Az ilyen utolso gondolatok miatt olyan a megitelesed, amilyen. Jobb lenne, ha hagynad ezeket a francba, es akkor lehetne ertelmesebben eszmet cserelni. Ha meg nem sikerul, akkor ne csodalkozz, hogy ott kotunk beled, ahol csak lehet, mert ilyen alapon mar regen hagynod kellett volna neked is az egeszet.hehetheoriginal írta:ő döntése volt éveket elbaszni egy tottenhamben, miközben bőven befért volna máshova is. pl egyik legjobb kp-sa volt, más szint, mint a bundesliga, nem?Modric 26 evesen erkezett ugy hogy addig egy kupat nem nyert.
aki nem látja a különbséget mondjuk egy 24-25 éves modric és eközött a stifler között, az sztem engedje el az egészet.

Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Kommentáld a híreket
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nem mindenki ugyanazt az utat jarja be. Nincs sablon ut, tok mindegy milyen tehetseges vagy.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-Reijnders hol volt 24 évesen? Egyébként nem tudom mennyire számít top csapatnak az olasz ligában egy 8. helyezett Milan.
Az idényben kb fele arányban végzett 7-es osztályzat alatt, tehát nagyjából minden 2-3. meccsen eléggé az átlag alatt teljesített. 24 évesen még az Alkmaar-ban volt.
-Rodrit mindenki fikázza, hogy meg se érezték, hogy lesérült a döntőben és nélküle is ugyanúgy játszottak a spanyolok.
-Pedri pedig elég sérülékeny, de valóban kimagasló kp a mai mezőnyben.
-Gravenberch a Bayernben egy rossz rendszerben nem volt megfelelő, amint egy stabilabba került, máris sokkal jobban játszott.
A hollandok meggyőzőek a Reijnders-Gravenberch duóval középen, ahol dominálni kéne? Nem igazán.
De várok még neveket, hogy Te kit igazolnál le most, kiért robbantanál bankot.
Bár gondolom, ha nem válna be, akkor feltett kézzel mondanád, hogy nem bírta a nyomást, fejben gyenge, a kvalitásai azok megvannak és inkább játszon, mert megtudja hozni a váratlant, ugyanez volt Hazardnál is.

Az idényben kb fele arányban végzett 7-es osztályzat alatt, tehát nagyjából minden 2-3. meccsen eléggé az átlag alatt teljesített. 24 évesen még az Alkmaar-ban volt.
-Rodrit mindenki fikázza, hogy meg se érezték, hogy lesérült a döntőben és nélküle is ugyanúgy játszottak a spanyolok.
-Pedri pedig elég sérülékeny, de valóban kimagasló kp a mai mezőnyben.
-Gravenberch a Bayernben egy rossz rendszerben nem volt megfelelő, amint egy stabilabba került, máris sokkal jobban játszott.
A hollandok meggyőzőek a Reijnders-Gravenberch duóval középen, ahol dominálni kéne? Nem igazán.
De várok még neveket, hogy Te kit igazolnál le most, kiért robbantanál bankot.
Bár gondolom, ha nem válna be, akkor feltett kézzel mondanád, hogy nem bírta a nyomást, fejben gyenge, a kvalitásai azok megvannak és inkább játszon, mert megtudja hozni a váratlant, ugyanez volt Hazardnál is.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ő döntése volt éveket elbaszni egy tottenhamben, miközben bőven befért volna máshova is. pl egyik legjobb kp-sa volt, más szint, mint a bundesliga, nem?Modric 26 evesen erkezett ugy hogy addig egy kupat nem nyert.
aki nem látja a különbséget mondjuk egy 24-25 éves modric és eközött a stifler között, az sztem engedje el az egészet.
thereisonly1ronaldo
- Galacticos
barca elleni 8asnal goretzka alap volt. Bar gondolom az nem szamit dominalasnak.hehetheoriginal írta: barca ellen? naugye....
mondhatod, hogy az egy csapat volt csak, de nekunk pont ezt az egy csapatot kellene megoldani vegre...... ebbe bukott bele minden idok legsikeresebb edzoje is.
Modric 26 evesen erkezett ugy hogy addig egy kupat nem nyert.hehetheoriginal írta: 24 evesen stifler eddig jutott, tenyleg ez a leheto legjobb valasztas nekunk?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
2026tol van buyoutja, 36,5 millio ertekben, de a Stuttgart 2 millioert kivatlhatja ezt.hehetheoriginal írta:leirtam, stifler eyetest alapján nem kétlábas, egy átlagos, talán maximum felső középkategóriás játékos.Remy írta: De mi alapjan jobb? Ird mar le. Nem a sajat szubjektiv megitelesed erdekel, mert az semennyire nem mervado.
Tenyeket irj, ami bizonyitja, hogy jobban vagy rosszabul jarunk.
a jelenlegi top szint rodri, pedri, dejong, de akár reijnders és gravenberch is, akik hetrol hetre nagycsapatokban alapemberek, kulonbozo modokon jobbak, pl labdabiztosabbak, technikasabbak, fizikalisan is erosebbek.
24 evesen stifler eddig jutott, tenyleg ez a leheto legjobb valasztas nekunk?
nem tudom mennyibe kerulne, ha meg akarjuk venni, akkor nyilvan megvesszuk, itt nincs beleszolasunk, en annyit mondok, hogy nem latom, hogy o oldana meg a kp stabilitasproblemait, es hogy ne lenne nala jobb jatekos a piacon
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
leirtam, stifler eyetest alapján nem kétlábas, egy átlagos, talán maximum felső középkategóriás játékos.Remy írta: De mi alapjan jobb? Ird mar le. Nem a sajat szubjektiv megitelesed erdekel, mert az semennyire nem mervado.
a jelenlegi top szint rodri, pedri, dejong, de akár reijnders és gravenberch is, akik hetrol hetre nagycsapatokban alapemberek, kulonbozo modokon jobbak, pl labdabiztosabbak, technikasabbak, fizikalisan is erosebbek.
24 evesen stifler eddig jutott, tenyleg ez a leheto legjobb valasztas nekunk?
nem tudom mennyibe kerulne, ha meg akarjuk venni, akkor nyilvan megvesszuk, itt nincs beleszolasunk, en annyit mondok, hogy nem latom, hogy o oldana meg a kp stabilitasproblemait, es hogy ne lenne nala jobb jatekos a piacon
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én nem mondtam, hogy jobb lehetőség ez a két emberke, de sose tudjuk meg ha ki sincsenek próbálva. Rodri, Pedri (asszem őket említetted, a harmadik nem rémlik) mozdíthatatlanok (Pedri meg sztem ki lesz fújva 5 év múlva a sok játéktól), hozzájuk hasonlóan jó játékos nekem nem jut eszembe, keresgélni nem fogok most napokig, van jobb dolga is az embernek, nem ettől múlik a világ dicsősége. Most attól hogy szted kurva szomorú, attól nem leszünk előrébb, de ha nincs a piacon elérhető áron klasszis akkor ez van. 100-150 millát kiadni egy játékosért most tuti nem fogunk.hehetheoriginal írta:tehát nincs a piacon jobb minőség és lehetőség, mint paz és stifler?És ha nincs olyan minőségű játékos aki elérhető? Kroos, Modric szintű nincs, nálam a többi kuka, ha nagyon szőrszálhasogató akarnék lenni
en nem tudom, nem ismerem az összes játékost, az összes béellcsapat összes kp-sát, soroljátok, ha - most mindegy hogy mozdithato vagy nem - van esetleg jobb.
egyéni véleményem, hogy ha a klub szerint valóban ez a maximum, ez a két játékos a lehető legjobb minőség, akit hozhatunk, akkor az kurvaszomorú sajnos.
irtam 3 játékost, aki jobb, mint ez a kettő, és ha szánnék rá pár percet, garantálom, hogy találnék még halomnyi másik játékost, aki jobb játékos, mint ez a kettő. ismétlem, egyéni vélemény.
tehát azt mondod, hogy bárkiből lehet világklasszis? vagy amit látsz stiflerből, az alapján világklasszis potenciállal rendelkezik?Nem vilagklasszis, de meg lehet.
-
Kroos is TKP volt, mikor érkezett, nálunk lett irányító. Stillert is a hírek alapján ő maga ajánlotta, ha hinni lehet ezeknek.
Ami az eyetest-emet illeti, a múltkor megnéztem egy Stiller vs Bayern és egy vs. Real Madrid videóját. Ezekben olyan játékosnak tűnt, aki szűk területen is pontosan, jó ritmusban adja tovább, semmi extra, de egy jó rendszerben aranyat érhet a labdakihozataloknál, támadásépítéseknél.
Ami az eyetest-emet illeti, a múltkor megnéztem egy Stiller vs Bayern és egy vs. Real Madrid videóját. Ezekben olyan játékosnak tűnt, aki szűk területen is pontosan, jó ritmusban adja tovább, semmi extra, de egy jó rendszerben aranyat érhet a labdakihozataloknál, támadásépítéseknél.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Attol fugg hogyan kozelitjuk meg a kerdest.tehát azt mondod, hogy bárkiből lehet világklasszis? vagy amit látsz stiflerből, az alapján világklasszis potenciállal rendelkezik?
All time vilagklasszisrol beszelunk?
Mai mercevel vilagklasszisrol?
All time posztjan vilagklasszisrol?
Mai viszonyok kozott a potszjan vilagklasszisrol?
Mostani velt vilagklasszisokhoz merten?
Eyetest alapjan vilagklasszis?
Kihagytam valamit?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De mi alapjan jobb? Ird mar le. Nem a sajat szubjektiv megitelesed erdekel, mert az semennyire nem mervado.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
tehát nincs a piacon jobb minőség és lehetőség, mint paz és stifler?És ha nincs olyan minőségű játékos aki elérhető? Kroos, Modric szintű nincs, nálam a többi kuka, ha nagyon szőrszálhasogató akarnék lenni
en nem tudom, nem ismerem az összes játékost, az összes béellcsapat összes kp-sát, soroljátok, ha - most mindegy hogy mozdithato vagy nem - van esetleg jobb.
egyéni véleményem, hogy ha a klub szerint valóban ez a maximum, ez a két játékos a lehető legjobb minőség, akit hozhatunk, akkor az kurvaszomorú sajnos.
irtam 3 játékost, aki jobb, mint ez a kettő, és ha szánnék rá pár percet, garantálom, hogy találnék még halomnyi másik játékost, aki jobb játékos, mint ez a kettő. ismétlem, egyéni vélemény.
tehát azt mondod, hogy bárkiből lehet világklasszis? vagy amit látsz stiflerből, az alapján világklasszis potenciállal rendelkezik?Nem vilagklasszis, de meg lehet.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem vilagklasszis, de meg lehet.hehetheoriginal írta:biztos? jobb pedrinel?Realista24 írta: Ez a Stiller kell nekünk, most lecsekkoltam![]()
![]()
![]()
Jo iskolat kapott, biztatonak tunik.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
És ha nincs olyan minőségű játékos aki elérhető? Kroos, Modric szintű nincs, nálam a többi kuka, ha nagyon szőrszálhasogató akarnék lenni. De itt nem csak a minőségen van a hangsúly, tied lehet a legbaszóbb középpálya, ha pl. elől Vini és Bappé uraság sétál egész meccsen, nem segít be a középpályának, vagy ha támadás közben Mendy papa rosszul veszi át a labdát.hehetheoriginal írta: itt se ertunk egyet, a leheto legjobb minosegu es tudasu jatekost kell megszerezni, es az edzo feladata osszerakni a mixet, es optimalisan maxra huzni a keret kepessegeit. a minoseg az elsodleges kriterium, mert azt latod vissza a palyan, nem pedig, hogy az aktualis edzo epp kit kedvel, vagy kivel almodik a magnestablan...
mondom, nem kell egyeterteni, legyen akkor nalatok minden fine and happy, ha nektek ok elfogadhato minosegu jatekosok, kiderul minden jovore, hogy hova es meddig jutunk.
- hehetheoriginal
biztos? jobb pedrinel?Realista24 írta: Ez a Stiller kell nekünk, most lecsekkoltam![]()

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a Stiller kell nekünk, most lecsekkoltam

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kapcsolat:
Peldakat hoztam, hogy uberbaszo world classek nelkul is lehet dominalni, ha az edzonek van elkepzelese es a jatekosok illenek bele.
Lehet basztatni az Arsenalt, de de dominans focit jatszanak a meccseiken. Az, hogy nincs a tamadoharmasban csak egy ertelmes jatekosok, es kiesik a fel keret, mar mas kerdes, hogy emiatt nem eredmenyes. De a jatek kepe rendben van.
Lehet basztatni az Arsenalt, de de dominans focit jatszanak a meccseiken. Az, hogy nincs a tamadoharmasban csak egy ertelmes jatekosok, es kiesik a fel keret, mar mas kerdes, hogy emiatt nem eredmenyes. De a jatek kepe rendben van.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
barca ellen? naugye....Az is erdekes, hogy Bayern tudott erdemi focit tolni egy Goretzkaval a KPn.
mondhatod, hogy az egy csapat volt csak, de nekunk pont ezt az egy csapatot kellene megoldani vegre...... ebbe bukott bele minden idok legsikeresebb edzoje is.
nincs turelem, egyszeruen gyozni kell, 1 szar szezon utan, akarmi is volt korabban, ugy ki lett penderitve, hogy a laba nem erte a foldet. itt nincs ido kp-sokat nevelgetni, meg varni, hogy hatha bejon ez a stifler vagy ki...
akiket a psg lefocizott, mint a szart. ha dominans focit akarsz ugye, mert hat ez a kimondott cel.Arsenal jatek kep alapjan siman dominal a kozeppalyan, aztan Partey, az itt semmibe nezett Odegaard es Rice van ott.

jelenleg a psg, barcelona, ez a szint, oda kell eljutni, azt kell megverni. meg a city jovore, mert sanszos, hogy ujra baszok lesznek.
te irtad az elobb, hogy ez a real madrid, es nem erdekel mas klub.
akkor ez most mi?

itt se ertunk egyet, a leheto legjobb minosegu es tudasu jatekost kell megszerezni, es az edzo feladata osszerakni a mixet, es optimalisan maxra huzni a keret kepessegeit. a minoseg az elsodleges kriterium, mert azt latod vissza a palyan, nem pedig, hogy az aktualis edzo epp kit kedvel, vagy kivel almodik a magnestablan...Azt is meg kene erteni, hogy az fontosabb, hogy az edzo elkepzelesebe illeszkedjen valaki, hiaba papiron gyengebb, mint XY.
mondom, nem kell egyeterteni, legyen akkor nalatok minden fine and happy, ha nektek ok elfogadhato minosegu jatekosok, kiderul minden jovore, hogy hova es meddig jutunk.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kapcsolat:
Az is erdekes, hogy Bayern tudott erdemi focit tolni egy Goretzkaval a KPn.
Arsenal jatek kep alapjan siman dominal a kozeppalyan, aztan Partey, az itt semmibe nezett Odegaard es Rice van ott.
Pool dominans focit tudott nyomatni Fabinhoval meg Hendersonnal.
Azt is meg kene erteni, hogy az fontosabb, hogy az edzo elkepzelesebe illeszkedjen valaki, hiaba papiron gyengebb, mint XY.
Ha Xabi ugy gondolja, hogy Stiller kell, akkor tok mindegy, hogy mas mit tudHATNA.
Arsenal jatek kep alapjan siman dominal a kozeppalyan, aztan Partey, az itt semmibe nezett Odegaard es Rice van ott.
Pool dominans focit tudott nyomatni Fabinhoval meg Hendersonnal.
Azt is meg kene erteni, hogy az fontosabb, hogy az edzo elkepzelesebe illeszkedjen valaki, hiaba papiron gyengebb, mint XY.
Ha Xabi ugy gondolja, hogy Stiller kell, akkor tok mindegy, hogy mas mit tudHATNA.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Itt nem az a lenyeg, hogy en kire gondolok, itt az a lenyeg, hogy magadra veszed. Oriasi kulonbseg.azert itt megint remegnek a falak, ne nezzuk mar egymast hulyenek
tudod te jol, hogy mikor madridom tudoraitol irsz, akik mindent jobban tudnak zidanenal, xabinal meg mindenkinel, akkor ram is gondolsz.
Objektiv szem

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema