Kerlon írta:Annyit tudunk eddig, hogy játszatott 433-at, klasszikus 442-t, de még 2 meccs ment csak el ráadásul egyet emberhátrányban kellett játszani, de már sírtok.b3tman írta:
Nem teljesen ezt mondtuk. DE! Zidanet ismerjük már annyira, hogy tudjuk, hogy Hazardon kívűl a tavalyi kezdőhöz képest nem lesz változás szinte biztos hogy taktikailag sem. Mindenki öregebb lett egy évvel és a csapat nagy részénél ez nem előny. Egyedül Hazard a nagy plusz. És mindössze azt írtam hogy nem látom hogy ez elegendő lenne, ha minden más marad úgy mint tavaly.
Én ezt úgy látom, hogy van egy olyan csapat amely tavaly (és nagyrészt tavalyelőtt is) már fásultan, ötlettelenül mindenféle elképzelés nélkül játszott.
Mi változott azóta? Jött Hazard a kezdőbe, ami mondom mégegyszer nagyon nagy erősítés és halleljuja. De a tipikus egy fecske nem csinál nyarat esete ez sztem. Azok a játékosok akik évek óta együtt játszanak, hogyan fognak megváltozni, hogyan fog a játékuk gyökeresen megváltozni?
Fel lehet ezt fogni sírásnak is, meg úgy is, hogy nem kergetjük hamis illúziókba magunkat. Ja és ennek az eszmecserének semmi köze a felkészülési meccsekhez.