Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. március 26., szerda 11:53

Pad'em írta:
db97 írta:
Mondjuk Raphinának ez volt kb az első ilyen, Vininek meg már kb megszámlálhatatlan.

Ettől még ultranagy tahóság amit itt leművelt Raphinha, de legalább kicsit próbáljunk már meg objektívek lenni, mert ez a 14 éves tiktokt/twitter fanboy színvonal már kurva fárasztó, olvasni is.
Első? Volt már ő tahó jópárszor. Lökdösődés pályán (5ször durvábban mint amiért Vinit leküldték), küldte el már anyjába a bírókat mikor levonult cserénél (Bellingham, fuck off ugye), elvitte az orvosi csapatunk táskáját miközben ápolták Mbappét, ez ami kapásból eszembe jut vele kapcsán.

Ilyen Romarios interjú szintre nem emlekszem Viniciustól pl.

Csak a marketingje jobb Raphinhának meg nincs mögötte 3-4 év top teljesítmény.
Az a baj elfogultak vagytok és vakok. Ez a srác egy érinthetetlen aranylabdás világklasszis, a madridi meg egy bohóc néger. Ezt tanultam itt a múltkor. :lol:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 26., szerda 11:39

Most látom hogy Simeone Junior mekkora gólt lőtt, Ganxta Zolee tegnap ezen a ponton eldurrant :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 26., szerda 11:27

db97 írta:
flori írta: https://x.com/i/status/1904744021328527578

Mivel jobb mint Vini? Nulla cikket láttam eddig.

Ugyanaz a suttyó viselkedés, főleg a meccs előtte interjúval kiegészítve.
Mondjuk Raphinának ez volt kb az első ilyen, Vininek meg már kb megszámlálhatatlan.

Ettől még ultranagy tahóság amit itt leművelt Raphinha, de legalább kicsit próbáljunk már meg objektívek lenni, mert ez a 14 éves tiktokt/twitter fanboy színvonal már kurva fárasztó, olvasni is.
Első? Volt már ő tahó jópárszor. Lökdösődés pályán (5ször durvábban mint amiért Vinit leküldték), küldte el már anyjába a bírókat mikor levonult cserénél (Bellingham, fuck off ugye), elvitte az orvosi csapatunk táskáját miközben ápolták Mbappét, ez ami kapásból eszembe jut vele kapcsán.

Ilyen Romarios interjú szintre nem emlekszem Viniciustól pl.

Csak a marketingje jobb Raphinhának meg nincs mögötte 3-4 év top teljesítmény.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 26., szerda 11:24

Martinez meg csak véletlenül ment Neki, nem azért hogy hergelje..... :lol:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. március 26., szerda 11:18

Meccs előtti Romárioval való arcoskodasa után pontosan megérdemelte amit kapott.
ZIDANE

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. március 26., szerda 11:18

Onnan indult, hogy a trofeakuro nekiszaladt. Biztosan veletlen. Utana meg nem lattam semmi extrat, nyilvan frusztralt volt a vereseg utan. Raadasul nala nem hetente latni ilyen jeleneteket, Vini egy sima golorom kozben is kenyszert erez, hogy folyamatosan hergeljen valakit.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

db97

HozzászólásSzerző: db97 » 2025. március 26., szerda 11:11

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. március 26., szerda 11:10

Mondjuk egy 4-1-es vereseg utan nekem se tetszene ha igy nekem jonne az a nyomorult kapus. Megertem hogy felcseszte, nincs ebben semmi extra.

LosMerengues
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: LosMerengues » 2025. március 26., szerda 10:55

Annyival, hogy a szegény elnyomott Barcában játszik, nem pedig a csúnya, rossz, elnyomó Real Madridban.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 26., szerda 10:51

https://x.com/i/status/1904744021328527578

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 25., kedd 12:11

Nem volt korrekt 27-re rakni ezt a meccset, de legalább lesz miért károgni.

A sajnálatos pihenő valószínűleg jól jött az Atletico meccs előtt, ez most szarul, ez van. Az Osasuna idegenben zokni, nem hinném, hogy nagy problémát fognak okozni. A sorozatos meccsterhelés inkább.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. március 25., kedd 8:09

Yazid írta:
Kerlon írta: Kemény, hogy a Barca már csütörtökön játszik, sokan úgy esnek majd be hozzájuk. Dél-amerikaiak nem tudom, hogy miért nem tudják Európához hangolni a meccseket.
Osasuna biztos veretes ellenfél lesz :lol: 5-0
Szerintem sokkal szorosabb eredmeny lesz, egy dontetlenen sem lepodnek meg.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. március 25., kedd 7:58

Kerlon írta: Kemény, hogy a Barca már csütörtökön játszik, sokan úgy esnek majd be hozzájuk. Dél-amerikaiak nem tudom, hogy miért nem tudják Európához hangolni a meccseket.
Osasuna biztos veretes ellenfél lesz :lol: 5-0

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. március 25., kedd 7:34

Kemény, hogy a Barca már csütörtökön játszik, sokan úgy esnek majd be hozzájuk. Dél-amerikaiak nem tudom, hogy miért nem tudják Európához hangolni a meccseket.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. március 22., szombat 19:52

Realista24 írta:
ikarus93 írta:

Hosszutavon Nico jobban megeri nekik. De ha Raphinha kepes tartani ezt a szintet meg 3-4 evig akkor Nico varhat addig.
Miért érné meg jobban?
Nico 22eves, Raphinha 28. Nicora lehet szamitani 10+ evig.

Na persze ahhoz Niconak hoznia is kell egy szintet amit Raphinha hoz, de attol nagyon elvan maradva jelenleg a spanyol.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 22., szombat 18:17

ikarus93 írta:
nzooli93 írta: Amugy a legviccesebb ebben a Raphinha teljesítményben,hogy nyáron a szurkolók,es valszeg Laporta is siman kiraktak volna a varosbol is,hogy jöjjön helyette Nico.
Hosszutavon Nico jobban megeri nekik. De ha Raphinha kepes tartani ezt a szintet meg 3-4 evig akkor Nico varhat addig.
Miért érné meg jobban?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. március 22., szombat 17:18

Pont mi tudhatjuk hogy ha a játékosok fegyelmezetten élnek, beleteszik a 120% edzés munkát, és van egy rendszer, egy állandóság ami segíti őket, és ők is tudják a rendszert, megvan benne a helyük, akkor évekig képesek fenntartani egy extra formát.

Most sem világverőek, de az idei játékuk kupákat érhet, és semmi olyan extra nincs benne, amit ne lehetne fenntartani.
Minden befele pattan? Van ilyen, de a kupákat a kitartás, az extra meló adja. Amúgy a csapategység is egyben van, nem ilyen mesterkélt, kifele mutató feelingje van mint Xavi alatt, relatív csendben teszik a dolgukat meccsről meccsre.
Amúgy én jobban bírom az ilyen féle barcát, ezzel jó versenyezni, a Xavi féle felbaszott, szánalmas volt, és szekunder szégyen. Ez röhögni egy-két-három szezonra jó, de a foci szerető énem ezt a rivalizálást jobban bírja :)
Persze ha kupát nyernek, úgyis rögtön mi leszünk az elsők akiknek üzennek, mert a dnsükben van hogy elnyomott frusztrált egy bagázs, de attól most még Flick fenntart egy fegyelmet, ami jót tesz nekik.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 22., szombat 17:05

Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz jövőre. Amilyen intenzitással játszanak ahhoz képest minimálisak a sérültjeik. Most relatíve egy olyan szakaszban vannak ahol kevés meccset játszottak az elmúlt években de most jobban megy nekik ezzel a meccsek is megnőnek. Érdekes lesz, hogy fogják ezt bírni éveken keresztül és hol lesznek a sérültek. Flick is eddig az első év után mindenhol visszaesett. Raphinha teljesen szürreális csillagok együttállása szezont fut. Ezek szépen kisimulnak majd a görbén.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. március 22., szombat 16:55

Rafi egy nagyon jo rendszerjatekosnak tunik jelenleg. Nem veletlenul nem voltak a szamai meg a kanyarban sem korabban. Szerintem ha Flicknek nem fog menni a Barcanal, akkor a brazil is meg fog zuhanni.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. március 22., szombat 16:50

ikarus93 írta:
nzooli93 írta: Amugy a legviccesebb ebben a Raphinha teljesítményben,hogy nyáron a szurkolók,es valszeg Laporta is siman kiraktak volna a varosbol is,hogy jöjjön helyette Nico.
Ez ilyen egyszezonos csoda lesz Raphinhatol, ne gondolja senki, hogy évekig tartja ezt a szintet. Nem elfogultságból, meg bajom sincs vele, de a képességeivel ez teljes wtf idén.

Vissza: