HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 17., péntek 18:03
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. október 17., péntek 17:56
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 17., péntek 14:08
Ne menjunk messzire, ott van a How to get away with murder, ami minden szinten veri a Gotham-et. Vagy a tobb evados sorozatok kozott is rengeteg nagyon jo van. (nagy reszuk azert meg is lett emlitve ebben a topikban)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 17., péntek 13:40
SP-bol lattam az osszes reszt legalabb ketszer, a jobbakat tobbszor is. Az internetes resz a kedvencem (12x6), egyszeruen megunhatatlan.danianevem írta:A South Parkból akkor jobb, ha elkerülöd az első 13 évadot(főleg az 5.-13.-at). De azért a Scott Tennorman must die című részt ne hagyd ki, ha esetleg még nem láttad.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. október 17., péntek 12:57
Én a HIMYM-t a negyedik évadnál kaszáltam Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ott vált teljesen egyértelművé, hogy indokolatlanul el fogják nyújtani az egészet. Ne meg az még hagyján, hogy ilyenekről mesél a gyerekeinek, de "szegénysosemtalálokmagamnakfeleséget" Ted már addigra lefeküdt fél New Yorkkal.h3x0r írta:En nem merem megnezni a regebbi reszeket, mert tuti hogy ennel is nagyobb lenne a kontraszt az ujak es azok kozott.danianevem írta: Éppen emiatt egy ideje inkább random újrázom a régieket.
Mindenki mas elolvashatja, csak Pipita nemSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!HIMYM-nel is ugyanez volt. Haverom nezett egy reszt az elso evadokbol, en is csatlakoztam. Az ujakhoz viszonyitva mintha egy teljesen mas sorozat lett volna. Nem arrol szolt hogy romantikaznak vagy hogy parszor elmosolyodok, hanem vegig rohogtem az egeszet.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 17., péntek 12:56
Tetszik,töltöm!Realista24 írta: Fehér házi "szarkeverés", hatalmi játék, zsarolások, manipuláció, stb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 17., péntek 12:44
Fehér házi "szarkeverés", hatalmi játék, zsarolások, manipuláció, stb.miro írta:Erről valaki tudna valamit írni,mert beírtam googleba,de sok tartok a spoiler veszélytől,porton meg nem írnak semmit.miro, a House of Cardsot kezdheted is :Đ
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 17., péntek 12:44
Erről valaki tudna valamit írni,mert beírtam googleba,de sok tartok a spoiler veszélytől,porton meg nem írnak semmit.miro, a House of Cardsot kezdheted is :Đ
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. október 17., péntek 12:42
Boardwalk Empire!Valaki valamilyen tippet adhatna még,a saját tapasztalatából.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 17., péntek 12:41
2. folyamatosan gyengült, a 3. meg a végére erősödött, volt pár kitűnő rész, de a 4. évad eddig nagyon jó.h3x0r írta: En csak az elso evadot lattam. A tobbi evad valoban annyira gyenge mint ahogy sokan mondjak?
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. október 17., péntek 12:38
Arrow, Gotham, Flash, Prison Break, Lost, Walking Dead, 24, The Originals, Vampire Diaries, constantine(jövő héten indul)miro írta:Srácok,elszeretnék kezdeni valamilyen sorozatot,kikötés nincs,hallottam a Walking Deadrol,illetve az American horror storyrol.
Valaki valamilyen tippet adhatna még,a saját tapasztalatából.
Előre is!
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. október 17., péntek 12:36
En is nezem a Gotham-et, de azt azert ne ird hogy csak azert maradsz mert nincs mit nezni. Ne menjunk messzire, ott van a How to get away with murder, ami minden szinten veri a Gotham-et. Vagy a tobb evados sorozatok kozott is rengeteg nagyon jo van. (nagy reszuk azert meg is lett emlitve ebben a topikban)CS0ki írta:Gotham meg...továbbra is csak közepes, de azért még maradok, mert nincs mit nézni.![]()
En nem merem megnezni a regebbi reszeket, mert tuti hogy ennel is nagyobb lenne a kontraszt az ujak es azok kozott.danianevem írta: Éppen emiatt egy ideje inkább random újrázom a régieket.
En csak az elso evadot lattam. A tobbi evad valoban annyira gyenge mint ahogy sokan mondjak?Zsombor írta:Van aki még folytatja a new girlt? Ez a 4. évad szerintem eddig egészen parádés.
SupergirlRealista24 írta:Szokásosokat fogod kapni. Arrow, Gotham, Superwoman...![]()
miro, a House of Cardsot kezdheted is :ĐRealista24 írta:Én ezeket javasolnám: The Wire, 24, House of Cards, SoA, Banshee
Réj, te vagy az?mathers írta:The Originals, Vampire Diaries
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. október 17., péntek 12:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 17., péntek 12:24
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. október 17., péntek 12:24
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 17., péntek 12:20
Leírtam volna ha ezekből az újakból bármelyike is láttam volna,nem vagyok egy nagy sorozatos,le maradtam a Jóbarátoknál,illetve esetleg a True Detective-nél ami relatívan újabb.Realista24 írta:Mondjuk, ha leírod, hogy miket láttál már, akkor egy csomó fölösleges hsz-t megelőzhetsz.miro írta:Srácok,elszeretnék kezdeni valamilyen sorozatot,kikötés nincs,hallottam a Walking Deadrol,illetve az American horror storyrol.
Előre is!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 17., péntek 12:15
Mondjuk, ha leírod, hogy miket láttál már, akkor egy csomó fölösleges hsz-t megelőzhetsz.miro írta:Srácok,elszeretnék kezdeni valamilyen sorozatot,kikötés nincs,hallottam a Walking Deadrol,illetve az American horror storyrol.
Előre is!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. október 17., péntek 12:13
ha rám hallgatsz, akkor azt csinálsz, amit akarszmiro írta:Srácok,elszeretnék kezdeni valamilyen sorozatot,kikötés nincs,hallottam a Walking Deadrol,illetve az American horror storyrol.
Előre is!
HozzászólásSzerző: miro » 2014. október 17., péntek 12:06
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. október 17., péntek 11:58
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem