HozzászólásSzerző: Toti » 2014. szeptember 20., szombat 21:33
tudom, h nagyon messze van még, de a jövő nyár érdekes lesz.
kezdve kapus poszton casillas sztem távozik.
aztán a védelemben ott lesz az arbeloa, pepe kettős akik mindketten túl lesznek már a 32. életévükön bőven addigra és elvileg(?) az utána lévő szezon lenne a szerződésből hátra. én arbeloát szinte biztos távozónak tekintem. de a védelemnél maradva coentrao/marcelo párosból egy menni fog, amit ez a szezon dönt el nyílván.
középpályán khedira biztos out, illaranal ugyancsak ez a szezon dönti el mennyire számolunk vele.
a legnagyobb kérdőjel itt isco, de remélem marad, itt a helye. másik kérdés, h kik jönnek? mert egy pogba/vidal (már megint futjuk majd a köröket...) biztos, h jönnie kell, de emellé kell még ember mert baszott kevesen lesznek poszt/emberre elosztva.
támadóknál cé marad amíg raúl rekordját meg nem dönti. jesé felépül novemberre és produkál egy nagy tavaszt. a kérdőjel benzema.
mindegy, ez még messze van. élvezzük ki ezt a szezont és húzzuk be a 11.et. :Đ
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91