Sorozatok, TV műsorok
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
A fejlődés megkérdőjelezhetetlen
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ismétlem: önmagához mérten.mathers írta:Na mit mondtam? Mit mondtam????Realista24 írta:Egész pofásra sikerült a Gotham új része. Persze szigorúan önmagához mértenJó lesz ez most már. :Đ
Köszönjük a hasznos infót.Mathers egyébként kiírta FB-ra, hogy mostanában nem sok ideje lesz a sorozatokra, főleg a feliratokra nuku, így ajánlani tudom Hunsubbyme oldalát, ő viszonylag hamar kirakta a Gotham feliratát a többi sorozathoz/fordítóhoz képest.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Na mit mondtam? Mit mondtam????Realista24 írta:Egész pofásra sikerült a Gotham új része. Persze szigorúan önmagához mérten
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nekem is tetszett, az eddigi legjobb.Realista24 írta:Egész pofásra sikerült a Gotham új része. Persze szigorúan önmagához mérten
Mathers egyébként kiírta FB-ra, hogy mostanában nem sok ideje lesz a sorozatokra, főleg a feliratokra nuku, így ajánlani tudom Hunsubbyme oldalát, ő viszonylag hamar kirakta a Gotham feliratát a többi sorozathoz/fordítóhoz képest.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Egész pofásra sikerült a Gotham új része. Persze szigorúan önmagához mérten
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
+1. Jó volt ezen a héten is, meg végre módosítottak egy kicsit a formulán.Marky írta:a tegnapi flasht nézzétek meg, mert végre kezd beindulni a dolog.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A crossover is érthető volt, pedig az Arrowból kb. 10 részt láttam. Ja és a szöszi maradhatna
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
carmelo anthony a sonsban?
óriási
bocs az értelmetlen hsz-ért, de nem bírtam ki, hogy ne írjam be.
bocs az értelmetlen hsz-ért, de nem bírtam ki, hogy ne írjam be.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
én megnéztem mindenhogy, nem éreztem különbséget
amihez tényleg igazán kellett az 1 hét szünet, az a lost. lehetett teóriákat gyártani msn-en a haverokkal
Nem illik.
Adom. Vannak sorozatok amiknél pluszt jelent ha nem tudod darálni, a TD ilyen.messideco írta:Mondtam én hogy király sorozat. Darálva nem tudnám elképzelni, kell 1-1 hét a megemésztéséhez
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Mondtam én hogy király sorozat. Darálva nem tudnám elképzelni, kell 1-1 hét a megemésztéséhez
"And my heart will leave you never."
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
True Detective 1. évad nekem is megvolt a múlt héten.
Faszányos, azt hittem több évada van már, bele is éltem magam egy további darálásba.
Faszányos, azt hittem több évada van már, bele is éltem magam egy további darálásba.
-
Marky
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
a tegnapi flasht nézzétek meg, mert végre kezd beindulni a dolog.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyon bejött ez az arrow crossover, Emily Bett Rickards pedig valami hihetetlen szexi volt benne, pedig a vörösek a gyengéim inkább
remélem az arrow is hasonlóan ütős lesz ma.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nagyon bejött ez az arrow crossover, Emily Bett Rickards pedig valami hihetetlen szexi volt benne, pedig a vörösek a gyengéim inkább
remélem az arrow is hasonlóan ütős lesz ma.
- mathers
Na megmondtam, hogy be fog indulni a Gotham.
Innentől lesznek már a jó részek.
Csak egy darabig most nem tudom követni úgy, hogy majd dara lesz.
Helyes, Riggins nagy arc!Taylor Kitsch asszongya hogy benne lesz a True Detective 2. évadában
Reméljük hogy ez csak egy big joke/hatalmas vicc .
Remélem fasza lesz a második évad is.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
régóta tudni lehetett már.. ez a nyálképű, vinszvón..ja és rendezőként a halálosabb iram 99 rendezőjeP. Krisz írta:Taylor Kitsch asszongya hogy benne lesz a True Detective 2. évadában
az írott anyagnak nagyon erősnek kell lennie hogy valami hasonlóan komoly süljön ki belőle mint az 1 évad
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Homeland s4e5
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Saul
Carrinek meg csak megérte tinikukira bukni
akarom a következőt, most...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Saul
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Taylor Kitsch asszongya hogy benne lesz a True Detective 2. évadában
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na, ennek is vége. Nagyon kevés volt a 4. évad után ez a 8 részes befejezés, de ez jó ideje egyértelműen látszik.beneraul írta:Boardwalk finálé
Az utolsó részről: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ahogyan várható volt, Nucky lelőtték, karma wins. Külön ironikus volt, hogy Tommy volt aki megölte, ha jól értelmeztem végül is Gillian beszélte tele a fejét, hogy Nuckyt el kéne tenni láb alól. A srác karaktere szerintem zseniálisan lépett be, imádtam, igazi wtf momentum volt, amikor mondta a nevét. Tommy Darmody. Szerintem ezt nagyon eltalálták, mint ahogy az egész évadban az egyensúlyt, 8 rész alatt megnézném melyik sorozat készítői lennének képesek így lezárni a dolgokat.
Az Al Capone és a Luciano szál is kiváló volt, annyira látszott a kontraszt a kettő, a mentalitásbeli különbségek, mindkettő magasra jutott, nagyon mélyről (Lucky ki is hangsúlyozta), de az okosabb, higgadtabb réteg tovább maradhatott hatalmon.
Még a sátras jelenetet kiemelném, hát az milyen szopatás volt már
Zseniális volt, kár hogy erre nem volt annyira vevő a nép, így nem lehetett folytatni. Bőven maradt benne még, de nálam így is csont nélkül 10/10.
- h3x0r
Constantine 1x1
Sokat nem vartam tole, pilotnak jo volt, kivancsi vagyok a kovetkezo reszekre.
How to Get Away with Murder 1x4-5
Egy kicsit lemaradtam a sorozattal, de vegre sikerult potoljam. Mindket resz rohadt jo volt, tetszik ahogy egyre tobb minden derul ki a fő szallal kapcsolatban. Nem ertem mit szorakoztok itt a Gotham-el es tarsaival, mikor ilyen ujoncok is vannak :Đ
Sokat nem vartam tole, pilotnak jo volt, kivancsi vagyok a kovetkezo reszekre.
How to Get Away with Murder 1x4-5
Egy kicsit lemaradtam a sorozattal, de vegre sikerult potoljam. Mindket resz rohadt jo volt, tetszik ahogy egyre tobb minden derul ki a fő szallal kapcsolatban. Nem ertem mit szorakoztok itt a Gotham-el es tarsaival, mikor ilyen ujoncok is vannak :Đ
-
VanillaSky
TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De testvérek. Viszont mit csinálna helyben? Ugyanakkora esélye van arra, hogy útközben találja meg, mint, hogy helyben, arra meg a legnagyobb, hogy már rég meghalt. Jobb is, hogy ilyesmivel nem tökölnek, egyértelmű, hogy hiányzik de itt most apokalipszis van, nekiálljon ordítozni a nevét a nagyvilágba? Egyébként a következő elvileg Bethről fog szólni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De testvérek. Viszont mit csinálna helyben? Ugyanakkora esélye van arra, hogy útközben találja meg, mint, hogy helyben, arra meg a legnagyobb, hogy már rég meghalt. Jobb is, hogy ilyesmivel nem tökölnek, egyértelmű, hogy hiányzik de itt most apokalipszis van, nekiálljon ordítozni a nevét a nagyvilágba? Egyébként a következő elvileg Bethről fog szólni.