22., szombat 12:23
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. február 22., szombat 12:16
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. február 22., szombat 12:09
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. február 12., szerda 20:06
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. február 12., szerda 20:03
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. február 12., szerda 19:55
lefordítom. amióta Madridban játszik, hozza a 1-es gólátlagot. nagyjából mindenféle ingadozás nélkül, miközben évről évre, lassan, de egyenletesen fokozza a tempót és az elvárásokat. teszi ezt úgy, hogy négy és fél éve minden egyes ellenfél pontosan tudja, hogy Cristiano Ronaldo jön, Cristiano Ronaldo lát és Cristiano Ronaldo megbassza őket. hány edzőt is jelent ez? 60? 70? 100? közülük hány is találta meg az ellenszert? nem ember ez.A Vicente Calderónban szerzett duplájával 32 mérkőzésen 34 találatnál jár. Tavaly és a 2010/11-es kiírásban ugyanennyi találkozón 33 gólig jutott a portugál klasszis, a “dobogó” harmadik fokán pedig a 2011/12-es idény áll 32 meccsen 31 góllal Cristiano neve mellett.
HozzászólásSzerző: fringsquad » 2014. február 12., szerda 15:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. február 12., szerda 8:50
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 8., szombat 17:35
így van, ezen kívül barátok is, CR őt jelölte elsőnek ha jól emlékszem aranylabdás listájánh3x0r írta:Lehet hogy keverem valakivel, de mintha regebben olvastam volna hogy Ronaldo es Falcao szomszedok voltak Madridban.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. február 8., szombat 17:33
Lehet hogy keverem valakivel, de mintha regebben olvastam volna hogy Ronaldo es Falcao szomszedok voltak Madridban.Gascoigne írta:szokatlanul korrekt megnyilvánulás egy volt-atleticóstól. mondjuk Falcao alapból emberformájúbb, mint a mostani zombi-felhozatal Diego Costával az élen.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2014. február 8., szombat 17:10
egyetértek, eltúlozzák ezt is. a magyar média papírmasé-figurákban gondolkozik, ahol CR az önző, Pepe az idegbajos, Ramos a szabálytalan. ez nagyon kényelmes nekik, mert az efféle ostoba közhelyeket akkor is be tudják böfögni, ha a tényleges meccset végigaludták a stúdióban.R.M.C.F írta:engem nem.....sokat keresi a társait ha nincs jó lehetősége.....ha meg van,akkor meg tossza oda úgy hogy benne maradjon a körme a labdában.Az a passz szép volt, meg is lepte a fél fórumot, hogy leadta.
szokatlanul korrekt megnyilvánulás egy volt-atleticóstól. mondjuk Falcao alapból emberformájúbb, mint a mostani zombi-felhozatal Diego Costával az élen.Radamel Falcao: “Szerintem indokolatlan Cristiano eltiltása. Kivétel nélkül mindenki, aki ért a labdarúgáshoz tudja hogy nem tett semmit. Ahhoz képest, hogy miképp provokálják egymást a játékosok, Cristiano semmit nem csinált. Ezek után már nem tehetünk különbséget aközött aki nem csinált semmit, és aközött aki verekedik a pályán, ugyan annak számít mert ugyan az a büntetés”.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. február 6., csütörtök 12:01
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. február 5., szerda 22:23
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. február 5., szerda 22:17
engem nem.....sokat keresi a társait ha nincs jó lehetősége.....ha meg van,akkor meg tossza oda úgy hogy benne maradjon a körme a labdában.Az a passz szép volt, meg is lepte a fél fórumot, hogy leadta.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 5., szerda 22:08
Pont erről van szó. Az a passz szép volt, meg is lepte a fél fórumot, hogy leadta.Csabi írta:Olyan helyzet volt, amit 10-ből 11-szer ellő.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. február 5., szerda 22:05
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. február 5., szerda 22:01
Sérülése óta karcsú. És kb tavaly tavasztól visszatért az öncélú énje is.ikarus93 írta:Hát ez eddig nagyon karcsú, ez az aranylabda nem biztos hogy jót tett neki. Előbb utóbb megtalálja a formáját ez tuti.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. február 5., szerda 21:57
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem