Remy írta:
Ja, hát ebben van valami. Amúgy korábban esélyes volt az Amerika kapitány szerepre, de végül Chris Evans lett a befutó.

Talán jobb is. Az annyira nem illett volna rá. Egy Zöld Lámpás viszont annál inkább. Bár, miután kiderült, hogy 2020-ban jön a kövi GL film, így esélytelen rá, holott pletykáltak róla, hogy esetleg Ő lesz majd, de akkor még nem tűnt ennyire távolinak az új Lámpás film.
Amúgy nem tudom. De ugye ez lesz az utolsó évada az Odaátnak? Mert bár fájna, hogy befejezik, de talán már itt az ideje...

én azt olvastam még régebben, hogy hawkeye ő lehetett volna, de passzolta.
most akartam írni, hogy blockbuster filmszerepekkel tuti jobban keresni, mint a supnat-csel, de most rátaláltam
erre a cikkre, szóval nem fut olyan rosszul a szekere

biztos 10 ezer dolláros kötvényekkel törölgeti a könnyeit az elszalasztott szerepek miatt
de amúgy ahhoz képest, hogy kezdéskor 2 évadra volt tervezve, és most a 10.-nél járnak, én csak röhögni tudok.
a srácoknak és a sorozatnak is az lett volna a legjobb, ha az 5. után befejezik, ott volt a legnagyobb a tét, az után már csak ilyen b-kategóriás, kokain mámorban átbrainstormingolt éjszakák alatt kitalált történetszálak és főellenségek jöttek.
még 3, v 4 rész és megvan a 200. epizód, most már remélem befejezik tényleg.
arrow 202
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!rengeteg laurel, a végén még egy kis thea
tökéletes 3/10es rész volt
sons of anarchy 706
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a tegnapi rész után a dexter jutott eszembe. bár itt nem olyan vészes a helyzet, de minden rész után azt érzem, hogy oké, elment, de a következő rész most már tényleg basszon oda. eddig csak a 4. rész tette ezt meg.
általában jól szoktam követni a filmek, sorozatok plotját, de itt bevallom néha úgy el vagyok veszve mint khedira a pályán. ki kivel szövetkezik épp, ki ki ellen, ki az a dulain, vagy imrebácsi aki ellen a következő lépést fontolgatják, már nem mindig tudom követni
lassan már ott tartok, hogy nem is számít, csak gemma dögöljön meg a redvás faszba
person of interest 404
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!itt viszont jól mozgatják a szálakat. behoztak még 1 oldalt, elég menő módon. jól adagolják a samaritan szálat, amikor case of the week van, akkor is haladnak valamennyit előre, hogy ha valakinek nem is tetszik az aktuális eset, akkor is történjen valami.