Korábban is bedobtam a nevét, ingyen simán hoznám. Átmeneti megoldásnak tökéletes, amíg nem találunk egy világklasszis, és mozdítható jobb bekket. Ráadásul középen is tud játszani.tubatibi írta: Elvileg érdeklődünk Pavard felől is

HozzászólásSzerző: el magico » 2023. június 3., szombat 14:05
Korábban is bedobtam a nevét, ingyen simán hoznám. Átmeneti megoldásnak tökéletes, amíg nem találunk egy világklasszis, és mozdítható jobb bekket. Ráadásul középen is tud játszani.tubatibi írta: Elvileg érdeklődünk Pavard felől is
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. június 3., szombat 13:49
Elég beletörődni.kodo írta:
halamadrid írta: JUST IN: Lukaku could be offered to Real Madrid at a late stage in this transfer window. Ideas about a loan. @Plettigoal
![]()
![]()
Ahhoz tul masnapos vagyok hogy felbasszam magam ezen.
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. június 3., szombat 13:24
halamadrid írta: JUST IN: Lukaku could be offered to Real Madrid at a late stage in this transfer window. Ideas about a loan. @Plettigoal
![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. június 3., szombat 13:19
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. június 3., szombat 12:12
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. június 3., szombat 11:48
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. június 3., szombat 10:09
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2023. június 3., szombat 8:42
HozzászólásSzerző: Yazid » 2023. június 2., péntek 23:45
Mióta bejött a karim pletyka azzal párhuzamosan elindult az összes igazmondó twitter huszár azzal a 10-20 névvel, én most màr lenyugszok azt várok egy augusztusthalamadrid írta: JUST IN: ‘Operation Havertz’ has BEGUN.
@JorgeCPicon
Kurvajó éjszakát mindenkinek![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. június 2., péntek 23:36
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. június 2., péntek 23:10
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2023. június 2., péntek 20:04
De azért van ez így rotálásnál, mert eszetlenül csinálja. Lehetne azt úgy is, hogy minden meccsen csak 1et vagy 2-t változtat és nem pedig úgy, hogy 5-6 meccsen ugyan az, utána meg a fél csapatot kicseréli, akik eddig padoztak, hogy na akkor hajrá.Faust írta: Csak ezt a “megfelelo rotalast” engedjetek mar el. Carlo addig fog rotalni amig ki nem kapunk ketszer zsinorban, aztan jon az ukaz megint, hogy a galakezdot nyomja ameddig tudnak lepni.
Setet idok jonnek. Joselu, uramatyam…a padra nem fer el, es nekunk a kezdobe kene ember…
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. június 2., péntek 19:54
Erről van szó Fószt , jók lesznek még ide az öregekFaust írta: Csak ezt a “megfelelo rotalast” engedjetek mar el. Carlo addig fog rotalni amig ki nem kapunk ketszer zsinorban, aztan jon az ukaz megint, hogy a galakezdot nyomja ameddig tudnak lepni.
Setet idok jonnek. Joselu, uramatyam…a padra nem fer el, es nekunk a kezdobe kene ember…
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. június 2., péntek 19:14
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. június 2., péntek 19:10
mondjuk Joselu a padra jönnedzsi91 írta: Hát borzalmas nevek keringenek eddig. Joselu havertz kane. Akkor inkabb maradjanak az oregek mégegy évet![]()
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2023. június 2., péntek 19:09
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2023. június 2., péntek 18:37
Az a nagy helyzet hogy valakit muszaj lesz venni, es mivel a top arcok kozul senki sem elerheto, igy nyilvanvaloan egy masodvonalas megoldas fog kijonni a dologbol.dzsi91 írta: Hát borzalmas nevek keringenek eddig. Joselu havertz kane. Akkor inkabb maradjanak az oregek mégegy évet![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. június 2., péntek 18:15
Durva,hogy ahhoz kepest hogy magas,szikar,gyors labbal nagyon.Babinho írta: Élőben amikor láttam nagyon kitunt a mezőnyből es a chelseaből a sebessége és a játékintelligenciája.
Ez a rm-chelsea 2-3 volt a bernabeuban.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. június 2., péntek 18:14
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. június 2., péntek 18:05
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem