Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. november 1., szombat 15:02

Realista24 írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én sejtettem, hogy Bobby még él. Jax meg olyan, mint Di María néha nagyot villan, de általában rossz megoldást vállal :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jax amúgy full retardban nyomja. amennyire azt hitte, hogy minden úgy lesz, ahogy ő eltervezte, annyira semmi nem úgy történik és csap a feje fölött át egyre jobban a szarhullám...

érdekes számomra, bár all-time top5ös sorozat, 1 karakterrel sem szimpatizálok különösebben. nyilván bírom nagyon chibset, tiget, bobbyt, happyt, de egyikükért sem hullatnék könnyeket, és a klubért sem tudok annyira szorítani, hogy ők jöjjenek ki a végén jól az egészből.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 1., szombat 14:39

nmate írta:SoA 0708 Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én a visszaküldött szem és felvarrók miatt végig arra gondoltam, hogy Bobby halott :lol: Mekkorát néztem mondom bazmeeg ez fail.
Na mindegy, szegény pára kapja az ívet, most az ujját vágják le. A nevadai presidentet is kicsit sajnálom, belekeveredett a szarba rendesen. Igazából Jax egy rettenet buta ember, ösztönből cselekszik végig, és szépen a saját hülyeség miatt mindenki meg fog halni, csak a kínaiak meg a niggerek nem.
Unser meg lassan rájön, hogy Gemma a főfasz, akkor kíváncsi leszek, hogy mit csinál.

Lehet túl fanatikus vagyok, de nekem semmi bajom a sorozat záróévadával.

Ja és Melo tényleg ott virított :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én sejtettem, hogy Bobby még él. Jax meg olyan, mint Di María néha nagyot villan, de általában rossz megoldást vállal :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

LiamGallagher
Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2014. november 1., szombat 13:14

Aha,a 2. évad viszi a prímet nálam. A 6. évad volt talán kicsit gyengébb,de a többin lehet röhögni,még annak ellenére is,hogy a sorozat szereti ismételni önmagát!

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 1., szombat 12:57

Elkezdtem a Kaliforgiát nézni...majdnem végeztem az első évaddal, de egy kicsit kezd ellaposodni. Érdemes folytatni?

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2014. november 1., szombat 12:08

Danianevem, többiek akik nézik az Amerikai Horror Sztori 4. évadát, véleményetek az eddigi 4 részről? :hmmm
Nekem kifejezetten tetszik idáig, jó hangulata van, és az alapsztori is kellően érdekes. A 2. évadot szerintem sem közelíti meg, mondjuk az horror-viszonylatban számomra kb. tökéletes volt, viszont a Covenhez képest egyértelmű előrelépés.

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. november 1., szombat 11:47

lordgabi írta:Danianevem, többiek akik nézik az Amerikai Horror Sztori 4. évadát, véleményetek az eddigi 4 részről? :hmmm:
[/spoiler]
nem rossz, nem rossz, de azért a 2. évadot még mindig nem közelíti meg.

viszont a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mordrake theme számra hegyezem, igen creepy :D

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. november 1., szombat 9:04

Letöltöttem a Homeland - House of cards - Person of interest trió első két epizódjait :) Majd írok róluk.
"And my heart will leave you never."

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. november 1., szombat 8:30

mathers írta:The 100 2x2: Ez a 2. évad nagyon adja. A második rész sem okozott csalódást. És alig várom a következőt. Nagyon beindultak a dolgok. Sokkal jobb, mint az első évad. Remélem azért nem csak én nézem. :mrgreen:
nem csak te :) Bár nekem az első évad is nagyon bejött, izgalmas, fordulatos, kiszámíthatatlan.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. november 1., szombat 2:39

Danianevem, többiek akik nézik az Amerikai Horror Sztori 4. évadát, véleményetek az eddigi 4 részről? :hmmm:

Az első részt egy nappal a megjelenése után megnéztem, én sem voltam túlságosan elragadtatva, nagyobbak voltak az elvárásaim. Időm nem nagyon volt, folyamatosan töltögettem a részeket, ahogyan megjelentek, ám ma este időt tudtam szakítani a maradék három epizódra, és hatalmas pozitívum eddig. Nagyon jó ez a színészbrigád, a zenék is tökéletesen passzolnak a jelenetekhez, féltettem picit ezt a sztorit, de meglepően nagyot fejlődött, nagyon kíváncsi vagyok a következő részekre, pacsi az alkotóknak. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon beteg ez a srác a mamájával, aki most felvette a bohóc mosolyát, egy korábbi részben, amikor a cumisüvegből akarta inni talán a konyakot... :lol: A végén már sajnáltam az igazi bohócot, Edward Mordake karaktere azzal a másik arccal, eddigi kedvenc az évadban. B-)
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 31., péntek 20:02

The 100 2x2: Ez a 2. évad nagyon adja. A második rész sem okozott csalódást. És alig várom a következőt. Nagyon beindultak a dolgok. Sokkal jobb, mint az első évad. Remélem azért nem csak én nézem. :mrgreen:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 31., péntek 19:59

SoA 0708 Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én a visszaküldött szem és felvarrók miatt végig arra gondoltam, hogy Bobby halott :lol: Mekkorát néztem mondom bazmeeg ez fail.
Na mindegy, szegény pára kapja az ívet, most az ujját vágják le. A nevadai presidentet is kicsit sajnálom, belekeveredett a szarba rendesen. Igazából Jax egy rettenet buta ember, ösztönből cselekszik végig, és szépen a saját hülyeség miatt mindenki meg fog halni, csak a kínaiak meg a niggerek nem.
Unser meg lassan rájön, hogy Gemma a főfasz, akkor kíváncsi leszek, hogy mit csinál.

Lehet túl fanatikus vagyok, de nekem semmi bajom a sorozat záróévadával.

Ja és Melo tényleg ott virított :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. október 31., péntek 20:02-kor.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 31., péntek 19:11

Homeland 3x8
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vegre egy resz, amikor Carrie szembe megy a paranccsal es megbuntetik, konkretan meglovik. Csak igy tovabb. :agree:

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 31., péntek 13:58

Szidtam a Vámpírnaplók új évadát, de azért nem annyira rossz ez. Igaz nincs benne semmi új. Még csak fő gonosz sem, de remélem azért majd ez változni fog. De valahogy azért mégis működik. És most 6x5-ben végre Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Damon is visszatért. :agree:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. október 30., csütörtök 22:43

House of Cards S02E01
hát a pofám leszakad :mrgreen: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mintha got-ot néznék, csak úgy hullanak megkedvelt szereplők :D
Kép

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 30., csütörtök 21:10

South Park 18x5
Mar egy ideje varom a fappening-es reszt, hat itt is van. :D

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 30., csütörtök 20:40

Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Korrekt résznek mondható volt a mai éjjeli, de szerintem egyáltalán nem jobb, mint a Flash. Valószínűleg azt is csak azért érzem erősebbnek, mert új, és az arrowba kezdek belefásulni. Eddigi évadok közül a legérdektelenebb flashbackek, Nyssa-Merlyn-Oliver "csatát" ásítozva néztem, annyira kiszámítható volt, hogy nem hal meg senki. Nevetséges. Nyakamat rá, hogy Rha's bevezetésével most jön pár töltelékrész.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 30., csütörtök 19:19

nmate írta:Arrow 0304 Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na, végre láthattuk Ra'ast :lol:
Jó volt amúgy szerintem, Flashnél számomra élvezhetőbb.
Sokkal jobb. Az a jó benne, hogy szerintem semmit se eset a színvonal és meg, hogy Thea színen van. Bár Caitlin se rossz a Flashbe. B-) Na meg ugye most majd beindul a buli Starling Citybe. :rock:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. október 30., csütörtök 9:20

Arrow 0304 Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Na, végre láthattuk Ra'ast :lol:
Jó volt amúgy szerintem, Flashnél számomra élvezhetőbb.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 30., csütörtök 2:06

soadroli írta:House of Cards S01E11
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miiiivan, meghal a legjobb karakter? fuu de felkúrt, kevinspacey te köcsög :vivo: :D
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem szezon végére kifejezetten irritált. Inkább örülj annak, hogy nem egy olyan második évadot fogsz látni, ahol a kettejük befásult macska-egér harcát unod halálra. :kacsint:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. október 30., csütörtök 1:03

House of Cards S01E11
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miiiivan, meghal a legjobb karakter? fuu de felkúrt, kevinspacey te köcsög :vivo: :D
Kép

Vissza: