VB - 2022

Archívum

Ki lesz a Világbajnok?

A szavazás 2022. december 18., vasárnap 19:57-kor befejeződött.

Argentína
26
28%
Franciaország
68
72%

Szavazatok száma: 94

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: VB - 2022

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. december 10., szombat 16:21

ez a marokkói fütyülés eléggé vuvuzela szinten irritáló már

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 10., szombat 16:21

+ ennek a sok takonynak ott elől kell valaki akk mondja, mit csinaljanak. Pepe túl messze van.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2022. december 10., szombat 16:19

Szerintem pl. ma siman jo lehet Ronaldo ez ellen a magas, eros fizikumu marokkoi vedelem ellen.

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. december 10., szombat 16:18

Anthony írta: Azért nem nagyon értem CR hogy nem fér be ebbe a szottyadék portugál támadó trióba.
Jól járt a labda előző meccsen meg most rakja padra egy mesterhármas után? :lol:
Jó ez így most.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. december 10., szombat 16:17

Azért nem nagyon értem CR hogy nem fér be ebbe a szottyadék portugál támadó trióba.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. december 10., szombat 16:11

es meg tellonak is hivjak, ugyhogy lehet barcas is. :mrgreen:

egyebkent mar most jobb meccs, mint a spanyol-marokko, itt tobb eksön lesz.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. december 10., szombat 16:04

hehetheoriginal írta:
Mester77 írta: Argentín játékvezetés van a portugálok meccsén?
Mit akarsz ezzel mondani? :kalapos:
Pl hogy ez sárga kellett volna legyen Dalotnal

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 10., szombat 16:03

Teccik ez a portugoall mez, rendelek is lehet egy helder postigasat :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. december 10., szombat 16:01

Valaki tegnap panaszkodott hogy a bíró spanyol ajkú. Na a mostani argentin :lol:

Na, elkéstem :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 10., szombat 16:01

Mester77 írta: Argentín játékvezetés van a portugálok meccsén?
Mit akarsz ezzel mondani? :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. december 10., szombat 15:59

Argentín játékvezetés van a portugálok meccsén?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. december 10., szombat 15:58

alexoxladjackoxi írta:
RaúlCF írta: nem kell sokat beleolvasni az ellenszurkolásba. Messi még meg sem született és már akkor is ki nem állhattam az argentinokat mert mindig is ilyen tahó banda volt. suliban is mindenki a braziloknak drukkolt mert ők voltak a csúcs az argentinok meg favágók voltak igy persze, hogy mindenki utálta őket. ez azóta sem változott csak a brazilok lettek szarok mellé. valakinél persze a Messi utálat miatt van de az idősebbeknél szerintem nem erről van szó. hollandok is fel vannak szopva ezzel a new age Barca-Cruyff-holland foci dns-el de mindig is tahók voltak csak ezt nem divat kimondani. Rijkaard is köpködött Völlerre voltak ott Koeman meg a de Boer bratyók favágónak csak ott még tudás is volt. aztán 2010ben is a de Jong van Bommel tengely is csak aprított. hollandoknak se lehet szurkolni ugyanolyan tahók.
Alapjáraton szerintem is paraszt a mindenkori argentin válogatott, csak nem értem, hogy ez a sok bohóc a braziloknál Neymarral az élen, meg a sittes képű Antonyk, Richarlisonok mi a tökömmel szimpatikusabbak egy hangyafasznyival is? Vagy a portugálok? Jesszus, Bruno Fernandes hát mekkora egy hepciás patkány? Na ő tipikus portugál. Még mindig Messit tartom a legnormálisabbnak ezek közül a kifejezetten nagy sztárok közül. Mbappénak is akkora arca lett, hogy el kap tőle a hányinger. Ronaldo nárcisztikussága szintén visszataszító számomra, Neymar meg tényleg szóra sem érdemes, egy bohóc, egy pojáca. Justin Bieber meg Hamilton, ez az ő világa. Messi nem szent egyáltalán, de még mindig ő tűnik számomra a legegyszerűbbnek közülük és mint játékost is őt tartom a legjobbnak, ezért én valamilyen szinten tudnék örülni egy argentin győzelemnek. Remélem az angol-argentin lesz. Annyira senkinek nem szurkolok egyébként, inkább ki a kevésbé antipatikus. :lol:
Pfu de sokan vannak ezen a velemenyen, hogy Messi azert jobb futballista a szamukra, mert szerenyebb meg csendesebb, mint CR.

Inkabb a szemelyiseguk all hozzad, hozzatok kozelebb.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 10., szombat 15:56

alexoxladjackoxi írta:
RaúlCF írta: nem kell sokat beleolvasni az ellenszurkolásba. Messi még meg sem született és már akkor is ki nem állhattam az argentinokat mert mindig is ilyen tahó banda volt. suliban is mindenki a braziloknak drukkolt mert ők voltak a csúcs az argentinok meg favágók voltak igy persze, hogy mindenki utálta őket. ez azóta sem változott csak a brazilok lettek szarok mellé. valakinél persze a Messi utálat miatt van de az idősebbeknél szerintem nem erről van szó. hollandok is fel vannak szopva ezzel a new age Barca-Cruyff-holland foci dns-el de mindig is tahók voltak csak ezt nem divat kimondani. Rijkaard is köpködött Völlerre voltak ott Koeman meg a de Boer bratyók favágónak csak ott még tudás is volt. aztán 2010ben is a de Jong van Bommel tengely is csak aprított. hollandoknak se lehet szurkolni ugyanolyan tahók.
Alapjáraton szerintem is paraszt a mindenkori argentin válogatott, csak nem értem, hogy ez a sok bohóc a braziloknál Neymarral az élen, meg a sittes képű Antonyk, Richarlisonok mi a tökömmel szimpatikusabbak egy hangyafasznyival is? Vagy a portugálok? Jesszus, Bruno Fernandes hát mekkora egy hepciás patkány? Na ő tipikus portugál. Még mindig Messit tartom a legnormálisabbnak ezek közül a kifejezetten nagy sztárok közül. Mbappénak is akkora arca lett, hogy el kap tőle a hányinger. Ronaldo nárcisztikussága szintén visszataszító számomra, Neymar meg tényleg szóra sem érdemes, egy bohóc, egy pojáca. Justin Bieber meg Hamilton, ez az ő világa. Messi nem szent egyáltalán, de még mindig ő tűnik számomra a legegyszerűbbnek közülük és mint játékost is őt tartom a legjobbnak, ezért én valamilyen szinten tudnék örülni egy argentin győzelemnek. Remélem az angol-argentin lesz. Annyira senkinek nem szurkolok egyébként, inkább ki a kevésbé antipatikus. :lol:
Jó de te azt az okádék peetet is szereted.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. december 10., szombat 15:48

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 10., szombat 15:28

dzsi91 írta:
hehetheoriginal írta: Kriszto megin padon, lassuk tud e egyeneset rugni a gyerek a labdaba, vagy csak elkapta multkor, mint egyszeri getafejatekos a madrid ellen
Sztem ez még aranyat érhet a későbbiekben ha csak a masodik felidőben érkezik.
Tokmindegy hat nem tudjak ugy hasznalni es ugy kore jatszani, mint az argentinok a nala joval jobban leepult messi kore
thereisonly1ronaldo

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 10., szombat 15:18

hehetheoriginal írta: Kriszto megin padon, lassuk tud e egyeneset rugni a gyerek a labdaba, vagy csak elkapta multkor, mint egyszeri getafejatekos a madrid ellen
Sztem ez még aranyat érhet a későbbiekben ha csak a masodik felidőben érkezik.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 10., szombat 15:14

Kriszto megin padon, lassuk tud e egyeneset rugni a gyerek a labdaba, vagy csak elkapta multkor, mint egyszeri getafejatekos a madrid ellen
thereisonly1ronaldo

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2022. december 10., szombat 14:46

hehetheoriginal írta:
ha mar itt tartunk, en pl azt hittem, hogy realos szemmel majd a gavi-alba-busquets (+ morata) femjelezte valogatott, a realosokat ignoralo luchoval es tili-tolival itt nagyobb ellenszurkolast valt ki, mint messi
mert legtobben ezeken a balfaszokon csak röhögünk es szanjuk őket.

Messit kb csak mi latjuk realisan, se a vilag, se a messi seggeben lobogo nyelvvel élő arcok nem tudjak objektiven kezelni a dolgait.
Mi lattuk, mikor ugyanugy kibaszta erobol a kozonsegbe a labdat, mint tegnap a faszkalapntroger csapattarsa, mi lattuk, mikor serulest okozva ralokte maicont a reklamtablara, mikor tobb izben leköpte az ellenfelet, itt senki se a futballtudasat vitatja, itt az emberrel van a baj, plane a felig mi kutyank kolyke ceronaldoval szemben, ez a merhetetlen kettos merce es alszentseg, ami epikus szintu ostobasaggal tarsul a vilag 99%anal, aki a messi vs ceronaldi témáról emiatt nem tud objektiven beszelni, es ceronaldon karmit tesz, az csak szar lehet, messi barmit csinald, az csak jo es perfekt es isten
Pontosan!

Spanyolokat meg csak szánni lehet. Nem gaviek tehetnek rola egy egy fasszopo barcas edzot tettek oda aki pofara hivja be az embereket…
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. december 10., szombat 14:22

ha mar itt tartunk, en pl azt hittem, hogy realos szemmel majd a gavi-alba-busquets (+ morata) femjelezte valogatott, a realosokat ignoralo luchoval es tili-tolival itt nagyobb ellenszurkolast valt ki, mint messi
mert legtobben ezeken a balfaszokon csak röhögünk es szanjuk őket.

Messit kb csak mi latjuk realisan, se a vilag, se a messi seggeben lobogo nyelvvel élő arcok nem tudjak objektiven kezelni a dolgait.
Mi lattuk, mikor ugyanugy kibaszta erobol a kozonsegbe a labdat, mint tegnap a faszkalapntroger csapattarsa, mi lattuk, mikor serulest okozva ralokte maicont a reklamtablara, mikor tobb izben leköpte az ellenfelet, itt senki se a futballtudasat vitatja, itt az emberrel van a baj, plane a felig mi kutyank kolyke ceronaldoval szemben, ez a merhetetlen kettos merce es alszentseg, ami epikus szintu ostobasaggal tarsul a vilag 99%anal, aki a messi vs ceronaldi témáról emiatt nem tud objektiven beszelni, es ceronaldon karmit tesz, az csak szar lehet, messi barmit csinald, az csak jo es perfekt es isten
thereisonly1ronaldo

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. december 10., szombat 14:21

Amúgy igen ebben az argentín brigádban még kb messi a legszimpatikusabb :lol: gec azt a kapust lehánynám. Hollandokat detto nemkell félteni.

Vissza: