Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sierra

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. szeptember 29., vasárnap 14:18

csabi87 írta:Most komolyan azt hitték itt nagyon sokan hogy az első évben tarolni fog a csapat? :roll:
De komolyan, miért ne hihetnénk ezt? Kurva unalmas már ez amúgy, jön egy új edző, és akkor az "első évben ne várjunk semmit, ez az összeszokás éve". Úristen, hányszor lehetett ezt hallani, marha idegesítő. És persze eltelik egy év, és alig változik bármi is. Vagy esetleg jön megint egy új edző. :D

Ha megnézzük az alapkezdőt, ők már összeszoktak az elmúlt évek alatt. Annak a pár új játékosnak sem kéne nagy problémának lennie így lassan 3 hónap után, főleg, hogy mindegyik spanyol, Carvajal és Bale kivétével tavaly is vagy azelőtt is a La Ligában tolta.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 29., vasárnap 13:28

madridronie írta:Carlonál is a tavalyi Bayern München a követendő példa minden szempontból .....
hát nemtudom h az a stílus nálunk működőképes e :kivagyhe:
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. szeptember 29., vasárnap 13:26

amikor legutóbb a Bernabeúban bajnokin nyert az Atletico, után BL győztes lett a Real Madrid :D

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. szeptember 29., vasárnap 13:24

Viszont jobb lesz ha igen gyorsan összekpaja magát, mert különben rövid időn belül lengeni fognak azok a fehér kendők. Egyelőre nem hogy építkezést, hanem rombolást művelt.
Most Özil eladásába nem mennék bele, itt teljesen felesleges. De az h egy Real Madridban egy ember sincs akinek van elképzelés és ötlet a játékába, legyen az Lakatos Józsi, vagy akárki, az szánalmas. Isco akármennyire is ügyes, ő nem az a játékos. Modric sem.
Az edzo temahoz: tavaly elott volt egy bitang eros kontra csapatunk, szerintem a vilagon a legjobb, amit "csak" annyival kellett volna tovabb fejlesztenunk, hogy az elony tudataban ne alljunk teljesen vissza vagy ha meg is allunk pihenni, akkor is egy labdatartobb modszerrel. Ezt Mourinhonak az oltozoi "incidens" miatt nem sikerult potolnia, jott Ancelotti. Potoltuk Alonsot egy hasonlo stilusu fiatal jatekossal (Illarra), vegre Arbeloa helyett/melle hoztunk egy fiatal tamadni is tudo jatekost (Carvajal), jobb szelre a vilag egyik leggyorsabb jatekosat leigazoltuk es a helyett hogy az utobbi 3 ev munkajat tokeletesitettuk volna a hibak kikuszobolesevel... elkezdunk epiteni egy teljesen uj csapatot, teljesen uj jatekfelfogassal. Ezzel nem is lenne gond, de se Ronaldo-nak, se Bale-nek nem fekszik ez a labdatarto jatek. Sok kerdes felmerul bennem, de annak legalabb orulok, hogy Ancelotti is latja a hibakat, remelem sikerul is javitania rajtuk.
Az eddigiek alapján ezek a gondolatok szerintem többekben is megfogalmazódtak már; néha nekem is olyan érzésem van, mint a Mou utáni Inter-Benítez házasságnál; finomhangolás helyett már-már kényszeres ragaszkodás a gyökeres változtatásokhoz (komoly buktával)! Ami miatt és amiben egyelőre még én is töretlenül bízom, az a következőkben való reménykedés -->
Most egy alapjában véve labdatartós játék alapjait próbálják lefektetni, nem elvetve a gyors támadásokat sem. Ez lenne az arany középút. De ha nem kapnak időt, akkor semmi nem lesz belőle.
és hogy Carlonál is a tavalyi Bayern München a követendő példa minden szempontból ..... :hmmm: :roll: B-)
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 29., vasárnap 12:20

h3x0r írta:Komolyan kerdem, miert kell ilyen kicsibe irni? Ha van egy velemenyed, akkor azt "mondd ki hangosan".
talán mer ez nem az a topik
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. szeptember 29., vasárnap 12:16

Mike írta:egy kicsit bővebben
lehet itt jönni azzal Carlonak h hátde 2 meccsen is kezdő volt. Nem az számít. Azt az ember érzi ha nem bíznak benne. Nap mint nap együtt vannak, lejön az egy idő után. Szerintem nem kell ezt magyarázni. Meghát le is kapta mind2szer, mikor voltak nála gyengébbek is. Volt még az átigazolási időszak közepén egy hír h vmi bizniszbeli ürge szerint egy angol csapat komoly összeget fog ajánlani az egyik játékosunkért. Valószínű a háttérben már tudták Perezék h Özil az. És dörzsölte a mancsát h meg is lesz a 100 millió fele. El lett döntve. Innentől kezdve nem csoda az se h Ancelotti nem számolt vele komolyan. A minimális látszatot meg fent kellett tartani, mert az Arsenal nem hülye h kipengessen ennyi pénzt egy mellőzött játékosért. Aztán jött a magyarázkodás Pereztől h éjszakai élete, bulik, meg nem profi életmód. Na persze. Talán az első évében volt még egy ilyen kósza hír, több nem. Pedig a mai világban aki bulikba jár arról sorban jelennek meg a cikkek, főleg a madridi szenzációhajhász firkászokat ismerve. Meg pont Josénál ezt megcsinálni, na ne. Még ha kiskedvenc is, ez nem így működik.
Ezaaaz. Meg egy nap amikor fel lett hozva az Ozil tema. :salute: :salute:
1. Arrol nem is beszelve, hogy Perez hivatalosan cafolta az ejszakai elet, bulik temat..
2. Komolyan kerdem, miert kell ilyen kicsibe irni? Ha van egy velemenyed, akkor azt "mondd ki hangosan". Mobilrol is nehez olvasni az ilyen kicsi irast...

Az edzo temahoz: tavaly elott volt egy bitang eros kontra csapatunk, szerintem a vilagon a legjobb, amit "csak" annyival kellett volna tovabb fejlesztenunk, hogy az elony tudataban ne alljunk teljesen vissza vagy ha meg is allunk pihenni, akkor is egy labdatartobb modszerrel. Ezt Mourinhonak az oltozoi "incidens" miatt nem sikerult potolnia, jott Ancelotti. Potoltuk Alonsot egy hasonlo stilusu fiatal jatekossal (Illarra), vegre Arbeloa helyett/melle hoztunk egy fiatal tamadni is tudo jatekost (Carvajal), jobb szelre a vilag egyik leggyorsabb jatekosat leigazoltuk es a helyett hogy az utobbi 3 ev munkajat tokeletesitettuk volna a hibak kikuszobolesevel... elkezdunk epiteni egy teljesen uj csapatot, teljesen uj jatekfelfogassal. Ezzel nem is lenne gond, de se Ronaldo-nak, se Bale-nek nem fekszik ez a labdatarto jatek. Sok kerdes felmerul bennem, de annak legalabb orulok, hogy Ancelotti is latja a hibakat, remelem sikerul is javitania rajtuk.
primrose írta:Ha Benzema idén nem válik be, akkor meg igazoljuk le Suarezt és menjen padra a francia, habár szerintem hosszabb távon ő sem tűrné, szal megint ott leszünk mint most.
Ha Benzema iden nem valik be, akkor el kell adni es hozni helyette egy top csatart. Egy olyan csapat sincs, ahol ket ilyen szintu csatar van egy posztra. Iden a vezetoseg Benzema mellett rakta le a voksat, megkapta az utolso eselyt. Ha iden sem valik be, akkor mehet Isten hirevel, a helyere pedig johet Suarez, Cavani, stb.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára h3x0r 2013. szeptember 29., vasárnap 12:20-kor.

primrose
Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 29., vasárnap 11:53

nalátod, pontosan leírtad te is h mért gondolom így :)
igen, de még azt mondom, hogy várjunk, főleg Bale esetében, hát még olyan keveset játszott. az is lehet, hogy többféle taktikát fogunk majd nyomatni, egyszer így, egyszer úgy. az lenne a legjobb ha a kombinatív játékot tudnánk ötvözni Bale és CR erősségével és senki nem érezne semmi hiányt.
De akkor hozztunk volna már valakit, könyörgöm... Hát ez így botrány lesz.
egy nevesebb csatár úgysem fog a padra jönni, vagy hogy felváltva játszanak Benzemaval. Valaki idősebbet kellene igazolni, akinek már nem elsődleges célja, hogy mindig játsszon, de talán mégis nagyobb biztosíték, mint Morata. Ha Benzema idén nem válik be, akkor meg igazoljuk le Suarezt és menjen padra a francia, habár szerintem hosszabb távon ő sem tűrné, szal megint ott leszünk mint most.

Bocs, az Öziles sztoriba most nem megyek bele, már leírtam erről a véleményemet és számomra az is szégyen, hogy egyáltalán ez az ember ilyen sokáig téma lehet egy Realnál.
But he is a good boy...

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 29., vasárnap 11:42

primrose írta:Bocsánat, de Balenek nem volt még 90 perce ebben a csapatban és alig alig játszott és szerintem még fel sem épült teljesen, a környezet megszokásról ne is beszéljünk. Ebben a közegben CR sem a legjobb, ezért is írtam, hogy ha van két ilyen futórobotod a szélen, akkor lehet nem kellene eltérni a kontrától, ami tudom, hogy sokak csőrét zavarja és nem is a legszebb, de ha a két alappillérünk a futásban a legjobb, akkor felesleges leállni passzolgatni, és várni hogy majd becselezik magukat.
nalátod, pontosan leírtad te is h mért gondolom így :)
primrose írta:Ezt meg meglehetne már érteni, hogy Higuain nem akart maradni
De akkor hozztunk volna már valakit, könyörgöm... Hát ez így botrány lesz.
primrose írta:Azt is meglehetne már érteni, hogy Özil is menni akart, mert baromira nem akart küzdeni a helyéért
ezt meg szépen beadták a népnek, és én is úgy voltam vele, hogy igen talán így van. Aztán Perez kinyitotta a száját... Hát az nagyon átlátszó és szánalmas volt.

egy kicsit bővebben
lehet itt jönni azzal Carlonak h hátde 2 meccsen is kezdő volt. Nem az számít. Azt az ember érzi ha nem bíznak benne. Nap mint nap együtt vannak, lejön az egy idő után. Szerintem nem kell ezt magyarázni. Meghát le is kapta mind2szer, mikor voltak nála gyengébbek is. Volt még az átigazolási időszak közepén egy hír h vmi bizniszbeli ürge szerint egy angol csapat komoly összeget fog ajánlani az egyik játékosunkért. Valószínű a háttérben már tudták Perezék h Özil az. És dörzsölte a mancsát h meg is lesz a 100 millió fele. El lett döntve. Innentől kezdve nem csoda az se h Ancelotti nem számolt vele komolyan. A minimális látszatot meg fent kellett tartani, mert az Arsenal nem hülye h kipengessen ennyi pénzt egy mellőzött játékosért. Aztán jött a magyarázkodás Pereztől h éjszakai élete, bulik, meg nem profi életmód. Na persze. Talán az első évében volt még egy ilyen kósza hír, több nem. Pedig a mai világban aki bulikba jár arról sorban jelennek meg a cikkek, főleg a madridi szenzációhajhász firkászokat ismerve. Meg pont Josénál ezt megcsinálni, na ne. Még ha kiskedvenc is, ez nem így működik.

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. szeptember 29., vasárnap 11:27

bár egyelőre én se értem mit akar carlo, de az nagyon pozitív hogy látja a hibákat és tudja hogy min kell változtatni.
biztos vagyok benne, hogy sokat fogunk még javulni mind játékban mind eredményességben.

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 29., vasárnap 11:19

De egyenlőre nem is érdemes ilyenről beszélni, Carlo még egy darabig úgy is marad. Aztán lehet h bele is jön még
Mi az hogy lehet? Ez olyan lemondó volt... én is kritikus vagyok a csapattal szemben, de ennél lesz jobb is, Carlo meg naná, hogy belejön. Bele kell jönnie.
Viszont jobb lesz ha igen gyorsan összekpaja magát, mert különben rövid időn belül lengeni fognak azok a fehér kendők. Egyenlőre nem hogy építkezést, hanem rombolást művelt.
Ezt mondjuk adom. Az első komolyabb derbijét elveszítette, a Clasicokon majd meglátjuk mi lesz, de nem lennék a helyében, ha mindkettőt elveszíti.
Jött Bale aki teljesen használhatatlan ebben a közegben. Rajtunk röhög a világ megint h egy ilyen cserét megcsináltunk. 100 millió...atyaég :kivagyhe:
Bocsánat, de Balenek nem volt még 90 perce ebben a csapatban és alig alig játszott és szerintem még fel sem épült teljesen, a környezet megszokásról ne is beszéljünk. Ebben a közegben CR sem a legjobb, ezért is írtam, hogy ha van két ilyen futórobotod a szélen, akkor lehet nem kellene eltérni a kontrától, ami tudom, hogy sokak csőrét zavarja és nem is a legszebb, de ha a két alappillérünk a futásban a legjobb, akkor felesleges leállni passzolgatni, és várni hogy majd becselezik magukat. Még CR sem képes átmenni 3 felállt emberrel szemben, Baleről meg ne is beszéljünk. Ettől függetlenül ha változtatunk, Bale nagyon is hasznos lehet. Ne add itt a negatív alaphangot ezzel a 100 milliózással , főleg úgy h még esélye sem volt komolyabban kibontakozni és az eddig folyton játszó emberkék is nagyon gyengék.
Higuaín eladásával nincs alternatívája Benzemának. Akármennyire is suta volt néha, valahogy az ilyen meccseken minidg jól jött. Mostmeg van egy Morata, Jesé előtt a sorban :kivagyhe:
Ezt meg meglehetne már érteni, hogy Higuain nem akart maradni. Nem akart alternatíva lenni, hanem stabil kezdő akart lenni, amit Karimmal a csapatban nem tudtak neki garantálni. Azt is meglehetne már érteni, hogy Özil is menni akart, mert baromira nem akart küzdeni a helyéért. Di Mariaval szemben Özilnél nemcsak hogy játék nem volt, hanem a hozzáállás is hiányzott. Hidd el, nem akartad volna te őt látni ebben a csapatban stabil kezdőként, az utolsó pozitívumokat is lerombolta volna magáról.
But he is a good boy...

Mike

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. szeptember 29., vasárnap 10:59

Löw helyett Zidane? Na ne... Előbbinek legalább az edzősködésből van tapasztalata, a franciának még az se. És egyből bedobni a legmélyebb vízbe. Hát nemtudom... Főleg h azért másodedzőként ő is sáros valamennyire.

De egyenlőre nem is érdemes ilyenről beszélni, Carlo még egy darabig úgy is marad. Aztán lehet h bele is jön még

Viszont jobb lesz ha igen gyorsan összekpaja magát, mert különben rövid időn belül lengeni fognak azok a fehér kendők. Egyenlőre nem hogy építkezést, hanem rombolást művelt.
Most Özil eladásába nem mennék bele, itt teljesen felesleges. De az h egy Real Madridban egy ember sincs akinek van elképzelés és ötlet a játékába, legyen az Lakatos Józsi, vagy akárki, az szánalmas. Isco akármennyire is ügyes, ő nem az a játékos. Modric sem.
Jött Bale aki teljesen használhatatlan ebben a közegben. Rajtunk röhög a világ megint h egy ilyen cserét megcsináltunk. 100 millió...atyaég :kivagyhe:
DM ugyanolyan buta, kapkodó, fogalmatlan mint volt, erre marasztaljuk csak mer hajt. Hát ba.meg, azt Callejon is megcsinálta, ő legalább tudta h mire képes és nem erőltette ami nem megy, hanem továbbpasszolta.
Khedira úgyszintén. 40 milláér nem adtuk el. Vicc. De még nem is lenne probléma, csakhát stabil ember...
Higuaín eladásával nincs alternatívája Benzemának. Akármennyire is suta volt néha, valahogy az ilyen meccseken minidg jól jött. Mostmeg van egy Morata, Jesé előtt a sorban :kivagyhe:
Volt egy rettegett kontrafocink, abból mostmár semmi sincs. Nulla. Ehhez jön az elavult 442. Ronaldonak nincs helye, és még hasztalaunul is játszik. Hát nemtud (pontosabban nem akar) kombinatív játékot kialakítani. Cselei nullák, szabadrugás nulla. Bale-től se várjatok sokat a másik oldalon. És ez a páros betonbiztos lesz évekig. Esély sincs arra h változás legyen. Nyomatni kell őket.
Mentálisan sehol sem vagyunk, fizikálisan is lassúak, körülményesek.
Ez a Morata-Isco csere is. Ember, mit akartál ezzel? Az egyetlen emberünk akiben egy kicsi lehetőség is lenne hogy villanik egyet, erre leszedi. José legalább ilyenkor tökös volt és rendszeresen Arbeloát kapta le.

Eddig borzasztó

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 29., vasárnap 10:31

Nem emlékszem rá,h milyen volt xabi, de biztos,h nem olyan mint illarra.
Ha megláttad volna akkor azt írtad volna,hogy ez az ember visszafejlődött. :lol: Mondom tavaszig kb. 3 értelmes meccse volt. :roll:
Miért várta mindenki a nagy tarolást az első évben,ezt egyszerűen nem bírom megérteni.... :hmmm:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. szeptember 29., vasárnap 10:30

csabi87 írta: Most komolyan azt hitték itt nagyon sokan hogy az első évben tarolni fog a csapat? :roll:
Igen azt. Még csak szeptember van, de már edzőváltáson gondolkodnak páran, azért ez durva. :roll:
:hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. szeptember 29., vasárnap 10:28

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. szeptember 29., vasárnap 10:14

Löw minek? :roll: Nem szeretném őt itt látni.
Ancelotti itt van miért nem lehet benne bízni?
Most komolyan azt hitték itt nagyon sokan hogy az első évben tarolni fog a csapat? :roll:
Ez az illarra gyerek is.. Össze vissza futkorászott kéz a kézben kedirával.Éreztem egyébként,már amikor megvettük,h ő lesz a nyár szokásos szar transzfere(mer nálunk mindig kell egy). Nálam még simán lenne helye Xabi-nak.
Gondolom nem láttad Xabi Alonsot amikor leigazoltuk,hogy milyen teljesítményt nyújtott tavaszig.Ő pedig Bl győztes volt már akkor. :ike:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. szeptember 29., vasárnap 9:56

Sierra írta:
Matt009 írta:Több fogalma van a fociról, mint Ancelottinak, azt hiszem.
A válogatottban nem sok babér termett neki eddig. Egy EB döntő, oszt annyi. Klub szinten meg majdnem zéró.
Ancelottinak meg csak leesett 2 BL. :)

Én azt gondolom, hogy ha Ancelotti esetleg nem válna be, akkor egy Pep típusú edző kéne most már, aki meghatározó volt a Realban anno, akinek tényleg van fogalma, hogy miről is szól a foci, aki tud hatni a játékosokra, tudja őket motiválni, feltüzelni és akire maximálisan felnéznek. Nem tudom jelenleg Zidane-on és Raúlon kívül van-e ilyen ember.
À Löwnek nem termedt babér csak 2 VB bronz egy underdog nemét válogatottal meg az az ominózus EB döntő és mindezeket rendszeresen megujuló válogatottal. Kis túlzással Lőw most építi a 4. csapatát mióta kinevezték. Ancelottiról meg már leìrtam, hogy mi a baj vele. Nem képes egy stabil csapatot összerakni. De csak higgyétek azt, hogy ez jó lesz. Csak már most látszik hogy Carlonak gőze nincs mit kellene csinálni.

adamzz
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. szeptember 29., vasárnap 8:25

dzsihad91 írta:Ő nem egy mourinho neki 5-0ákat nem fognak elnézni soha.
Akkor október 28.-án edzőváltás lesz? :lol:
Bár előtte még lesz egy hazai juve meccs ott sem kizárt egy nagyobb pofon ha ezt játszuk ezekkel a "játékosokkal". Ez az illarra gyerek is.. Össze vissza futkorászott kéz a kézben kedirával.Éreztem egyébként,már amikor megvettük,h ő lesz a nyár szokásos szar transzfere(mer nálunk mindig kell egy). Nálam még simán lenne helye Xabi-nak.

stormcorner
Kedvenc játékosaid: Raul,Guti,Benzema,Varene

HozzászólásSzerző: stormcorner » 2013. szeptember 29., vasárnap 5:26

A varosi rangadon kikapni a legnagyobb szegyen es bukas,edzo es a csapat szamara egyarant,eleg csunyan leszerepeltek tegnap este,es persze tudom,ez egy uj szisztema meg kell az ido meg minden,de itt a mutatott teljesitmennyel es a rosszul megvalsztott jatekosokkal volt a legnagyobb baj,es inkabb kapjunk ki feltorekvo fiatalokkal,mint Casemiro,Carvajal,Morata v Jese mint ilyen Khedirambo fa...kkal.... :angry:

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:55

Én is a türelem híve vagyok leszarom ,hány pontot veszítünk.De semmi elképzelést nem látok.A lényeg eddig annyi hogy birtokoljuk a labdát, ez a fő motívuma Ancelottinak...Na akkor nézzük, europában a Bayern,Barca,Dortmund,Arsenal azok a csapatok akiktől alapjáraton szopni fogunk, mert ők ebben jobbak, sokkal. A másik vonulattól, a bekkelős kontra csapatoktól (amiben bizony a világ legjobbjai voltunk) Atletico,Chelsea,Juve stb azért fogunk szopni mert a labdatartós focira egyszerűen alkalmatlanok vagyunk.Örültem amikor José elment, de csak azért mert ez az utolsó évi hangulat már tarthatatlan volt, voltak hibái El Uniconak, de rettegett tőlünk mindenki, gyűlölt minket mindenki, mert jók voltunk és lehet ,hogy kontrafocit játszottunk, de azt nagyon szépen toltuk leszámítva a tavalyi évet.Én úgycgondoltam ,hogy ancelotti jön, megerősíti a középpályát,rendet tesz az öltözőben aztán basszuk neki...de nem elkezdtünk tiki-takázni, amitől alapjáraton hányok, ehhez hozzájön az ,hogy mi ráadásul nagyon szarul is csináljuk...továbbra is bízok Ancelottiban, de csak a neve miatt, mert ,hogy eddig minden meccsen rohadt szar volt a csapat az tény... de türelmesnek kell lenni ,de az a baj hogy ha nem fognak jönni az eredmények Ancelotti repülni még mielőtt beérne ez az egész.Ő nem egy mourinho neki 5-0ákat nem fognak elnézni soha.

Szóval bajban vagyok, mert nem érzek ebben a csapatban semmi potenciált, ellenben a Mourinho csapat nagyon erős volt amíg el nem kezdődtek az öltözői viták.Ezt meg egy rossz viccnek tartom, hogy mi ezzel a barcával és bayernnel tiki-takázni akarunk, rommá fognak alázni minket.Ott a bevált kontra recept José aktáit elő kell kapni, nem ezt a fost erőltetni.De mind1, mint mondtam türelem majd év végén meglátjuk.

primrose

HozzászólásSzerző: primrose » 2013. szeptember 29., vasárnap 1:30

Én azt gondolom, hogy ha Ancelotti esetleg nem válna be, akkor egy Pep típusú edző kéne most már, aki meghatározó volt a Realban anno, akinek tényleg van fogalma, hogy miről is szól a foci, aki tud hatni a játékosokra, tudja őket motiválni, feltüzelni és akire maximálisan felnéznek. Nem tudom jelenleg Zidane-on és Raúlon kívül van-e ilyen ember.
Zidane már most is ott van a csapatnál és a kispadon, és a jelek szerint nem jelent nagy motivációt a játékosoknak. Egyébként régen rossz, ha ezek csak úgy tudják magukat motiválni ha valakire fel kell nézni. Ha Ancelotti sem lesz jó, akkor kb. senki...
But he is a good boy...

Vissza: