Luka Modrić
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Luka Modric - 10
Gündogan kell ide gyerekek. Olyan passzjáték lenne Kroosal karöltve, elélveztek.
Ha más, akkor Pogba, Dahoud, Thiago.
Ha más, akkor Pogba, Dahoud, Thiago.
Nem illik.
Ja, az Internek egy lyukas garasa nem maradt. Max a kínai csapaton keresztül.Csak fizessek meg.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Két hete sem edz szinte, mit vártok? Nem rajta ment el.. Marcelo barát az egyik, illetve a szintén pár hetes Varane, akik elővehető. Na meg a kapitány.. szóval kicsit már sok itt a dráma.
- flori
Csokkent a motivacio, latszik rajta. Soha olyan vakon nem szallt be, mint tegnap. Megnyert mindent, mindig megpusztult a palyan, ha ugy erzi menni akar, akkor menjen. Nem haragudhatunk nagyon ra.
Csak fizessek meg.
Csak fizessek meg.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tegnapi jateka alapjan tenyleg ugy tunik, hogy lepne mar o is.ateeemadrid írta:Nem nagyon van más opció, akkor meg inkább őt hoznám 60-70 körül, mint azt a szerb gyereket 100+-ért. Esetleg még Pjanic jöhet szóba, akiről hír is volt, őt sem bánnám mondjuk. De engem felbasz, hogy Modrictól azóta se volt semmi olyan nyilatkozat, hogy szívesen maradna, vagy bármi. Tényleg úgy néz ki, hogy lépni akar a faszba, akkor meg húzzuk le az intert, azt engedjük levezetni egy olasz középcsapatba.Hagyjatok már ezzel a Csiáguval. Folyton sérült és lassan 28. Soha nem lesz meghatározó focista.
Ha tenyleg lep, en is inkabb Thiagot hoznam, mint a Laziobol a szerbet. De akar Pjanic, Eriksen, Pogba is johetne felolem, de utobbi ketto nem mozdithato igy, hogy nem tudnak mar a PL csapatok igazolni.
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Hoznám Rabiot akciósan.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- ateeemadrid
Nem nagyon van más opció, akkor meg inkább őt hoznám 60-70 körül, mint azt a szerb gyereket 100+-ért. Esetleg még Pjanic jöhet szóba, akiről hír is volt, őt sem bánnám mondjuk. De engem felbasz, hogy Modrictól azóta se volt semmi olyan nyilatkozat, hogy szívesen maradna, vagy bármi. Tényleg úgy néz ki, hogy lépni akar a faszba, akkor meg húzzuk le az intert, azt engedjük levezetni egy olasz középcsapatba.Hagyjatok már ezzel a Csiáguval. Folyton sérült és lassan 28. Soha nem lesz meghatározó focista.
Hagyjatok már ezzel a Csiáguval. Folyton sérült és lassan 28. Soha nem lesz meghatározó focista. Csatár kell, max kezdő balhátvéd, de akkor Marcelo pakolhat, a többi poszton megvagyunk.ateeemadrid írta:Ha tényleg ennyire kurvára menni akar, akkor menjen, de ne húzzanak már le ennyire pofátlanul, mint amilyen hírek voltak. Fizessenek vagy 80-at, annyiért a korát figyelembe véve elengedhetnénk. Aztán jöjjön Pjanic vagy Thiago. Aztán a generációváltás java meg is van, jövőre még jöhet majd Marcelo helyére valaki.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- ateeemadrid
Ha tényleg ennyire kurvára menni akar, akkor menjen, de ne húzzanak már le ennyire pofátlanul, mint amilyen hírek voltak. Fizessenek vagy 80-at, annyiért a korát figyelembe véve elengedhetnénk. Aztán jöjjön Pjanic vagy Thiago. Aztán a generációváltás java meg is van, jövőre még jöhet majd Marcelo helyére valaki.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na. Mundo szerint ma lesz meg egy meeting. Modric továbbra is menni akar az Interbe.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hoppá ez nyú infókodo írta:Olaszok csak hetvegeig igazolhatnak

“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/
+1(+1)
x5

Olaszok csak hetvegeig igazolhatnak

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert mi lesz szeptember 1. után?
Ha itt marad, azért marad, mert itt akar lenni.
Ha nem, akkor nem tartjuk itt akarata ellenére.
Szóval hülyeség, amit írsz.
Ha itt marad, azért marad, mert itt akar lenni.
Ha nem, akkor nem tartjuk itt akarata ellenére.
Szóval hülyeség, amit írsz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azt hogy hülyeség e kérlek, majd szept. 1-jén ítéljük meg...Realista24 írta:Hülyeségeket írsz. Akarata ellenére senki nincs itt, ezért is igazolhatott el apróért CR. Kovacic menni akart, elngedtük.Zidane’98 írta:A Bernabeu kupán nagyon motiváltan játszott, abszolút profi módon, a professzionalizmusába nem is lehet belekötni Lukanak, de az arcára volt írva, a vak is látja, hogy Ő már nem ezt akarja...
Nem tudom ezt Perez hogyan is gondolja?! Egy már nem is itt akarni játszó játékost akarattal itt tartani, aki ráadásul már nagyon sokat adott a klubnak... és akkor még adjuk hozzá Marcit, két játékost akarattal itt tartani...
Értem mit írtok, de az akaratuk ellenére itt tartani őket, az nem fog működni...
Modricnak dobtak fizetésemelést, elfogadta, biztos az akarata ellenére van a világ legnagyobb klubjában.
![]()
Ja, az meg a másik, hogy a meccsen lévő arcából olvastad le mindezeket...
“Senki se feledje, hogy az az éra, mely Messinek rendeltetett, végül Cristianoé lett.” /Tomas Roncero/
+1(+1)
x5

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A szájról olvasásból diplomázottakat még megértem, mert ott még akár lehet is valamit leolvasni, na de ez b+...
befordulok a tengerbe, amikor ilyet látok.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
hagyjad, marcelora is megmondták az alapozása közepén a meccs alatt, hogy nem akar itt lenni, mert nem akar itt játszani

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hülyeségeket írsz. Akarata ellenére senki nincs itt, ezért is igazolhatott el apróért CR. Kovacic menni akart, elngedtük.Zidane’98 írta:A Bernabeu kupán nagyon motiváltan játszott, abszolút profi módon, a professzionalizmusába nem is lehet belekötni Lukanak, de az arcára volt írva, a vak is látja, hogy Ő már nem ezt akarja...
Nem tudom ezt Perez hogyan is gondolja?! Egy már nem is itt akarni játszó játékost akarattal itt tartani, aki ráadásul már nagyon sokat adott a klubnak... és akkor még adjuk hozzá Marcit, két játékost akarattal itt tartani...
Értem mit írtok, de az akaratuk ellenére itt tartani őket, az nem fog működni...
Modricnak dobtak fizetésemelést, elfogadta, biztos az akarata ellenére van a világ legnagyobb klubjában.

Ja, az meg a másik, hogy a meccsen lévő arcából olvastad le mindezeket...

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Bernabeu kupán nagyon motiváltan játszott, abszolút profi módon, a professzionalizmusába nem is lehet belekötni Lukanak, de az arcára volt írva, a vak is látja, hogy Ő már nem ezt akarja...

+1(+1)
x5

Egyetértek, már bizonyított és megmutatta, hogy ki is Ő a futballban!H.E.H.E. írta:nem bántanám, ha elfogadná.
azért a pénz az pénz.
a sok pénz, az meg még több pénz.
ráadásul nincs mit bizonyítania már, szép pályafutás.
Most akkor menni olasz vagy maradni?
+1(+1)
x5

- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi

Még a fizujat is mi alljuk

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan