h3x0r írta:mathers írta:Amúgy én csak jó és minőségi sorozatokat nézek. Nem tudom mi bajotok ezzel. :Đ
Miket is?
most igy hirtelen ezek ugranak be: gotham, arrow, flash, constantine, TWD, the 100, vampire diaries, the originals, celeb vagyok ments ki innen

Ezeket nézem.

Hát ugye a
Gothamet nem kell bemutatnom. Mestermű.

Az
Arrow sorozatról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. :Đ
Flashről előbb írtam véleményt.
TWD az 1. évad volt az igazi. Azóta sajnos gyengébb lett. Sokszor túl lassú és túlságosan is túlzásba viszik a drámát benne.
The 100 az átlagosnál jobb sorozat. Van benne egy kis Lost feeling. És most a 2. évad elég jónak néz ki. Ebből szép dolgokat lehet kihozni és szerintem nem fogják elcseszni. Ráadásul két jó csaj is van benne.
Vampire Diaries már nagyon régen nem az igazi. Sajnos a színvonal nagyon de nagyon sokat esett. Unalmas és érdektelen lett nulla történettel. Nem látom hova tartana a sorozat, hogy mi akarna ez lenni. De megszokásból sokan nézik még. Damon beszólásai még mindig jók. Illetve Nina Dobrev(Elena) miatt biztos, hogy nem kaszálom. Túl jó csaj.
The Originals pedig egy szórakoztató kis sorozat, ami kikapcsol 40 percre. Hasonló az Arrowhoz. Csak még nem olyan jó.
Celeb vagyok ments ki innen Gáspár Laci és Aurelio vitték a showt. De a legnagyobb az Balázs és Jani volt. Illetve kaszáltam a Barátok köztöt 7135 rész után.

Jah, és most fogom elkezdeni az Archert.