Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. március 31., hétfő 13:04

nmate írta: Lehet, de ez szerintem nem tragédia, pedig sokan annak fogják fel. Ha jövőre ki lesznek javítva ezek a hibák (amit eddig egyik edző sem csinált meg) akkor nem lesz baj. Lesz egy nyarunk, VB után nem pihen egyik jómadár sem Miamiban, hanem jön vissza dolgozni. Mint a BM 2 éve, azért esett le nekik a BL.. a plusz munka, meg az akarás. Bocs, hogy offolok.
csak ne legyünk mindenhol másodikak :lol:

engem a BL foglalkoztat igazán idén, meg igazából tavaly is meg jövőre is.. :D
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 31., hétfő 12:53

Realista24 írta:Ezek együtt pedig oda vezethetnek, hogy kupa nélkül maradunk a szezon végén.
Lehet, de ez szerintem nem tragédia, pedig sokan annak fogják fel. Ha jövőre ki lesznek javítva ezek a hibák (amit eddig egyik edző sem csinált meg) akkor nem lesz baj. Lesz egy nyarunk, VB után nem pihen egyik jómadár sem Miamiban, hanem jön vissza dolgozni. Mint a BM 2 éve, azért esett le nekik a BL.. a plusz munka, meg az akarás. Bocs, hogy offolok.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 31., hétfő 12:48

hogy a többiek nem nőnek fel hozzá.
És ő felnőtt most a Barcelona ellen mondjuk Di Maríához vagy Karimhoz?
Lehet hogy lövöldöz sokszor még feleslegesen is,
Biztos. Eszméletlen számok vannak a neve mellett (lövési kísérletek)
hány és hány forintos labdát tett le eléjük az elmúlt hónapokban - akár években és a legtöbb mellé is ment, simán lehetne sokkal több gólpassza.
Neki is van olyan meccse, amikor ront három négy ziccert.

Lehet ezt csűrni csavarni, de tény, ami tény:
CR sokszor öncélú.
A keret hiányos, minőségben és létszámban is.
A keret felfogása nem elégséges.
Több játékos teljesítménye, akiknek meghatározónak kéne lennie, hullámzó (DM, Karim, Ramos, Marcelo).
Ezek együtt pedig oda vezethetnek, hogy kupa nélkül maradunk a szezon végén.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 31., hétfő 12:26

Szerintem a probléma nem kimondottan CR-el van, hanem hogy mellette nem nagyon van olyan fanatikusan győzni akaró játékos. Benz-nek kellett a magány hogy végleges első számú legyen (bár 11-12-ben váltogatva is meglőtték a 20+ gólt Higuval, de hosszú távon képtelen volt erre), Marcelo is keresi régi formáját hónapok óta. Továbbá a koncepció hiánya a legnagyobb baj szerintem (pl Illarra megvétele, Xabi-val hosszabbítás - tehát sztem az egyik felesleges húzás).

CR csinálja amit csinál, de az a baj, hogy a többiek nem nőnek fel hozzá. Lehet hogy lövöldöz sokszor még feleslegesen is, de szerintem már benne lehet az is hogy nem bízik a többiekben. hány és hány forintos labdát tett le eléjük az elmúlt hónapokban - akár években és a legtöbb mellé is ment, simán lehetne sokkal több gólpassza.

Én még azért adok Bale-nek egy évet, normális felkészüléssel, már 1 évvel mögötte (tapasztalattal) és akkor jövőre kiderül. Nyitó évnek ezek a számok nem rosszak.... igen, tudom, hogy a játék az amiben hiányosságai vannak jelenleg, de ezért mondom, hogy jövőre talán javul és jobb lesz - illetve számomra idén egyértelmű, hogy a BL-ben a más stílus miatt jobban megy neki.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. március 31., hétfő 10:55

Tudnám még folytatni ezt, de azt hiszem így is sokan meg fognak találni emiatt. :mrgreen:

Teljes mértékben adom a véleményed, jó látni, hogy azért vannak akik a földön járnak két lábbal. Nekem ez az Ancelotti gárda volt az utolsó reményem a Perez érában, de csalódnom kellett megint, mert nem vagyunk domináns csapat, és szerintem nem is leszünk amíg a presidente le nem teszi végleg a stafétabotot. Nem Cé-t hibáztatom én sem, viszont nekünk már 5 éve az a taktikánk nagy meccseken, hogy Cé majd megoldja. Ezzel pedig ahogy Misztik írta jócskán el is vesz a játékunkból, annak ellenére, hogy azért fontosabb meccseken tényleg meglövi a góljait, még ha mezőnyben gyenge is. Viszont, ha nagy meccseken Cé erőlködése párosul azzal, hogy szinte mindig van 3-4 emberünk aki nem tud felpörögni, nem hozza a szintet, fejben gyenge és hibázik, akkor nincs miről beszélni. Egészen más felfogású vezetőség és más felfogású játékosok kellenek ahhoz, hogy olyan szintet hozzunk, mint a 2009-es barca, vagy a mostani bayern. És a csapatmunka a lényeg, a bayernnél sincs kifejezetten kiemelkedő játékos akire ráteszik az egész terhet, hanem szépen, csöndben okosan összehoztak egy egységes rendszert, ahol mindenki hoz egy bizonyos szintet.

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2014. március 30., vasárnap 23:57

Szerintem az egója miatt nagyon zavarhatja CR-t, hogy nagyon előny ellenére messi már ott van mögötte pár góllal. Ezért is próbál meg manapság újra sok szituban inkább lőni, mintsem passzolni. az örökös győzni akarás - minden fronton és maximalizmus.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Nas
Kedvenc játékosaid: Alonso

HozzászólásSzerző: Nas » 2014. március 30., vasárnap 23:50

Ronaldo mindig is ilyen volt. Ezért sosem szerettem igazán, a személyisége miatt.
Engem is felbaszott, nagyon az a 2 szitu amikor 100as zinyóba hozhatta volna Moratat. És egyértelmű volt, hogy látja őt, de azért se tette oda. Vajon kap fejmosást ilyen után Ancelottitól? Aki gyanítom, hogy megnézi felvételről is a meccset.

Cr nem hülye focista értene ő a nagy passzokhoz, de sok esetben, nem a legoptimálisabb megoldást választja az öncélúsága miatt. Ez nagyon nagy baj szerintem.
a gólpasszos témához meg annyit, hogy simán lehetne 2x ennyi neki úgy, hogy biztos vagyok abban, hogy 1 góllal se állna kevesebb a neve mellett.
Szerintem pedig csak úgy lehetne, ha kevesebb gólt érne el. De előrébb lennénk csapat szempontból.
z lehet csak egy célzás volt CR részéről, mert Moratanak nem szokása passzolni. Érdekes mással szemben nem ennyire önző.
Ha ez így van, akkor óriási problémák vannak a csapatban, és Ancelotti alkalmatlan a posztjára. Ez a legmagasabb szint, nem óvoda. De erősen kétlem ,hogy ez lett volna az oka.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. március 30., vasárnap 16:10

Egy dolog van, ami hiányzik, hosszú évek óta (kb. Capello óta):győztes mentalitás.

Maga volt az ördög ...... :ozil: :ozil: mint JM.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. március 30., vasárnap 16:04

@Realista24:nem kifejezetten MystiQ-hez szólt az egész mondanivalóm, inkább az általános vélekedéshez. És a másik dologhoz meg:párszor ki lett már tárgyalva, de a hisztik, az önzőségek, stb stb, nem biztos, hogy csak amiatt van, mert gólkirály, aranylabdás, stb stb akar lenni, hanem egyszerűen csak nyerni akar, illetve kihozni magából a maxot.
Van benne önzőség, az biztos, nem is egészséges szinten, de nem minden csak erre vezethető vissza.
Persze mindez csak feltételezés, mert nem ismerem, de a fontosabb meccseken egy-egy szituáció után (saját avagy társ) megfigyelhető viselkedés alapján mondom.

@Zsoc:igen.

Morata meg bőven elásta magát azon az ominózus meccsen (amikor vagy 3 százast hagyott ki, aztán már nem passzolt kulcsszituban, inkább elbaszta) ahhoz, hogy ne csak Cr, hanem a többiek bizalmát is elveszítse.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. március 30., vasárnap 11:28

Lentebb már Misztik kifejtette a véleményét, amit én is hasonlóképpen gondolok. Annyit szeretnék még hozzáfűzni, hogy rettenetes, hogy mennyire nem lehet kritikával illetni CR-t, mert utána jönnek a lekezelő, ironikus megjegyzések tömkelege és tulajdonképpen le van hülyézve az ember..
#happyshitting

Zsoc
Kedvenc játékosaid: Raul,RC,Guti-Iker,SR4,Coentrao,Varane- Gerrard,Totti,Schweinsteiger
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Zsoc » 2014. március 30., vasárnap 11:12

PEEtör írta:Valamint a gólpasszokra kitérve:igen, kétszer annyi lehetne neki, góljai csökkenése nélkül, de nem azért, mert mondjuk többet kéne passzolnia kulcsszituban (hozzáteszem, nem fakadnék sírva, ha így lenne esetenként), hanem azért, mert a társaknak illene berúgniuk.
Tehát úgy gondolod 3 db Cével jóval előrébb tartanánk?
Akik ha az egyikük 6 méterről az alapvonalról megpróbálják betenni akkor olyan hisztit vágnak le, mint a sevilla ellen cé amikor bale baszta el a szabadot nem pedig ő lőtte 13 méterrel fölé esetleg a falba?
Vagy próbálnak meg meccsenként 5ször 35ről lefordulva gólt verni? Csinálnak 3 bicikli cselt majd visszarakják a középpályás sornak? De legalább minden meccsen kapna mondjuk 2 egy kiugratást amit 10ből 9szer bever és mondjuk 4-5 meccsenként összejön egy olyan szóló amire csettintünk? Érdekelne. :)

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2014. március 30., vasárnap 11:08

Ez lehet csak egy célzás volt CR részéről, mert Moratanak nem szokása passzolni. Érdekes mással szemben nem ennyire önző.

kapor_89
Kedvenc csapatod: Találd ki

HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. március 30., vasárnap 11:00

Azt senki se mondja, hogy megérti CR önzőségét, mert sokat tesz a csapatért stb.. És akkor mivan? Csóri Morata rúghatott volna egy mesterhármast, ha CR nem ellővi 10 fokból, hanem egy sima bepasszt csinál. Ez akkora dolog ilyen szinten? Morata helyében biztos, hogy bedurciznék, mert ami tegnap történt, az már a pofátlanság határát súrolja..

(igen, még mindig kedvenc játékosom CR, szerintem még mindig Ő a világ legjobbja, de ha egyszer buta dolgokat csinál, akkor azt se szégyen elismerni..)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. március 30., vasárnap 10:48

de azért az egy kicsit erős, hogy miatta nem jön össze
Nem ezt írta Misztik, hanem azt, hogy:
Ez persze nem mind Cristiano Ronaldo hibája, de azért benne van ő is ebben a folyamatban
:)
csak ahhoz a társaknak is fel kéne nőni.
Kétélű dolog. Mert amíg az egyik próbálkozhat tizenöt-hússzor a meccsen, onnan és akkor lő, amikor csak akar, addig a másiknak 1-2 helyzetből kellene ugyanannyi gólt verni.
Ezt pedig nem lehet pénzért venni. Ebből kifolyólag pont, hogy nem Ronaldot szidnám, nem nagy túlzás azt állítani, hogy csak neki van ez meg, ami néha már olyan szintű maximalizmussal párosul, amit sokan ki nem állhatnak.
Mit értesz ezalatt? Ez érdekelne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2014. március 30., vasárnap 10:37

Egy dolog van, ami hiányzik, hosszú évek óta (kb. Capello óta):győztes mentalitás.

Ezt pedig nem lehet pénzért venni. Ebből kifolyólag pont, hogy nem Ronaldot szidnám, nem nagy túlzás azt állítani, hogy csak neki van ez meg, ami néha már olyan szintű maximalizmussal párosul, amit sokan ki nem állhatnak.

Valamint a gólpasszokra kitérve:igen, kétszer annyi lehetne neki, góljai csökkenése nélkül, de nem azért, mert mondjuk többet kéne passzolnia kulcsszituban (hozzáteszem, nem fakadnék sírva, ha így lenne esetenként), hanem azért, mert a társaknak illene berúgniuk.

Pár szempontból rossz, hogy köré épül a csapat, és igen, egysíkú a játékunk miatta, ilyen extraklasszis gólvágónál azért jogosan előfordulhat ilyen (Messi), de azért az egy kicsit erős, hogy miatta nem jön össze, és nehezebb a kupákat megnyerni. Pont hogy nem így van, pont hogy egyszerűbb lenne, csak ahhoz a társaknak is fel kéne nőni.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2014. március 30., vasárnap 9:40

Szóval az adott esetben jogos kritika az fikázás. Értem. Ameddig valaki úgy fogalmazza meg a sérelmeit, hogy az nem sérti a szabályzatot, addig kéretik tiszteletben tartani azt az ilyen gyerekes hozzászólások helyett. Ha én minden alkalommal kifakadnék, amikor Benzemát baszogatja valaki, és mondjuk frusztrációmat egy véglegessel honorálnám, akkor nem lenne már fórum...

...és ha már itt vagyok, akkor le is írom a véleményemet. Nekem nem fog hiányozni Cristiano Ronaldo, ha eljön az idő, hogy távozik/visszavonul. Rúgja a gólokat, ezáltal sokat ad a csapatnak, de sokat el is vesz. Köré épül minden, a popó alá kell pakolni mindent (nem jogtalanul persze, de...), ezáltal teljesen kiismerhető és egysíkú a játékunk, de túlságosan komoly eredménye nincs. Összehoztunk egy bajnoki címet meg egy spanyol kupát, miközben annyi pénz el lett baszva a keret megerősítésére, hogy az hallatlan. Idén persze még összejöhet a triplázás, de én ennyi pénzből egy olyan csapatot szeretnék látni, amelyik dominál, amelyik játszik, amelyik uralni tudja 1-2 évig Európát. Igen, olyasmi dominanciát és eredményességet várok el, mint amit a Barca művelt, azzal a különbséggel, hogy a Madridnak nincs arra szüksége, hogy 90 oldalpasszal operáljon, amíg átlépik a félpályát.

Komolyabb eredmény nincs, szép játék nincs, gépies futballisták viszont vannak. Ez persze nem mind Cristiano Ronaldo hibája, de azért benne van ő is ebben a folyamatban, ahogyan az is, hogy olyan védőket erőltetünk, akik agyilag nem ütik meg a szintet, illetve olyan középpályásokra építünk, akik nagyon kevesek a trófeákat eldöntő mérkőzésekhez. Továbbra is megnézem az összes meccset, továbbra is elolvasok minden hírt, de elég elkeserítőnek látom a helyzetet. Szerintem rossz irányba ment el a klub, aminek következményeit még hosszú évekig nyögni fogjuk. Leeshet pár trófea, de jelen helyzetben elképzelhetetlennek tartom, hogy annyira domináns csapat legyünk Európában a következő 1-2-3 évben, akitől mindenki retteg.

Remélem a keret tagjai ezt máshogy gondolják... :)

Tudnám még folytatni ezt, de azt hiszem így is sokan meg fognak találni emiatt. :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. március 30., vasárnap 9:05

Én tényleg nem akarom szidni, de Sevilla ellen amit átvett azt tűzte is rá. Tisztán itt van a szemem előtt, ahogyan 35 méterről fordulatból rátűzi kapura... és ott nem 5-0-ra mentünk.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. március 30., vasárnap 0:24

engem csak az zavar, hogy ront a megítélésen, amúgy 5-0-nál már engem se érdekel, hogy mi a helyzet...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. március 30., vasárnap 0:14

Csabi írta:ja, undorító az ember, mert gólra mer törni. az is undorító ahogy egynullnál (nem ötnél) lerakta carvajalnak. az is undorító hogy csak dimariának van tőle több gólpassza.
Azt amúgy csak én vettem észre, hogy tény hogy szokott önzőzni, de csak is akkor amikor már nem nagyon van tét pl ilyen meccseken amikor már inkább az aranycipőért küzd...A rangadókon amikor önzőzik az általában akkor van amikor tök impotens a csapat és inkább megpróbálja egyedül.De szerintem is takarodjon, végülis a Real Madrid történelmének leggólerősebb játékosa, még is hogy gondolja, hogy a gyengébb meccsein is minimum egy gólt lő... :coffee:
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. március 30., vasárnap 0:07

tetszeni nem tetszett. de igazából annyira nem is érdekelt. bőven tesz ő annyit ehhez a csapathoz, hogy ne stresszeljek, ha 5-0nál nem passzol... ha 1-0nál nem rakta volna le, hanem elkezdett volna forogni vele, akkor elmondtam volna egy kurvaéletet, de ott lerakta. persze van úgy hogy egálnál is inkább húz rajta egyet, ritkábban de van, mint ahogy minden csatárnál.

Vissza: