Cristiano Ronaldo
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Cristiano Ronaldo - 7
teljesen felesleges játszatni, óbégathat, ahogy akar.
nélküle is tovább kell jutni simán, nem tudom miről beszélünk, mintha a vébédöntőről lenne szó....
nélküle is tovább kell jutni simán, nem tudom miről beszélünk, mintha a vébédöntőről lenne szó....

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Több helyen is azt írják, hogy nagy valószínűséggel ki fogja hagyni a mai meccset.Acewill írta:Van már konkrét info róla, hogy kezdő lesz e ma ?
- Acewill
- Kedvenc játékosaid: zidane, benz, luka
Van már konkrét info róla, hogy kezdő lesz e ma ?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem bejött a Galaxy is, de ez viszont tényleg kurva szép. Letisztult, szép színek. Mango óta talán ez tetszik a legjobban.
http://www.footyheadlines.com/2014/04/w ... -boot.htmlC megint egyedi cipőt kap, igaz nem volt túl kreatív a Nike, mert már volt ehhez hasonló. Amúgy nem értem, hogy az Adidas miért csak a mi mezünkhöz szokta igazítania cipőjei színét. Szerintem nagyot tudnának kaszálni, ha a klub színekhez alakítanak. A mostani fehér predator meg egy kék volt, az pl totál a mi mezeinkhez mentek.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ez nem a bánya ahol 10,15,20 évente osztanak törzsgárdát...Mikor megítélünk egy játékost, hogy ne számítana, hogy évtizedekig jó valaki vagy csak pár évig? Ha a legjobbakat akarjuk meghatározni ennek szempontnak kell lennie, nem olyan bonyolult ezt belátni.
Szerintem vonatkoztass el attól mikor a hsz-mat olvasod hogy azokat én írtam,s talán akkor megvilágosodsz,hogy nem is akkora hülyeség..
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
BL-ről beszélünk. Nagy csapatok, kis csapatok... aki 14 gólt elér ilyen rövid idő alatt azt el kell ismerni. Ha Messi, ha CR, ha Torghelle...Anis írta:
a mostani CR gólok többet érnek abból a tekintetből hogy nagyobb csapatok, nevesebb csapatok ellen voltak.
Nem ér többet. Az értékét majd a BL végén látjuk. Ha nyerünk, akkor többet ért, ha nem, akkor mindegy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
ha jól emlékszem messi a milan ellen 3 darabot 11-esből lőtt, Leverkusen meg lefeküdt nekik, játékosaik mentek, veszekedtek a messi-mezért, ismerjük a storyt. chelsea ellen már játszott jó sok meccset de soha nem lőtt még gólt ellenük.
a mostani CR gólok többet érnek abból a tekintetből hogy nagyobb csapatok, nevesebb csapatok ellen voltak.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Persze jöttek a barcások, hogy CR-nek milyen könnyű dolga volt, aztán ezt én is leírtam nekik. Nyilván nem reagáltak rá...h3x0r írta: Messi
- csoportkor: BATE Borisov (0+2), Plzen(0+3), Milan(0+1)
- egyenes kieseses szakasz: Leverkusen (5+1), Milan (2+0), Chelsea (0+0)
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Ez igy igaz, 2 eve nagyon kemeny volt a BL, sajnos ma mar esett a szinvonalCsabi írta:ez is csak azt mutatja, hogy milyen szar a BLRonaldo is now level with Messi, who netted 14 times in 11 games during the 2011-12 tournament.
Remarkably, the Portuguese has matched the Barcelona ace's tally in just eight outings this term, averaging a goal every 50.71 minutes.
No player has ever scored at such a rate in Europe's premier club cup competition.bezzeg 2 éve még milyen kemény kiírás volt.
Messi
- csoportkor: BATE Borisov (0+2), Plzen(0+3), Milan(0+1)
- egyenes kieseses szakasz: Leverkusen (5+1), Milan (2+0), Chelsea (0+0)
Ronaldo
- csoportkor: Galata(0+3), Koppenhaga(2+1), Juve(2+1)
- egyenes kieseses szakasz: Schalke(2+2), Dortmund (1+..),
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ez is csak azt mutatja, hogy milyen szar a BLRonaldo is now level with Messi, who netted 14 times in 11 games during the 2011-12 tournament.
Remarkably, the Portuguese has matched the Barcelona ace's tally in just eight outings this term, averaging a goal every 50.71 minutes.
No player has ever scored at such a rate in Europe's premier club cup competition.
-
Acho
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Manchester United, Bayern München, Juventus,
- Kapcsolat:
ma nagyon önzetlenül játszott, le a kalappal előtte
nagyon remélem, hogy semmi komoly nincs a csere hátterében
nagyon remélem, hogy semmi komoly nincs a csere hátterében
Dream Team: Casillas - R. Carlos, Maldini, Nesta, Cafú - Makelele - Giggs, Zidane - Del Piero, Ronaldo, Raúl; edző: Sir Alex Ferguson
HT: Team Acho (580684)
HT: Team Acho (580684)
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Tényleg nem jött be (hál' isten).
Legtöbbször akkor is azt látom rajt, amit írtam.
Legtöbbször akkor is azt látom rajt, amit írtam.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
sokan nem értik meg itt a tét közötti különbséget. szerencsére cé érti.
- h3x0r
MajdnemRealRaúl77 írta:Fasza, akkor ma még jobban rá fog görcsölni az első gólra, és ha nem szerzi meg hamar, akkor még jobban odavágja a saját, és ezzel a csapat teljesítményét is.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Cristiano ma két rekordot is megdönthet.
Amennyiben szerez legalább 1 gólt ő lesz az a játékos, aki a legtöbb egymás utáni meccsen (11) gólt tudott szerezni. Jelenleg Messivel állnak fej-fej mellett 10 meccsel.
Ha két gólt szerezne, akkor ő lenne az a játékos, aki a legtöbb gólt lőtte a BL-ben 1 idény alatt.
HALA MADRID! HALA CRISTIANO!
Fasza, akkor ma még jobban rá fog görcsölni az első gólra, és ha nem szerzi meg hamar, akkor még jobban odavágja a saját, és ezzel a csapat teljesítményét is. Annyira mérges vagyok rá emiatt. Ez a görcsössége akadályozza meg, hogy hatalmas magaslatokba emelkedjen. Persze a ennek a vonzata a hatalmas akarás is, de az nem ad annyi pluszt, mint amennyiben gátol. Rendre elönzőzi, rendre elbukik rajta a támadás, rendre rábassza 40ről. Nagyon nem tetszik ez. A gól utáni teljesítménye a legtöbbször pedig ég és föld, tudna akkora labdákat adni, hogy az ember csak les (Barca ellen is ezt figyeltem meg, belőtte a gólját, utána hatalmas passzt adott Benzemának egyből, az addig eszébe sem jutott. Sajnos az ottani fellángolása 5 percig sem tartott, leginkább a piros miatt.)
Az eddigi témához: a fentiek azok, ami miatt nem tudom a legnagyobbak közé sorolni, pedig magasan ott lehetne, és ott is lenne a helye.
Nagyon régóta bökte ez a csőröm. Cáfoljon rám minél többször!
HALA MADRID! HALA CRISTIANO!
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
- h3x0r
Szerintem hulyeseg kulonbozo korszak focistait osszehasonlitani egymassal. A foci evtizedrol evtizedre valtozik, mindig mas es mas tulajdonsagok dominalnak. Fogalmunk sincs hogy CR vagy Messi milyenek lennenek 15, 30 vagy 40 evvel ezelott, mint ahogy a regiek kozul se biztos hogy mindenki ugy kiemelkedne a jelenlegi mezonybol mint anno. Egy valamit viszont biztosan tudunk, Cé, Messi es Ibra is a jelen kor legjobbjai, ebbol a mezonybol mindharman kiemelkednek. Aztan az is lehet hogy 10 ev mulva nem lesz nem hogy 3, hanem 1 kiemelkedo jatekos se, akik megkozelithetnek az 1-es golatlagot.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
[quote] A véleményéhez mindenkinek joga van de olyan dolgokat összehasonlítani amihez semmi közük nincs mert még nem is éltek akkor a maiakkal szerintem butaság. [/
quote]
Csak azért mertem felhozni Maradonat mert láttam.De Pelet,pláne Puskást,nem.Egyébként azokban az időkben sokkal másabb volt a foci.Akkor még hagyták egymást játszani.Már Maradóna idejében sem volt ez így.Sőt.Sokkal megengedőbbek voltak a durvasággal szemben,mint ma.De egyébként Dzsi hozzászólása nálam ül.
quote]
Csak azért mertem felhozni Maradonat mert láttam.De Pelet,pláne Puskást,nem.Egyébként azokban az időkben sokkal másabb volt a foci.Akkor még hagyták egymást játszani.Már Maradóna idejében sem volt ez így.Sőt.Sokkal megengedőbbek voltak a durvasággal szemben,mint ma.De egyébként Dzsi hozzászólása nálam ül.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- realmadridfan
De ez hogy lehetne már vitatéma, már ne is haragudj? Kahn kapta meg a díjat és ennyi. Ha meg úgy érted, hogy szerinted Dinho volt a legjobb, azt megint nem értem, mikor ott volt egy Ronaldo ha már brazilok, plusz az angoloknak lőtte Dinho azt a nagy gólt az igaz, de utána ki is küldték, elődöntőn nem is volt ott, R9 meg rekordot állított fel, Kahn meg egy gólt kapott a döntőig. Rivaldo is meghatározóbb volt szerintem, mint a még fiatal Dinho.morientes írta:Abban a Khan dologban is vitatkoznék de.....mindegy,felejtsd el...igazad van.Ez itt úgy is off.
Mikor megítélünk egy játékost, hogy ne számítana, hogy évtizedekig jó valaki vagy csak pár évig? Ha a legjobbakat akarjuk meghatározni ennek szempontnak kell lennie, nem olyan bonyolult ezt belátni.morientes írta:tök mindegy hogy 20 évig volt csúcson vagy csak mondjuk 4 évig.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ha most megpróbálunk semlegesként focit nézni, kik adtak nagyon maradandó emlékeket a labdarúgásnak? Nem egy klubnak hanem magának a focinak...Dinho adott,Zidane adott,Ronaldo adott...Messi és Cé a klubjaiknak adtak rengeteget, mint ahogy pl Raúl és Del Piero (most ezzel nem egy szintre akarom őket tenni mert azért Messi és Cé jobb náluk)...Mint Barca/Real drukkerek persze ,hogy Messi és Cé-t sokan odasorolják a 'valaha' kategóriába, mert ennek a két klubnak rengeteget adtak, de magának a futballnak mit? Statisztikákat(persze ez erős túlzás,de remélem érthető), persze megértem ,hogy a mai eltorzult világban ez a minden,de ezeket a statisztikákat nem biztos ,hogy hozták volna 10-20 évvel ezelőtt, és lehet ,hogy ezeket a statokat hozta volna mondjuk R9 ha most tolná...
Mind1 meddő vita, attól viszont én is rosszul vagyok amikor valaki eldönti ,hogy Messi a legjobb úgy hogy nem látta focizni Maradonát ,Pelét stb...én 2000óta követem a focit, eszembe sem jut Maradoná-t Puskás-t Pelé-t hasonlítgatni a maiakkal mert fingom sincs róluk 1-2 youtube videón kívül...Amióta viszont követem a focit az abszolút elsők R9 és Zizu utána mögöttük Dinho, és aztán jön Cé és Messi (ebben a sorrendben)...
A véleményéhez mindenkinek joga van de olyan dolgokat összehasonlítani amihez semmi közük nincs mert még nem is éltek akkor a maiakkal szerintem butaság.
Mind1 meddő vita, attól viszont én is rosszul vagyok amikor valaki eldönti ,hogy Messi a legjobb úgy hogy nem látta focizni Maradonát ,Pelét stb...én 2000óta követem a focit, eszembe sem jut Maradoná-t Puskás-t Pelé-t hasonlítgatni a maiakkal mert fingom sincs róluk 1-2 youtube videón kívül...Amióta viszont követem a focit az abszolút elsők R9 és Zizu utána mögöttük Dinho, és aztán jön Cé és Messi (ebben a sorrendben)...
A véleményéhez mindenkinek joga van de olyan dolgokat összehasonlítani amihez semmi közük nincs mert még nem is éltek akkor a maiakkal szerintem butaság.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams